eitaa logo
کیک شیرین🍰
90.7هزار دنبال‌کننده
34.4هزار عکس
57.2هزار ویدیو
66 فایل
‌‌💫﷽💫 💫«وَإِن‌يَكَادُالَّذِينَ‌كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ‌ بأَبْصَارِهِمْ‌ لَمَّاسَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ‌إِنَّهُ‌لَمَجْنُونٌ*وَمَاهُوَإِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ»💫 تبلیغات‌ پـروانگی🦋👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/1966604357Ca26bbb85bd
مشاهده در ایتا
دانلود
6.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
در 🔟 دقیقه برای خمیر 2 عدد تخم مرغ 6 ق غ روغن 6 ق غ ماست یک ق چ سر خالی نمک 1 ق چ مخمر 3 فنجان آرد برای سس؛ 1 ق چ رب گوجه 1 ق چ سس کچاپ 1 ق چ آویشن 1 حبه سیر له شده.. به دلخواه اگه سیر میزنید حدود یک قاشق به روغن زیتون اضافه کنید. برای روی پیتزا پنیر چدار یا موزارلا سوسیس زیتون قارچ فلفل ذرت و... مواد خمیر شامل، ماست، مخمر، نمک، روغن، تخم مرغ را خوب با هر مخلوط کنید به مایع بدست اومده آرد رو‌ اضافه کنید و به خوبی ترکیب کنید تا خمیر یکدست بدست بیاد به خمیر مهلت استراحت بدید تا خمیر پف کنه خمیر رو بسته به سایز تابتون تقسیم کنید و اون رو‌ کف تابه ای که روغن ریختید پهن کنید به روی خمیر سسی که از ترکیب مواد ذکر شده بدست اومده رو بزنید و سپس سوسیس، زیتون، قارچ، فلفل و.. و در نهایت پنیر رنده شده چدار یا موزارلا رو روی مواد بریزید و درب تابه رو بگذارید. هراز گاهی با کفگیر یا ابزار مناسب خمیر رو تکون بدید و چک کنید همین که خمیر پخته شد و کف اون طلایی شد پیتزای شما آماده است. پیشنهاد میکنم مواد خام روی پیتزا رو‌ از قبل یک‌ مرحله پخته باشید. مطمئنا خوش طعم تر خواهد شد ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
نمك، آب ليمو، آب پياز ، پودر فلفل قرمز،زعفران رو مخلوط كردم و تكه هاي سينه مرغ رو چند ساعتي داخلش خوابوندم و بعد به سيخ هاي كوچيك فلزي يا (سيخ چوبي)كشيدم و بعد داخل ماهيتابه دو طرفه قرار دادم. روي جوجه ها چند تكه كره گذاشتم.حرارت رو كم كردم تا به آرومي با آبي كه ميندازه مغز پخت بشه و با رشته پلو سرو كردم. فلفل دلمه ای قرمز يك عدد بادمجان يك عدد(در صورت تمايل) قارچ 300گرم سیر 4 حبه فلفل سياه يك ق چ سرکه سفید يك ونيم پیمانه نمک نصف ق چ اول فلفل دلمه رو با شعله کم کباب کردم و پوست وتخمشو جدا كرده و خورد كردم بعد بادمجون رو هم پوست گرفتم و ريز خورد کردم وبا نمک و آب ودوقاشق سرکه جوشوندم وبعد داخل آبكش ريختم تا آب اضافي اون گرفته بشه قارچ رو ورقه ايي خورد كردم و با پنج قاشق سوپ خوري سرکه وکمی نمک روی حرارت گذاشتم تاجوش بیاد و بعد از دو دقیقه ابکش کردم بعدتمام مواد(قارچ,سیر,بادمجان,فلفل دلمه وفلفل سیاه)راباهم مخلوط کردم وتوي شيشه ريختم وروش مخلوط سرکه ونمک ريختم.بعد دوروز قابل استفاده . ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
6.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🥳🥳🥳🥳 ۸ الی ۱۰ عدد تره فرنگی یا پیازچه ۱ لیوان آرد ذرت ۱ لیوان آرد سفید ۱ ق چ بکینگ پودر ۳ عدد تخم مرغ ۱ لیوان ماست نصف لیوان روغن ۱ کاسه پنیر لبنه نمک و فلفل سیاه و قرمز ✏️✏️✏️ تخم مرغ رو با همزن هم میزنیم تا حجم دار بشه،سپس ماست و روغن رو ریخته و آرد ذرت و بکینگ پودر و آرد الک شده رو کم کم اضافه میکنیم. سپس نمک و ادویجات را اضافه کرده و هم میزنیم تره فرنگی یا پیاز چه را خرد می‌کنیم و اضافه میکنیم و درون قالب میریزیم و در آخر درصورت تمایل سیاه دانه میپاشیم و حدود بیست دقیقه در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
تخم مرغ 4عدد ماست 4ق غ آرد 4ق غ بکینگ پودر 1ق م 🥚برای شهد: شکر 2 لیوان آب 1لیوان زعفران رقیق 1ق غ هل ب میزان لازم مواد میانی: گردو خرد شده دارچین پودر گل محمدی ابتدا شکر و اب را باهم مخلوط کرده میزاریم روی حرارت تا بجوشع و کمی غلیظ بشع و در اخر زعفران و هل را اضافه میکنیم از حرارت بر میداریم میزاریم خنک بشه تخم مرغ و بقیه مواد را ب دمای محیط میرسانیم توی یک ظرف تخم مرغارو با دور کند همزن بمدت 5دقیقه هم میزنیم بعد ماست و ارد و بگینگ پودر را اضافه کرده هم میزنیم کف قالب را چرب کرده کمی از مواد را ریخته میزاریم توی فر ک از قبل با درجه حرارت 180 روشن کردیم تا نیم بند بشه بعد مواد میانی را ریخته درباره ماباقی مایع را روش ریخته دوباره داخل فر قرار میدهیم بمدت 20دقیقه وقتی خاگینه اماده شد از فر در اورده و شهد را اضافه میکنیم اجازه میدهیم تا شهد ب خورد خاگینه بره بعد برش داده سرو میکنیم. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
۵۰۰ گرم گردن گوسفندی ۶ لیوان آب ۲ قاشق غ آرد ۱/۲ پیمانه ماست ۱ عدد زرده تخم مرغ نصف آب لیمو ترش تازه ۱ قاشق چ نمک ۱ قاشق غ کره ۱ قاشق چ پاپریکا ۱ قاشق غ نعنا خشک گوشت گردن را که در آب فراوان شسته و چربی‌های اضافی آن را گرفته اید، در قابلمه عمیقی قرار دهید. به اندازه‌ای آب اضافه کنید که روی آن را بپوشاند و بگذارید روی حرارت ملایم بجوشد. کف‌هایی که در حین جوشیدن به سطح قابلمه می‌آید را بردارید. برای تهیه چاشنی سوپ، آرد، ماست، زرده تخم مرغ و آب لیموی تازه را در ظرفی جداگانه با همزن برقی زده و نمک را اضافه کنید. استخوان‌های گوشت گردن گوسفندی پخته شده را جدا کرده و گوشت را به صورت نوار‌های نازک برش دهید. در صورت تمایل آب گوشت را در یک قابلمه جداگانه صاف کنید. مخلوط سس ماست را که آماده کردید به آرامی به قابلمه اضافه کنید. سپس گوشت را اضافه کرده و با حرارت ملایم تفت دهید و هر از گاهی هم بزنید تا غلیظ شود. کره را در یک قابلمه کوچک آب کنید و پودر پاپریکا را روی آن اضافه کنید. کره داغ را به سوپ اضافه کنید و سپس آن را در کاسه‌های سرو بریزید. قبل از سرو روی آن مقداری نعنا ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💖خدایاتو کافی هستی برایم⭐️ مـشکلاتم را به تو می سپارم و دلـم قرص میشود⭐️ کمکم کن خرابی ها را از نو بسازم بودنت را از من نگیر مهربان من⭐️ ✨🌙 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍃🍒دوشنبه تون آباد 🍃🌸امروز از خدا میخوام 🍃🍇به آرزوهاتون برسید 🍃🌸احوالتون خوب 🍃🍒روزی تون پربار 🍃🌸موفق و پاینده باشید و 🍃🍇ثانیه ثانیه امروز را با 🍃🌸شادی و دلخوشی سپری کنید 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
🌸دوشنبه تون عالی و پراز موفقیت 💕زندگیتون بخیر و نیکی 🌸امـروزتون شـاد و زیبـا 💕لحظه هاتون سرشار 🌸آرامش و دلخوشی 💕امیدوارم امـروز خداوند 🌸سرنوشتی دوست داشتنی 💕زندگی پراز عشـق 🌸روزی فراوان ، لبی خندان 💕و دلی مهربون براتون رقم بزنه 🌸روزتـون زیبــا و در پنـــاه خدا 💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕