🍨#فرني_بستني🍨
🍡مواد لازم:
🍮شير سه ليوان
🍮بستني وانيلي يا زعفراني يك ليوان
🍮ژلاتين دو قاشق غذاخوري
🍮خامه پنج قاشق غذاخوري
🍮گلاب يك چهارم پيمانه
🍮پودر هل يه قاشق چايخوري
🍮شكر يه ليوان
🍮نشاسته چهار قاشق غذاخوري
🍮زعفران ساييده شده يك قاشق چايخوري سر پر
🍥طرز تهيه:🍥
ابتدا ژلاتين رو با كمي اب سرد حل كرده و به روش بن ماري حل ميكنيم بعد شير و نشاسته رو حل كرده روي حرارت ميزاريم تا كم كم غليظ بشه بعد گلاب و زعفران و شكر و پودر هل و بستني و ژلاتين رو اضافه ميكنيم و كمي بعد از روي حرارت برميداريم خامه رو اضافه ميكنيم هم ميزنيم و در ظرف مورد نظر ميريزيم.
👨🍳
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🧇 #سوفله_میوه🧇
🌱مواد لازم:
🍒🍒🍒🍒
گیلاس ۲۰۰ گرم
هلو ۲عدد
شلیل ۲عدد
آرد گندم ۲ق.غ
تخم مرغ ۴عدد
شیر ۳۰۰ میلی لیتر
شکر ۳ق.غ
وانیل ۱ق.چ
نمک نصف ق.چ
🍎طرز تهیه:🍎
ابتدا در ظرفی،شکر،وانیل،نمک و تخم مرغ را هم می زنیم،کم کم شیر را اضافه کرده، سپس آرد را می ریزیم و هم می زنیم تا یکدست شود.در تابه چدنی کمی کره ریخته هلو و شلیل خرد کرده و گیلاس را کمی تفت داده در آخر مایه آماده شده را می ریزیم درب تابه را گذاشته تا کاملا آماده شود،در ظرفی گذاشته و آماده سرو است.🥙🥙
👨🍳
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
••••❥💚❥••••••••••••••••••••
💫شب ها آرامشی دارند
✨از جنس خدا
💫پروردگارت همواره
✨با تو همراه است
💫امشب از همان شبهاییست
✨که برایت یک شب بخیر
💫خدایی آرزو کردم
✨شبتون بخیر
••••❥💚❥••••••••••••••••••••
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ســ😊ــلام
❄️ صبحتون پر برکت
☕️آرزو می کنم
❄️"سهمِ امروزتون از زندگی:
☕️سلامتی ، شادی، آرمش
❄️ رضایت و نگاه خدا باشه
☕️ پنجشنبه تون به
❄️زیبایی دل مهربونتون
❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❄️زندگی کوتاه است و هر ثانیه آن
🌿بسیار با ارزش هر صبح زیباست
❄️و این نگرش ماست که
🌿آن را خوب یا بد می کند
❄️به زیبایی صبح لبخند بزنید
🌿و از کوتاهی زندگی
❄️نهایت استفاده را ببرید
پنجشنبه تون زیبا و پراز موفقیت❄️
❄️🌿❄️🌿❄️🌿❄️🌿❄️🌿
#آبغوره_خونگی
#نگهداری_آبغوره
غوره ها را پاک کرده، دم آن ها را می گیریم و می شوییم. سپس آنها را درون آبمیوه گیری می ریزیم و آب آنها را می گیریم. در روش دیگر می توان غوره ها را درون مخلوط کن ریخته و پس از آن غوره های له شده را که دارای پوست و هسته هستند، درون یک تنظیف و یا صافی ریخته و به طور کامل صاف کرد. برای تهیه ی آب غوره، نوع غوره ی مورد استفاده زیاد مهم نیست، ولی اگر از نوع عسگری استفاده شود، بهتر است. توجه به این نکته لازم است که بعضی از انواع غوره ها ترش تر از برخی دیگر هستند. در صورتی که میزان ترشی آب غوره ی به دست آمده به اندازه ی دلخواه نباشد ، می توان آن را به مدت چند دقیقه جوشانید تا کمی غلیظ تر و ترش تر شود. در ضمن با این عمل مدت نگهداری آبغوره هم بیشتر خواهد شد.آب غوره را در بطری مورد نظر می ریزیم و درب آن را به طور کامل می بندیم تا هوا به داخل آن نفوذ نکند. در صورتی که بخواهیم آن را برای مدت طولانی نگهداری کنیم، از ترکیب آب و آرد، خمیری تهیه کنید و دور درب را با خمیر می پوشانیم. همچنین می توانیم با نوار چسب های بسیار محکم درب بطری را به طور کامل پلمپ کنیم.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیر عسل زعفرون گرم برای زمستون
اصلا نمیتونید تصور کنید چقدر خوش مزه اس☺️😋
اینارو میخوایم:شیر گرم ۱۵۰ میل،زعفران دم کرده،عسل
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#اسنک_مرغ
مواد داخل اسنک
مرغ پخته ریش ریش،ذرت،قارچ،فلفل دلمه ای،پیاز به همراه ادویه جات و کمی رب...
همه این موادو ترکیب میکنید و وقتی آماده شد توی ساندویچ سازتون یه ردیف نون تست قرار میدین از مواد روی نون ها میریزین و یه ردیف دیگه نون میگذارید و به مدت 5 دقیقه در ساندویچ سازتون میگذارید تا اسنک ها آماده سرو بشه...!
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#خورش_بادمجان
اگه زمان ندارید و می خواهید یک خورش سریع آماده کنید خورش بادمجان با گوشت قلقلی گزینه مناسبیه
گوشت چرخ کرده رو با پیاز رنده شده ،نمک و فلفل و ۱قاشق غذاخوری آرد نخودچی ورز بدید و به اندازه گردو کوچک قلقلی کنید و تفت بدید .پیاز داغ رو آماده می کنیم رب و زردچوبه هم می زنیم وکمی هم غوره اضافه می کنیم و کمی آب میریزیم و قلقلی ها رو اضافه می کنیم گوجه حلقه شده و بادمجان سرخ شده رو هم افزوده بعد از یک ربع جوشیدن آماده است.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
7.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پیتزا_تابه_ای
طرز تهیه.
دو لیوان ارد ویک قاشق مایه خمیر فوری و یک قاشق شکر و یک قاشق مربا خوری بکین پودر و یک قاشق چایخوری نمک را مخلوط کنید دوقاشق روغن اضافه کنید وکمی مخلوط کنید و اب ولرم را کم کم اضافه کنید تا خمیری لطیف بدست بیاد بعد توی ظرفی را کمی چرب کنید وخمیر را بذاربد واسه بکساعت استراحت دهید وبعد پف خمیر را خارج کنید
پیتزا ... توی تابه را کمی چرب وخمیر را پهن کنید وسس کچاب بریزید وپنیر بریزید و گوشت چرخ شده که با فلفل دلمه تفت داده شده را اضافه و قارچ تفت خورده وبعد پنیر بریزید و گوجه وزیتون بزارید وکمی اسپری اب کنید واسه کش امدن پنیر وروی گاز شعله پخش کن بزارید با حرارت ملایم تا زیر خمیر طلایی بشود وپنیر هم اب بشود وبا سس کچاب تزیین کنید
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲