eitaa logo
کیک شیرین🍰
90.7هزار دنبال‌کننده
34.4هزار عکس
57.2هزار ویدیو
66 فایل
‌‌💫﷽💫 💫«وَإِن‌يَكَادُالَّذِينَ‌كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ‌ بأَبْصَارِهِمْ‌ لَمَّاسَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ‌إِنَّهُ‌لَمَجْنُونٌ*وَمَاهُوَإِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ»💫 تبلیغات‌ پـروانگی🦋👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/1966604357Ca26bbb85bd
مشاهده در ایتا
دانلود
🌯 ای 🥪2 /1 فلفل‌دلمه‌ای قرمز 🥪2 /1 فلفل‌دلمه‌ای سبز 🥪3 عدد تخم‌مرغ 🥪1 قاشق سوپخوری آب 🥪2 عدد نان ترتیلا 🥪به میزان لازم نمک و فلفل 🥪به میزان لازم روغن مایع 🧆طرز تهیه ابتدا فلفل‌دلمه‌ای‌ها را بشویید، سپس آنها را نگینی خرد کنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. حالا تکه‌های فلفل را داخل تابه سرخ کنید تا نرم شوند. فلفل‌های سرخ‌شده را داخل یک ظرف بریزید و کنار بگذارید. در یک کاسه دیگر تخم‌مرغ‌ها را با آب خوب هم بزنید تا با هم مخلوط شوند. مقداری نمک و فلفل هم بریزید. یک تابه نچسب را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. سپس مخلوط تخم‌مرغ را داخل تابه بریزید. مخلوط را داخل تابه هم نزنید. صبر کنید تا تخم‌مرغ بپزد. سپس آن را از داخل تابه درآورید، داخل یک بشقاب قرار دهید و سپس آن را از وسط نصف کنید. تکه‌های تخم‌مرغ را روی نان‌های ترتیلا قرار دهید، سپس تکه‌های فلفل سرخ‌شده را روی آنها بچینید. حالا نان‌ها را به‌آرامی لوله کنید. رول تخم مرغ و فلفل دلمه ای را با خلال‌دندان سفت کنید. به کمک یک چاقوی تیز به تکه‌های کوچک برش دهید. 👨‍🍳 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🍘 🍥مواد لازم: 🍡كرم شكلات ١ بسته(من مارك دراژه استفاده كردم) 🍡خامه صبحانه ١بسته(٢٥٠ گرم) 🍡پودر هات چاكلت ١ عدد 🍡بيسكوييت پتى بور ١ بسته 🍡شير ٢ ليوان 🍡پودر ژلاتين ١ ق م سر خالى ☕️طرز تهيه: اول كرم شكلات رو با ٢ ليوان شير ميذاريم سر گاز تا يه جوش بخوره بعد زير گاز رو خاموش ميكنيم و پودر هات چاكلت رو اضافه ميكنيم و هم ميزنيم تا حل شه، بعد ميريزيم تو مخلوط كن و خامه و بيسكوييت و پودر ژلاتين كه بن مارى كرده بوديم رو بهش اضافه ميكنيم و بعد ميريزيم تو قالب و ميذاريم تو يخچال تا ببنده، 👨‍🍳 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🥘نکاتی درباره پختن یک ته چین خوشمزه🍽 🥗مرغ را بدون زردجوبه ببزيد تا مزه زردجوبه را به خود نكيرد وهم مزه زعفران بهتر مشخص مي شود و از طرفي مرغ نرم تر مي شود. 🥗از اب مخلوط شده مرغ با ماست استفاده كنيد تا هم مزه ته چين خوشمزه شود وهم اب لازم براي بخار برنج و دم كشيدن ان تامين شود. 🥗 از زرده بيشتري استفاده كنيد تا ته چين طعم بهتري بيدا كند و در صورت گرم كردن مجدد ، بوي زحم سفيده از غذا به مشام نرسد 🥗از مايه ماست و تخم مرغ كنارهاي ته جين و روي ان بريزيد تا ته جين انسجام بيشتري بيدا كند و موقع بركرداندن شكل خود را از دست ندهد. 🥗از مخلوط كره و روغن مايع استفاده كنيد تا كره نسوزد و طعم كره ته چين را خوشمزه تر مي كند. 🥗برنج ته چين بايد مغز بخت شود ولي له نباشد 🥗ته چين انواع و اقسام دارد ولي روش طبخ انها تقريبا مشابه است. در اواخر جوش برنج يك تا دو ليوان اب سرد به اب برنج اضافه كنيد تا برنج خوب قد بكشد. 🥗هنگامي كه مايع را داخل ظرف ريختيد و خواستيد مرغ يا بقيه مواد را بريزيد حتما با قاشق و مرحله به مرحله روي مواد را فشرده كنيد تا لايه ها به هم نچسبد. 👨‍🍳 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🍔برگر و عدس 😋😋 🔶یک پیمانه عدس را بپزید و داخل سبد بریزید تا آب اضافی‌اش گرفته شود، سپس آن را خوب له کنید. دو عدد سیب‌زمینی را بپزید، پوست بگیرید و له کنید. عدس پخته و سیب زمینی‌های له‌شده را همراه با سیصد گرم گوشت قرمز چرخ‌کرده داخل ظرفی بریزید. 🧆یک عدد پیاز رنده‌شده بدون آب، یک حبه سیر له‌شده، یک قاشق چای‌خوری پودر زیره، دو قاشق سوپ‌خوری گشنیز خردشده، دو قاشق سوپ‌خوری نعنای خردشده، نصف پیمانه پنیر فتای ریز خردشده، دو عدد تخم‌مرغ و به میزان لازم نمک و فلفل هم اضافه کنید. 🧆مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا مایه برگر آماده شود. مقداری از مخلوط را بردارید و گرد کنید، سپس آن را فشار دهید تا شبیه برگر شود. هر تعداد که می‌شود برگرها را به همین شکل آماده کنید. 🧆در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس دو طرف برگر‌ها را داخل آن سرخ کنید. برگرهای آماده را داخل نان‌های همبرگری قرار دهید و همراه با سس باربکیو و سبزیجات مورد علاقه‌تان سرو کنید. 👨‍🍳 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
💥.كتلت كه عشقه همه عاشق كتلت هستند .طرز تهيه 👇 🍃طرزتهيه :🍃 گوشت چرخ شده ٣٠٠گرم سيب زميني خام رنده شده ٣ عدد متوسط پياز رنده شده يك عدد بزرگ آرد سفيد يك يا دو ق غ زردچوبه و ادويه كاري و نمك به ميزان لازم در صورت تمايل سير رنده شده يك حبه يا پودر سير ابتدا آب سيب زميني و پياز رنده شده رو ميگيريم و تمام مواد ذكر شده رو با گوشت خوب ورز ميدهيم و در يك تابه روغن ريخته و بعداز اينكه روغن داغ شد كتلت ها رو به هرشكلي كه دوست داريد سرخ و ميكنيم .. . . 🔴دوستان گلم💝 من هيچ وقت از تخم مرغ براي كتلتهايم استفاده نميكنم و به همين روش درست ميكنم و هرگز وا نميره يكبار امتحان كنيد و لذت ببريد 👨‍🍳 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
خرما🥧🥧🥧🥧 🌰مواد اولیه برای 8 نفر : 🍮شیر شیرین و غلیظ یک لیتر 🍮خرما (خشک خرد شده) 1.5 پیمانه 🍮آب یک پیمانه 🍮جوش شیرین ¼ قاشق چایخوری 🍮کره (خرد شده) نصف پیمانه شکر 1/3 پیمانه 🍮تخم مرغ تخم مرغ دو عدد 🍮آرد سفید 1 و ¼ پیمانه 🍮پودر وانیل دو قاشق چایخوری 🍪طرز تهیه کیک خرما🥠 1- در یک قابلمه بزرگ، شیر، آب و خرما را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را روی حرارت متوسط قرار دهید و هم بزنید. پس از جوش آمدن، شعله را کم کنید و 2 تا 3 دقیقه هم بزنید. سپس از روی حرارت بردارید و جوش‌شیرین را اضافه کنید. آنها را تا زمان هم بزنید که مواد کف کنند و سپس کنار بگذارید. 2- در یک کاسه بزرگ، کره و شکر را با یکدیگر مخلوط کنید تا فرم خامه‌ای به خود بگیرند. تخم‌مرغ ها را یک به یک اضافه کنید و هم بزنید. 3- آرد و وانیل را به آنها بیفزایید و سپس مخلوط خرما را اضافه کنید. آنها را درون قالب بریزید. 4- فر را با دمای 175 درجه سانتی‌گراد روشن کنید. کیک را به مدت 40 تا 45 دقیقه بپزید تا کاملا پخته شود. 5- کیک خرما را با گردو یا پسته تزیین نمایید. 👨‍🍳 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🥪کتلت سیب زمینی با قارچ🌮 🌽مواد لازم 🌽 🔶سیب زمینی : ۱ کیلوگرم 🔶تخم مرغ: 1 عدد 🔶آرد : یک دوم پیمانه 🔶نمک : به مقدار لازم 🔶فلفل سیاه (پودر شده): 1 قاشق چایخوری 🔶زردچوبه: به مقدار لازم 🔶روغن: به مقدار لازم 🔶قارچ (خرد شده) : ۳۰۰ گرم 🔶پیاز (ریز خرد شده) : ۱ عدد 🔶شوید(خرد شده) به مقدار لازم روش تهیه:🔰 ابتدا برای تهیه مواد میانی، روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و پیاز ریز خرد شده را در آن تفت دهید تا تغییر رنگ دهد. قارچ را اضافه کرده و تفت دهید تا آب قارچ بخار شود. نمک، فلفل سیاه و مقداری شوید خرد شده اضافه و مخلوط کنید. سیب زمینی ها را در آب بپزید، سپس پوست آنها را بگیرید، له کنید. تخم مرغ، آرد، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه و مخلوط کنید. گلوله هایی از مخلوط به دست آمده جدا کنید و وسط هر یک مقداری از مواد میانی قرار دهید و دوباره آنها را ببندید آنها را کف دست خود کمی پهن کرده و سپس در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند. سپس سرو کنید.🍔 👨‍🍳 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🍊شیرینی زعفرانی با مارمالاد میوه 🧈مواد اولیه: 🧉کره نصف پیمانه (۸۰ گرم) 🧉پودر قند سه چهارم پیمانه 🧉وانیل یک چهارم ق چ 🧉تخم مرغ یک عدد 🧉زعفران نصف قاشق سوپ خوری 🧉آرد ۲ پیمانه 🧉بکینگ پودر یک ق چ مارمالاد روش تهیه:🥣 کره را با پودر قند و وانیل در در ظرفی ریخته با همزن برقی هم زده تا لطیف شود. تخم مرغ رو اضافه کرده و مجددا هم میزنیم تا کاملا با مواد مخلوط بشه.حالا زعفران حل شده در آب رو اضافه میکنیم و کمی هم می زنیم.آرد و بکینگ پودر رو ابتدا در ظرفی جداگانه الک کرده و با هم مخلوط میکنیم سپس به مواد اضافه کرده و با قاشق یا لیسک هم میزنیم تا زمانی که مواد کاملا یکدست و لطیفی داشته باشیم که به دستمون نچسبه.از خمیر به اندازه یک گردو کوچک برداشته و به صورت گرد فرم بدید. بالای اون رو با انگشت کمی گود کنید و با فاصله مناسب توی سینی فر بچینید. شیرینی ها در حین پخت پف میکنن پس اون ها رو خیلی نزدیک بهم نذارید. سینی فر رو به مدت ۱۰ دقیقه با حرارت ۱۶۰ درجه سانتی گراد در طبقه وسط فری که از قبل گرم شده قرار بدید. پس از پخت اون ها رو خارج کرده چند دقیقهبذارید به همون حالت بمونه تا کاملا خنک بشه. 👨‍🍳 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🍹🍹 🧊مواد لازم 🍥شیر ۴ پیمانه 🍥پودر دارچین یک دوم ق چ 🍥پودر هل یک چهارم ق چ 🍥پودر زنجبیل یک دوم ق چ 🍥عسل یک چهارم پیمانه 🍥شکر قهوه‌ای یک چهارم پیمانه 🍥پوره کدوحلوایی یک چهارم پیمانه 🍥خامه فرم گرفته برای تزئین 🍥پودر دارچین برای تزیین طرز تهیه:🍺🍺 در یک قابلمه یا شیرجوش، شیر، دارچین، زنجبیل، عسل و شکر قهوه‌ای را بریزید و خوب باهم مخلوط کنید. قابلمه را روی حرارت قرار داده و به‌آرامی هم بزنید تا شیر خوب داغ شود.حالا قابلمه را از روی حرارت بردارید و پوره کدوحلوایی را داخل آن بریزید و به‌آرامی هم بزنید تا پوره کاملا به خورد مخلوط شیر برود. نوشیدنی را داخل لیوان‌هایی که آماده کرده‌اید بریزید و با خامه فرم گرفته تزیین کنید. در انتها روی خامه مقداری پودر دارچین بریزید. حالا می‌توانید نوشیدنی را سرو کنید. طرز تهیه پوره: کدوحلوایی را به‌صورت تکه‌های ۳ـ۲ سانتی خرد کنید، سپس داخل یک قابلمه مناسب بچینید. مقدار کمی آب هم داخل آن بریزید. حالا آن را روی حرارت قرار دهید تا کدوها کاملا بپزند. بعد از آنکه کدوها پختند، پوست آنها را بگیرید و با پشت چنگال خوب له کنید. پوره شما آماده است. 👨‍🍳 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🧁کاپ کیک آناناسی🧁 🍍شکر : 225 گرم 🍍تخم مرغ : 3 عدد 🍍روغن مایع : 1 پیمانه 🍍آب آناناس : 3 قاشق سوپخوری 🍍آرد : 225 گرم 🍍بیکینگ پودر : 1/5 قاشق چایخوری 🍍جوز هندی : نصف قاشق چایخوری 🍍نمک : به مقدار لازم 🍍آناناس خرد شده : 350 گرم طرز تهیه کاپ کیک آناناسی🧁🧁 فر را با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد گرم می‌کنیم. قالب مورد نظر را کاغذ انداخته کنار می‌گذاریم. شکر، تخم‌مرغ، روغن، آب آناناس را با همزن برقی می‌زنیم تا سفید رنگ و سبک شود. آرد را با بیکینگ پودر، جوز و نمک مخلوط کرده، روی مواد فوق الک می‌کنیم. در آخر آناناس های خرد شده را مخلوط و هم می زنیم. قالب های آماده را با مواد پر کرده و به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر قرار می‌دهیم. بعد از پخت کاپ کیک ها را روی پنجره سیمی قرار می دهیم تا خنک شود. رویه آن را به دلخواه تزئین می‌کنیم. 👨‍🍳 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🥘جوجه فسنجونی😋 🍞یک عدد سینه مرغ بزرگ 🍞گردو آسیاب شده ۱۰۰گرم 🍞رب انار ترش وملس مخلوط ۵قاشق سرخالی 🍞پیاز یک عدد 🍞نمک وفلفل وزعفرون کمی 🍞کره ۵۰گرم طرز تهیه:🍗 سینه ها رو خلالی برش بزنید به ضخامت دو انگشت داخل ظرف بزرگی پیاز خلال شده رو بریزید. انار رو با کمی آب رقیق کنید وداخل ظرف اضافه کنید وگردو وزعفرون ونمک وفلفل رو هم اضافه کنید.بعد سینه های خلالی رو مخلوطش کنید وبزارید تا یک شب در یخچال استراحت کنه. سینه های مرغ رو بصورت نواری بپیچید وداخل سیخ چوبی بزنیدوبعد داخل تابه بچینید ودر تابه رو بزارید وکره رو هم اضافه کنید وبزارید تا با آب خودش پخته وسرخ بشه. حالا در کنار کته کره ای سرو کنید واز طعم بینظیرش لذت ببرید قول میدم عاشق این غذای خوشمزه وآسون میشید. 👨‍🍳 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🥘خورشت مرغ با ماست فوق العاده خوشمزست و حتما امتحان كنيد . فقط ادويه ها رو اماده كنيد بقيه حله. 🍗اينم خورشت مرغ با ماست سينه تيكه شده دو قاشق م سیر دوقاشق م رنده شده ماست چکیده یک لیوان سس مايونز يك قاشق غذاخوري فرنگي پوره شده و كمي رب گوجه پودر فلفل قرمز وسیاه یک قاشق م پودر تخم گشنیز یک قاشق هل ٢عدد درسته فلفل قرمز خشك وسیاه ۴عدد درسته پودر گراماسالا دو قاشق غ نصف ليوان : اول از همه را مخلوط میکنیم بعد دو عدد پیاز خلال کرده رو در کره ،طلایی میکنیم و گوجه فرنگي پوره شده رو اضافه ميكنيم تا اب تموم شود و كمي رب گوجه ميريزيم و سرخ ميكنيم و سير رنده شده بهش اضافه ميكنيم و ادويجات رو ميريزيم و تفت ميديم تا عطرش بلند شود و يك ليوان ماست با يه قاشق سس مايونز مخلوط كرده و بهش اضافه ميكنيم و ۲لیوان اب میریزیم تا قل بخورد و سينه مرغ تيكه شده از قبل كمي سرخ شده بهش اضافه كرده و تا مرغها پخته شود در اخر نصف ليوان خامه میریزیم مدت ۵دقیقه قل بخوره بعد توی ظرف میکشیم کمی گشنیز تازه وفلفل سبز روی خورش میریزم نوش جان 👨‍🍳 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲