فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸می نویسم روی دفتر سال نو
🍃باز یک احساس و یک احوال نو
🌸باز هم عاشق شدن، پروانگی
🍃باز هم جاری شدن در زندگی
🌸باز همصحبت شدن با یاسها
🍃با اقاقی های شهر رازها
🌸باز در تکرار شادی گم شدن
🍃در هیاهوی زمین پیدا شدن
🌸باز هم میلاد نو، انسان نو
🍃طرح تازه، ایده و جريان نو
🌸آه، آری باز هم در این بهار
🍃می زند لبخند بر ما روزگار
🌸آرزومند روزهای فرخنده
🍃برای شمـا عزیزان
🌸ســال نــو مـــبـــارکــــــ
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_دروغین🍗😋😍
۸ عدد ران مرغ
سیبزمینی ۳ عدد
پنیر ۱۰۰ گرم
پاپریکا ۱ ق غ
آرد سوخاری ۳ ق غ
آرد سفید ۱ ق غ
برای سرخ کردن؛
آرد سفید یک کاسه
آرد سوخاری یک کاسه
تخم مرغ ۲ عدد
ابتدا سیبزمینی رو آبپز کرده و ران مرغ هارو با فلفل و نمک سرخ میکنیم وبا اب جوشیده و پیاز میذاریم بپزه و وقتی که پخت مرغ روخورد کرده و سیبزمینی آبپز و نمک و فلفل و پنیر پارمسان و آرد سوخاری و پاپریکا و آرد سفید مخلوط و دور استخوان های شسته شده میپیچیم و نیم ساعت در یخچال گذاشته و در آرد سفید سپس تخم مرغ و بعد آرد سوخاری غلتونده و در روغن داغ سرخ میکنیم یا در فر از قبل گرم شده ۲۰۰ درجه به مدت بیست دقیقه
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
8.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کباب دکمه ای😍😋
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم🥩
پیاز یک عدد متوسط🧅
زردچوبه یک قاشق مربا خوری💛
نمک مقدار لازم🧂
پودر سیر، فلفل سیاه، کاری، پودر زیره هم به مقدار لازم👌🏼
پودر نان کا ما از نان باگت های خشک شده و آسیاب شده استفاده میکنیم 🥖
بادمجان یک عدد بزرگ🍆
سیر دو حبه🧄
گوجه دو عدد🍅
روغن هرچی کمتر بهتر😉
برای سس:
رب یک قاشق و نصفی غذاخوری تفت داده شده🥫
پیاز داغ دو قاشق غذاخوری🧅
آب ولرم بهتره از کتری بردارید کمی نمک و زردچوبه اگر دوست داشتید کمی فلفل قرمز🌶
زعفران هم که دیگه نباشه نمیشه🧡
اول بادمجان رو پوست بکنید و حلقه کنید و در داخل اب نمک قرار بدین بعد خشک کنید و سرخ کنید🍆
بعد از اینکه پیاز رو رنده کردین و گوشت و ادویه هارو بهش اضافه نمودین اون رو داخل یخچال قراربدین😉
بعد کباب ها رو دکمه ای کنید و سرخشون کنید در ادامه در ظرف دیگه که بادمجان ها هست بعد کم کردن روغن گوجه و سیر و پیاز داغ رو اضافه کنید به همراه سس و کباب ها رو روش بچینید بعد از ۲۰ دقیقه کباب دکمه ای شما آماده است
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
6.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کباب_تابه_ای😍😋
عزیزان من به کباب تابه ای فقط نمک وپیاز رنده آب گرفته میزنم
گوشت چرخ کرده یا مخلوط گوساله وگوسفندی یا گوساله من از دنده استفاده کردم گوشت کباب باید چربی داشته باشه قسمت دنده بهترین قسمته برای کباب
۳۰۰ گرم گوشت رو چرخ کردم همراه یک عدد پیاز رنده آب گرفته شده وکمی نمک به خوبی ورز دادم حدود ده دقیقه حتما با دست ورز بدید با قاشق نمیشه سپس بزارید یخچال تا خودشو بگیره سپس به سیخ های کوچک بکشید اگه نداشتید مشکلی نیست همین جوری سرخ کنید
وقتی به سیخ کشیدید تا موقع سرخ کردن بزارید یخچال ماهی تابه رو داغ کنید با برس کمی چرب کنید و دو طرف کباب ها رو سرخ کنید شعله متوسط رو به بالا باشه عزیزان این کبابها رو میتونید به سیخ بزرگ بکشید و رو منتقل کباب کنید تو همون ماهی تابه چند قاچ گوجه فرنگی وچند عدد فلفل تند رو سرخ کنید
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
8.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_اسنیکرز
موادلازم کیک:
6 عدد تخم مرغ
150 گرم شکر ( 3/4لیوان )
20 گرم بیکینگ پودر(1قاشق غذاخوری سر صاف )
60 پودرکاکائو (3قاشق غذاخوری )
150 گرم آرد(1لیوان )
⠀
مواد لازم کرم:
پنیر خامه ای 500 گرم
خامه 33 تا35 درصد 100 میلی لیتر
پودر قند 100 گرم
1/4قاشق چایخوری وانیل
⠀
مواد مياني کیک:
1قوطی شیر تغلیظ شده آب پز(دلسه دلچه )
100-150 گرم بادام زمینی شور
برای کاور:
کاکائو -3 قاشق غذاخوری
شکر-3 قاشق غذاخوری
خامه ترش 4 قاشق غذاخوری یا ( 1 لیوان ماست یونانی )
کره 50
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
10.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#حلوا
این حلوا از هر حلوایی که فکر کنی راحت تر و کم قلق تره👌خیلیم خوشمزه و مقویه😉 طعمِ ترکیبِ نهاییش مثل سوهان میمونه ولی بافتش نرمه😋
خوبی این حلوا اینه که نسبت موادش راحته و آدم قاطی نمیکنه👌همه چیز به یک اندازه استفاده میشه😉
یک لیوان آرد، یک لیوان شکر، یک لیوان شیر، یک لیوان آب و یک لیوان روغن مایع🤌
.
اصل دستورش بدون زعفرون و گلاب و هله... ولی وقتی اینارو اضافه کنید طعمش بهشتی میشه😍
آرد و شیر و روغن مخلوط میشه، میره روی حرارت و انقدر هم زده میشه تا قهوه ای مورد سلیقمون بشه و بعد شربتی که از آب و شکر و یکم زعفرون و گلاب تهیه شده اضافه میشه و تامام😍
پودر هل رو هم بهتره وقتی موادتون در حال سرخ شدنه اضافه کنید تا عطرش قشنگ در بیاد👌
.
یه نکته خفن میخوام بگم👇
تا وقتی بوی خامی آرد وجود داره حرارت باید ملایم باشه... ولی بعدش دو حالت وجود داره: اگه با حرارت ملایم ادامه بدین حلواتون نرم و لطیف میشه ولی اگه حرارت رو زیادتر کنید اون موقع میشه یه چیزی مثل حلوا اوماج آذریها👌
.
اوماج درست کردن خیلی سخته ها ولی اینجوری خیلی راحت همون شکلی میشه 😍 یعنی گلوله های ریز توش درست میشه که من بیشتر میپسندم
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
8.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#محلبی_ماه_رمضان👩🍳
یک لیوان شیر(لیوان فرانسوی دسته دار)
یک قاشق غذاخوری شکر(اگر شیرینتر میخواهید دو قاشق بریزید)
یک قاشق غذاخوری پودر نشاسته ذرت
وانیل نوک قاشق چایخوری
گلاب و پودر هل مقداری
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
10.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#حلوا
این حلوا از هر حلوایی که فکر کنی راحت تر و کم قلق تره👌خیلیم خوشمزه و مقویه😉 طعمِ ترکیبِ نهاییش مثل سوهان میمونه ولی بافتش نرمه😋
خوبی این حلوا اینه که نسبت موادش راحته و آدم قاطی نمیکنه👌همه چیز به یک اندازه استفاده میشه😉
یک لیوان آرد، یک لیوان شکر، یک لیوان شیر، یک لیوان آب و یک لیوان روغن مایع🤌
.
اصل دستورش بدون زعفرون و گلاب و هله... ولی وقتی اینارو اضافه کنید طعمش بهشتی میشه😍
آرد و شیر و روغن مخلوط میشه، میره روی حرارت و انقدر هم زده میشه تا قهوه ای مورد سلیقمون بشه و بعد شربتی که از آب و شکر و یکم زعفرون و گلاب تهیه شده اضافه میشه و تامام😍
پودر هل رو هم بهتره وقتی موادتون در حال سرخ شدنه اضافه کنید تا عطرش قشنگ در بیاد👌
.
یه نکته خفن میخوام بگم👇
تا وقتی بوی خامی آرد وجود داره حرارت باید ملایم باشه... ولی بعدش دو حالت وجود داره: اگه با حرارت ملایم ادامه بدین حلواتون نرم و لطیف میشه ولی اگه حرارت رو زیادتر کنید اون موقع میشه یه چیزی مثل حلوا اوماج آذریها👌
.
اوماج درست کردن خیلی سخته ها ولی اینجوری خیلی راحت همون شکلی میشه 😍 یعنی گلوله های ریز توش درست میشه که من بیشتر میپسندم
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
8.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#محلبی_ماه_رمضان👩🍳
یک لیوان شیر(لیوان فرانسوی دسته دار)
یک قاشق غذاخوری شکر(اگر شیرینتر میخواهید دو قاشق بریزید)
یک قاشق غذاخوری پودر نشاسته ذرت
وانیل نوک قاشق چایخوری
گلاب و پودر هل مقداری
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
7.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#زولبیا 😋😋😍😍
موادلازم🛒
🌸آرد ۱ لیوان
🌸آب ۳.۴ لیوان
🌸بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
🌸زعفران غلیظ به مقدار لازم
نکات👩🍳
🌟غلظت مواد باید عین ماست روان بشه اگه سفت بود کمی آب اگه شل شد کمی آرد اضافه کنید
🌟تو ریختن زعفران دست و دلباز باشید تا خوشرنگ بشه میتونید خیلی کم رنگ خوراکی نارنجی بزنید که خود قنادیا برای خوشرنگ شدنش میزنن
🌟زیاد سر ظرف سس یا قیف نباید باریک باشه چون ضخامت زولبیا نازک میشه و خوب پف نمیکنه
🌟زیر ۳۰ ثانیه باید ۲ طرف سرخ بشن روی حرارت ملایم و حواستون باشه تغییر رنگ ندن
🌟آب برای زولبیا خنک باشه اگه داغ یا ولرم باشه زولبیا نرم میشه
🌟مدت ۲۰ ثانیه کافیه تا توی شربت بار بمونن اگه شیرین تر دوس دارید بزارید ۱ دقیقه بمونه
🌟شربت بار حتما خنک باشه و غلیظ وگرنه زولبیا نرم میشه
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲