#ژله_ویترینی
خیلی از دوستان میگن که ژله الووراشون شفاف نمیشه...
برای شفاف شدن ژله الوورا مهمترین نکته حل شدن کامل ذرات ژلاتین هست. باید به صورت بنماری کاملا حل بشه، از طرف دیگه اگر میخواین یه کم هم حالت زردی نداشته باشه ترجیحا باید به جای ژله الوورای آماده از ورق ژلاتین و شکر استفاده کنید(ورق ژلاتین از پودر ژلاتین کمی گرونتره ولی شفافتر میشه) یا حتی به جای ژلاتین از پودر آگاراگار استفاده کنید.
🍥🍡🍥🍡🍥🍡
🍝🎂🍝🎂🍝🎂
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#ماکارونی
مواد لازم :
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
پیاز ۱عدد
گوجه فرنگی رنده شده ۲ عدد
رب گوجه فرنگی ۱/۵ ق غ
ادویه جات. نمک ،فلفل ،زردچوبه عصار گوشت
طرز تهیه :
اول پیاز رو ریز خرد میکنیم وتفت میدهیم کمی که سبک شد گوشت چرخ کرده رو اضافه میکنیم وتفت میدهیم بعدادویه هارو اضافه کرده وگوجه فرنگی رند شده رو میرزیم به مواد گوشتی رب گوجه رو کمی بامواد تفت می دهیم تا رنگ باز کنه،
زیرش رو کم میکنیم ومیزاریم تا
گوشت خوب بپزه وسس #ماکارونی_خوشمزه بدست بیاد قابلمه آب میریزیم ومیزاریم روی گاز تا آب جوش بیاد
#ماکارونی رو با کمی نمک وزرد چوبه ویه ق غ روغن مایع میریزیم داخل قابلمه وبعداز حدودٱ هفت دقیقه آبکش میکنیم
ته قابلمه کمی روغن ریخته وسیب زمینی یا نون میزاریم برای #ته_دیگ بعد ما کارونی ومواد گوشتی رو لابه لامیریزیم تا ماکارونی تموم بشه ومیزاریم دم بکشه،
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#شربت_زعفرونی_با_تخم_شربتی
تخم شربتی را از چند دقیقه قبل با آب جوش خیس کرده و بعد داخل شربت استفاده کنید. من داخل تخم شربتی زعفرانی عرق بیدمشک و گلاب هم استفاده میکنم تا عطر و طعم بهتری بگیره.
نوشیدنی تخم شربتی زعفرانی خوشمزه و سنتی یکی از همینهاست.
من برای درست کردن نوشیدنی تخم شربتی زعفرونی از شیره زعفرونی که خودم درست کردم استفاده میکنم.
یک لیوان شکر، دو لیوان آب و کمی زعفرون روی حرارت میگذارم تا غلیظ بشه.
در پایان یک قاشق چایخوری آبلیموی تازه بهش اضافه میکنم و میگذارم کنار سرد بشه.
از این شیره داخل شربت تخم شربتی هم استفاده کردم، چون آب را به خودش جذب میکنه، وقتی میخوریم به مدت زیادی تشنه نمیشیم
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#دسر_رز_قرمز
مواد لازم:
توت فرنگی پوره شده نیم کیلو
نصف لیوان آب آلبالو
دو ق س نشاسته ذرت
و یک ق س ژلاتین
یک لیوان کمتر یا بیشتر شکر
یک ق کره
طرزتهیه:🍮🍮🍮🍮
ابتدا ژلاتین رو روی آب آلبالو بریزید و بصورت بن ماری حل کنید تمام مواد و بریزید داخل قابلمه و روی حرارت ملایم مدام هم بزنید تا بجوشه و غلیظ بشه در نهایت در قالب سیلیکونی چرب شده بریزید و چند ساعت در یخچال قرار بدید میتونید به همراه پاناکوتا بصورت دورنگ درست کنید
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
7.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سیب زمینی شکم پر خونگی
(سیب زمینی تنوری)
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
8.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پفک هندی بدون روغن😳
❌شعله متوسط رو ب بالا باشه تا نمک خووووب داغ شه
❌اول یدونه بندازید امتحان کنید پف ک کرد ینی نمک داغ شده
❌پفکهارو ب تعداد زیاد نندازید ک بتونید کنترلشون کنید😜
❌از این روش میتونید برای درست کردن پفِ فیل تخمه و حتی مغزیجات هم استفاده کنید
❌اصلا نگران شوری نباشید✋👌
❌نمک رو بعد از اتمام کار خنک ک شد داخل شیشه نگهدارید برای مصارف بعدی
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#_کیک_موکا
مواد لازم:
2پیمانه ارد
1.5 ق م بکینگ پودر
3 ق غ پودرکاکایو
3عددتخم مرغ
1.1.4پیمانه شکر
1.4 ق م وانیل
روغن مایع نصف پیمانه
3.4پیمانه شیر
✍طرز تهیه:
تخم مرغهارو باشکر ووانیل بادور تند همزن میزنیم تاکرم رنگ بشه بعد روغن رو اضافه میکنیم وهمش میزنیم 2 ق مرباخوری قهوه یا نسکافه رو باشیر مخلوط میکنیم وهم میزنیم پودر کاکائو وآرد رواز الک رد میکنیم بابکینگ پودر همه روباهم مخلوط میکنیم مخلوط رو داخل قالب چرب شده واردپاشی شده ومیزاریم داخل فر از قبل گرم شده بادمای 180 به مدت 1ساعت وبعد باهر چیزی که دوست دارید تزیین میکنید.
🔴تو قابلمه بدون فر هم میتونید درست کنید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#کوکوی_مرغ
سینه مرغ را با برگ بو و پیاز و نمک بپزید . سپس آن را ریشه ریشه کنید و تخم مرغ ، زعفران ، آبلیمو و فلفل را به آن بزنید. روغن را در ماهی تابه داغ کنید و کوکو را در آن بریزید و سرخ کنید. حرارت باید ملایم باشد. موقع کشیدن ، دور کوکو را با گوجه فرنگی و سبزی تزئین کنید .
آموزش غذاهای سه دقیقه ای
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#شربت_زعفران 🍹
ابتدا آب را و بر روی حرات قرار دهید تا به دمای جوش برسد و بعد شکر را اضافه کنید و هم بزنید بعد زعفران دم شده را اضافه نمایید و هم بزنید ، گلاب و عرق بهار نارنج را اضافه کنید برای سرو کردنش هم مقدار یک سوم از لیوان را شربت بریزید و بقیه لیوان رابا آب خنک پر کنید و مقداری یخ در درون لیوان بریزید نوش جان 😋
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#سیب_زمینی_رست_شده
برای این خوشمزه ها سیب زمینی رو با پوست یا بی پوست قاچ کنید،تو یه قابلمه آب جوش بیارین سیب زمینی ها رو به مدت 4دقیقه بریزین تو آب جوش.وقتی ریختین تو صافی خنک که شد با روغن زیتون،پاپریکا،پودرسیر،آویشن،نمک و فلفل مزه دار میکنیم تو فر 180درجه به مدت نیم ساعت میذاریم طلایی بشن.بعد نوش جان میکنیم😊😆
میتونین تو فرم نذارین تو تابه سرخ کنین
فر برقی یا توستر 160درجه،حرارت بالا و پایین هم زمان.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#میگو_پلو
میگوهاروباادویه،زردچوبه،کمیپودرلیموعمانی،دوحبه سیرله شده وکمی زعفران آبزده مزه دار میکنیم و میزاریم نیم ساعتی بمونه.بعد دوتا پیاز متوسط رو خلالی خرد و سرخ میکنیم؛بعد سیب زمینی نگینی خرد شده رو هم سرخ میکنیم.حالا توی یه تابه کمی روغن میریزیم و میگوهارو بهش اضافه میکنیم سریع یه تفت کوچولو میدیم و پیاز و سیب زمینی رو بهش اضافه میکنیم و نمک،فلفل و آب نصف نارنج میزنیم و تفت میدیم و سریع خاموشش میکنیم(میگو نباید زیاد تفت بخوره چون سفت میشه)و این مواد رو لابه لای برنج میریزیم و میزاریم دم بیادبرای رشته پلو؛ قبل از آبکش کردن برنج رشته رو همراه با کمی زردچوبه اضافه میکنیم و آبکشش میکنیم
🍥🍡🍥🍡🍥🍡
🍝🎂🍝🎂🍝🎂
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#ماهی
مگه میشه ماهی به این خوشمزگی رو دوست نداشت 😋😋😋
فیله ماهی رو داخل آبلیمو تازه، زعفران ، سیر ، زنجبیل تازه و نمک گذاشتم چند ساعت مزه دار بشه . بعد داخل ظرفی پودر سوخاری رو با فلفل سیاه و قرمز ، نمک ، پودر سیر مخلوط کردم. ماهی رو باهاش پوشوندم و سرخ کردم . با حرارت ملایم حدود نیم ساعت زمان میبره. داخل روغن چند حبه سیر هم بندازید خیلی خوش عطر میشه ...
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲