eitaa logo
کیک شیرین🍰
90.6هزار دنبال‌کننده
34.4هزار عکس
57.2هزار ویدیو
66 فایل
‌‌💫﷽💫 💫«وَإِن‌يَكَادُالَّذِينَ‌كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ‌ بأَبْصَارِهِمْ‌ لَمَّاسَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ‌إِنَّهُ‌لَمَجْنُونٌ*وَمَاهُوَإِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ»💫 تبلیغات‌ پـروانگی🦋👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/1966604357Ca26bbb85bd
مشاهده در ایتا
دانلود
#شیرینی_عسلی ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
کیک شیرین🍰
#شیرینی_عسلی ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
کره ٧۰ گرم . پودر شکر ۱٣۰ گرم . سفیده ی تخم مرغ ۱ عدد . عسل ۵۰ گرم . بادام پوست گرفته و ریز خرد شده ۱٣۰ گرم . گردوی ریز خرد شده ٧۰ گرم . زعفران حل شده غلیظ ٢ قاشق چ . پسته برای تزئین کره و پودر شکر رو ٧_٨ دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کاملا نرم و روان بشه . سفیده رو اضافه کنید و ۱ دقیقه بزنید . عسل روهم اضافه کنید و کمی مخلوط کنید تا یکدست بشه . حالا بادام و گردو و زعفران رو اضافه کنید و موادو با لیسک یکدست کنید . داخل سینی فر رو با صفحه ی سیلیکونی بپوشونید . موادو داخل قیف با ماسوره ی ساده و بزرگ بریزید و به اندازه ی یک سکه و با فاصله ی خیلی زیاد , قیف بزنید . ( نهایتا ۱۰ تا شیرینی داخل سینی جا میشه ) .سینی رو تو فر از قبل گرم شده با دمای ۱٨۰ درجه به مدت ۱۰ دقیقه یا تا زمانیکه دورشون طلایی بشه , بگذارید .  _بهتره گردو و بادام رو خرد تر از مال من بکنید تا شیرینی توری و مشبک بشه . _این شیرینی فوووووق العاده خوشمزه است ولی بخاطر اینکه نمیشه همه ی موادو یکباره داخل فر گذاشت و بعد از خارج کردن از فر هم باید صبر کرد تا کاملا خنک بشه تا از صفحه ی سیلیکونی جدا بشه , درست کرد ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🌸نکته 😍😍 🔹وقتی سفیده هم‌زده تخم‌مرغ نیاز دارید؛ ✅برای اطمینان از پف کردن کیک یا شیرینی: ✍️کاسه که سفیده را در آن هم زده‌اید را سر و ته کنید، 👈اگر در کاسه ماند و بیرون نریخت، یعنی به اندازه کافی هم خورده است. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
‍ ✅شیرینی پنجره ای😋 ✍ مواد لازم: آرد سفید ۱ لیوان سرخالی نشاسته نصف لیوان تخم مرغ ۳ عدد بزرگ شیر دو سوم لیوان گلاب ۵ قاشق غذاخوری وانیل نوک ق.چ روغن به مقدار لازم برای سرخ کردن پودر قند به مقدار لازم ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🍜 طرز تهیه: ابتدا شیر سرد و گلاب رو با هم مخلوط کنید نشاسته رو اضافه کنیدو هم بزنید تا یکدست بشه حالا تخم مرغها را یکی یکی اضافه کرده و با همزن دستی حسابی هم بزنید تا یکدست بشن آرد سفید را الک کنید و به مواد اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید مواد را بیست دقیقه استراحت میدیم و بعد از صافی رد میکنیم. تابه را روی حرارت ملایم گذاشته و روغن را داخل تابه ریخته تا روغن داغ شود. روغن زیاد بریزید وقتی قالب رو درون تابه میزارید باید تا لب قالب روغن باشه قالب را داخل روغن میزاریم تا کمی داغ بشه مواظب باشید خیلی داغ نشه اگر زیاد داغ بشه مواد به قالب میچسبه و جدا نمیشه سرد هم نباشه چون به هم نمیچسبن قالب را بلند کنید کمی تکون بدید تا روغن اضافیش خارج بشه و آروم درون مواد گذاشته مواد تا نزدیک لبه قالب بیشتر بالا نیاد یه تکون بهش میدیم تا اضافه هاش بریزه بعد داخل روغن میریزیم شیرینی خودش از قالب جدا میشه. بعد بزارید روی کاغذ روغنی ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
دستور : طبق معمول همه کیکها سه تا تخم مرغ را با یک لیوان شکر بزنید تا کرمی و کشدار بشه 1/8 ق چ وانیل نصف لیوان روغن مایع نصف لیوان شیر هم اضافه دو لیوان آرد به همراه دو ق چ بکینگ پودر را الک کنید و به مخلوط اضافه و فولد کنید مایه کیک را دو قسمت کنید به یکی کشمش هل و دو ق غ گلاب به یکی یک ق غ کاکائو که با دو ق غ آب جوش مخلوط کرده اید بیفزایید و داخل قالبی که چرب و آرد پاشی شده بریزید فقط باید سرعت العمل داشته باشید و مایه کیک ی دفعه و با هم بریزید داخل قالب دمای فر 180 پنجاه دقیقه اینطوری با ی دستور توی ی قالب دو مدل کیک دارین ورق بزنید و مدل ریختن مایه کیک داخل قالب را ببینید ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✅ پیراشکی شکلاتی 🍩 ✍مواد لازم : تخم مرغ : 1 عدد شکر : یک هشتم پیمانه شیر ولرم : یک هشتم پیمانه آب : یک هشتم پیمانه خمیر مایه : یک و نیم ق م کره : یک ششم پیمانه. تقریبا سه قاشق غذاخوری نمک : یک پنس آرد : حدود 2 پیمانه روغن جهت سرخ کردن شکلات به میزان لازم ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
‍ 🍜طرز تهیه : یک قاشق سوپخوری از شکر و خمیر مایه و آب ولرم رو مخلوط کرده و روی ظرف در قرار داده و کنار می گذاریم تا عمل بیاد . تخم مرغ ، شکر ،کره آب شده و شیر رو با همزن دستی مخلوط می کنیم . تقریبا نصف پیمانه از آرد رو داخل مواد ریخته و مخلوط می کنیم. خوب تا حالا خمیر مایه تون حتما عمل اومده ... خمیر مایه عمل اومده رو به مواد قبل اضافه کنید. بعد نمک و  آرد رو کم کم اضافه کنید تا خمیری بدست بیاد که بدست نچسبه . ظرفی رو چرب کرده و خمیر رو داخل ظرف قرار بدین و روشو بپوشونید تا حجم خمیر دوبرابر بشه . تقریبا 2 ساعت زمان می بره . روی میز کار رو آردپاشی کرده و بعد خمیر رو روی اون باز کنید . سپس با چاقو خمیر رو به صورت مربع های یکسان برش بزنین، حالا گوشه ی هر خمیر یک تکه شکلات گذاشته و خمیر رو روش قرار می‌دهیم تا به شکل سه گوش دربیاد، بعد با کمک یک کاتر دایره ای شکل روشون قالب میزنیم تا کاملا اطراف خمیر بهم فیکس بشن، بعد از ده دقیقه استراحت آرد های اضافی خمیر رو گرفته و در روغن داغ و شناور سرخ میکنیم. در صورت تمایل روشون رو با شکلات و ترافل های رنگی تزیین میکنیم. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
✅ پودينگ خرما 😍😍 ١٠ عدد خرما رو با ٣ ق غ شير ميكس كردم بعد محلبي رو آماده كردم ٢ ل شير و ٢/٥ ق غ آرد و ٢/٥ ق غ نشاسته ذرت ريختم تو قابلمه و گذاشتم رو گاز هم زدم تا خودشو گرفت ٢ ق غ شكر و خرماي ميكس شده و ١ ق غ كره هم اضافه كردم و ريختم توظرف ها سرو کردم. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
طرزتهیه: نیم کیلو هویج رنده شده...شکر ۱🥛.....کره ۱ ق غ... دارچین۱ق غ...نصف🥛گردوی خرد شده 1بیسکویت پتی بور خرد شده ....پودر نارگیل به ابتدا هویج رنده شده رو داخل ماهیتابه ریخته کره،شکر ودارچین رو هم اضافه کرده روی حرارت ملایم میذاریم تا وقتی شکر حل بشه وآب هویج کشیده بشه ونرم بشه هم میزنیم بعد از روی حرارت بر میذاریم کنار میذاریم تا سرد بشه بعد سرد شدن هویج داخل کاسه بزرگی ریخته بیسکویت خرد شده و گردو رو اضافه کرده خوب ورز میدیم تا باهم مخلوط بشن بعد به اندازه گردو برداشته تو دست گرد کرده ودر پودر نارگیل میغلتونیم ودر ظرف سرو میذاریم‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
✅کیک زبرا😋 ✍ مواد لازم: آرد 4پیمانه(لیوان دسته دار) تخم مرغ 7عدد روغن مایع یک پیمانه شکر یک ونیم پیمانه تادوپیمانه بکینگ پودر سہ قاشق مرباخوری وانیل ماست شیرین یک ونیم پیمانه پودرکاکایو سہ قاشق غذاخوری ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲