eitaa logo
کیک شیرین🍰
90.7هزار دنبال‌کننده
34.4هزار عکس
57.2هزار ویدیو
66 فایل
‌‌💫﷽💫 💫«وَإِن‌يَكَادُالَّذِينَ‌كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ‌ بأَبْصَارِهِمْ‌ لَمَّاسَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ‌إِنَّهُ‌لَمَجْنُونٌ*وَمَاهُوَإِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ»💫 تبلیغات‌ پـروانگی🦋👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/1966604357Ca26bbb85bd
مشاهده در ایتا
دانلود
9.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روغن_شحم_گاو 🐃🥘🐄🍲🐂🍝 مواد لازم: پیه قلوه گاه گاو: ۱ کیلوگرم شیر گاو: ۶۰۰ گرم نمک: به مقدار لازم 😘😘😘😘 طرز تهیه: بعد ریزکردن پیه به ابعاد کوچک، برای دو ساعت یا بیشتر داخل آب نمک قرار می دهیم. بعد از صاف کردن، پیه ها رو با آب سرد چند بار می شوریم تا کامل تمیز بشه. پیه را همراه با مقداری آب داخل قابلمه روی شعله ملایم قرار می دهیم تا جوش بیاد و به روغن بیافته، بعد از بخار شدن آب و طلایی شدن روغن شعله را خاموش می کنیم. بعد از سرد شدن مواد، شیر را اضافه می کنیم و دوباره روی شعله کم قرار می دهیم. تا به روغن افتادن مواد به طور مداوم هم می زنیم، بعد از اینکه روغن از جزغاله ها جدا شد و جزغاله ها به رنگ قهوه ای روشن درآمدند، شعله را خاموش می کنیم. نوش جان 😄😍 🥦 آشپزی با عشق ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🥙🍎 اگر می‌خواهید طعم کتلت شما با تمام کتلت‌های تمام دنیا متفاوت باشد👇 به جای پیاز رنده شده، از آب سیب غلیظ در تهیه مواد اولیه آن کمک بگیرید. افزودن کمی نان خشک خردشده به مواد اولیه کتلت می‌تواند شلی حاصل از افزودن آب سیب را نیز برطرف کند. 🥦 آشپزی با عشق ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
7.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با ما همراه باشید تا طرز تهیه مسقطی شیرازی را به صورت خانگی به شما آموزش دهیم. ❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️ . 📌اگر نشاسته را از قبل خیس کنیم ترشی آن گرفته می‌شود. . 📌مسقطی حدود ۳ تا ۴ ماه داخل یخچال و در ظرف در بسته قابل نگهداری است. . 📌مسقطی شیرازی جزو دسرهای ایرانی و زمان پخت و انتظار آن حدود ۴ ساعت است. 🥦 آشپزی با عشق ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
10.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
توپک مرغ سوخاری 750 گرم سینه مرغ 2 قاشق غذاخوری آرد 1 سفیده تخم مرغ 3-4 قاشق غذاخوری روغن 1.5 قاشق چایخوری نمک 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه 1 قاشق چای خوری آویشن (ب دلخواه) 1 قاشق چایخوری کاری 1 قاشق چایخوری پاپریکا 1 قاشق چایخوری زیره 2 عدد سیر برای سرخ کردن ● 1 فنجان پودر سوخاری ● 2 تخم مرغ ● 3 قاشق غذاخوری آرد ● روغن برای سرخ کردن مرغ ها را به مکعبی خرد کرده و آنها رو توی میکسر یا غذاساز بریزید. آرد ، سفیده تخم مرغ و تمام ادویه جات را روی آن اضافه کرده و آنها رو میکس کنید تا مثل گوشت چرخ کرده باشد. دست خود را مرطوب کنید ، تکه های اندازه گردو را برش داده و کباب های گوشتی را شکل دهید. ابتدا آرد ، سپس در تخم مرغ و سرانجام در آرد سوخاری و در روغن داغ سرخ کنید. توجه: شما می توانید مواد لازم را تهیه کرده و بدون سرخ کردن آنها را درون فریزر بریزید. هنگامی که آن را بیرون آورده اید ، اگر 10-15 دقیقه صبر کنید و آن را در روغن داغ قرار داده و آن را در حرارت متوسط ​​سرخ کنید ، یک جایگزین غذایی بسیار کاربردی و خوشمزه خواهد بود. 🥦 آشپزی با عشق ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
7.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
س لااااام‌به روی ماهتون حالتون چطوره عشقا؟ خیلی دوستون دارم مرسی که هستین😍❤️ من اومدم با خوشمزههه😋 ‎ • فیله مرغ 600 گرم ‎ • کدو سبز 300 گرم ‎ • 1 پیاز ‎ • 1 هویج ‎ • 1 تخم مرغ ‎ • نمک ‎ • فلفل ‎ • سس سویا ‎ • 3 قاشق غذاخوری روغن برای سس بشامل: ۲ ق غ آرد سفید ۲ ق غ کره ۳ لیوان شیر برای سس بشامل، آرد و کره ذوب شده رو تفت بدین ، سپس شیر رو بریزین و مدام هم بزنین تا غلیظ و یکدست بشه، ‎فیله ها را به صورت ورقه ای نازک برش دهید. وبا نمک ، فلفل و سس سویا مزه دار کنید. ‎ پیاز ، هویج ، کدو سبز را در تابه سرخ کنید. فلفل ، نمک بریزید ‎ از مواد روی فیله قرار دهید و رول کنید. همه رول ها را در قالب قرار دهید. تخم مرغ زده شده بریزیدو با سس بشامل روش رو بپوشانید ‎ به مدت 35 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد / 350 درجه فارنهایت بپزید. ‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ 🥦 آشپزی با عشق ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
یه ساندویچ مرغ خفن که خودم عاشقشم سینه مرغ آبپز جعفری ساطوری پیازچه خورد شده خیار شور سس مایونز نمک و فلفل البته قارچ سرخ شده هم میتونید اضافه کنید که من نداشتم🤷🏻‍♀️اما خیلی خوشمزه ترش میکنه بعد از درست کردنش یک ساعت داخل یخچال میذاریم و بعد داخل نون میریزیم 🥦 آشپزی با عشق ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوپ پاییزی 🤩🤩🤩😋😋😋😋 . . موادلازم (برای ۵ نفر) قارچ ۱ کیلو آب مرغ ۱ لیتر پیاز ۱ عدد سیر ۱ حبه جعفری ۲ قاشق غذا خوری آرد ۱ قاشق مربا خوری کره ۱۰ گرم روغن ۲ قاشق غذا خوری شیر ۱/۳ پیمانه خامه ۳ قاشق غذا خوری جو‌پرک ۱/۲ پیمانه . . پیازو سیر و با کره و روغن تفت بدین،قارچ و بهش اضافه کنید،نمک و‌فلفل سیاه و آرد رو داخل قارچ بریزین ،بعد آب مرغ و بریزین اجازه بدین جا بیافته در ادامه نصف سوپ و میکس کنید و‌دوباره داخل ظرف بریزین حالا جو پرک و خیس کنید چند دقیقه ،بریزین تو سوپ وقتی پخت خامه و شیر و جعفری رو اضافه کنید ،گاز و خاموش کنید هم بزنین و تمام ❤️ 🥦 آشپزی با عشق ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
6.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‌برای 3 نفر سیب زمینی پخته شده ۳ عدد متوسط تن ماهی ۱ عدد پیاز درشت رنده شده (کمی از آب پیاز رو میگیریم) ۱ عدد تخم مرغ ۳ عدد نمک۱ ق م زردچوبه ۱ ق چ کاری نصف ق چ فلفل سیاه ۱ ق چ ‌ ابتدا تن ماهی رو خوب خرد میکنیم. بعد سیب زمینی رو با رنده درشت رنده میکنیم و پیازی ک با رنده درشت رنده کرده و کمی از آبشو جدا میکنیم رو ب سیب زمینی و تن ماهی اضافه میکنیم، ادویه ها و تخم مرغ رو اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم. کف تابه روغن ریخته میزاریم گرم بشه. من از قالب سیلیکونی برای کوکو استفاده کردم ک یکدست بشن اما میتونید با قاشق کف تابه بزارید. ب همین راحتی ب همین خوشمزگی. 🥦 آشپزی با عشق ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
8.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍄🍄🍄 اوردم براتون لذیذ😋😋 همگی بلد هستید گفتم بازم پست کنم جاش تو پیج خالی نباشه😋😋 من گاهی اوقات سیب زمینی میزنم اینبار نزدم. از اولش هم میتونید رب و پیاز و قارچ رو تفت بدید و بهش لوبیا رو اصافه کنید . سیب زمینی نگینی ارد شده میتونید بریزید داخلش و هم درسته میتونید بندازید بعدش بکوبید برای لعاب بیشتر. ادویه ها گلپر و فلفل و پاپریکا و دارچین و زیره هم میتونید بزنید بچه ها میتونید مقداری ارد هم تفت بدید با رب گوجه و به مواد اضافه کنید اما به نظر من نیازی نداره. ابلیمو و ابغوره میتونید بزنید. اب قلم یا عصاره هم میتونید بزنید. لیمو عمانی و گوشت هم بعضی ها میزنند 🥦 آشپزی با عشق ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوراک_سنگدان مواد لازم: سنگدان مرغ: ۵۰۰ گرم پیاز: ۱ عدد رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری خامه ترش: ۲ قاشق غذاخوری آردگندم: ۱ قاشق غذاخوری نمک و فلفل سیاه و پاپریکا به مقدار لازم طرز تهیه: ابتدا سنگدان های تمیز و شسته شده را به قطعات کوچک‌ برش می زنیم و با کمی روغن داخل ماهیتابه سرخ می کنیم، پیاز خلالی را اضافه کرده بعد از کمی تفت خوردن و سبک شدن آنقدر آب اضافه می کنیم تا روی سنگدان ها را بگیره، درب ماهیتابه را قرار می دهیم شعله را کم کرده تا غذا ۱.۵ تا ۲ ساعت بجوشه. رب گوجه فرنگی و اضافه می کنیم و هم می زنیم، خامه ترش و با آرد مخلوط کرده و همراه نمک و فلفل و پاپریکا به غذا اضافه می کنیم، بعد از ۱۵ دقیقه جوشیدن مواد در این حالت خوراک سنگدان آماده است. 🥦 آشپزی با عشق ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲