#میلک_شیک_توت_سیاه
بستنی وانیلی : یک پیمانه
شیر : دو پیمانه
توت سیاه پوره شده : نصف پیمانه
شکر : 3 قاشق غذا خوری
طرز تهیه:
شیر را در فریزر قرار دهید تا روی آن یخ بزند.توت ها را با شکر مخلوط کرده و در فریزر بگذارید تا روی آنها کمی بلور ببندد.سپس شیر،توت و بستنی را داخل مخلوط کن ریخته و با دور تند سه دقیقه میکس کنید.در لیوان ریخته و بلافاصله سرو کنید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#نکات پخت #قرمه_سبزی:
حتما پیاز رو تفت بدید و سبک که شد گوشت رو باهاش خوب سرخ کنید زردچوبه بزنید باعث میشه روغن روی قرمه سبزی خوشرنگتر بشه
سبزی رو با گوشت و پیاز تفت بدید تا آب اضافیش کشیده بشه.
از مخلوط لوبیا چیتی و لوبیا قرمز استفاده کنید.
لوبیا چیتی باعث میشه خورشت حلیم بزنه
داخل قرمه سبزی یه تانکر آب نریزید آبش هرچی کمتر باشه خوشمزه تر و جا افتاده تر میشه،برای ترشیش علاوه بر لیمو عمانی از آب نارنج یا آبغوره استفاده کنید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#کاپ_کیک_انجیر
3 عدد تخم مرغ،½ فنجان شکر
1 ق چ خ وانیل یا رنده پوست لیمو
½ پیمانه روغن یا ۶۰ گرم کره،1 لیوان آب
شیر ½ فنجان،نارگیل 4 ق غ خ
بیکینگ پودر یک دوم ق چ خ،4-5 عدد انجیر تازه/2-2.5 فنجان آرد،ماست: نصف پیمانه
تخم مرغ ها ، شکر و وانیل را به خوبی با همزن بزنید. شیر ، روغن را اضافه کرده و دوباره مخلوط کنید. ماست و نارگیل را اضافه کنید. آرد و بیکینگ پودر را در یک کاسه دیگر مخلوط کرده الک کنید و به مواد اضاف کنید هم بزنید تا یک مواد یکدست حاصل شود.خمیر را درون قالبهای کاپ کیک بریزید دو سوم قالب را پر کنید و انجیرهایی که برش زده اید را روی مواد بگذارید و در فر از قبل گرم شده 180 درجه ای برای حدود 25 دقیقه پخت کنید. اگر وقتی با خلال دندان تست کردید ، نمی چسبید ، کیک را از فر خارج کرده.میتونید روی کیک رو با پودر قند یا پودر پسته تزیین کنید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#شربت_توت_فرنگی
مواد لازم:
توت فرنگی یک کیلو
شکر ۳ لیوان(در اصل دو لیوان اما به نظرم کم اومد شما طبق سلیقه خودتون رفتار کنید)
آب ۴ لیتر
آب نصف لیمو
طرز تهیه:ابتدا برگهای توت فرنگی هارو بکنید و خوب بشورید و در ظرفی بریزید و شکر بزنید بزارید ۲-۱ ساعت بمونه بعد این مدت روی توت فرنگی ها آب بریزید و ۲۰-۱۵ دقیقه بجوشونید،آب لیمو بریزید و ۵ دقیقه دیگه بجوشه و از صافی خیلی ریز رد کنید و نوش جان😋
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#باقالی_پلو
باقالی 200 گرم،برنج 2 پیمانه
شوید 150 گرم
مرغ 2 تکه،پیاز 1 عدد
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان دلخواه
زعفران دمکرده به میزان دلخواه
ابتدا باقالی رو به مدت ده دقیقه تو آبجوش ریخته و کفش رو میگیریم، با اینکار از کدر شدن غذا جلوگیری میشه. سپس آبکش میکنیم.بعد از خالی کردن آب برنجی که از قبل تو آب و نمک خیساندیم اون رو تو آبجوش و نمک ریخته یکم هم زده، سپس باقالی رو اضافه میکنیم و شوید تازه رو میریزیم، ده دقیقه صبر کرده، آبکش میکنیم و میذاریم دم بکشه. پیاز رو نگینی خرد کرده و توی روغن تفت میدیم، مرغ رو اضافه کرده، نمک، فلفل و زردچوبه میزنیم، بعد از تفت دادن مقداری آب ریخته میذاریم مرغ بپزه.در آخر مقداری از زعفرون دمکرده رو روی مرغ ها ریخته و بقیه رو با مقداری از برنج آماده شده مخلوط کرده و بعنوان تزئین روی دیس برنج میریزیم.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#بستنی
مقداری اب بزارید جوش بیاد بعد رشته های فالوده را داخلش بریزید و حدود ۳ تا ۴ دقیقه بجوشانید و با آب سرد آبکش کنید .
سپس رشته ها را دو قسمت کنید به یکی ¼ پیمانه (تقریبا میشه ۱ استکان کوچیک ) شربت آلبالو ، ۱ لیوان آب یخ و ۱ ق غ آبلیمو تازه و به یکی ¼ پیمانه شهد زعفرانی ، ۱ لیوان آب یخ و ۲ ق غ گلاب اضافه کنید و بعد قسمت البالویی توی قالب بستنی بریزید چوب بستنی بزارید و ۱۰ دقیقه بزارید فریزر و بعد قسمت زعفرانی را بریزید سپس ۴ تا ۵ ساعت بزارید فریزر و بعد هم نوش جان کنید .
شربت آلبالو و شهد زعفرانی شیرینی بستنی تون تامین میکنه در آخر بچشید اگه شیرین تر دوست داشتین شهد و شربت بیشتری اضافه کنید .
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
تركيبات #سالاد:
تمام ظرف كاهو خردشدست بعد روي كاهو ها مقداري گوجه گيلاسي ، خيار ، هويج رنده شده، نخود پخته شده كه من از كنسرو استفاده كردم تا يكدست باشه و نفخ كمتري داشته باشه اگر هم نخود كنسروي رو دوست نداريد ميتونيد نخود رو از يكي دو شب قبل خيس بديد و هر چند وقت يكبار آبشو عوض كنيد و بپزيد ، گل كلم ، سيب زميني پخته شده ، كاهو بنفش فرانسوي،كدو سبز خام رنده شده
#چاشني_سبز
. بسيار خوشمزه ست . چاشني اين سالاد شامل :
روغن زيتون ، سركه سيب ، پودر پياز ، عسل، سس خردل و جعفري ست . تمام مواد رو در دستگاه مي ريزيم تا جايي هم ميزنيم كه جعفري كاملاً خرد شده و يكدست بشه .
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیمچی_خانگی😋😍
۱عدد کلم چینی
۴/۵لیتر آب
۲۵۰ گرم نمک
برای فرنی
۳۰۰میلی لیتر آب
۳۱ ق چ خ آرد برنج
برای سس
۱/۲کاسه کره برش خورده
۱پیمانه پیاز خرد شده
۱۵ ق غ خ پودر فلفل قرمز
سس ماهی(یا سویا)
عصاره آلو ۱ق غ خ(نبود حدف کنید)
شکر ۱ ق غ خ
سیر رنده شده ۲ ق غ خ
نمک ۱ ق غ خ
تربچه خرد شده ۱/۳کاسه
پیازچه ۱کف دست
کلم را از وسط نصف کرده در مخلوط آب و ۲۰۰گرم نمک قرار دهید...مقداری نمک لای برگ ها بپاشید.اجازه دهید ۲ ساعت خیس شود مجددا در اب گذاشته تا شوری آن از بین برود آب کلم را کاملا گرفته.
طرز تهیه فرنی
۳۰۰میلی لیتر آب و آرد برنج را مخلوط کرده روی حرارت قرار دهید تا غلیظ شود.شعله را خاموش کنید اجازه دهید فرنی سرد شود.کره و پیاز خرد شده را میکس کنید فرنی سرد شده،فلفل،سس ماهی،عصاره آلو،شکر،نمک و سیر رنده شده را اضافه کنید.هم برنید.تربچه و پیازچه را بریزید مجدد هم بزنید در اخر کلم ها را ریخته و سس را لابه لای برگ ها خوب قاطی کنیددر ظرفی گذاشته در یخچال بگذارید بعد از ۲ روز کیمچی آماده است
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
5.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#چلو_ماهیچه😍😋
چلو ماهیچه بدون قروفر وامااا دهن آب میشد😉
ماهیچه رو خوب بشورید وبزارید تو آبکش تا آبش کاملا بره تو این فاصله یک عدد پیاز بزرگ رو خلالی خرد کنید .
کمی روغن رو داخل قابلمه ریخته پیاز رو بریزید ماهیچه ها روش شعله رو کم کنید وبزارید با شعله کم پیازا تفت بخورن سه یا چهار حبه سیر رو پوست گرفته وبه ماهیچه اضافه میکنیم فلفل سیاه وفلفل قرمز دو قاشق زعفران دم کرده بزنید(من زردچوبه نزدم میخوام بوی زعفران رو حس کنم)
ماهیچه و پیاز که با هم تفت خوردند آب بریزید( به اندازه ای آب بریزیدکه روی ماهیچه رو بگیره )درشو بزارید وشعله رو کم کنید تا آروم آروم بپزه وجابیفته 😉آخر پخت نمک بزنید وبا پشت قاشق سیر رو له کنید. آگه عجله دارید میتونید تو زود پز بپزید منتهی آب کمتر بریزید
سیر اختیاریه میتونید نزنید😊
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفند برای پخت سریع گوشت
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد زیتون سبز 😍😋
مواد لازم:
زیتون سبز🫒
پیازچه ریز خرد شده🌱
جعفری ریز خرد شده🍀
2 فلفل کاپیا کبابی و ریز خرد شده🌶
5-6 گوجه فرنگی خشک🍅
دانه انار
یک مشت گردوی درشت خرد شده
برای سس:
3 قاشق غذاخوری روغن زیتون🫒
2 قاشق غذاخوری سس انار 🥣
آب نصف لیمو🍋
نمک طبق ذائقه🧂
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک_دل_دار خوشگل مخصوص ولنتاین😍
کیک سورپرایز ❤️
══
🍡کانال دسر ودیزاین👇
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
💞💞💞💞💞💞💞💞💞