eitaa logo
کیک شیرین🍰
90.6هزار دنبال‌کننده
34.5هزار عکس
57.2هزار ویدیو
66 فایل
‌‌💫﷽💫 💫«وَإِن‌يَكَادُالَّذِينَ‌كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ‌ بأَبْصَارِهِمْ‌ لَمَّاسَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ‌إِنَّهُ‌لَمَجْنُونٌ*وَمَاهُوَإِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ»💫 تبلیغات‌ پـروانگی🦋👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/1966604357Ca26bbb85bd
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌼✨اول هفته تون گلباران 💕✨یه سـلام گرم 🌿✨یه آرزوی زیبا 🌼✨یه دعـای قشنگ 💕✨ بـرای 🌿✨تک تک شما مهربانان 🌼✨الهی 💕✨روزگارتون بر وفق مراد 🌿✨غم هاتون کم 🌼✨و زندگیتون 💕✨پراز عشق و محبت باشه 🌿✨در پناه خـداوند باشیـد 🌼💕🌿🌼💕🌿🌼💕🌿🌼💕🌿
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷سلام به روز قشنگ 🌸به آفتاب ونسیم 🌷به شروع پرانرژی 🌸سلام به هوا 🌷به آسمان پرازمهر 🌸به شاخه و برگهای دوستی 🌷به سبزی دلهای عاشق 🌸و سلام به دوستان گلم 🌷امروزتان شادتر از هر روز 🌷🌸🌷🌸🌷🌸🌷🌸🌷🌸🌷🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🕋🌿 25 ذی القعده روز "دحوالارض" است زمانی که تمام روی زمین را آب فرا گرفته بود، در این روز، نخستین خشکی که محل خانه خدا بود از زیر آب سر برآوردند " روز گسترش زمین مبارڪ " 🕋🌿🕋🌿🕋🌿🕋🌿🕋🌿🕋🌿
طرزتهیه: دوعدد تخم مرغ ، نصف قاشق چای خوری وانیل و یک پیمانه شکر دانه ریز رو به مدت پنج دقیقه با سرعت بالای همزن میزنیم تا کاملاً سبک بشه یک قاشق چای خوری زعفران غلیظ و سه چهارم پیمانه روغن مایع رو افزوده یک دقیقه هم میزنیم. در ظرفی دیگه یک قاشق چای خوری بکینگ پودر رو همراه سه قاشق غذا خوری ماست شیرین مخلوط میکنیم میذاریم کنار تا وقتی حجمش دو برابر شد به تخم مرغ ها اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم نصف قاشق چای خوری پودر هل ، یک چهارم قاشق چای خوری نمک و سه پیمانه آرد الک شده رو به مواد اضافه و با لیسک هم میزنیم. مایع رو به مدت نیم ساعت در ظرف در بسته تو فریزر میذاریم بعد فر رو با دمای 180 درجه روشن میکنیم. سینی فر رو کاغذ روغنی میندازیم. کمی با روغن دستهارو چرب میکنیم، از خمیرمون چونه های کوچک اندازه گردو بر میداریم و با دست فرمش میدیم و تو کنجد میغلتونیم با فاصله کمی از هم تو سینی میچینیم و به مدت بیست دقیقه نه بیشتر تو فر میذاریم بپزه. اگر بعد از این مدت روی کلوچه ها طلایی نبود حرارت بالا رو روشن میکنیم ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
😋 ✍مواد لازم: پنیر خامه ای ؛200گرم بستنی وانیلی لیوانی ؛1عدد شیرعسلی؛نصف پیمانه خامه صبحانه؛200گرم پودر ژلاتین ؛2 ق غ ژله انگور؛1بسته رنگی خوراکی به دلخواه ؛2قطره 🍜طرز تهیه؛ ابتدا پنیر خامه ای رو در حد باز شدن با همزن بزنید و سپس خامه رو اضافه و بزنیدو بعد بستنی و شیر عسلم اضافه و خوب مخلوط کنید حالا ژله رو با یه لیوان و نیم حل کنید و بزارید تا خنک بشه در این فاصله ژلاتین رو روی نصف استکان میپاشیم تا اسفنجی بشه و بن ماریش کرده و به ژله اضافه و بعد به مواد و خوب مخلوط میکنیم تا یکدست و صاف بشه ‌تو قالب چرب شده میریزیم و سه ساعتی تو یخچال تا ببنده و بعد بیرون میاریم و بیست دقیقه ای تو محیط اشپزخونه که موند کناره تاشو آزاد و برگردونده من برای خوشرنگی دسر دو قطره از رنگ بنفش استفاده کردم رنگ رو تو ژله ریختم تا حل بشه ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
✅حلوای شیر عسلی 😋‌ ✍مواد لازم: یک بسته شیرعسلی(میتونین خودتون درست کنین) یک قاشق غذا خوری کره چهار قاشق بزرگ شیر خشک ‌ 🍜طرز تهیه: همه مواد را مخلوط کرده و روی حرارت مداوم هم می زنیم . حرارت را کم کرده و سریعتر هم میزنیم تا ته نگیرد. این کار را ادامه میدهیم تا حلوای ما به رنگی کمرنگ تر از فندق برسد . مواد را داخل یک ظرف مستطیلی شکل که از قبل داخل آن را کاغذ روغنی چرب شده قرار دادیم میریزیم سپس ظرف را داخل یخچال قرار میدهیم تا ببندد . سپس حلوا را به قطعات مربعی شکل به اندازه یک سانتی متر برش می زنیم . برای نگهداری از آن ها یک نایلون روی آنها کشیده و داخل یخچال می گذاریم. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🍹 ابتدا آب را و بر روی حرات قرار دهید تا به دمای جوش🌡برسد و بعد شکر را اضافه کنید و هم بزنید بعد زعفران دم شده را اضافه نمایید🍤 و هم بزنید ، گلاب و عرق بهار نارنج را اضافه کنید🌸 برای سرو کردنش هم مقدار یک سوم از لیوان را شربت بریزید🍷 و بقیه لیوان رابا آب خنک پر کنید 🍶و مقداری یخ در درون لیوان بریزید❄️ ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
مواد لازم: پودر ژلاتين دو ق غ انبه بزرگ: دو عدد بزرگ شكر : دو ق غ گلاب يك ق غ خامه صبحانه : سه ق غ آب سرد :يك چهارم پيمانه طرز تهيه: اول شكر و انبه و گلاب رو بريزيد تو مخلوط كن مخلوطشون كنيد تا شكر كاملا حل بشه و انبه ها پوره بشن ، پودر ژلاتين با آب سرد به روش بن ماري حل كنيد سپس به انبه ها همراه با خامه اضافه كنيد چند پالس كه زد كافيه قالب رو كمي چرب كنيد سپس مايه رو بريزيد داخلش بذاريد تو يخچال تا كاملا خودش رو بگيره و خنك بشه ، در انتها وارونه كنيد . قبل از وارونه كردن هم قالب رو كمي در آب گرم بذاريد تا راحت جدا بشه ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🔷 با عطر دلپذیر لیمو🍋 مواد لازم آرد الک شده دو پیمانه شکر یک پیمانه روغن مایع نصف پیمانه شیر ولرم نصف پیمانه وانیل نصف ق،چ پکینگ پاودر یک ق غ پنیر خامه ای یا پنیر ماسکار پونه یک بسته تخم مرغ چهار عدد طرز تهیه شکر و تخم مرغ و وانیل خوب بهم زدم تا کشدار بشه بعد شیر و روغن به ترتیب اضافه کردم و هم زدم....پوست دو عدد لیمو ترش تازه رو رنده کردم و به مایع کیک اضافه کردم و هم زدم سپس اب دو عدد لیمو ترش تازه رو اضافه کردم خوب هم زدم سپس به تدریج ارد و پکینگ پاودرو به مخلوطم اضافه کردم و هم زدم.نصف مایع کیکو در قالبم ریختم و روشو پنیر خامه ای رنده درشت ریختم سپس بقیه مایع کیکو ریختم ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
.هر بسته ژله آلورا رو با یک لیوان آب جوش درست کنید و وقتی کاملا سرد شد نصف لیوان شیر یا یک بستنی لیوانی وانیلی اضافه کنید. اون رو به چهار قسمت تقسیم کنید و به هر قسمت چند قطره رنگ خوراکی دلخواه رو بزنید. (یا به جای آلورا از ژله های رنگی و شیر یا بستنی استفاده کنید. ولی کمرنگ میشه).2مارشمالو ها رو از قبل خودتون درست کنید یا حاضری بگیرید .3 یک بسته ژله آلورا رو با یک لیوان و نیم لیوان آب جوش درست کنید و وقتی که خنک شد مقداری از اون رو کف قالب بریزید و بذارید نیم بند بشه در حدی که چسبناک بشه و به انگشت بچسبه. مارشمالو ها رو روی ژله آلورا نیم بند بچینید. و روشون مجددا ژله آلورا بریزید. 4.وقتی نیم بند شد ژله های رنگی که درست کردید رو لایه لایه توی قالبتون بریزید. هر لایه باید نیم بند بشه بعد لایه بعدی رو بریزید. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
کادایف را با تخم مرغ نم دار کنید(در حد نم شدن خیلی خیس نشود) و دور قالب قیفی بپیچید و داخل روغن سرخ کنید و در شربت که از قبل با آب و شکر درست کردید و خنک شده بندازید و بیرون آورید و داخل کادایف را با گردو و کرم شانتی (یا خامه قنادی و با خامه محلی هم خوشمزه میشه) پر کنید. . ❣کرم شانتی(بسته هاى 75 گرمى) در واقع همان پودر خامه هست که هم شیرین شده هست و هم بهش اسانس اضافه شده است. و با یک لیوان شیر هم زده میشود و برای تزیین انواع کیک و دسر استفاده میشود ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲