9.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#رولت مرنگ
مواد لازم:
سفیده تخم مرغ سرد شده:۵ عدد
شکر:۲۲۰ گرم
نمک:نوک قاشق چایخوری
آب لیمو:۱ قاشق چایخوری
کرم:
سرشیر:۲۵۰ میلی لیتر
پودر قند:۱۰۰ گرم
پنیر خامه ای:۱۵۰ گرم
توت فرنگی وموز :مقداری
طرز تهیه:
سفیده ها رو با شکر و نمک هم می زنیم. بعد آب لیمو رو هم اضافه میکنیم و انقد با همزن برقی می زنیم(حدودا یه ربع) تا سفت بشه بعد با قیف توی سینی فر کاغذ روغنی انداخته میریزیم و نیم ساعت تا چهل دقیقه تو فر ۱۴۰ تا ۱۵۰ درجه میپزیم.
وقتی آماده شد و کم کم داشت از حرارت اولیه میفتاد شروع میکنیم به درست کردن کرم.پودر قند وسرشیر رو هم می زنیم.بعد پنیر خامه ای هم رو هم اضافه میکنیم و پنج تا هفت دقیقه هم میزنیم تا کرممون آماده بشه.
کیک مرنگمون رو که خنک شده روی کاغذ روغنی دیگه ای بر میگردونیم. کاغذ روغنی خودش رو جدا میکنیم و کرم رو با قیف روی کیک میریزیم و کامل پهن میکنیم.بعد تکه های موز و توت فرنگی میریزیم و رول میکنیم.برش میدیم و چند ساعت تو یخچال میذاریم.نوش جان❤️
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_نان_سوخاری😍😍
یک لیوان شکر و یک لیوان آب را روی حرارت میزاریم تا بجوشه و قوام بیاد و کمی زعفران می ریزیم(میتونید زعفران را حذف کنید)
ته ظرف مورد نظر نان سوخاری میچینیم وشهد داغ را روی نان سوخاری میریزیم و چند دقیقه اجازه میدیم تا شهد جذب نون ها بشه
4 لیوان شیر سرد،،، 2 قاشق غذاخوری پر آرد معمولی،،،،2 قاشق غذاخوری پر پودر نشاسته ذرت،،، یک ونیم لیوان شکر (اگه زیاد شیرین دوست ندارید میتونید یک لیوان بریزید)،،،،یک قاشق غذاخوری کره پاستوریزه،،،،یک قاشق غذاخوری خامه صبحانه،،،،کمی وانیل
همه را مخلوط کرده رو حرارت ملایم میزاریم تا بجوشه وغلظتش مثل فرنی بشه
پودینگ ولرم را به ارامی روی نان سوخاری ها میریزیم ودر یخچال میگذاریم تا خنک شود وبعد با پودر پسته گردو نارگیل وهر مغزی که دوست داشتید میتونید تزئین کنید
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
😍 محلبی توتفرنگی از اون خوشمزه های روزگار😋😋 #محلبی_توتفرنگی_سمانه_پز
#محلبی_دورنگ_سمانه_پز
#محلبی_سمانه_پز
مواد لازم:
شیر 2لیوان
شکر نصف لیوان
نشاسته 4 ق غ
گلاب به مقدار لازم
توت فرنگی نصف پیمانه
تخم خرفه یک ق غ
داخل یک ظرف شیر،شکر،نشاسته رو میریزیم و هم میزنیم تا یکدست شه میذاریم رو حرارت و مدام هم میزنیم تا غلیظ بشه بعد گلاب رو اضافه میکنیم و هم میزنیم.
تخم خرفه را با مقدار کمی آب خیس میدیم تا پف کنه.
سپس یک سوم مواد را با آن مخلوط کرده و داخل ظرف میریزیم و میگذاریم داخل فریزر تا خودشو بگیره و رویه ببنده.
حالا توت فرنگی را میکس کرده و با بقیه محلبی مخلوط میکنیم سپس به آرامی روی مخلوط محلبی با تخم خرفه میریزیم.
پ ن۱: حتما حتما محلبی ها خنک باشند😊
پ ن۲:اگه قسمت اول محلبی رویه نبنده وقتی قسمت دوم رو بریزین با هم مخلوط میشن و دورنگ درنمیاد😊
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#دسر_محلبی_رولی 🥯 😋
▫️1 بسته بیسکویت کاکائویی
▫️شیر 1 لیتر
▫️1 لیوان آب + 2 قاشق غذاخوری شکر
▫️1 لیوان آرد
▫️100 گرم کره
▫️2 ق چ وانیل
🔸قبل از هر چیز بیسکویت ها را داخل مخلوط کن بریزید و پودر کنید و آنها را به گونه ای در سینی پهن کنید که سینی را بپوشاند.
روی حرارت ،همه مدار را داخل قابلمه اضافه کرده و هم بزنید. وانیل را اضافه کرده.
از روی حرارت بردارید و به مدت ۵ دقیقه با همزن بزنید.روی لایه بیسکوییتی بریزید و در یخچال بذارید تا خنک شود.بعد از چند ساعت از یخچال خارج کنید و به آرامی بلند کرده و رول کنید
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شام😋
مواد لازم:
فیله مرغ -700-800 گرم.
نان لواش 6-8 عدد (بسته به اندازه).
- پنیر پیتزا -300 گرم.
- پیاز سبز -1 دسته.
- روغن زیتون -2-3 قاشق غذاخوری
- ادویه مرغ( نمک ، فلفل ، پاپریکا ، گشنیز ، فلفل قرمز ).
برای سس:
گوجه فرنگی -5-6 عدد
روغن نباتی -2 قاشق غذاخوری.
- پیاز 2 عدد.
- سیر -5-6 حبه
- ادویه سس( نمک ، فلفل ، پونه کوهی ).
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#نان_سیر 🥪 😋
▫️نان تست
▫️۳ حبه سیر
▫️۱ فنجان قارچ اسلایسی
▫️پنیر پیتزا فراوون
▫️جعفری خورد شده
▫️۲ قاشق کره یا روغن زیتون
🔸اول فر رو روشن کردم تا داغ بشه سیر رو رنده کردم و بهش روغن زیتون اضافه کردم و روی تست ها مالیدم بعد روش قارچ و جعفری خورد شده و پنیر پیتزا ریختم و فرستادم تو . ده دقیقه تو فر موند و آخر سر گریل رو روشن کردم تا پنیر قرمز بشه
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🍩 پای آناناس
مواد لازم:
کره ۱۰۰ گرم
روغن مایع ۸۰ گرم
پودر قند ۲۰۰ گرم
آرد ۲۰۰ گرم
نشاسته ذرت ۱ قاشق
تخم مرغ ۴ عدد
شیر نیم پیمانه
وانیل نیم قاشق
بکینگ پودر نیم قاشق
پودر نارگیل ۴ قاشق
آب آناناس نیم پیمانه
طرز تهیه:
کره، روغن و پودر قند را با همزن میزنیم. بعد تخم مرغها رو یکی یکی اضافه کرده و هم میزنیم. سپس وانیل را اضافه کرده و هم میزنیم. بعد در انتها آرد و بکینگ پودر رو سه بار الک کرده به همراه پودر نارگیل و شیر و آب کمپوت آناناس به متناوب اضافه و با لیسک هم میزنیم. درون قالب های مخصوص پای کپسول گذاشته نیمی از مواد را در سینی فر گرم شده در دمای ۱۸۰ به مدت ۳۰ دقیقه قرار میدیم. اگر روی شیرینی طلایی نشد چند دقیقه گریل را روشن کنید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🍳#کیک_بسبوسه_کرمدار👩🍳پارت اول
🔶مواد کیک
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۱ لیوان
ماست ۱ لیوان
روغن ۱ لیوان
آرد سمولینا یک و نیم لیوان
آرد سفید نصف لیوان
بکینگ پودر ١ ق م سر پر
وانیل نصف ق چ
نمک یک پنس
🔶مواد کرم
شیر ۲ لیوان، نشاسته ذرت ۴ ق(یا نشاسته گندم)، شکر ۴ ق، خامه ۴ ق، نارگیل ۳ق، گلاب ۲ ق
🔶مواد شربت
شکر ١ لیوان ،آب ١ لیوان ،گلاب٣ق، زعفران دم داده ٢ق، هل نصف ق چ
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
7.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی_یاقوتی🥟
روغن قنادی یا کره یا مارگارین 125 گرم
پودرقند 70 گرم
زرده تخم مرغ 1 عدد
وانیل 1/2 ق چ
پودر زنجبیل 1 و 1/2 ق چ
آرد شیرینی 150 گرم
آرد برنج 50 گرم
نشاسته ذرت 30 گرم
نمک 1 پنس
بریلو قرمز یا مارمالاد حدود 1/3 پیمانه
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
10.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🧑🏻🍳#باسلوق_گردویی 👩🏻🍳
پودر ژلاتین : ۲قغ
نشاسته گل : ۱ پیمانه
آب : ۳ و ۱.۳ پیمانه
شکر : ۱.۵_۲ پیمانه
گلاب : ۱.۲ پیمانه
وانیل : ۱.۲ قچ
گلوکز : ۴ قغ
کره : ۱.۴ پیمانه
پودر نارگیل و مغز گردو : به میزان لازم
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
9.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوفته با مغز بادمجان
مواد لازم:
3 عدد بادمجان
بادمجان را کبابی کنید(داخل فر یا روی اجاق) و پوست بادمجان را بکنید
مواد لازم برای کوفته:
300 گرم گوشت چرخ کرده
1 عدد پیاز کوچک
نمک و ادویه های مورد دلخواه
سیر و کره برای داخل بادمجان
مواد لازم برای سس:
کره
1 قاشق غذاخوری رب
نصف استکان آب
طرز تهیه:
تمام مواد کوفته را با هم مخلوط کنید کمی از گوشت روی سلفون بذارید و باز روی کوفته سلفون بکشید و با کمک وردنه پهن کنید. بادمجان را روی گوشت بذارید و وسط بادمجان کره و سیر بذارید و نمک اضافه کنید و رول کنید. سپس داخل سینی بذارید. برای اینکه کوفته ها موقع پخت ترک نخورد روی تمام قسمتهای کوفته ها روغن مایع بزنید. در فر 180 درجه بپزید. برای سس کره را روی اجاق آب کنید و رب را اضافه کنید و کمی تفت بدید سپس آب را اضافه کنید و کمی بپزید و اجاق را خاموش کنید. سس را روی کوفته های پخته شده بریزید و برش زده سرو کنید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#نون_کره_ایی 🥞 🧈 😋
▫️آرد سفید ۲ پیمانه سر پر
▫️شکر ۰/۵ ق غ
▫️نمک ۱ ق چ
▫️کره ۳۰ الی ۴۰ گرم (کره آب شود)
▫️روغن برای سرخ کردن
▫️آب گرم ۳/۴ پیمانه
▫️مخمر ۰/۵ ق چ
▫️شوید خشک به مقدار لازم
🔸مخمر و با آب گرم قاطی کنید و بگذارید ۱۰ دقیقه با در بسته بمونه،توی کاسه آرد بریزید+شکر+نمک+مخلوط مخمر و آب،حالا با دست هم بزنید تا خمیری شکل بشه(اگه حین هم زدن به دست بچسبه اشکال نداره)حالا که خمیر شد روی کاسه رو با سلفون بکشید و بگذارید حدود ۱/۵ الی ۲ ساعت بمونه.بعد سطح کار و آرد بپاشید و خمیر و دربیارید و یکم ورز بدید(بافت نرم خمیر توی دستتون حس میشه)بعد ۴ قسمت کنید.حالا هر کدوم و بردارید و با وردنه گرد پهن کنید، روش یکم کره بزنید و شوید خشک،بعد خمیر و تا کنید و ببندید و دوباره گرد کنید و پهن کنید،حالا توی تابه داغ یکم روغن بریزید و نان رو داخل تابه بگذارید،یک طرف که طلایی شد برگردونید تا طرف دیگه هم طلایی بشه
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲