5.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_آموزشی
#خوراک_مرغ
طبق کلیپ اول تیکه های مرغ رو تو روغن سرخ میکنیم بعد ادویه مرغ و نمک رو اضافه میکنیم باشعله کم سرخ بشن .مرغ های سرخ شده رو بیرون میاریم .پیاز و سیر رو سرخ میکنیم گوجه پوره شده اضافه میکنیم سپس فلفل دلمه ای خشک شده داخل سس میریزیم و میزاریم خوب قل بخوره و سس ما غلیظ بشه مرغ هارو داخل سس میریزیم و میزاریم نیم ساعتی تو سس با دمای کم بپزه.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#یتیمچه_ترکی
موادلازم
بادمجان
سیر
نمک و فلفل
گوجه فرنگی
فلفل شیرین
پیازدرشت
بادمجونهاروبعد خردکردن نمک بزنید و بزارید بمونه تاتلخیش گرفته بشه بعد بشوریدشون و خشک کنید سپس مثل کلیپ درست کنیدو روشعله بمدت ۳۰دقیقه بپزید
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
6.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فلافل_ترکی
مواد لازم
2 لیوان نخود خیس خورده وآبپز شده یا(400 گرم)
3 قاشق غذاخوری آرد
2 قاشق غذاخوری روغن
1 عدد پیاز
3 حبه سیر
کمی جعفری خردشده
1 قاشق چایخوری بینگ پودر نمک، فلفل قرمز، زیره از هرکدام 1 قاشق چایخوری
1 عدد تخم مرغ
روغن سرخ کردنی
طرز تهیه
در غذا ساز 400 گرم نخودو پیاز، سیر وجعفری وروغن وادويه جات رابریزید وخوب پوره کنید بعد آردو بکینگ پودر وتخم مرغ را اضافه کنید وخوب چنگ بزنید.
از مواد به اندازه یک گردو بردارید وقلقلی کنید.
کوفته ها را در سینی بزارید وروشون رو سلفون بکشید وبزارید حدود 30 دقیقه در یخچال بمونه.
در ظرف روغن را بریزید و خوب که داغ شد و کوفته ها ر رو سرخ کنید.
وبرای سرو میتونید از ماست که با سبزی معطر وسیر مخلوط شده استفاده کنید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#گراتن_بادمجون 🍲 😋
🔸بادمجونا رو یا حلقه ای کنین و سرخ کنین (حتما روغن اضافی رو بگیرین ) و یا کبابی کنین و بعدش ساطوری کنین ( من سرخ کردم ) . پیاز رو نگینی خرد کنین و تفت بدین و گوشت چرخ کرده و ادویه و کمی رب گوجه ونمک ودر صورت تمایل کمی سبزیجات معطر بهش اضافه کنین و بزارین کاملا بپزه . سس سفید یا بشامل هم درست کنید . چون گراتن رو با همون ظرفش باید سرو کنید و سر سفره ببرین ، ظرف نسوز مورد نظرتونو انتخاب کنید . کف ظرفو کمی چرب کنید . اول یه لایه خیلی نازک سس سفید بریزین و بادمجونارو کف ظرف بچینین و بعد روش یه لایه گوشت و قارچ خرد شده بریزین و بعد روش رو با سس سفید بپوشونین و روش پنیر پیتزا بریزین و دوباره یه لایه بادمجون و بعد یه لایه گوشت و قارچ و سپس سس سفید و در آخر روشو کاملا یه لایه با پنیر پیتزا پوشش بدین.... توی فر بزارین تا حدی که پنیرها آب بشن و روش طلایی بشه . چون موادش پخته هستن و نیاز به زمان پخت زیاد نداره . برای طلایی شدن روش میتونیل چند دقیقه گریل رو روشن کنین
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
6.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فلافل_ترکی
مواد لازم
2 لیوان نخود خیس خورده وآبپز شده یا(400 گرم)
3 قاشق غذاخوری آرد
2 قاشق غذاخوری روغن
1 عدد پیاز
3 حبه سیر
کمی جعفری خردشده
1 قاشق چایخوری بینگ پودر نمک، فلفل قرمز، زیره از هرکدام 1 قاشق چایخوری
1 عدد تخم مرغ
روغن سرخ کردنی
طرز تهیه
در غذا ساز 400 گرم نخودو پیاز، سیر وجعفری وروغن وادويه جات رابریزید وخوب پوره کنید بعد آردو بکینگ پودر وتخم مرغ را اضافه کنید وخوب چنگ بزنید.
از مواد به اندازه یک گردو بردارید وقلقلی کنید.
کوفته ها را در سینی بزارید وروشون رو سلفون بکشید وبزارید حدود 30 دقیقه در یخچال بمونه.
در ظرف روغن را بریزید و خوب که داغ شد و کوفته ها ر رو سرخ کنید.
وبرای سرو میتونید از ماست که با سبزی معطر وسیر مخلوط شده استفاده کنید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#سیب_زمینی_تنوری پنیری
طرز تهیه:
فر را روشن کرده، با حرارت دویست و ده درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) گرم کنید.
ظرف مخصوص فر را با 1 قاشق چای خوری روغن (یا کمی بیشتر) چرب کنید.
پنیر پارمیسان ، نمک، پودر سیر، فلفل قرمز و فلفل سیاه را با هم در یک کاسه مخلوط کنید.
سیب زمینی ها را پوست گرفته و از وسط نصف کنید. قسمت برش خورده را با دستمال تمیز خشک کنید تا رطوبتی نداشته باشد. سپس با یک قاشق غذاخوری روغن در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید تا سیب زمینی ها کاملا پوشیده از روغن شوند.
مخلوط پنیر را به سیب زمینی ها اضافه کنید و هم بزنید تا سیب زمینی پوشیده شود. سپس سیب زمینی ها را از قسمت برش خورده در ظرف پیرکس بچینید و پانزده تا بیست دقیقه در فر بپزید. بعد از فر بیرون آورده و سیب زمینی ها را زیر و رو کنید و دوباره پانزده تا بیست دقیقه دیگر در فر بگذاریدتا برشته شود .
بعد با مقداری جعفری ساتوری شده و در صورت تمایل با خامه ترش سرو کنید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#کوفته_مرغ 🥘 😋
🔸مرغ بدون استخون رو با غذاساز در حد دو دقیقه چرخ کردم. بهش یه پیاز رنده شده و آب گرفته اضافه کردم. برنج نیم پز و لپه نیم پز ( با پشت چنگال یه کم لهش میکنم) و یه قاشق سرپر ترخون خشک رو بخش اضافه میکنم. دو قاشق آرد نخودچی یا! آرد نشاسته ذرت بهش اضافه میکنم و همه مواد رو با سرِ خمیرزن همزن، حدود سه چهار دقیقه ورز میدم. نمک فلفل زردچوبه دارچین و زنجفیل رو هم میریزم. اگر با دست کار میکنیم هم لازمه حتما پنج شش دقیقه ورز بدیم.
🔸بعد سس یا آب کوفته رو درست میکنم: پیاز داغ، کمی ترخون خشک، رب، دارچین.و نمک.و فلفل و زردچوبه. توی کوفته پیاز داغ و زرشک و یه دونه بادوم درختی گذاشتم و بعد کوفته ها رو آروم گذاشتم تو سس در حال جوش!
نیم ساعت اول با در باز، بعد هم نیمساعت با در بسته!
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#لواش_خانگی 🍞 😋
▫️آرد ٢ پيمانه
▫️آب ولرم ٣/٤ پيمانه
▫️روغن ٤ ق غ
▫️بيكينگ پودر ١ ق چ
▫️نمك نوك ق چ
🔸در ابتدا آرد الك شده،بيكينگ پودر و نمك را در ظرفى ريخته و مخلوط ميكنيم،سپس روغن رو اضافه ميكنيم و با دست مخلوط ميكنيم و در آخر آب ولرم رو كم كم اضافه ميكنيم تا حدى ك خمير لطيفى ب دست بياد ممكنه همه آب هم نياز نشه بستگى ب آرد داره وقتى خمير لطيفى ب دست اومد ديگه آب اضافه نكنيد.
روى خمير رو با پارچه بپوشونيد و يك ساعت استراحت بديد،بعد از يك ساعت خميرو ب شكل گلوله هايى ب اندازه نارنگى باز ميكنيم،روى سطح كار كمى آرد ميپاشيم و خميرو باز ميكنيم.
تابه تفلون رو با قلمو چرب ميكنيم و ميزاريم رو شعله ملايم و خمير نون هارو دونه دونه تو تابه داغ شده ميزاريم وقتى ى طرف نون حباباى قهوه اى ايجاد شد برميگردونيم تا طرف ديگه هم بپزه،وقتى نون آماده شد روشو با كيسه فريزر بپوشونيد تا خشك نشه و بقيه نون هارو هم درست كنيد
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
5.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فلافل آبادان 😋
نخود 300 گرم.
پیاز 1 عدد.
یک عدد سیب زمینی متوسط.
سیر3 حبه.
فلفل سیاه1 قاشق چاای خوری.
ادویه مرغ و ماهی جلال آباد.
تخم مرغ1 عدد (درصورت تمایل).
نمک به میزان لازم.
.
حدود 24 ساعت نخود هارو در آب قرار بدید تا کامل نرم باشند و نفخ اونها گرفته بشه ،بهتره که چندین بار در این زمان آب رو عوض کنید یک سیب زمینی رو میزاریم آب پز بشه ، سپس چند حبه سیر و دو عدد پیاز رو خورد میکنیم و به همراه نخوددر دستگاه مخلوط کن همه مواد رو باهم ترکیب میکنیم تا مثل قسمتی که در کلیپ هست بشه سپس مواد رو با دست مخلوط میکنیم و یک عدد تخم مرغ و ادویه جات که شامل نمک فلفل و بقیه ی ادویه ها که ما در این کلیپ از ادویه ی مرغ و ماهی جلالی آبادان استفاده کردیم ، مواد رو کاملا باهم مخلوط میکنیم تا یک دست بشه سپس از قالب های مخصوص فلافل که جهت جلوگیری از چسبیدن مایع اون رو در آب قرار میدیم استفاده میکنیم واون رو سرخ میکنیم تا طلایی بشه ، سپس با موارد دلخواه خودتون میتونید این غذای خوشمزه رومیل کنید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیک نوتلا😍😋
این ساده ترین و در دسترس ترین شیک دنیاست😄 اصن آدم الان هوس شیک میکنه
مواد لازم🥣 :
بستنی : ۸ قاشق غذاخوری
شیر : یک لیوان
نوتلا : ۳ قاشق چای خوری
خامه قنادی و سس شکلاتی و پودر کاکائو برای تزئین : به مقدار لازم
بستنی و شیر با همزن بزنید. بعد نوتلا اضافه کنید و دیگه با قاشق همبزنید. بعد لیوانارو با سس شکلاتی تزئین کنید. شیک بریزید. روش خامه بزنید. سس شکلاتی و پودر کاکائو بریزید و بزنید بر بدن😋
برای خامه بهترین مارک مینارین قنادی کولاکه. از لوازم قنادی ها میتونید بخرید. حتما حتما باید توی فریزر نگه داری کنید و بعد خارج کنید و با همزن بزنید. به هیچ عنوان خامه ای که میخرید تو یخچال نذارید.
اگه دیدید موقع همزدن آب شد، زیر ظرفتون یخ بذارید وبعد دوباره همبزنید. ظرفتون هم حتما فلزی باشه چون خامه بهتر فرم میگیره. این شیک طعمش فوق العادست😍 حتما درست کنید و لذت ببرید😁
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
5.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
من اومدم با پنکک_مغزدار بدون فر😋
مواد لازم:
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۵ ق غ
شیر ۳۰۰ میلیلیتر(یک و نیم لیوان)
روغن ۲ ق غ
بکینگ پودر ۱ ق م
آرد ۲۰۰_۲۵۰ گرم
شکلات ۱۰۰ گرم
تخم مرغ و شکر رو با همزن زده ۴ دقیقه شیر و روغن روغن بکینگ پودر و آرد الک شده اضافه میکنیم و هم میزنیم با ملاقه داخل تابع نچسب از قبل گرم شده میریزیم و یک شکلات قرار میدهیم و روش رو با یه ذره پنکک میپوشانیم و از دو طرف میپزیم
.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲