واتروشکا
مواد لازم
آرد : 500 گرم
مایهخمیر : 10 گرم
آب ولرم : 120 میلیلیتر (یكدوم پیمانه)
نمك : یكچهارم قاشق چایخوری
تخممرغ : 2 عدد
شكر : 70 گرم
تخممرغهمزده برای روی خمیر : 1 عدد
مواد لازم میانی:
پنیر محلی یا تازه : 500 گرم
خامه : 200 گرم
شكر : 100 گرم
تخممرغ : 1 عدد
آرد : 1 قاشق چایخوری
وانیل : یكچهارم قاشق چایخوری
کشمش : به مقدار لازم
مراحل پخت:
ابتدا آرد را در كاسه مناسبی بریزید و وسط آن حفرهای ایجاد كنید.
مایهخمیر را در كاسه كوچكی بریزید.
نیمی از آب ولرم را بیفزائید و مخلوط كنید.
رویش را بپوشانید و ۱۰ دقیقه كنار بگذارید تا مایهخمیر ور بیاید.
حالا مایهخمیر، نمك، تخممرغها، شكر و باقیمانده آب را در آرد بریزید و به آرامی مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید.
خمیر را ورز دهید تا صاف و یكدست شود. سپس رویش را بپوشانید و بگذارید حجمش دو برابر شود.(حدود 2 ساعت زمان می برد).
اكنون از خمیر ،توپهای ۶۰ گرمی بسازید و با فاصله در سینی شیرینیپزی بچینید.
رویشان كره بمالید و وسطشان را سوراخ كنید.
در این مرحله مواد میانی که در قسمت مواد لازم گفته شد را با هم مخلوط کنید تا چیزی شبیه کرم به شما بدهد.
سپس مواد میانی به دست آمده را در این حفرهها بریزید و صبر كنید تا حجم خمیر بیشتر شود.
می توانید پس از ریختن مواد مقداری کشمش روی آنها بریزید.
در نهایت روی خمیرها تخممرغ بمالید و به مدت تقریبی ۲۰ دقیقه یا تا زمانیكه رویشان طلائی رنگ شود، در فر گرم كرده با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد بپزید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
💙سلام صبحتون بخیر
🌹لبتون گل
😍چشماتون نور
🍯کامتون عسل
💖لحنتون مهر
🌸حرفاتون غزل
❤️حستون عشق
💛دلتون گرم
💕صبح زیباتوڹ بخیر💕
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#کوکی_میکری
شب خوش عزیزان
دوستان زیادی در مورد طرز پخت کیک بدون فر پرسیده بودن یکی از روشهای پخت سریع و راحت کیک لقمه ای استفاده از ساندویچ میکر هست
دو پیمانه آرد رو سه بار الک میکنیم و با دو ق چ بکینگ پودر مخلوط کرده و کنار می ذاریم و دوعدد تخم مرغ درشت رو با یک پیمانه شکر و نصف ق چ وانیل با دور تند همزن خوووووب میزنیم سپس نصف پیمانه روغن مایع و سه چهارم پیمانه شیر یا ماست اضافه میکنیم و بعد آرد رو اضافه کرده و با دور کند همزن در حد مخلوط شدن هم می زنیم و در صورت تمایل نصف پیمانه گردو خورد شده اضافه کرده و ساندویچ میکر رو روشن میکنیم تا گرم بشه و کمی چرب میکنیم و تقریبا یک ق سر پر از مایه کیک رو در هر یک از خانه های مثلثی میریزیم و درب ساندویچ میکر رو میبندیم و سه چهار دقیقه بعد کیک ها رو به آرومی از صفحه جدا میکنیم و صفحه رو تمیز میکنیم و دوباره چرب میکنیم و سری بعدی کیک ها رو به همین ترتیب درست میکنیم
پ.ن...میزان حرارت ساندویچ میکر ها بسته به مارکشون متفاوته سری اول کیک رو که بریزید قلقش دستتون میاد که چقدر بهش زمان بدید اگه بعد از دو دقیقه برای چک کردن در ساندویچ میکر رو باز کنید هیچ اتفاقی نمی افته...میتونید به نصف مواد کیکتون یک تا دو ق غ پودر کاکائو اضافه کنید و کوکی ها رو دو رنگ درست کنید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
کیک شیرین🍰
#کیک_اسفنجی_با_کرم_و_مربا ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🎀آموزش#کیک_اسفنجی با کرم و مربا
: مواد لازم:
1-تخم مرغ 8عدد
2-آرد سفید 8 قاشق سوپخوری 200گرم
3-شکر 8قاشق سوپخوری 200گرم
4-وانیل یا رنده پوست لیموترش به مقدار کم
5- خامه 4 سیر
6- خاک قند 4 قاشق سوپخوری
7-مربای پوست پرتقال خرد شده 1 فنجان
8-سفیده تخم مرغ 2 عدد
طرز تهیه:
اول کیک را در قالب گرد مطابق دستور کیک اسفنجی ساده تهیه و آماده میکنیم می گذاریم کاملاً سرد شود .
بعد خامه و خاک قند را مخلوط می نمائیم و می زنیم تا فرم بگیرد سفیده را جداگانه می زنیم تا سفت شود ، بعد کم کم با خامه مخلوط می کنیم و مربای پوست پرتقال را با خامه مخلوط می سازیم و کیک را از ارتفاع به سه قسمت مساوی ورقه می کنیم و وری هر ورق کیک را کمی شربت رقیق معطر شده با عرق بهار نارنج یا لبکور می دهیم و مقداری خامه می مالیم ورقه های کیک را روی هم می گذاریم و کمی فشار می دهیم تا بهم بچسبد و روی کیک را با خامه زده شده می پوشانیم و با لبه کارد صاف می کنیم و وسط کیک را مقداری رنده شکلات می ریزیم و اطراف آنرا با رنده نارگیل تزئین می کنیم.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
کیک شیرین🍰
#کیک_ژله_ای_پرتقالی ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
#کیک_ژله_ای_پرتقالی 🍰🍊
🍴مواد لازم🍴
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۳/۴ لیوان
روغن مایع نصف لیوان
پودر ژله پرتغال ۱ بسته
آرد ۱ و نیم لیوان
آب پرتقال یا شیر یا ماست نصف لیوان
بیکینگ پودر ۱ ق مرباخوری
اسانس و رنگ خوراكى به میزان دلخواه
🔥طرز تهیه🔥
اول قالب رو چرب کرده کف قالب کاغذ روغنی میندازیم،فر رو با دمای ۱۸۰ درجه گرم میکنیم.تخممرغ،شکر و اسانس پرتقال رو با دور تند همزن میزنیم تا کشدار و حجیم بشه،روغن و آب پرتقال یا شیر یا ماست رو اضافه کرده و مجدد با همزن میزنیم.در آخر آرد و بکینگ پودر رو الک کرده به همراه پودر ژله به مواد اضافه کرده و با لیسک خوب مخلوط میکنیم تا یکدست شه،در صورت نیاز میتونین چند قطره رنگ خوراكى هم اضافه کنید که رنگ دلخواهو بهتون بده، مواد و داخل قالب ریخته داخل فر به مدت ۳۵-۴۰ دقیقه قرار میدیم.
✔ پودر ژله باعث میشه عطر و طعم کیک قوی بشه و رنگ قشنگی بگیره.
✔اگر بدون اسانس میخواید درست کنید جاش وانیل بریزید.
✔به غیر از پرتغال میشه از میوه های دیگه استفاده کرد فقط باید آبمیوه های متناسب با پودر ژله را انتخاب کنیم یا به جای آبمیوه شیر یا ماست بریزیم.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
کیک شیرین🍰
#کیک_ماگما ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
#كيك_ماگما(MAGMA)
تخم مرغ 3 عدد
شكر 1 ليوان
روغن مايع نصف ليوان
شير 1 ليوان
بكينگ پودر 2 ق م
پودر كاكائووو 3 ق غ
آرد 2 ليوان
مواد لازم براي محلبي:
شير 4 ليوان
شكر 6 ق غ
آرد 2 ق غ سر پر
نشاسته ذرت 3 ق غ
وانيل 2 ق م
كره 2 ق غ
ابتدا مواد مياني همون محلبي را حاضر ميكنيم توي ظرفي شير،شكر،ارد،نشاسته را ريخته هم ميزنيم ميگزاريم روي حرارت مدام هم ميزنيمم تا وقتي ك از كنار ظرف موادمون شروع ب جوشيدن كنه و مثل فرني غليظ بشه وانيل و كره را اضافه كرده و همزده از رو حرارت برداشته ميزاريم كنار تا ولرم بشه گاها هم ميزنيم تا رويه نبنده.
حالا تخم مرغ و شكر رو مخلوط كرده بمدت 5 دقيقه هم زده بعد ب تدريج شير و روغن مايع را اضافه كرده حدود 1 دقيقه هم ميزنيم حالا همزن برقي را كنار گزاشته
آرد را ك بهمراه بكينگ پودر و پودر كاكائوو الك كرده بوديم توي سه مرحله ب مايع كيك اضافه كرده بشكل دوراني هم ميزنيم
داخل قالب كاغذ روغني پهن كرده مايه كيك را داخل قالب ريخته و مواد محلبي را درست وسط كيك ريخته و توي فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 بمدت 40 دقيقه قرار ميدهيم بعد از اينكه از فر بيرون اورديم ميزاريم خنك بشه بعد بمدت۳ساعت در یخچال میذاریم.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
6.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک سه رنگ🍰🎂
#فیلم
#آموزشی
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
کیک شیرین🍰
#کاپ_کیک_کشمشی_بدون_فر ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
#کاپ_کیک_کشمشی_بدون_فر
تخم مرغ چهار عدد...آرد دو پیمانه...شکر یک پیمانه....شیر نصف پیمانه....روغن نصف پیمانه...وانیل یک چهارم قاشق چایخوری...بکینگ پور دو قاشق چایخوری...کشمش یک سوم لیوان
تخم مرغ و شکر و وانیل و با دور تند همزن میزنیم تا حجیم بشه بعد روغن و اضافه میکنیم و یک دقیقه هم میزنیم بعد شیر و اضافه میکنیم و یک دقیقه هم میزنیم...حالا همزن و میزاریم کنار و آرد و بکینگ پودر و الک میکنیم و تو سه مرحله اضافه میکنیم و با لیسک هم میزنیم...و در آخر کشمشا رو اضافه میکنیم...
نکته:برای اینکه کشمش ته کیک نره کشمش باید از قبل خیس بشه بعد تو آرد غلتونده بشه
.
قبل اینکه کارتون و شروع کنید قابلمه رو بزارید رو گاز تا گرم بشه شعلشم کم باشه ... مواد کیک و میریزیم تو کپسولای کاغذی نسوز ؛ تو قابلمه هم سه پایه فلزی یا الک میزاریم من الک گذاشتم بعد کپسولا رو میزاریم رو الک و در قابلمه که حتما روش دمکنی گذاشتیم و میبندیم و چهل و پنج دقیقه زمان میدیم تا بپزن ؛ شعله باید کم باشه مثل زمانی باشه که برنج دم میکنیم بعد پختم تا یک ربع در قابلمه رو باز نکنید ؛ اگر دوست دارید روش طلایی بشه قالبا رو برگردونید و زمان بدین تا رنگش عوض شه
من روش گاناش ریختم میتونید خامه هم بزنید ... این تعدادی که تو عکس میبینید و با نصف دستور درست کردم
دوستانی که میخوان تو فر یا توستر درست کنن کپسولا رو بزارن تو سینی فر با دمای صد و هشتاد درجه به مدت بیست الی سی دقیقه .
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲