eitaa logo
کیک شیرین🍰
90.6هزار دنبال‌کننده
34.4هزار عکس
57.2هزار ویدیو
66 فایل
‌‌💫﷽💫 💫«وَإِن‌يَكَادُالَّذِينَ‌كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ‌ بأَبْصَارِهِمْ‌ لَمَّاسَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ‌إِنَّهُ‌لَمَجْنُونٌ*وَمَاهُوَإِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ»💫 تبلیغات‌ پـروانگی🦋👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/1966604357Ca26bbb85bd
مشاهده در ایتا
دانلود
کلم پلو شیرازی كلم هارو پوست بگيريد و نازك برش بزنيد و سرخ كنيد و بهش پودر ليمو، فلفل فراوون، زردچوبه و نمك بزنيد. برنج رو آبكش كنيد و اگه مثل اينجانب از سبزي تازه استفاده ميكنيد موقع آبكش كردن خرد كنيد و بريزيد تو آب برنج و آبكشي كنيد. ته ظرف روغن بريزيد و لايه لايه از برنج، كلم و گوشت قلقلي بريزيد و بذاريد دم بكشه. سبزي هم شامل تره، ترخون، شويد و ريحان هستش ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
براي ٥٠٠ گرم گوشت تكه اي كه بهتره گوشت گوساله باشه ١ قاشق چايخوري پودرسير، ١ ق.چ پودر پياز، ١ق.چ نمك، ١ ق.چ فلفل سياه، ٢ ق.چ رزماري خرد شده، كمي اسانس دود، كمي سماق، ٢ قاشق غذا خوري سركه بالزاميك، ٢ قاشق غذاخوري روغن زيتون رو تركيب كنين و روي گوشت بريزين و كاملا ورز بدين تا همه جاي گوشت مزه دار بشه و بفرستين توي يخچال تا استراحت كنه( ٥ ساعت زمان كافيه) دو ساعت قبل از گريل كردن نصف ليوان آبليمو به مواد اضافه كنين و بعد رو تابه استيك به مدت ١٠ دقيقه هر چهار طرف گوشت رو گريل كنين يا مثل من از تيكه هاي فلفل دلمه رنگي بين گوشت استفاده كنین ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
# ته چین_ مرغ مجلسی ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
کوکوی ماست😋😋 🍭🍬🍢🍡🍭🍬🍢🍡 ✏موادلازم: 🔸تخم مرغ ٧عدد 🔸هويج ٢عدد 🔸تره ٢٠٠گرم 🔸ماست ١٥٠ گرم 🔸خلال پسته ١ق.غ 🔸خلال بادام ١ق.غ 🔸آرد گندم ١ق.غ 🔸زعفران دم كرده نصف استكان ♨طرز تهيه: 🔹ابتدا در ظرفى تخم مرغ ها راشكسته و هم مى زنيم.بعد زعفران،نمك،فلفل قرمز و آرد گندم اضافه كرده و باهم مخلوط مى كنيم سپس ماست،هويج رنده شده،تره خرد شده،خلال بادام و خلال پسته خرد شده را مى ريزيم و خوب هم مى زنيم. 🔹تابه از قبل گرم شده كمى روغن ريخته و مايع كوكو را مى ريزيم درب تابه را گذاشته در شعله كم تا كاملاً بپزد و پف كند و آماده سرو است ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
7.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این مرغ بسیار ترد و آبدار وخوشمزه هست. درست کردنش ۲۰ دقیقه زمان لازم داره. سینه مرغ ۲ قطعه تخم مرغ ۳ عدد ادویه(نمک،فلفل،پاپریکا، پودر سیر) از هر کدام ۱ قاشق چایخوری نشاسته ذرت یا ارد ۱ قاشق مریاخوری روغن برای سرخ کردن سینه مرغ رو به شکل نوارهای باریک از طول برش بزنید . ۳ عدد تخم مرغ زرده و سفیده هاش رو جدا کرده زرده رو به مرغ اضافه کنید. همبنطور نمک و ادویه و ۱ قاشق مرباخوری نشاسته ذرت(یا آرد) و ۲۰ دقیقه کنار بذارید. سفیده هارو با کمی نمک خوب بزنید تا فومی و سفید بشه .از نوارهای مرغ برداشته به سفیده آغشته کرده و در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ کنید . هر طرف ۲ دقیقه سرخ بشه.نوش جان❤ ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
3 لیوان آب پرتقال - 1 لیوان شکر - 3 قاشق سوپ خوری نشاسته - نصف قاشق چایخوری زعفران، 4 لیوان شیر - 1 لیوان شکر - 6 قاشق سوپ خوری ایرمیک آب پرتقال، شکر، نشاسته و زعفران رو در قابلمه ای با همزدن میپزیم تا بجوشه و غلیظ شه.قالبتون رو خیس کنین و سس پرتقالی رو توش بریزین و بزارین سرد شه. 🔰برای کرم... شکر و ایرمیک رو در قابلمه بریزین و با همزدن بپزین تا غلیظ شه و بجوشه.همین که تقریبا کرم ولرم شد(حالت مایع)،روی سس پرتقالی که روش پوسته بسته، بریزین و بزارین سرد شه در یخچال.به همین راحتی. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
9.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لقمه سوخاری🤤 مواد لازم : پیاز فیله مرغ هویج نخود فرنگی نون پیتا یا لواش پودر سوخاری ذرت ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
9.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لقمه سوخاری🤤 مواد لازم : پیاز فیله مرغ هویج نخود فرنگی نون پیتا یا لواش پودر سوخاری ذرت ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 250 گرم اسپاگتی لوله ای 1.5 قاشق غذاخوری کره 2 قاشق غذاخوری آرد 2.5 لیوان شیر (500 میلی لیتر) 2 عدد پیاز کاراملی شده (میتونید حذف کنید) 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه جوز هندی نمک لایه پنیری👇 125 گرم پنیر فتا پنیر پیتزا یا موزارلابه میزان لازم پاستا را بدون اینکه زیاد نرم شود در آب نمک بجوشانید و بعد آبکش کنید،برای سس بشامل، کره و آرد در قابلمه تفت دهید سپس شیر را به آن اضافه کنید و‌مرتب هم بزنید تا به غلظت مورد نظر برسد و در نهایت نمک و فلفل و جوز هندی رنده شده را اضافه کرده و از روی اجاق بردارید،سس بشامل را روی اسپاگتی بریزید و خوب مخلوط کنید در صورت نیاز کمی نمک اضافه کنید،سپس نیمی از اسپاگتی را کف ظرف پخت بریزید و یک لایه مخلوطی از پنیر فتا و پنیر پیتزا بریزید بعد پیازهای کاراملی شده (در صورت تمایل)را بریزید و باقی اسپاگتی را اضافه کنید و در نهایت پنیر پیتزا بپاشید و ظرف را در فر از قبل گرم شده با دمای 190 درجه قرار دهید تا روی پنیر برشته و طلایی شود بعد از 5-10 دقیقه استراحت به صورت گرم برش دهید و سرو کنید ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا