eitaa logo
کیک شیرین🍰
90.6هزار دنبال‌کننده
34.5هزار عکس
57.2هزار ویدیو
66 فایل
‌‌💫﷽💫 💫«وَإِن‌يَكَادُالَّذِينَ‌كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ‌ بأَبْصَارِهِمْ‌ لَمَّاسَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ‌إِنَّهُ‌لَمَجْنُونٌ*وَمَاهُوَإِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ»💫 تبلیغات‌ پـروانگی🦋👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/1966604357Ca26bbb85bd
مشاهده در ایتا
دانلود
🍌 🌈مواد لازم🌈 مارشملو : ۳۰ عدد هم اندازه عصاره وانیل : نصف قاشق چای خوری قهوه اسپرسو یا قهوه غلیظ : یک سوم فنجان موز رسیده پوره شده : ۱ عدد خامه زده شده : ۱ کاپ (۲۰۰ گرم) شکلات رنده شده : ۱ ق غ خوری ‌☕️☕️☕️☕️☕️☕️ طرز تهیه🔥 ۱.یک ظرف فلزی را به مدت ۱۵دقیقه درون یخچال بگذارید ۲.درون ظرفی آب بریزید روی گاز قرار دهید و صبر کنید تا بجوشد ۳.سپس مارشملو ها و قهوه را درون ظرفی دیگر روی آب در حال جوش آب کنید و مرتب هم بزنید ۴.موز پوره شده و عصاره وانیل را اضافه کرده و هم بزنید و ظرف را جایی قرار داده تا خنک شود ۵.درون ظرف فلزی سرد شده ی خود خامه را بریزید و با هم زن هم بزنید تا زمانی که صفت شود ۶‌.کم کم خامه را به مخلوط قبلی اضافه کنید و هم بزنید ۷.مخلوط را درون ظرف های کوچک بریزید و روی آن را در صورتی که دوست داشتید با پودر شکلات تزیین کنید ۸.به مدت ۳۰ الی ۴۵ دقیقه درون یخچال قرار دهید ‌ ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🍅🍅 ✅مواد لازم✅ 🍅 گوجه فرنگی سفت ۸ عدد بزرگ 🧄 سیر —یک حبه 🍚 برنج — ۸ قاشق غذاخوری 🍀 نعناع یا جعفری مقداری 🍾روغن —چهار قاشق غذاخوری 🍗 آب مرغ — ۲ لیوان 🥫 رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری 🧂 نمک و فلفل — به مقدار کافی 🍅🍅طرز تهیه : گوجه‌فرنگی ها را شسته و سر آن‌ها را به شکل یک دایره ببرید و محتویات داخلشان را در آورید و سر گوجه‌فرنگی را برای در پوش نگهدارید جعفری یا نعناع را با سیر له کنید و با برنج و یک قاشق غذاخوری روغن و دو قاشق غذاخوری از محتویات داخل گوجه‌فرنگیها و به اندازه کافی نمک و فلفل مخلوط کنید سپس روغن و نمک و فلفل داخل گوجه فرنگیهای خالی شده بریزید بعد گوجه فرنگیها را در ظرف نسوز که چرب شده باشد بچینید داخل آنها را با مخلوط درست شده برنج پر کنید در آنها را بگذارید سپس رب گوجه‌فرنگی و آب مرغ را داخل ظرف و اطراف گوجه فرنگیها بریزید و به مدت ۳۵ دقیقه در فر با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت قرار دهید دلمه که آماده شد در ظرف بچینید و اطراف آن را با جعفری تزئین کنید. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🍵 🧄عدس قرمز: 225 گرم 🧄پیاز: 2 عدد 🧄سیر بزرگ: 2 حبه 🧄هویج: 1 عدد 🧄روغن زیتون: 2 قاشق سوپ خوری 🧄آب مرغ: 1/5 لیتر 🧄سرکه: 2 قاشق سوپ خوری 🧄فلفل و نمک: به مقدار لازم 🧄برگ کرفس: برای تزئین 🍃برای تهیه سوپ سیر عدس، ابتدا عدس قرمزرا شسته و با روغن زیتون و آب مرغ ، پیاز، سیر، هویج ساطوری شده مخلوط کرده و روی حرارت متوسط این مواد را به جوش آورده، سپس حرارت را کم کنید تا به مدت 1/5 ساعت روی حرارت بماند. گاهی سوپ را به هم بزنید تا به ته ظرف نچسبد.سرکه یا آبلیمو، نمک و فلفل را بیفزایید.اگر سوپ خیلی غلیظ شد، کمی آب بیفزایید. سپس آن را در ظرف مورد نظر ریخته و با برگ کرفس تزئین کنید. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🥙🥙 🥗 برای ۴ تا ۵ نفر 🍈شلغم متوسط پوست گرفته  و رنده شده ۳ عدد 🥕هویج متوسط پوست گرفته و رنده شده ۳ عدد 🌿جعفری خرد شده نصف لیوان 🟡دانه کدو خام ۱ لیوان 🍋آب لیمو ترش نصف عدد 🍾روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری 🧂نمک به میزان لازم 🥙طرز تهیه 🥙 تمام سبزیجات را با هم مخلوط کرده و سپس آب لیموترش و روغ زیتون و نمک را با هم مخلوط کرده به سالاد اضافه کنید. این سالاد را تا ۴۸ ساعت می توانید در یخچال نگه دارید. شلغم بعد از رنده شدن تغییر رنگ داده و سفیدی آن زرد می شود بنابراین بهتر است سالاد را آماده کرده و درست قبل از سرو شلغم را رنده کنید. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🥐🥐 🥯آرد1 پیمانه 🥯نمک1/2 ق چ 🥯تخم مرغ1 عدد 🥯شیر1 و 1/2 پیمانه 🥯پنیر پارمسان1/4 پیمانه 🥯جعفری خورد شده2 ق غ 🥯روغن2 ق غ 🥣ابتدا آرد و نمک را با هم مخلوط کنید. در ظرف دیگه ای تخم مرغ و شیر را زده و به کاسه آرد اضافه کنید مواد را آنقدری هم بزنید که مخلوط بشن. سپس روی خمیر را بپوشونید و برای ۳۰ دقیقه کنار بگذارید. بعد از این زمان جعفری و پنیر پارمسان رو اضافه کنید. فر را از قبل روشن کرده و روی ۲۰۰ درجه سانتی گراد بذاربد تا گرم بشه. در این مرحله به قالب مافین نیاز دارید. یه قالب ۱۲ تایی. داخل قالب رو با روغن چرب کنید. سپس قالب رو برای مدت ۵ تا ۷ دقیقه درون فر بذارید. بعد از اینکه قالب به خوبی گرم شد از مواد خمیر بردارید و داخل قالب بریزید. سپس قالب رو برای مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درون فر بذارید. طی این مدت نان پنیری شما طلایی شده و می پزه. بعد از پخت نان ها را در ظرف مورد نظر گذاشته و سرو کنید. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🍵 🧅جو پرک 1 لیوان 🥔قارچ خرد شده 2 لیوان 🧅هویج 3 عدد 🥔شیر 2 لیوان 🧅سیر 3 حبه 🥔سینه مرغ 1 عدد 🧅خامه 5 قاشق غذاخوری 🥔کره 2 قاشق غذاخوری 🧅شوید، نمک و فلفل به مقدار لازم 🍲طرزتهیه 🍲 برای تهیه سوپ قارچ و جو، ابتدا درون قابلمه‌ای 5 لیوان آب بریزید و سینه مرغ، جو پرک، نمک و فلفل را درون آب بریزید و روی حرارت ملایم گاز قرار دهید تا در مدت زمان 2 الی 3 ساعت آرام آرام با هم بپزند و جو لعاب بیندازد. در اواسط پخت مرغ می‌توانید هویج نگینی خرد شده یا رنده شده را اضافه کنید. پس از این مدت زمان و پخت مواد، سینه مرغ را خارج کرده و به صورت مکعبی یا ریش ریش خرد کنید و دوباره درون قابلمه برگردانید. سپس کره، شیر داغ و قارچ خرد شده را نیز اضافه کنید و اجازه دهید 15 الی 30 دقیقه دیگر سوپ با حرارت ملایم بپزد. پس از آماده شدن سوپ، خامه را اضافه کنید و کمی مخلوط نمائید. پس از آن، درون کاسه‌های سوپخوری بریزید و با شوید خشک و کمی خامه تزئین کنید. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 سینه مرغ رو به نوارهای باریکی برش میزنیم ورول میکنیم وبه سیخ میکشیم نگران تکه وتکوهای که از سینه باقی میمونه نباشید همه رو به اضافه یکی دوتکه ران چرخ کردم میتونید با تکه ها اضافی پیتزای مرغ/پیراشکی/ماکارونی.... درست کنید مقداری زعفران دم میکنیم وبا برس به مرغای سیخ کشیده شده میمالیم. یک عدد پیاز بزرگ رو خرد میکنیم یکی دوقاشق روغن زیتون نمک فلفل کمی زردچوبه یک حبه سیر رنده شده کمی آب لیمو رو با هم قاطی میکنیم ومرغای زعفرانی رو میزاریم مابین مواد ودر ظرف رو میبندیم ومیزاریم یخچال یک شب، فرداش مرغا رو در میاریم ومی تکونیم تا مواد ازش جدا شه وتو روغن با شعله متوسط سرخ میکنیم وبا پلو نوووووش جان میفرماییم گوجه فرنگی وفلفل دلمه ای هم با همون سیخای چوبی سرخ کردم (عزیزان آگه بخواید گوجه فرنگی ومرغ رو یک درمیان بزنید وسرخ کنید گوجه ها زود وا میرن وله میشن ولی هنوز مرغ پخته وسرخش نشده)در ماهی تابه رو بزارید هم مرغ مغز پخت میشه هم روغن نمیپاشه تا موقعی که داره کم کم سرخ میشه ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🥗 🍅🥬🍅🥬🍅🥒 ✅مواد لازم✅ 🍅گوجه فرنگی ۲ عدد 🥣کنسرو نخود سبز (نخود فرنگی) ۱۰۰ گرم 🥒خیار شور ۵۰ الی ۷۵ گرم 🌱ترخان خرد شده یک چهارم قاشق غذاخوری 🥚تخم مرغ ۳ الی ۴ عدد 🍥سس مایونز یک الی دو قاشق غذاخوری 🥃روغن زیتون نصف قاشق غذاخوری 🥄سرکه یا آبلیمو نصف قاشق غذاخوری 🧂نمک و فلفل به میزان لازم 🥙طرز تهیه: آبلیمو، نمک، فلفل و روغن زیتون را به سس مایونز اضافه کنید. خیار شور را ریز خرد کنید. نخودفرنگی و خیارشور را با سس مایونز مخلوط کنید. تخم مرغ‌ها را رنده کنید و در ظرف قرار دهید. سپس مابقی مواد را روی تخم مرغ‌ها پخش کنید. ترخان خرد شده را نیز روی سطح غذا بریزید. گوجه فرنگی‌ها را حلقه‌ای خرد کرده و دور ظرف بچینید. اگر از نخود سبز خام استفاده می‌کنید، باید آن را بپزید و بدیهی است که در این صورت به زمان بیشتری برای تهیه این سالاد نیاز خواهد بود. برای پختن نخود فرنگی، آن را در یک قابلمه بریزید، مقداری آب اضافه کنید تا سطح نخود را بپوشاند. سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا نخود سبز کاملا بپزد سپس در آبکش بریزید تا آب اضافی آن کاملا گرفته شود. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
11.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
میرزاقاسمی😋😍 این مقدار تقریبا برای ۵ الی ۶ نفره🔻 بادمجان ۲ کیلو گوجه ۲ کیلو سیر ۱۰ حبه نمک فلفل زردچوبه تخم مرغ به دلخواه روغن به مقدار لازم طرز تهیه🔻 بادمجان ها و گوجه ها را کبابی می‌کنیم ، با دقت پوست آنها را میگیریم و ساطوری می‌کنیم. سیرها رو له می‌کنیم کمی تفت میدهیم ، نمک فلفل و زردچوبه را اضافه می‌کنیم ، حالا گوجه رو اضافه می‌کنیم زیر شعله رو کم می‌کنیم و اجازه میدیم مقداری از آب گوجه کشیده بشه ، حالا بادمجان ها رو اضافه می‌کنیم و در قابلمه رو میزاریم و اجازه میدیم با شعله مناسب بپزه و کاملا آب غذا کشیده بشه. اگر رنگ گوجه کم بود میتونید مقداری رب سرخ شده به غذا اضافه کنید. آخر کار در صورت تمایل میتونید چند تخم مرغ بشکنید تو غذا و کاملا مخلوط کنید و یا اینکه جداگانه نیمرو درست کنید و روی غذا بزارین و یا کلا بدون تخم مرغ نوش جان کنید.به نظر من برای پیش غذای مهمان ،یک تخم مرغ آخر سر نیمرو کنید داخل ماهیتابه تفلون و روی میرزا قاسمی بزارید برای تزیینش. ⚠️نکته:حتما بادمجان و گوجه رو کبابی کنید طعم این غذا به طعم کبابیشه. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
😍😋 مواد لازم: ۱۵۰ گرم پنیر خامه ای ۵۰ گرم خامه صبحانه یک بسته بيسکوئيت پتی بور ۵۰ گرم کره ۲ ق.چ ژلاتین یه بسته پودر ژله توتفرنگی یه قاشق پودر قند طرز تهیه: بيسکوئيت هارو پودر کنید بعد بهش کره ذوب شده رو اضافه کنید و بریزید داخل لیوان و فشرده کنید.بعد یه ساعت تو یخچال یا ۲۰ دقیقه تو فریزر قرار بدید. پنیر خامه ای رو با خامه صبحانه و پودر قند هم بزنید تا یکدست بشه پودر ژلاتین رو با دو قاشق آب سرد هم بزنید و بزارید روی حرارت کتری تا بن ماری بشه.بعد به مواد پنیری اضافه کنید و هم بزنید.بعد بریزید روی لایه بيسکوئيتی و نیم ساعت مجدد داخل یخچال بزارید یه بسته پودر ژله توت فرنگی رو با یک و نیم لیوان اب جوش حل کنید و بزارید روی حرارت کتری تا ذرات ژله حل بشه.وقتی ژله کامل خنک شد بریزید روی لایه پنیری و ۲ ساعت تو یخچال بزارید ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
زمان آماده سازی : 10 دقیقه زمان پخت : 10 دقیقه مواد لازم برای 4 نفر برش نان 8 عدد پنیر گودای دودی 4 ورق پنیر پیتزا 4 ورق فلفل قرمز خرد شده 1 عدد متوسط فلفل سبز خرد شده 2 فنجان کره 6 ق غ طرز تهیه : 4 برش نان را روی سطح کار گذاشته و روی هر کدام 1 ورق پنیر گودا ، یک ورق پنیر پیتزا ، 2 ق غ فلفل قرمز ، یک لایه فلفل سبز و یک لیه دیگر پنیر گودا گذاشته و یک برش نان رویشان قرار دهید . هر دو طرف ساندویچ کره بکشید و در یک تابه نچسب روی حرارت متوسط بگذارید و در تابه را ببندید و حدود 2 دقیقه طبخ نمایید تا رویشان طلایی شده پنیر ذوب شود سپس ساندویچ را برگردانده روی دیگرش را هم برشته کنید و گرم سرو نمایید . با ما حرفه ای شوید👇👩‍🍳 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
7.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۲ عدد بادمجان گوشتی (قلمی نباشه) ۲ عدد تخم مرغ یک عدد گوجه متوسط نمک و فلفل طرز تهیه : بادمجون هارو میشوریم پوست میکنیم و با قطر درشت برش میزنیم و یک ساعت میزاریم داخل آب نمک تا تلخیش گرفته بشه ، گوجه رو حلقه میکنیم ، تخم مرغ هارو داخل کاسه میشکونیم،نمک فلفل بهش میزنیم و با چنگال هم میزنیم و میزاریم کنار.تابه رو روغن میریزیم،روغن متناسب باشه چون با‌دمجون ها به شدت جذب روغن دارن.بادمجون ها که یکم سرخ شد گوجه هارو هم بهش اضافه میکنیم و سرخ میکنیم باهاش،سرخ که شد،تخم مرغ هارو میریزیم روش که ۱ دقیقه بعد آمادس😊 با برنج و نون سرو میشه و مخلفات😊 با ما حرفه ای شوید👇👩‍🍳 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲