eitaa logo
کیک شیرین🍰
90.6هزار دنبال‌کننده
34.5هزار عکس
57.2هزار ویدیو
66 فایل
‌‌💫﷽💫 💫«وَإِن‌يَكَادُالَّذِينَ‌كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ‌ بأَبْصَارِهِمْ‌ لَمَّاسَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ‌إِنَّهُ‌لَمَجْنُونٌ*وَمَاهُوَإِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ»💫 تبلیغات‌ پـروانگی🦋👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/1966604357Ca26bbb85bd
مشاهده در ایتا
دانلود
💕 چقدر این جمله زیباست انسانهای ناپخته همیشه میخواهند که در مشاجرات پیروز شوند... حتی اگر به قیمت از دست دادن "رابطه" باشد... اما انسانهای عاقل درک میکنند که گاهی بهتر است در مشاجره ای ببازند، تا در رابطه ای که برایشان با ارزش تر است "پیروز" شوند... 💕 ╔ 💗 ══ 🍃ೋ•══╗ @chatre_love ╚══•ೋ🍃 ══ ☂ ╝
اول از همه سه چهارم پیمانه شیر گرم( دست نسوزونه) را با یک ونیم ق غ شکر و دو ق چ سر پر خمیر مایه مخلوط کنید وده دقیقه بزارید بمونه تا عمل بیاد حالا سه پیمانه آرد را با نصف ق چ نمک مخلوط کنید به آن یک چهارم پیمانه آب ویک چهارم پیمانه روغن و۲۵ گرم کره ذوب شده اضافه کنید سپس مخلوط خمیر مایه وشیر را افزوده وهمه رو مخلوط کنید وکمی ورز بدید تا خمیر نرمی بدست بیاد ودر ظرفی گذاشته وروی آن را سلفون کشیده ونیم تا یک ساعت استراحت کنه تا حجمش بیشتر بشه ودوباره دو دقیقه ورز بدید تا پف اون بخوابه بعد به هر تعداد که خواستید خمیر را تقسیم کنید با وردنه باز کنید کمی شکلات آب شده( من نوتلا استفاده کردم) روی آن گذاشته وخمیر را بسته ودر سینی فر که کاغذ روغنی انداختید گذاشته وده دقیقه استراحت داده(در این فاصله فر را با درجه ۱۸۰ روشن کنید) وروی آن را با زرده تخم مرغ و زعفرون پوشش داده کنجد ریخته ودر فر به مدت بیست دقیقه بزارید وتمام ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
طرز تهيه : يك كيلو توت فرنگي رو ميشوريم و تميز ميكنيم و ميذاريم كه آبش خشک بشه. سپس توت فرنگي ها رو داخل قابلمه اي ميريزيم و با يك كيلو شكر مخلوط ميكنيم و يك شب تا صبح ميگذاريم بمونه تا توت فرنگي ها آب بندازن. (به ياد داشته باشيد كه يك قطره آب هم اضافه نميكنيم🚫) سپس روي حرارت گاز قرار میدیم و شعله رو زياد ميكنيم . توت فرنگي ها موقع جوشيدن كف توليد ميكنن ، براي بهتر شدن رنگ مربا و شفاف بودنش تمام كف هارو با قاشق برداريم . بعد از بيست دقيقه مربای ما آماده است. اگر مايل باشيد میتونید ٥ دقيقه آخر يك قاشق آبليمو یا سرقاشق چای خوری جوهرلیمو رو توی یک قاشق آب حل کنید و بریزید داخل مربا براي جلوگيري از شكرك زدن . مربا رو از روي شعله گاز بر ميداريم و تا زماني كه كاملا سرد بشه روش دم كني قرار ميديم. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
دسر دو ونیم لیوان شیر باچهار ق غ شکر دو ق غ پودرکاکائو مخلوط کردم،و گذاشتم رو حرارت تا شکر حل بشه ،بعد حرارت رو خاموش کردم،دویست گرم خامه صبحانه رو با مقداری از مایه شیر و پودرکاکائو رقیق کردم و اضافه کردم به مواد ،درنهایت دو ق غ پودر ژلاتین که با نصف لیوان شیر بن ماری کرده بودم رو اضافه کردم،و یه مقدار هم شکلات تخته ای ،مواد رو خوب مخلوط کردم و ریختم تو لیوان و پنج شش ساعت گذاشتم یخچال ،روش هم خامه فرم گرفته ریختم. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
مرغ رو یکساعت گذاشتم داخل آب و‌نمک بمونه که حونابه اش خارج بشه ،بعد خوب شستم،با نمک،رعفرون ،پیاز و آبلیمو مزه دار کردم و گذاشتم یک روز بمونه، برلی مواد میانی دوتا پیاز خلالی کردم سرخ که شد ،زردچوبه فلفل سیاه زدم و گردو خرد شده ،کشمش و زرشک و آلو خیس خورده،دو ق رب انار و نمک هم اضافه کردم مواد که مخلوط شد ،حرارت رو خاموش کردم ،داخل شکم مرغ را با مواد پر کردم و با نخ و سوزن شکم و پاهاش رو دوختم ،کف سینی فر رو چرب کردم ،هویج و سیب زمینی و پیاز حلقه شده ریختم ،و مرغ را روش قرار دادم ،سینی را داخل فر ۱۹۰درجه به مدت چهار ساعت گذاشتم ،حین پخت چندبار کره آب شده و زعفرون روی مرغ ریختم ، من روش فویل نکشیدم چون مرغ با پوست هست اصلا خشک نمیشه👌 سه ق غ ماست چکیده،با یک تخم مرغ ،یک ق گلاب ،نمک ،زعفرون خوب مخلوط کردم،بهش سه کفگیر برنج آبکش شده اضافه کردم،و ریختم تو قابلمه ،گذاشتم نیمساعت دم بکشه و طلایی بشه ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
سینه مرغ رو با پیاز ،نمک،و فلفل و زردچوبه پختم ،بعد از پخت میتونین با غذاساز میکس کنین،من چرخ کردم،یه دونه سیب زمینی پخته و خنک شده رو رنده ریز کردم،دوتا تخم مرغ هم اضافه کردم،درنهایت بهش نمک،و فلفل و زردچوبه ق پودر سیر و دو ق پنیر پیتزا اضافه کردم،خوب مخلوط کرده ،تو دست گرد کردم و داخل آرد یوخاری غلتوندم و تو روغن داغ سرخ کردم😋 نخود روچهل و هشت ساعت تو آب خیسونده و چند مرتبه آبش رو عوض کرده،بعد دوبار چرخ میکنیم،یه دونه سیب زمینی و یه دونه پیاز هم چرخ میکنیم،خوب باهم مخلوط کرده،بهش نمک،فلفل،زردچوبه،پودر سیر،پودر آویشن،پودر زیره،بکینگ پودر پودرانبه و نصف لیوان آب اضافه کردم تا مواد منسجم بشه،بعد قالب زده و تو روغن داغ سرخ میکنیم. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
گوشت یا مرغ،برنج،باقالی، شوید،نمک،روغن حیوانی،زعفران طرز تهیه: گوشت یا مرغ و به صورت همیشگی بپزین. برنج و خیس کنیین.باقالی ها رو داخل آب جوش به مدت ۱۵دقیقه بپزین.کف قابلمه روغن بربزین.شوید ها رو به روغن اضافه کنیبن.حسابی تفت بدین تا بوی خامی شوید از بین بره.کمی زردچوبه به شویدها بزنیبن. باقالی های پخته شده رو اضافه کنیبن و همچنان تفت بدین.این تفت دادن باقالی باعث میشه در طول دم کشیدن لای پلو دفرم نشه و همین جوری خوشگل و سبز باقی بمونه.برنج خیس کرده رو اضافه کنیبن.آب جوش بریزین.نمک، روغن حیوانی و زعفرون آب کرده هم اضافه کنین و بزارین به جوش بیاد.آب برنج که جمع شد، دم کنی بزارین.دم پخت شما نیم ساعت دیگه آماده ست. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
: میدونید دیگه من عاشق پیازداغم و اون عطری که به غذا میده رو نمیتونم ازش بگذرم پس اول کار یه پاتیل پیازداغ حاضر کنیم بذاریم کنار. مرغ رو میذارم یه قل بزنه و میشورم بعد سرخ میکنم تا طلایی بشه. یه تیکه از پیازداغو میذارم برای آخر کار و به بقیه ش ادویه، فلفل سیاه، زردچوبه و دارچین اضافه میکنم. دو قاشق رب میزنم و تفت میدم تا تغییر رنگ بده. حالا یکم آب اضافه میکنم و مرغای سرخ شده رو داخلش میچینم و وقتی به قل قل افتاد شعله رو کم میکنم تا مرغ مغزپخت شه و سسمون به غلظت دلخواه برسه.کلا این غذا چون خوراک طوره باید کم آب و با سس غلیظ سرو بشه. یه رب آخر آلوها، زرشک تفت داده شده، کمی نمک، زعفرون دم کرده و بقیه پیازداغ رو اضافه میکنیم. بچه ها تو این مرحله میتونید کمی شکر هم اضافه کنید خوشمزه میشه. بعضی عزیزان رب انار هم میزنن که من نزدم. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
چهارصد گرم قارچ رو ورقه کرده ،باسی گرم کره و حرارت بالا تفت دادم ،سرخ که شد ،از تابه خارج کردم،سینه مرغ نواری برش داده ریختم تو تابه،با حرارت بالا سرخ کردم ،نمک و فلفل سیاه زده ،و از تابه خارج کردم،سه حبه سیر رو خرد کردم،ریختم تو تابه،بهش سه لیوان شیر،دویست گرم خامه اضافه کردم،جوش که اومد،صدگرم پنیر پارمسان،نمک و فلفل سیاه اضافه کرده،و قارچ و مرغ سرخ شده و درنهایت چهارصدگرم پاستا پنه پخته و آبکش شده ،خوب مخلوط کرده و حرارت رو خاموش میکنیم ،برای تزیین جعفری و پنیر پارمسان ریختم😋 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🥣 مصرف شیر برنج به عنوان وعده صبحانه نه تنها برای چاق شدن مفید است بلکه به تقویت بدن نیز کمک می‌کند. 🔹مصرف شیر برنج به عنوان وعده صبحانه موجب تولید خون با کیفیت در بدن می‌شود. 🍏 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🌸🌿 @GiyaHDarmani ┄┅┄┅┄ ❥❥❥ ┄┅┄┅┄
2 شات اسپرسو 1 لیوان شیر سرد چند کیوب یخ اسپرسو رو با دستگاه یا آماده کنید و اجازه بدید چند دقیقه بمونه تا خنک بشه.در صورت تمایل سیروپ کارامل یا شکلات به دلخواه داخل لیوان بریزید + چند کیوب یخ + شیر سرد و بعد قهوه رو به آرامی بهش اضافه کنید و از طعم فوق العاده ش لذت ببرید😍حالا اگر میخواید یه نوشیدنی غلیظ تر داشته باشید و یخ ها حالت آبکی بودن نده به نوشیدنیتون میتونید اسپرسو رو بریزید داخل قالب های یخ (اسپرسو یخی)بعد داخل شیر سرد بریزید اینطوری دیگه غلظت نوشیدنی بیشتر میشه. اگر خواستید نوشیدنیتون شیرین باشه و از سیروپ ها هم استفاده نکنید کمی شکر میتونید به اسپرسو اضافه کنید. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
5 عدد سیب زمینی متوسط 5 عدد سوسیس کوکتل (سوسیس دلخواهتون)،1 لیوان قارچ ورقه ای،2 لیوان شیر،2 ق غ آرد سفید،1 ق غ کره،نمک + فلفل سیاه+آویشن،پنیر پیتزا،فلفل دلمه سیب زمینی ها را ورقه ای و سرخ می کنیم, سوسیس ها رو حلقه ای خرد و کمی سرخ می کنیم به طوری که خشک نشوند.قارچ ها را با حرارت بالا تفت می دهیم. برای تهیه آرد را با کره تفت داده و نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه می کنیم سپس شیر را کم کم اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا به غلظت مورد نظر برسیم.کف پیرکس را چرب کرده و سیب زمینی ها را در ردیف اول می چینیم سپس یک لایه سوسیس روی آن می چینیم.روی مواد پودر آویشن و فلفل سیاه بپاشید. دوباره لایه سیب زمینی +قارچ+ سوسیس+فلفل دلمه و روی مواد از سس سفید ریخته و در نهایت رو آن پنیر پیتزا میریزیم , را در فر 180 درجه سانتی گراد به مدت 30 دقیقه قرار می دهیم. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲