eitaa logo
کیک شیرین🍰
90.7هزار دنبال‌کننده
34.4هزار عکس
57.2هزار ویدیو
66 فایل
‌‌💫﷽💫 💫«وَإِن‌يَكَادُالَّذِينَ‌كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ‌ بأَبْصَارِهِمْ‌ لَمَّاسَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ‌إِنَّهُ‌لَمَجْنُونٌ*وَمَاهُوَإِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ»💫 تبلیغات‌ پـروانگی🦋👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/1966604357Ca26bbb85bd
مشاهده در ایتا
دانلود
گوشت گوسفند: ۳۰۰ گرم پیاز: یک عدد بزرگ لپه: یک پیمانه برنج: یک پیمانه تخم مرغ: یک عدد نمک فلفل زردچوبه: به مقدار مرزه خشک: یک ق غ ترخون: نصف ق غ رب گوجه: دو ق غ مواد میانی: گردو آلو و زرشک به مقدار نیاز ابتدا لپه و برنج را یک ساعت خیس کنید بعد آنها را با هم درون قابلمه بریزین و بپزید و کمی که زنده بود از روی گاز برداشته و از صافی رد کنید تا آبش گرفته بشه. درون ظرفی گوشت چرخ کرده و نصف پیاز رنده شده را به همراه ادویه ها بریزید و خوب ورز بدین، برنج و لپه ها رو با غذا ساز میکس کنید بریزین روی مواد گوشتی به همرا یک عدد تخم مرغ و سبزیجات معطر کاملا مخلوط کرده و خوب ورز بدین. مقداری آرد نخودچی هم برای جلوگیری از وا رفتن کوفته به مواد اضافه کنید. کوفته ها رو به شکل دایره در بیارین داخلش حفره ایجاد کنید و یه مغز گردو و آلو وسطش بزارین و مجدد گرد کنید. نصف پیاز رنده شده را با ادویه ها و رب گوجه و کمی زرشک تفت بدین و ۳ لیوان آب بریزین تا به جوش بیاد، کمی که غلیظ شد کوفته هارو اضافه کنید و در قابلمه رو نیمه باز بزارین که کوفته ها وا نره بعد از نیم ساعت در رو بزارین ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
8.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با یک فوت کوزه گری ساده، لبو بازاری خوشرنگ و خوشمزه درست کنید😋 لبو ها رو کاملا بشورید و هرکدومش ریز تر بود داخل قابلمه بچینید لبوهای درشت رو پوست بگیرید و چهارقاچ کنید پوستشون رو دور نریزید و حتما اضافه کنید چون برای خوشرنگ شدنش خیلی تاثیر داره دو لیوان آب بریزید و زمان بدین تا بپزن از زودپز هم میشه استفاده کرد میتونید مراحل آخر پخت درصورت تمایل کمی شکر اضافه کنید حواستون باشه آب لبو کامل خشک نشه و موقع سرو ازش استفاده کنید که معرکس و یک چیز خوشمزه تر بهتون بگم لبو رو با رنده ی ریز رنده کنید و با ماست مخلوط کنید در صورت تمایل عسل هم اضافه کنید که فوق العاده خوشمزه میشه امیدوارم زندگیتون به زیبایی و شیرینی این لبوها باشه ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
خمیر نان بربری: دو عدد روغن: نصف لیوان کنجد، سیاه دانه، زردچوبه:به مقدار نیاز خمیر نان بربری که از نونوایی تهیه کردید در هوای محیط بگذارید،روغن با زردچوبه و کنجد و سیاه دانه مخلوط کرده و به خمیر اضافه کنید(میتوانید سیب زمینی له شده هم اضافه کنید) ته قابلمه را با روغن و کمی زردچوبه چرب کنید، خمیر را داخل قابلمه بگذارید ،روی گاز با شعله ملایم به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید. درآخر با چنگال امتحان کنید اگه خمیر به چنگال نچسبید پخته شده،اون رو زیرو رو کنید و بزارین طرف دیگش هم طلایی بشه. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
لپه: یک و نیم پیمانه گوشت گوسفند: ۳۰۰گرم پیاز رنده شده: یک عدد بزرگ رب گوجه: ۳ قاشق غذاخوری لیمو عمانی: دو عدد نمک، فلفل، زردچوبه: به مقدار نیاز چوب دارچین: یک عدد زعفران دم کرده: یک چهارم لیوان گلاب و پودر هل: کمی ابتدا لپه ها را ۳ الی ۴ ساعت درون آب سرد خیس کنید، بعد آبش رو جدا کرده و درون صافی قرار دهید. پیاز رو به همراه روغن درون قابلمه تفت بدین، پنج دقیقه که تفت خورد زردچوبه و فلفل رو اضافه کنید و بعد از اینکه مخلوط کردین گوشت های خرد شده را اضافه کرده یه ده دقیقه بمونه، بعد لپه و رب رو بریزین و مجدد تفت بدین تا رنگ رب باز شود روی مواد آب جوش ریخته و بزارین ۲ الی ۳ ساعت با شعله ملایم بپزه بعد از سه ساعت لیموعمانی هارو که از قبل خیس کردین و دونه هاشو جدا کردین به همراه نمک اضافه کنید نیم ساعت به پایان پخت، چوب دارچین،زعفرون و پودرهل اضافه کرده و خورشت که به روغن افتاد خاموشش کنید توجه: داخل خورشت پودر دارچین نریزین چون خورشت رو سیاه میکنه، از چوب دارچین استفاده کنید. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
آش دوغ یه غذای خیلی خوشمزه که تو یه ساعت آماده میشه و جون میده برای فصل سرد پاییز🍂 برنج: یک پیمانه دوغ: ۲ لیتر آب: نیم لیتر گشنیز: ۱۵۰ گرم تره: ۲۰۰ گرم نخود پخته شده:یک و نیم پیمانه سیر: ۵ حبه پیازچه: ۵۰ گرم نمک و ادویه: به مقدار نیاز برنج رو توی قابلمه خیس کنین بعد دوغ رو بریزین روش و پای گاز بایستین و مدام هم بزنین که دوغ نبره تا وقتی به جوش زدن و قل زدن بیافته. بعد بهش نخود پخته شده و سبزیجات و نمک و ادویه بزنید و درش رو بزارین تا یک ساعت جا بیافته و پخته شه. توی ظرفی نعنا داغ درست کنین و در آخر روی آش بریزین، نکته:برای درست کردن نعنا داغ زیاد نزارین روغن داغ بشه همین که گرم شد کافیه، چون نعنا زود میسوزه. آش دوغ اگه زیرش کم باشه زود ته میگیره، باید حرارت متوسط رو به بالا باشه، اگه احساس کردین ته گرفته با کفگیر محکم هم نزنین، چون تیکه های قهوه ای میاد بالا، بیخیال اون یه لایه ته گرفته بشین. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
گوشت چرخ کرده...200 گرم پیاز...1عدد گوشت چرخ کرده مرغ...100 گرم نمک و فلفل و زردچوبه و زعفران و سماق رب....1ق غ گوجه و فلفل دلمه ای...به مقدار لازم کره....2 ق غ ابتدا پیاز را به اندازه متوسط رنده می کنیم و گوشت ها را با پیاز و نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و زعفران و(در صورت دلخواه جعفری) مخلوط می کنیم. سپس مواد را توسط سیخ های چوبی یا فلزی سیخ می کنیم. دقت نمایید اندازه سیخ ها با تابه مطابقت داشته باشد.در تابه ای نچسب مقدار كمی روغن و کره می ریزیم و بعد از داغ شدن روغن کباب ها را درونش می چینیم و کمی سرخ می نماییم. گوجه ها و فلفل دلمه ای را روی کبابها یا کنارشان میگذاریم. سپس رب را در نصف لیوان آب ولرم حل کرده با مقداری نمک و نصف قاشق سماق روی تمام قسمت تابه میریزیم و شعله را ملایم می کنیم و می گذاریم تا آب آن گرفته شود و به پخت مطلوب برسد. من سس در یک ظرف درست کردم و جداگانه سرو کردم. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
6.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با خمیر نون بربری درستش کردم😍 برای سینی 30در40 کافیه این مقدار اینجوری هم راحته هم به صرفه نصف سینه ی مرغ رو با پیاز و زردچوبه و نمک و کمی آب بذارید بپزه. وقتی پخت ریش کنید. فر رو گرم کنید. 300گرم قارچ رو خرد کنید و بذارید داخل تابه تا آبش کشیده بشه. کف سینی فر رو خیلی کم چرب کنید. خمیر رو پهن کنید. روشو با چنگال سوراخ سوراخ کنید. سس گوجه بریزید. پنیر پیتزا بپاشید. مرغ های ریش شده رو بریزید روش. بعد قارچ ها رو اضافه میکنیم. فلفل دلمه ای خرد شده رو هم اضافه میکنیم. پودر آویشن میپاشیم. در آخر هم تمام سطح پیتزا رو با پنیر میپوشونیم. میذاریم داخل فر 180 درجه به مدت بیست تا سی دقیقه. خیلی نرم و لطیف میشه ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
10.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خونگی 🥳🥳🥳🥳🥳 مواد لازم : شکر ۱ پیمانه تخم مرغ ۴ عدد آرد سفید ۲ پیمانه روغن مایع ۱ پیمانه بیکینگ پودر ۲ ق‌ چ پودر کاکائو ۱ ق‌ چ ماست ۱ پیمانه وانیل ¼ ق‌ چ ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲