eitaa logo
کیک شیرین🍰
90.6هزار دنبال‌کننده
34.4هزار عکس
57.2هزار ویدیو
66 فایل
‌‌💫﷽💫 💫«وَإِن‌يَكَادُالَّذِينَ‌كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ‌ بأَبْصَارِهِمْ‌ لَمَّاسَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ‌إِنَّهُ‌لَمَجْنُونٌ*وَمَاهُوَإِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ»💫 تبلیغات‌ پـروانگی🦋👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/1966604357Ca26bbb85bd
مشاهده در ایتا
دانلود
11.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳🥧🥔 مواد لازم : 200 گرم سیب زمینی 1عدد تخم مرغ 200 گرم آرد 1عدد پیاز برای پر کردن: 500 گرم گوشت چرخ کرده 1عدد فلفل دلمه ای قرمز فلفل، نمک،پاپریکا،آویشن (به دلخواه) 1عدد گوجه فرنگی 50 گرم پنیر چدار سس مواد: 200 میلی لیتر خامه 2عدد تخم مرغ ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرزتهیه پیتزا برگر 🍕🍕🍕🍕 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
7.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه خامه مشکی با کمترین رنگ ترکیب رنگ خامه مشکی. مخلوط رنگ قهوه ای و مشکی هستش بخاطر اینکه خامه مشکی به دست بیارم باید حجم بالایی از رنگ را مخلوط خامه کنیم . اما همین اضافه کردن رنگ بیش از حد باعث میشه خامه مشکی رنگ پس بده وبسیار مضره برای بدن و بد طعم هم میشه اما یه دستور مناسب تر میخوام بگم که درصد مخلوط رنگو به یک دهم میاره و خامه بهتر مناسبتری میتونیم به دست بیاریم.👈 ما به جای مخلوط کردن رنگ از روغن کاکائو استفاده میکنیم. (پودر کاکائو را در کمترین مقدار روغن مایع حل میکنیم ) و با اضافه کردن روغن کاکائو به خامه و مقدار کمی رنگ مشکی ترجیحا برنده. ( فو) باشه بهتره میتونیم خامه مشکی مناسب با ضرر کمتر تهیه کنیم.. رنگ خامه چند دقیقه بعد مخلوط شدن یک پرده سیرتر میشه از خامه مشکی برای خامه کشی کلی کیک استفاده نکنید بهتره مطابق فیلم بعد صاف کردن کیک با خامه مقداری کیک داخل فریزر قرار بدید سطح کیک سفت بشه و با خامه مشکی یک لایه نازک روکش بر روی کیک انجام بدید از خامه مشکی بیشتر در ماسوره کاری استفاده کنید ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
6.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش ناگت لازانیا 🍝🍝🍝🍝 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم طرزتهیه رولت رنگین کمان🌈🌈 حتما ببینید ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
7.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لازانیای مارپیج 🍝🍝🍝🍝 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبحانه لاکچری 🍳❤️🍳❤️🍳 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرح انداختن رو کیک تولد🎂🎂🎂 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
7.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 🍲😋👆 روغن: ۴ ق غ خ،پیاز: ۲ عدد عدس: ۳۵۰ گرم،آب(مرحله اول): ۴ لیوان زردچوبه: ۱ق چ خ،پودر سیر: ۱ ق چ خ نمک: ۲ ق چ خ،فلفل قرمز(اختیاری): ۱ ق چ خ(۱ ساعت پخت) ☘️🍀سبزی:پیازچه: ۲ دسته،گشنیز: ۲ دسته جعفری: ۳ دسته،آب (مرحله دوم): ۱ لیوان (۴۰ دقیقه پخت) رشته آشی: ۱۵۰ گرم،آب (مرحله سوم): ۱ لیوان،(۲۰ دقیقه پخت) ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
اول از اینکه باید پیازهای کوچیکو انتخاب کنین از عرض توپول باشن از طول کوتاه ،خلاصه اینکه قد کوتاه و توپول باشن 😊 بعد با یه چاقوی خیلی تیز برشای نازک میزنیم. پیازاتونو تو یه قابلمه پر از آب بریزید بزارید رو اجاق به مدت 15دقیقه بجوشه. بعد بلافاصله تو یه ظرف آب سرده سرده بریزید و به مدت 10 دقیقه تو آب سرد باشه به این عمل (بلانچ کردن) میگن که باعث میشه پیاز داغتون فوق العاده عالی ترد و خوشرنگ میشه. توی آبکش بریزید بزارید خوووب آبش بره و توی روغن داغ شناور با حرارت ملایم بزارید سرخ شه و کمی نمک بزنید ،اصلاااا حرارت گازو‌زیاد نکنید چون تیره میشه،هر چند دقیقه یکبارم هم بزنید تا یکدست سرخ بشن. این روش سرخ کردن اصلا روغن جذبش نمیشه خیلی خوشرنگو تردم میشه. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا