فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش کیک فوری1
🥧🥧🥧🥧
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
11.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرزتهیه کلچه آسان و خوشمزه نارگیلی
🥞🥞🥞
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#کیک_شیر_داغ خوش قلق:
تخم مرغ ۴ عدد
شیر یک پیمانه با یک چهاروم پیمانه
آرد : دو پیمانه با یک چهاروم پیمانه
کره ۱۰۰ گرم،شکر ۲۲۰ گرم،بکینگ پودر دو ق م،وانیل کمی
کره و شیر رو با هم بزارید رو حرارت تا کره باز شه همین که کره باز شد بردارید احتیاج نیست شیر بجوشه.
تخم مرغ و شکر و وانیل رو با هم زن خوب بزنید تا حجمش دو برابر بشه؛ حالا مخلوط شیر و کره رو اروم اروم همونطور که همزن روشن اضافه کنید( مخلوط کره و شیر داغ است). بعد آرد و بکینگ پودر رو سه بار الک کنید و طی سه مرحله اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید ؛ در قالب ۲۵ تا ۳۰ سانت در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ برای ۴۵ دقیقه بپزید( این کیک پف بسیار خوبی دارد و بهترین بافت 👌)
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
قلقلیها رو با مخلوط کردن گوشت گوساله با پوره پیاز ، پوره فلفل دلمهای ، دو حبه سیر و نمک و فلفل و زردچوبه و آرد نخودچی ( یک قاشق غذاخوری) درست کردم .
بعد تفتشون دادم و وقتی همه طرفشون خوب سرخ شد ، یک قاشق کره پسته اضافه کردم ( کره پسته رو دفعه دیگه با ارده و یکبار هم کره بادوم زمینی جایگزین میکنم ببینم چه جوری میشه 😋 ) یکم دیگه تفت دادم و بعد رب انار رو اضافه کردم ، و بعد از کمی تفت دادن حدود یک لیوان آب انار ریختم و گذاشتم یکم بپزه و غلیظ بشه .
ما غذای ترش خیلی دوست داریم ، برای همین من آب انار ترش ریختم که طبیعی بود . شما اگه خواستین درست کنید حواستون به ترشی و شیرینیش باشه . اگه از آب انار آماده استفاده میکنید یادتون باشه که شکر داره و ترشیش رو میزون کنید .آخر سر هم روش دونه انار و خلال پسته ریختم .کره پسته رو هم آماده میتونید از سوپر مارکتها بخرید ، هم از اینایی که جلو چشمتون چرخ میکنند و میدن.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#همبرگر
گوشت چرخ شده (مخلوط گوساله و گوسفندی)نیم کیلو،پیاز یک عدد متوسط(میتونید پیاز رو حذف کنید)،سه حبه سیر،پودر سوخاری دوقاشق غ خ،سس کچاب یا باربیکیو ۲قاشق غ خ،سس خردل ۲ قاشق غ خ،نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز،پودر سیر به میزان لازم
پیاز زورنده کنید و آبش رو بگیرید،سیر رو هم خوب له کنید ،همه ی مواد رو با هم مخلوط کنید و خوب ورز بدید و یک ساعت داخل یخچال استراحت بدید و بعد داخل به قالب گرد سلفون پهن کنید و از مواد همبرگر داخل بریزید و با قاشق سطحش رو صاف کنید و خوب فشار بدید تا منسجم بشه،بعد داخل ده دقیقه داخل فریزر بذارید وبعد ده دقیقه داخل روغن با حرارت ملایم سرخ کنید.می تونید روش پنیر ورقه ای گودا هم دارید...برای فریز کردن هم لای هر کدوم از همبرگر ها کاغذروغنی بذارید و رو همدیگه بچینید و تو ظرف بذارید و فریز کنید😊
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
براي درست كردن #شور_ترشی : گل كلم، هويج، كرفس و خيار و چند حبه سير ( اگر دوست داشتين يكي دو تا هم فلفل سبز تند ) رو بعد از شستن ريختم تو ظرف و و يك ق دونه ي گلپر اضافه كردم و روش آب نمك و سركه ريختم و كلي ترخون و شويد و برگ كرفس گذاشتم روي ظرف، بعد درشو خيلي خوب و محكم بستم تا اصلا هوا نكشه و دو هفته گذاشتم يه جاي خنك و تاريك (بيرون از يخچال) بمونه تا كامل طعم بگيره ، اگر خواستين سيب زميني ترشي و كلم برگ خرد شده هم اضافه كنيد✨براي درست كردن آب نمك هم به ازاي هر چهار ليوان آب : چهار ق غ سرخالي نمك ريختم و خوب حل كردم.و بعد كمي كمتر از نصفِ ليوان سركه ريختم
از آب معمولي شيرِ آب استفاده ميكنم نه آب جوشيده
از وقتي هم كه درشو باز كردم ميزارم يخچال
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#کله_گنجشکی (برای سه تا چهار نفر)
300 گرم گوشت چرخ کرده
دو عدد پیاز،دو حبه سیر،کمی سویا(یه مشت)،رب گوجه یک قاشق،3 عدد گوجه فرنگی،2 عدد هویج،1 عدد سیب زمینی،نمک فلفل ادویه زردچوبه پودر زنجبیل و دارچین،فلفل دلمه ای رنگی (در صورت تمایل)
پیاز وسیر را رنده می کنیم و آبش رو می گیریم وبا ادویه های دلخواه و زردچوبه ونمک و فلفل به گوشت اضافه می کنیم (من کمی سویای خیس شده که آبشو کامل گرفتم به گوشت اضافه کردم تا بافت گوشتهای قلقلی نرم و لطیف بشه ) و خوب ورز میدیم وقلقلی می کنیم،یک پیاز نگینی شده رو در کمی روغن تفت میدیم و کمی زردچوبه وادویه می ریزیم و رب گوجه رو اضافه می کنیم تا خوشرنگ بشه سپس گوجه های رنده شده را می ریزیم وآبجوش اضافه می کنیم بعد از چند جوش هویج خرد شده را می ریزیم و سپس گوشتهای وقلقلی شده را به موادمون اضافه می کنیم وقتی گوشتها کمی پخته شده سیب زمینی خرد شده می ریزیم تا بپزد.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
8.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش اسموتی خفن و خوشمزه😋
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#خورش_قیمه
برای این خورش خوشمزه ابتدا پیاز هارو خورد ریز میکنیم و تفشون میدیم طلایی که شد زردچوبه،دارچین،فلفل سیاه بهش اضافه میکنیم.
بعد گوشتهارو اضافه کرده یه یسر تف میدیم.
حالا رب میریزیم و همین طور لپه هارو.و یه تف میدیم .
درآخر آب رو اضافه کرده به جوش که اومد حرارت رو کم میکنیم تا خورش جا بیوفته.
در اواسط پخت لیمو عمانی و نمک رو اضافه میکنیم.
اواخر پخت هم کمی هل و زعفران دم کرده. به خورش اضافه میکنیم.
⭐️سعی کنین خورش رو زودتر بزارین تا با حرارت کم پخته شه تا جا بیوفته.
⭐️آب خورشت رو زیاد نریزین که آبکی نشه.
⭐️میتونین بجای لیمو عمانی از آلو بخارا استفاده کنین که طعمش عالی میشه.
⭐️اواخر پخت اگه زیر خورشت رو کم کنین و در قابلمه رو کمی نیم کش بزارین خورشت به روغن میوفته یا میتونین یه تکه یخ داخلش بندازین.
⭐️میتونین بادمجون هم سرخ کرده با خورش خوشمزه تون میل کنین.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#ماهی_شکم_پر برای مواد میانی
یه عدد پیاز متوسط رو نگینی خرد کنید خوب تفت بدید در حد طلایی شدن دوحبه سیر رنده شده هم بزنید
یه قاشق رب گوجه ورب انار نمک زردچوبه زنجبیل تازه رنده شده خوب هم بزنید
سبزی های معطر شامل
شنبلیله شویم جعفری گشنیز ونعناع خوب ساطوری کنید اضافه کنید
ودرنهایت زرشک وآلو هم اضافه کنید من فقط زرشک زدم
وکامل یکدست شد شعله رو خامو ش کردم.
داخل ظرفی که میخوام بزارم داخل فر همون پیاز های خلالی رو میچینم تو سینی فر ماهی ها رو شکم شو با مواد پر کردم (روی ماهی هم شیاری اریب میزنیم موقع مزه دار کردن)
فر رو از قبل روشن میکنم در دمای۲۰۰درجه روی ماهی ها فویل میکشم ۴۵دقیقه با فویل بپزه. بعد فویل رو برمیدارم ۲۰دقیقه هم بدون فویل داخل فر میپزه اگه دوست داشتید روی ماهی ها طلایی بشه ده دقیقه هم گریل کنید.(برای سبزی پلو میتونید به صورت کته یا آبکشی بپزید.)
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#باقالی_پلو رسپی:بچه ها من برای مرغ باقالی پلو اول اونو فقط نمک میزنم و تو تابه با روغن کامل سرخ میکنم بعد دو قاشق رب گوجه فرنگی رو با یک لیوان اب حل میکنم یکم فلفل سیاه بهش اضافه میکنم به مرغ سرخ شدم اضافه میکنم و با شعله کم میزارم هم مرغ اب پز بشه و هم دوباره با رب سرخ بشه باقالی پلو رو هم که دیگه همه استادین باقالی رو جدا میپزیم و به برنج پخته شده اضافه میکنیم بعد ابکش میکنیم و وقتی که میخوایم برنج رو دم کنیم یک لایه برنج میریزیم و یک لایه شوید خشک میپاشیم روی برنج نکته اینکه اگه دوست داشتین در آخر یک قاشق بابونه خشک پودر شده رو بپاشین روی باقالی پلوتون و بعد اجازه بدین پلوتون دم بکشه بابونه عطر بی نظیری به باقالی پلو میده
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲