eitaa logo
کیک شیرین🍰
90.7هزار دنبال‌کننده
34.4هزار عکس
57.2هزار ویدیو
66 فایل
‌‌💫﷽💫 💫«وَإِن‌يَكَادُالَّذِينَ‌كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ‌ بأَبْصَارِهِمْ‌ لَمَّاسَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ‌إِنَّهُ‌لَمَجْنُونٌ*وَمَاهُوَإِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ»💫 تبلیغات‌ پـروانگی🦋👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/1966604357Ca26bbb85bd
مشاهده در ایتا
دانلود
6.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🥳🥳🥳🥳 ۸ الی ۱۰ عدد تره فرنگی یا پیازچه ۱ لیوان آرد ذرت ۱ لیوان آرد سفید ۱ ق چ بکینگ پودر ۳ عدد تخم مرغ ۱ لیوان ماست نصف لیوان روغن ۱ کاسه پنیر لبنه نمک و فلفل سیاه و قرمز ✏️✏️✏️ تخم مرغ رو با همزن هم میزنیم تا حجم دار بشه،سپس ماست و روغن رو ریخته و آرد ذرت و بکینگ پودر و آرد الک شده رو کم کم اضافه میکنیم. سپس نمک و ادویجات را اضافه کرده و هم میزنیم تره فرنگی یا پیاز چه را خرد می‌کنیم و اضافه میکنیم و درون قالب میریزیم و در آخر درصورت تمایل سیاه دانه میپاشیم و حدود بیست دقیقه در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
تخم مرغ 4عدد ماست 4ق غ آرد 4ق غ بکینگ پودر 1ق م 🥚برای شهد: شکر 2 لیوان آب 1لیوان زعفران رقیق 1ق غ هل ب میزان لازم مواد میانی: گردو خرد شده دارچین پودر گل محمدی ابتدا شکر و اب را باهم مخلوط کرده میزاریم روی حرارت تا بجوشع و کمی غلیظ بشع و در اخر زعفران و هل را اضافه میکنیم از حرارت بر میداریم میزاریم خنک بشه تخم مرغ و بقیه مواد را ب دمای محیط میرسانیم توی یک ظرف تخم مرغارو با دور کند همزن بمدت 5دقیقه هم میزنیم بعد ماست و ارد و بگینگ پودر را اضافه کرده هم میزنیم کف قالب را چرب کرده کمی از مواد را ریخته میزاریم توی فر ک از قبل با درجه حرارت 180 روشن کردیم تا نیم بند بشه بعد مواد میانی را ریخته درباره ماباقی مایع را روش ریخته دوباره داخل فر قرار میدهیم بمدت 20دقیقه وقتی خاگینه اماده شد از فر در اورده و شهد را اضافه میکنیم اجازه میدهیم تا شهد ب خورد خاگینه بره بعد برش داده سرو میکنیم. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
۵۰۰ گرم گردن گوسفندی ۶ لیوان آب ۲ قاشق غ آرد ۱/۲ پیمانه ماست ۱ عدد زرده تخم مرغ نصف آب لیمو ترش تازه ۱ قاشق چ نمک ۱ قاشق غ کره ۱ قاشق چ پاپریکا ۱ قاشق غ نعنا خشک گوشت گردن را که در آب فراوان شسته و چربی‌های اضافی آن را گرفته اید، در قابلمه عمیقی قرار دهید. به اندازه‌ای آب اضافه کنید که روی آن را بپوشاند و بگذارید روی حرارت ملایم بجوشد. کف‌هایی که در حین جوشیدن به سطح قابلمه می‌آید را بردارید. برای تهیه چاشنی سوپ، آرد، ماست، زرده تخم مرغ و آب لیموی تازه را در ظرفی جداگانه با همزن برقی زده و نمک را اضافه کنید. استخوان‌های گوشت گردن گوسفندی پخته شده را جدا کرده و گوشت را به صورت نوار‌های نازک برش دهید. در صورت تمایل آب گوشت را در یک قابلمه جداگانه صاف کنید. مخلوط سس ماست را که آماده کردید به آرامی به قابلمه اضافه کنید. سپس گوشت را اضافه کرده و با حرارت ملایم تفت دهید و هر از گاهی هم بزنید تا غلیظ شود. کره را در یک قابلمه کوچک آب کنید و پودر پاپریکا را روی آن اضافه کنید. کره داغ را به سوپ اضافه کنید و سپس آن را در کاسه‌های سرو بریزید. قبل از سرو روی آن مقداری نعنا ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💖خدایاتو کافی هستی برایم⭐️ مـشکلاتم را به تو می سپارم و دلـم قرص میشود⭐️ کمکم کن خرابی ها را از نو بسازم بودنت را از من نگیر مهربان من⭐️ ✨🌙 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍃🍒دوشنبه تون آباد 🍃🌸امروز از خدا میخوام 🍃🍇به آرزوهاتون برسید 🍃🌸احوالتون خوب 🍃🍒روزی تون پربار 🍃🌸موفق و پاینده باشید و 🍃🍇ثانیه ثانیه امروز را با 🍃🌸شادی و دلخوشی سپری کنید 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
🌸دوشنبه تون عالی و پراز موفقیت 💕زندگیتون بخیر و نیکی 🌸امـروزتون شـاد و زیبـا 💕لحظه هاتون سرشار 🌸آرامش و دلخوشی 💕امیدوارم امـروز خداوند 🌸سرنوشتی دوست داشتنی 💕زندگی پراز عشـق 🌸روزی فراوان ، لبی خندان 💕و دلی مهربون براتون رقم بزنه 🌸روزتـون زیبــا و در پنـــاه خدا 💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕
۸ تیکه مرغ را روز قبل در پیاز و نمک و روغن زیتون بی بو و آبلیمو گذاشتم بعدش سرخ کردم در مرحله بعد در تابه یک پیاز درشت حلقه ای کردم گذاشتم و نصف فلفل دلمه را تکه های درشت خرد کردم روی پیازها چیدم بعدش مرغ های سرخ شده را چیدم روشون، در این قسمت یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را تفت دادم کمی زعفران و نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و آبلیمو تازه اضافه کردم بعد هم کمی آب در حد نصف لیوان اضافه کردم این سس برای اکثر مرغ هام استفاده میکنم خیلی خوب میشه بعدش سس آماده شده را روی مرغها می ریزیم و میذاریم آروم اروم بجوشه بعد از تقریبا 1.5 ساعت آماده است پلو شوید باقالی👇 برای شوید باقالی هم مقدار لازم باقالی را در قابلمه برنج در حال جوش می ریزم کمی که جوشید برنج را اضافه میکنم زمانی که برنجهای در حال جوش روی برنج ظاهرشدن زمان ابکشی برنج است که در قابلمه ای روغن ریخته من برای ته دیگ شوید باقالی برگ کاهو میندازم بعد یک ردیف برنج و یک ردیف شوید ریخته من دارچین هم مقداری لابلای برنج می ریزم برای اینکه سردی باقالی را میگیره بعد روی شعله گاز قرار میدم تا دم بده بعد از نیم ساعت آمادس ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
( جواهر پلو) با مرغ مواد لازم ۵ نفر🔻 برنج ۴ پیمانه ساق مرغ ۸ عدد خلال پسته ۱۰۰ گرم خلال بادوم ۱۰۰ گرم زرشک ۱۰۰ گرم کشمش ۱۰۰ گرم پوست پرتغال ۱۰۰ گرم زعفران دم کرده ۵ قاشق غ خ نمک ۲ قاشق غ خ برنج و با نمک خیس کنید و با روغن و نمک و اب درحال جوش ۱۰ دقیقه بپزید و ابکش کنید و با زعفرون دم بزارید ،مرغ رو سرخ کنید و با زعفرون و نمک و اب بزارید دم بکشه، مواد تزیین مرصع پلو رو هم توضیح دادم. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲