فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنجشنبه 23 تیر ماهتون🕊
سرشار از عشق و محبت الهی 🍃🌷
پروردگارا......!!!
به حق نام بزرگ و با عظمتت
دستهایمان را بگیر,,
تا در سیاهی ها و تاریکی هایی
که ما را احاطه کرده اند
طریق "تو را گم نکنیم"
و جز خواست تو؛
به هیچ چیز دیگری تن ندهیم
مگذار به یک لحظه بی حضور تو
به "زندگی کردن راضی شویم"... 🍃🌷
🌷🍃🌷🍃🌷🍃🌷🍃🌷🍃🌷🍃
#سیب_زمینی_رست_شده 🥔🍟 😋
🔸برای این خوشمزه ها سیب زمینی رو با پوست یا بی پوست قاچ کنید،تو یه قابلمه آب جوش بیارین سیب زمینی ها رو به مدت 4دقیقه بریزین تو آب جوش.وقتی ریختین تو صافی خنک که شد با روغن زیتون،پاپریکا،پودرسیر،آویشن،نمک و فلفل مزه دار میکنیم تو فر 180درجه به مدت نیم ساعت میذاریم طلایی بشن
♦️میتونین تو فرم نذارین تو تابه سرخ کنین
فر برقی یا توستر 160درجه،حرارت بالا و پایین هم زمان
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
5.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#انارگلاسه
این مقدار برای چهار لیوان
ژله انار یک بسته
آب انار طبیعی دو لیوان
آب دو لیوان
انار دون شده یک لیوان پر
بستنی وانیلی چهار اسکوپ
دو لیوان آب بزارید رو گاز تا بجوش بیاد.
جوش که اومد پودر ژله بریزید با قاشق بزنید تا حل بشه یک الی دو جوش که زد گاز رو خاموش کنید.وبزارید کنار تا سرد سرد بشه
انار دون شده رو بریزید تو جام (حدود پنج سانت) از ژله سرد شده با قاشق بریزید رو انار به اندازه ای بریزید که فقط روی انار رو بگیره (اینکار به این دلیله که انار بالا نیاد) وبزارید یخچال تا ژله کمی خودشو بگیره کمی که خودشو گرفت چند قاشق دیگه ژله بریزید وبزارید یخچال تا کامل ببنده.
ژله که سفت شد از یخچال بیرون آورده یک اسکوپ بستنی وانیلی بریزید رو ژله و آب انار رو بستنی🙂به همین راحتی خیلی خوشمزس ایده خوبیه برای شب یلدا😊
برای آب انار اگر دستگاه ندارید
انار رو دون کنید بریزید تو صافی وبا گوشت کوب حسابی بکوبید سپس از الک رد کنید.
ویا میتونید تو کیسه نخی بریزید وبا وردنه بزنید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#سس_پستو_سس_ساندویچ
دو پ ریحان بدون ساقه
سیر دو حبه
گردو نصف پ
روغن زیتون نصف پ
پنیر پارمزان نصف پ
چند قطره ابلیمو تازه
تمام مواد در میکسر میکس میشه تا جایی که خوب پوره شود
نوش جان 💖
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
9.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مرغ_با_سس_عسل_و_بالزامیک
مواد لازم
سینه مرغ 1عدد کامل
سبزیجات مثل لوبیا سبز قارچ سیب زمینی ،کدو،هویج.....
برای سس خوراک
سرکه بالزامیک نصف پیمانه
عسل 1قاشق مرباخوری
فلفل قرمز پولکی یا پودری به مقدار دلخواه
نمک یک قاشق چایخوری
روغن زیتون 3قاشق غذاخوری
رزماری خشک یا تازه مقداری
رنده یک حبه سیر بزرگ
کمی آویشن
طرز تهیه
همه مواد سس رو داخل کاسه با هم مخلوط کنید وبعد سینه مرغها رو داخلش بریزید وبزارید 3ساعت بمونه تا خوب مزه دار بشه من با سیخ چوبی سینه مرغ رو سوراخ سوراخ کردم تا مواد داخل بافت سینه هم بره ومزه دار بشه.
بعد داخل ظرف مورد نظر اول سبزیجات دلخواه رو برش زده وبچینید وبعد سینه مرغها رو روی سبزیجات بزارید وتمام سس رو ش بریزید وداخل فر 200درجه بپزید به مدت 1ساعت تا سس خوراکتون غلیظ بشه
نوش جان 💖
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
#كافه_گلاسه
برای هر لیوان من حدودا سه تا اسکوپ بستنی ریختم دوتا وانیلی ویه اسکوپ بستنی قهوه تا طعم بهتری بده
اسکوپها رو داخل لیوان بریزید .
دو قاشق مرباخوری نسکافه رو با کمی شیر گرم وشکر مخلوط کنید وبزارید خنک بشه بعد بین دوتا لیوان تقسیم کنید ودر آخر روی هر دو لیوان شیر سرد بریزید وروی لیوان کمی پودر نسکافه یا قهوه ترک یا پودر کاکائو هر کدوم که دوس داشتید.
من باسس شکلات کمی روی بستنی ها ولیوان ریختم که قیافه اش هوس انگیز تر بشه ،چندتا دونه کرن فلکس شکلاتی هم روش دادم.
نوش جان 💖
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🍸🍸🍸🍸🍸🍸🍸
#مرغ_با_سس_عسل_و_بالزامیک
مواد لازم
سینه مرغ 1عدد کامل
سبزیجات مثل لوبیا سبز قارچ سیب زمینی ،کدو،هویج.....
برای سس خوراک
سرکه بالزامیک نصف پیمانه
عسل 1قاشق مرباخوری
فلفل قرمز پولکی یا پودری به مقدار دلخواه
نمک یک قاشق چایخوری
روغن زیتون 3قاشق غذاخوری
رزماری خشک یا تازه مقداری
رنده یک حبه سیر بزرگ
کمی آویشن
طرز تهیه
همه مواد سس رو داخل کاسه با هم مخلوط کنید وبعد سینه مرغها رو داخلش بریزید وبزارید 3ساعت بمونه تا خوب مزه دار بشه من با سیخ چوبی سینه مرغ رو سوراخ سوراخ کردم تا مواد داخل بافت سینه هم بره ومزه دار بشه.
بعد داخل ظرف مورد نظر اول سبزیجات دلخواه رو برش زده وبچینید وبعد سینه مرغها رو روی سبزیجات بزارید وتمام سس رو ش بریزید وداخل فر 200درجه بپزید به مدت 1ساعت تا سس خوراکتون غلیظ بشه
نوش جان 💖
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
#اسپاگتی_با_سس_گوجه_بادمجون_و_زیتون
اسپاگتی ماكاروني باریک حدود سيصد گرم،بادمجون متوسط دو عدد،پياز خلالي شده يك عدد،گوجه فرنگي رنده شده دو ليوان،گوجه فرنگي خرد شده يك عدد،زیتون حلقه ای بدون هسته یک یوم لیوان،رب گوجه فرنگي يك ق غ،نمك و فلفل و پودر سير و زردچوبه
پياز رو با دو ق روغن روي شعله ملايم بذاريد تا حدود نيم ساعت آروم كاراملي بشه،شعله ملايم باشه و گاهي هم بزنيد.اينجوري پياز كاراملايز ميشه و طعمش فوق العادس.بادمجون رو با پوست مكعبي خرد كنيد(ميتونيد پوستشو بگيريد).در يك تابه يك ق روغن بريزيد و بادمجون رو هم اضافه كنيد و در تابه رو بذاريد تا با شعله ملايم ده دقيقه بپزه و تفت داده بشه.حالا بادمجون رو به پياز اضافه كنيد،ادويه ها و رب رو اضافه كنيد و تفت بديد،گوجه رنده و خرد شده رو بريزيد،در تابه رو بذاريد تا پانزده دقيقه بپزه و سس نسبتا غليظ بشه بعد ماكاروني آبكش شده رو بريزيد و مخلوط كنيد،در تابه رو بذاريد تا حدود ده دقيقه با هم بپزن و بعد آمادست.
موقع سرو،زیتون و كمي پنير پارمزان و ريحون روش بريزيد
نوش جان 💖
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🍝🍝🍝🍝🍝🍝🍝
😍#فاهیتا_مرغ و #پاستا😋❤
مواد لازم :
سینه مرغ ۳۰۰ الی ۴۰۰ گرم
قارچ خرد شده یک پیمانه
فلفل سبز و قرمز ۳ الی ۴ عدد
سس کچاب ۳ قاشق غذاخوری
رب یک قاشق مربا خوری
روغن زیتون ۴ الی ۵ قاشق غذاخوری
آب لیمو ۲ قاشق غذاخوری
ماست ۲ قاشق غذاخوری
سیر رنده شده دو حبه
پاپریکا یک قاشق مرباخوری
طرز تهیه :
مرغ ها را به صورت نواری خرد کرده و ماست ، رب،آبلیمو ، روغن زیتون ، سیر رنده شده ، نمک ، فلفل و پاپریکا را اضافه کنید و خوب با هم ترکیب کنید و اجازه دهید حدود ۲ الی ۳ ساعت در یخچال استراحت کند.سپس مرغ ها را در ماهیتابه تفت دهید. هنگامی که مرغ ها تغییر رنگ داد قارچ ها و فلفل ها را اضافه کرده و تفت دهید. در انتها سس کچاب را اضافه کنید و از اجاق گاز بردارید. در صورت نیاز نمک و فلفل اضافه کنید. و به همراه پاستای آبکشی شده به همراه کمی سس پستو نوش جان کنید😋
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#خوراک_جگر
جگر،دل ،قلوه
پیاز یک عدد
رب گوجه نصف قاشق غذاخوری
نمک ،فلفل،زردچوبه
آب جوش نصف استکان
سیب زمینی سرخ شده به مقدار لازم
ابتدا پیاز خرد شده را تفت دهید و ادویه ها را اضافه کرده جگرو دل وقلوه را شسته و برش زده به پیازها اضافه کرده مقداری تفت دهید و نصف استکان آب جوش اضافه کرده درب ظرفتون رو ببندید و با شعله ی ملایم اجازه بدید خوب پخته بشن و وقتی آب غذا تمام شد یک قاشق رب را به مواد اضافه کرده خوب تفت دهید و کنار سیب زمینی سرخ شده سرو کنید
نوش جان 💖
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱