eitaa logo
کیک شیرین🍰
90.6هزار دنبال‌کننده
34.4هزار عکس
57.2هزار ویدیو
66 فایل
‌‌💫﷽💫 💫«وَإِن‌يَكَادُالَّذِينَ‌كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ‌ بأَبْصَارِهِمْ‌ لَمَّاسَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ‌إِنَّهُ‌لَمَجْنُونٌ*وَمَاهُوَإِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ»💫 تبلیغات‌ پـروانگی🦋👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/1966604357Ca26bbb85bd
مشاهده در ایتا
دانلود
❤️ مواد لازم گل کلم گل گل شده ۵۰۰ گرم سیب زمینی آبپز مکعبی خرد شده ۳ عدد پیاز نگینی خرد شده ۱ عدد گوجه فرنگی پوره شده ۴ عدد سیر له شده ۲ حبه زنجبیل تازه رنده شده یک تکه کوچک آب لیموترش تازه یک ق س ادویه گراماسالا یا کاری ۱/۲ ق چ پودر زیره ۱/۲ ق چ پودر دانه گشنیز ۱ ق چ زردچوبه ۱/۲ ق چ فلفل قرمز به مقدار لازم نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم آب لیموترش تازه یک ق سوپ رب گوجه‌فرنگی ۱ ق س روغن ه مقدار لازم طرز تهیه سیب‌زمینی‌ها را با آب‌ بپزید و سپس پوست بگیرید و به صورت مکعبهای بزرگ خرد کنید.در قابلمه دیگری مقداری آب و نمک بریزید گلهای گل‌کلم را به آن اضافه کنید و حدود پانزده دقیقه بپزید تا گل‌کلم نیم‌پز شود سپس آبکش کنید.داخل تابه روغن بریزید و پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شود. سیر، پوره زنجبیل ، زردچوبه و سایر ادویه‌جات را اضافه کنید گل‌کلم و سیب زمینی خرد شده را اضافه و کمی تفت دهید تا عطر ادویه به خورد سبزیجات رود و سپس گوجه فرنگی و آب‌ لیمو را اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🌯 😋 ▫️ فیله مرغ ▫️پیاز نگینی شده ▫️سیر له شده ▫️ قارچ اسلایس شده ▫️آب لیمو ▫️ زنجبیل ▫️ فلفل دلمه ای کوچک خورد شده ▫️خیار شور ▫️گوجه فرنگی ▫️ کاهو ▫️ ذرت 🔸 فلفل دلمه ای، پیاز، سیر، کمی نمک و فلفل سیاه، یک چهارم ق چ پودر زنجبیل و یک چهارم ق چ آب لیمو ترش را لا هم مخلوط کرده بعد سینه ی مرغ را درون آن بریرید و به مدت ۲ ساعت در یخچال بزارید تا طعم دار بشه🤩 سپس با روغن زیتون در تابه تفت بدهید وقتی یک طرف آن سرخ شد قارچ رو به طرف دیگه بچیبونید و سپس برگردونید تا مرغ مزه قارچ را بگیرد ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
❤️ پیاز و لیمو پیاز قرمز ۳ عدد لیمو حلقه‌ای خرد شده ۱/۲ عدد آب لیموترش تازه ۱/۲ عدد دانه فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری نمک ۱ قاشق چایخوری دانه گشنیز ۱ قاشق چایخوری شکر ۱ قاشق چایخوری سرکه ۱ پیمانه (۲۵۰ میلی‌لیتر ) آب ۱/۲ پیمانه (۱۲۵ میلی‌لیتر ) پیاز ها را پوست بگیرید و به صورت حلقه‌های یک اندازه خرد کنید. در قابلمه آب لیموترش،دانه فلفل، دانه گشنیز ، نمک ، شکر ، سرکه و آب را با هم مخلوط و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود و چند دقیقه بجوشد سپس از روی حرارت بردارید. در این مدت برشهای پیاز و لیموترش ( روش تلخی گیری در انتهای کپشن توضیح داده شده است ) را داخل شیشه‌ای تمیز بریزید و خوب فشار دهید تا فشرده شوند. مخلوط سرکه را داخل شیشه بریزید تا حدی که روی پیاز و لیمو با ان پوشیده شود. درب شیشه را ببندید و اجازه دهید در دمای محیط خنک شوند سپس در محلی خنک و به دور از نور آفتاب نگهداری کنید. این ترشی بعد از طی یک روز آماده مصرف و یهترین زمان مصرف آن سه ماه آینده است. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
يه پيشنهاد مواد لازم برای سالاد انار دون شده 1 پیمانه كلم بنفش خرد شده 2 پیمانه مغز گردو خرد شده 2قاشق غذاخوری مواد لازم برای سس سالاد سس مايونز 2قاشق غذا خوری ماست خامه ايي 2 قاشق غذاخوری فلفل سياه به میزان لازم آويشن به میزان لازم نمک به میزان لازم آب انار ترش در صورت تمایل طرز تهیه ابتدا كلم را خرد كرده و به مدت نیم ساعت داخل آب سرد خیس کنید سپس آبکش کرده و اجازه بدید آبش کاملا بره داخل ظرفي ريخته و انارهاي دون شده هم اضافه ميكنيم ، سپس گردو رو هم اضافه کنید و کاملاً مخلوط کنید سس مایونز و ماست ونمك،فلفل سياه و آويشن را با هم مخلوط کرده و با مواد سالاد مخلوط کنید و به مدت یکی دو ساعت داخل یخچال قرار دهید میتوانید مقداری آب انار ترش هم به مواد سستون اضافه کنید ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
‌ ‌ ‌ واسه خمیر از یک پیمانه شیر ولرم 🌼یک ق غ پودر خمیر مایه🌼شکر و نمک از هرکدوم ی ک ق چ🌼آرد تا حدی که بدست نچسبد🌼روغن زیتون و روغن مارگارین از هرکدوم دو ق غ🌼تخم مرغ یک عدد🌼 شیر ولرم را با شکر و خمیر مایه قاطی کرده وبمدت ده دقیقه میزاریم در دمای آشپزخونه بماند بعد در کاسه بزرگ همه مواد با هم قاطی کرده وکم کم آرد اضافه کرده تا خوب قاطی شود خوب ورز داده تا جای ارد بیفزایید که خمیر بدست نچسبد چون بیشتر باعث سفت و خشک شدن خمیر میشود حالا روی خمیر آماده را سلفون کشیده و به پارچه روش انداخته بمدت یک ساعت استراحت کند...بعد خمیر باز کرده وبرای پیراشکی و پیتزا و اشترودل و پای میتوان ازش استفاده کرده البته من امروز پیراشکی درستیدم که خمیر باز کردم وبا این اندازه مواد حدود هشت عدد پیراشکی بزرگ در اوردم ...برای موادش هم هرچی دوست داشتید استفاده کنید من از مرغ آبپز و پنیر و فلفل دلمه ی و کمی قارچ داخلش ریختم البته مانند مواد ماکارونی درست کردم بعد داخل هر کدوم ریختم وروش رومال تخم مرغ و کمی زعفران زدم و در فر از قبل گرم شده بمدت نیم ساعت گذاشتم بپزد ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🥗 😋 🔸سه ليوان كلم بنفش نازك نواري شده لازم داريم كه بهش كمي نمك ميزنيم و ده دقيقه صبر ميكنيم و بعد يكم با دست ماساژ بديد تا يكم نرم بشه بعد يك ليوان انار دان شده و نصف يدونه سيب زرد كه با رنده درشت رنده شده بهش اضافه ميكنيم. 🔸براي سس اين سالاد هم از تركيب ماست و مايونز و يك ق آليمو تازه و نمك و فلفل ميتونيد استفاده كنيد هم از تركيب يك ق آبليموي تازه+يك سوم ليوان آب انار+دو ق روغن زيتون+نمك و فلفل، ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🥙 😋 ▫️400 گرم گوشت چرخ کرده ▫️یک عدد پیاز بزرگ ▫️۲ حبه سیر ▫️۲ عددفلفل سبز ▫️یک عدد فلفل قرمز ▫️۱۰۰ گرم جعفری ▫️دو قاشق روغن مایع ▫️۳ قاشق رب گوجه 🔸نمک ، فلفل سیاه ، زیره و فلفل قرمز پرک شده پیاز، فلفلها و جعفری را ریز خرد کنید سیر را رنده کنید و به گوشت اضافه کنید یک قاشق رب و یک قاشق روغن و ادویه جات را هم اضافه کتید و گوشت را ورز دهید یک و نیم قاشق رب و روغن را مخلوط کنید و تمام کف سینی را اغشته کنید مخلوط گوشت را را کف سینی پهن کنید و چند برش مثلثی بزنید . بقیه رب را با کمی اب مخلوط کنید و روی گوشت بریزید یک عدد فلفل و گوجه را برش بزنید و روی گوشت بگزارید سینی کباب را در فر ۱۷۰ درجه مدت ۲۵ دقیقه بپزید ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🍛 از غذاهای اصیل و خوشمزه تبریز😋 🔸ابتدا مرغ برش خورده را شسته و بذارین توی صافی کمی روش نمک بپاشین و بذارین آب اضافیش بره و بعد توی مقداری روغن دوطرفشو سرخ کنید، مرغها رو از روغن جدا کنید و یه پیاز نگینی خرد شده رو به روغن اضافه کنید و اجازه بدین طلایی بشه ، یک قاشق رب گوجه اضافه کنید و تو روغن حسابی تفت بدین تا رنگش باز بشه، پودر فلفل و زردچوبه هم بریزین وقتی تفت خورد یک لیوان آب بریزین و احازه بدین بجوشه و مرغ سرخ شده رو به سس درحال جوش اضافه کنید ، هویج رو خلالی یا رشته ای خرد کنید (من با دندونه ریز رنده کردم) و توی مقداری کره سرخ کنید و به خورش اضافه کنید و بذارین روحرارت ملایم تا جابیفته و درانتها نصف استکان زعفران دم شده و کمی هم آبغوره بریزین و نمک رو هم اندازه کنید و ده دقیقه دیگه بذارین روحرارت ملایم بمونه تا آماده بشه ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
دوستان گلم پیشنهاد می کنم که حتما این کره بادام زمینی خوشمزه خونگی را درست کنید و از طعم بینظیرش لذت ببرید. مواد لازم: بادام زميني خام پوست گرفته نيم كيلو عسل ٣ ق س نمك ١/٤ ق چ روغن مايع ٢ تا ٣ ق س وانيل در صورت تمايل ١/٨ ق چ طرز تهيه: بادام زميني ها را با حرارت ملايم تفت داده و كامل برشته بشه بعد روغن مايع را با آن اضافه كرده سپس از روي حرارت برداشته و نمك و عسل را به آن اضافه كرده و در ميكسر آن را خوب ميكس مي كنيم تا كاملا يكدست و روان بشه.مي تونيد در مايكروويو هم بادام زميني ها را تست كنيد فقط حواستان باشه كه هر ٢٠ ثانيه از مايكروويو در آورده و هم بزنيد تا نسوزه.اين كره بادام زميني كه بسيار لذيذ مي شه را مي تونيد خودتون درست كنيد و با نون تست براي صبحانه يا عصرانه استفاده كنيد يا در بعضي شيريني ها و كيك ها از آن استفاده كنيد.بدون مواد نگهدارنده و خيلي سالم و خوشمزه😋 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🍡 😋 🔸 برش های نازک از هر نوع میوه ای (توت فرنگی)که دوست دارید داخل سبد قراربدید(اگه دستگاه میوه خشک کن که داشته باشید که چه بهتر) زیر باد کولر یا پنکه قراربدید،، من دوست نداشتم زیاد خشک بشن کمی آبدار با ذائقه م جورترِ،،،، شکلات رو روی بخار کتری ذوب کردم (اگه شکلات مارک مرغوب نیست یک ق غ روغن مایع اضافه کنید) داخل قالب مستطیلی(سخت نگیرید از هر ظرف پلاستیکی یا فلزی میتونید جای قالب استفاده کنید) ریخته اسلایس های میوه نیمه خشک شده رو روش میچینیم یک ساعت داخل یخچال قرار میدید بعد از قالب جدا ودرابعاد دلخواه با چاقو برش میزنید (اگه چاقو داخل آب گرم بزارید شکلات ها راحت تر برش میخورن)وبا چای نووش جان میکنید البته از این مدل شکلات میوه ای برای تزیین دسرها وکیکای تولد هم میتونید بهره بگیرید ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🧇 😋 🔸برای تهیه این چیز کیک خوشمزه به 1.5 پ کراکر پودر شده نیار دارید که همراه 4ق غ کره ابشده مخلوط میکنید و کف رینگ با قالب مونوپورشن کاملا فشرده میکنید. حالا 200گ پنیر خامه ای یا لبنه رو با 3ق غ پنیر پارمزان رنده شده و 3ق غ ریحون ریز شده مخلوط میکنید روی کراکرا فیکس میکنید و برای 3ساعت تو یخچال میزارید. تو این فاصله 1حبه سیر له شده رو تفت میدین 1پ گوجه گیلاسی اضافه میکنید همراه 1ق چ شکر و 1ق چ سرکه اجازه میدین با دمای کم بپزه و نرم بشه کمی نمک و فلفل میزنید و میزارین کنا تا سرد بشه . زمان سرو گوجه ها روی پنیرها ریخته میشن ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
مواد لازم یک کیلو گوشت گوسفند سه عدد، بادنجان رومی کلان«گوجه ی بزرگ» سه دندانه سیر روغن نصف گلاس( لیوان) نمک و مرچ سیاه( فلفل سیاه) مرچ «فلفل» تازه و گشنیز ابتدا گوشت را در دیگ بخار «زود پز » میپزیم تا پنجاه فی صد پخته شود، گوشت را همراه سه گلاس «لیوان» آب و یک قاشق نمک میپزیم،بعد در تاوه ی کرایی تابه ی مخصوص گوشت گوشت را می ریزیم،بادنجان رومی «گوجه »را برش های بزرگ میکنیم و در تاوه میمانیم،درب تاوه را می بندیم تا چند دقیقه که بادنجان رومی ها پوستشان سست شده و به راحتی مانند ویدیو جدا کنید، سیر و روغن و نمک و مرچ سیاه را اضافه می کنیم، تا آبش کم شود در آخر گشنیز و مرچ تازه را اضافه میکنیم،نوشک جانتان اشتهای خوب. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲