#ایده_افطاری
با یه سری ترفند کوچولو، نون و پنیر و خیار و گوجه رو هم میشه خوشگلتر و خوشمزهتر و سالمتر سرو کرد،
با یه چاقوی صاف روی سطح نون تست پنیر بمالید و برشهای خیار و گوجه رو روش بچینید و با چند برگ ریحون سرو کنید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#نان_زنجبیل_وخرما_ویژه_ماه_رمضان🌙
آرد ۴۰۰ گرم/شیر ۱۸۰ گرم/ تخم مرغ ۱ عدد/ روغن مایع ۵۰ گرم/ خمیر مایه فوری ۱۰ گرم/پودر زنجیل ۱۰ گرم/ نمک ۳-۵ گرم/خرما ۲۵۰ گرم
👈مواد خشک را مخلوط کرده ، شیر و تخم مرغ و روغن را اضافه کرده و ده دقیقه ورز داده و یک ساعت استراحت میدهیم تا حجم بگیرد.خمیر را به ۱۰ چانه تقسیم کرده و باز میکنیم و خرما هسته گرفته و چانه شده را بین آن قرار داده و خمیر را جمع میکنیم و میبندیم سپس با وردنه به قطر نیم سانت باز کرده و در تابه کمی چرب شده قرار داده و درب تابه را بسته و حرارت متوسط هر طرف حدود ۵ دقیقه. زمان میبرد تا طلایی شود.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
☘💚
💚✨دعای روز چهارم
ماه مبارک #رمضان ✨💚
💟🍃بارخدایا؛ در این روز، مرا توان بخش که دستور تو را برپا دارم؛ و شیرینی ذکر خویش را نصیبم ساز؛ و مرا با بخشش خود، به شکر گزاری ات برانگیز؛ و در پناه و پوشش خویش، نگهبانی ام کن .
💟🍃چنین کن ای بیناترین بینایان !
☘☘☘💚💚💚
#کیک_شیفون_شکلاتی ابری
مواد لازم
فنجان همان لیوان فرانسوی
6 تخم مرغ
🔹 2 فنجان شکر پودر شده
2 فنجان آرد سفید
🔹 نصف فنجان روغن
🔹 نصف فنجان آب گرم
🔹 نصف فنجان پودر کاکائو
1 قاشق غذاخوری پودر بیکینگ
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
کیک شیرین🍰
#کیک_شیفون_شکلاتی ابری مواد لازم فنجان همان لیوان فرانسوی 6 تخم مرغ 🔹 2 فنجان شکر پودر شده 2 فنجا
طرز تهیه:
برای قالب شیفون دار با قطر ۲۲سانت و ارتفاع ۷ تا ۱۰سانت و فقط ته قالب رو با کره چرب و آرد پاشی کنید.
1. سفیده های تخم مرغ را از زرده تخم مرغ ها جدا کنید ، سپس سفیده تخم مرغ را بزنید ، (با همزن برقی) تا قله ای شود، زرده های تخم مرغ را یکی یکی یکی در ۳۰ثانیه اضافه و هم بزنید تا خامه ای شود ، شکر ، آرد را اضافه کنید. روغن ، پودر کاکائو را در آب داغ حل کنید ، مخلوط مواد کنید تا یک مواد خامه ای بدست آید ، در آخر بکینگ پودر را اضافه کنید و با یک قاشق چوبی هم بزنید ، تا کاملا مخلوط شود.
2.کف قالب و دیواره ها را با کره چرب کنید و آرد پاشی کنید.
3.فر را روی 180 درجه از قبل گرم کنید.
4. مواد را درون قالب بریزید و به مدت 45 دقیقه بپزید ، فر را خاموش کنید و بگذارید کیک 5 دقیقه داخل فر استراحت کند .
اگر میخواهید روی کیک طرح دار بشه مثل فیلم پست بعد برش بزنید بعد اینکه کیک رو داخل فر گذاشتید باید بعد از تقریبا نیم ساعت یا زمانی که کیکتون رویه بسته، کیک رو از فر خارج کرده و با یک چاقوی تیز مانند فیلم برش دهید و دوباره کیک رو بزارید داخل فر این کار نباید بیشتر از یک دقیقه طول بکشد چون پف کیک میخوابه.حتما زمانی که کیک پخت و از فر بیرون آوردید باید بر عکس بزارید تا سرد بشه تا پف کیک نخوابه برای این کار میتونی از سه تا لیوان استفاده کنید یعنی قالب کیک رو بر عکس روی لبه لیوانها بزارید .
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#حلوا_زعفرانی
#حلوا_کفگیری
آرد :۲ کیلو
پودرقند :۱ کیلو
روغن : ۱ کیلو جامد
زعفران دمکرده : ۱ گرم
گلاب: ۱ لیوان
کره : ۵۰ گرم
آرد رو الک کرده تفت میدیم تا یکم سبک بشه حالا روغن رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم با شعله ی ملایم تا کاملا خامیش گرفته بشه شاید ۱ تا ۱/۵ ساعت طول بکشه بعد که خوب تفت خورد کره رو اضافه میکنیم و یه هم میزنیم و میزاریم کنار تا خنک بشه یکم که از داغی افتاد پودرقندرو اضافه و خوب باید ورز داده بشه تا آرد و پودرقند به خورد هم بره حالا زعفران دمکرده و گلاب رو اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا یکدست بشه حالا به هر روشی که دوست داشتین میتونین برش بزنین یا با کفگیر یا هم مثل من تو قالب ناودانی بریزین و برش گردونین و برش بزنین .
*اگر خواستین ۲ قاشق عسل هم بهش اضافه کنین .
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
8.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_خیس_قابلمه_ای😍❤️
مطمئنم که اگه یکبار درست کنید دیگه سراغ هیچ #رسپی دیگه ای نمی رین.
✔مواد لازم:
منظور از لیوان: لیوان دسته دار فرانسوی که مثل پیمانه است.
آرد ۲ لیوان.پودر کاکائو ۱/۴لیوان. بکینگ پودر ۱ق.غ. تخم مرغ ۴ عدد.شکر ۱ لیوان.وانیل ۱/۴ق.چ. روغن ۱/۲لیوان ✔برای سس:شیر ۱لیوان. شکر ۱/۲لیوان. روغن مایع۱/۴لیوان .پودر کاکائو ۱ق.غ
طرز تهیه: ✅شعله پخش کن روی گاز گذاشتم و حرارت رو کم کردم.
✅قابلمه چرب کردم و کاغذ روغنی گذاشتم و روشم چرب کردم.
✅آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو رو مخلوط و ۳بار الک کردم. کنار گذاشتم. ✅تخم مرغ و شکر و وانیل رو ۵دقیقه زدم تا کرمی و کشدار بشه.
✔ بعد شیر رو اضافه و ۱دقیقه زدم بعد روغن مایع رو اضافه و ۱دقیقه زدم.
حالا آرد رو در ۳مرحله به مواد اضافه و با لیسک مخلوط کردم. ✔و توی قابلمه ریختم سه ضربه به کف زدم و دم کنی گذاشتم روی شعله پخش گذاشتم تا ۴۵دقیقه بعد با سیخ چوبی تست کردم .
✔اگه چسبیده بود یک ربع دیگه بذارین بپزه.
بعد بذارین با در باز سرد بشه.دور کیک رو ببریدم و روی توری برگردوندم .کاغذ روغنی رو کندم و دوباره به قابلمه برگردوندم برش زدم و سس رو روش ریختم. و ۲ ساعت گذاشتم .
و نوش جانتون باشه.💖
✅طرز تهیه سس شکلاتی: همه مواد رو خوب مخلوط کردم تا شکر حل بشه روی حرارت نمیخواد بذارین .
سایز قابلمه ۲۳ سانت بود عزیزانم👌👌
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تزئین_کیک😍❤️
شما تو خونه خیلی راحت میتونید یه کیک خوشمزه بپزید و اینجوری تزئینش کنید،ببینید و ایده بگیرید
یه کیک ساده چجوری یه کیک دلبر میشه😍
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#خورشت_گوجه_سبز😍💚
طرزتهیه:
✔دوتا پیاز رو سرخ کردم بعد گوشت رو اضافه کردم و فلفل زردچوبه و جوز هندی زدم بعد اب رواضافه کردم سبزی هم نعناع جعفری رو ک از قبل سرخ کرده بودم رو بهش اضافه کردم و اجازه دادم خورشت چند ساعت بپزه و جا بیوفته اخرای پخت حدودیک ربع الی بیست دقیقه مونده خورشت رو خاموش کنم گوجه سبز رو اضافه کردم و ودرقابلمه رو هم نیمه گذاشتم ک هم بپزه و له نشه . اگر بیشتر از این مدت گوجه سبز رو بریزید له میشه و ظاهر خوشایندی نداره. نوش جان❤
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
دلمه برگ انگور😍❤️
طرز تهيه:
برنج دو پیمانه
لپه نیم پیمانه
گوشت چرخ شده ۴۰۰ گرم
سبزی معطر نیم کیلو
آبغوره و رب لواشک يا رب انار بنا به ذائقه
پیاز داغ و ادویه و نمک ورب گوجه
مایع گوشتی دلمه رو مثل مایع ماکارونی درست میکنیم با این تفاوت که داخلش آبغوره و رب آلو یا رب لواشک آلو هم میریزیم،میزان ترش بودنش بستگی به ذائقه مون داره.لپه رو نيم پز ميكنيم، برنج رو هم داخل قابلمه میپزیم و زمانی که نیم پز شد سبزی دلمه رو هم اضافه میکنیم و چند جوش که زد آبکش میکنیم و زیر آبکش یه ظرف میزاریم و داخل این ظرف برگهای انگور رو میچینیم که به واسطه آب داغ برنجی که داخلش آبکش میکنیم،برگها نرم ونیم پز بشه ،ميتونيم بجاى اينكار برگها رو جداگانه هم بزاريم چن جوش بزنه كه نرم بشه
برنج و لپه و مایع گوشتی رو کاملا مخلوط میکنیم و چاشنی ها رو تست میکنیم.برگهای انگور رو هم که کاملا تغییر رنگ داده آبکش میکنیم وشروع به پیچیدن دلمه ها میکنیم.دونه به دونه دلمه ها رو میپیچیم وکف قابلمه آب وروغن میریزیم و یه ردیف سیب زمینی میزاریم و دلمه ها رو روی سیب زمینی ها میچینیم بطوریکه از دیواره قابلمه فاصله داشته باشه،اگه دوست دارید دلمه هاتون از خودش ته دیگ داشته باشه بجای سیب زمینی کف قابلمه چند ردیف برگ انگور بزارید و بعد دلمه را رو روش بجینید.در پایان روی دلمه ها مقداری آبغوره میریزیم و دَم میکنیم و موقع سرو روش روغن داغ میریزیم.
سبزى دلمه هاى من عموما شامل ترخون مرزه نعناع جعفرى گشنيز شويد پيازچه و كمى تره ميشه كه حدودا نصفش رو ترخون و مرزه تشكيل ميده😊
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#ماكاروني
با سس سير ،گوجه وميت بال...
طرز تهيه خيلي راحته:
پياز رو خيلي ريز خورد كنيد وبزاريد خوب سرخ وسبك بشه،
بعد سير رنده شده رو اضافه كنيد،
گوشت چرخ كرده رو با پياز رنده شده،زردچوبه ،فلفل،خيلي كم دارچين ورز بدين ،قلقلي كنين و بندازين داخل تابه ي سيرُ پياز تا سرخ بشه،
زردچوبه ،فلفل ،پوره گوجه و رب رو اضافه كنيد سرخ كنيد ونصف استكان آب بريزيد تا بجوشه،
ماكاروني آبكش شده رو بريزين داخل سس مخلوط كنيد ودم بزاريد،
در صورتي كه تهديگ ميخواين داشته باشه سيب زميني يا نون رو بزارين تو يه قابلمه ديگه وماكاروني رو بريزين روش...😊😍
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲