eitaa logo
کیک شیرین🍰
90.7هزار دنبال‌کننده
34.4هزار عکس
57.2هزار ویدیو
66 فایل
‌‌💫﷽💫 💫«وَإِن‌يَكَادُالَّذِينَ‌كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ‌ بأَبْصَارِهِمْ‌ لَمَّاسَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ‌إِنَّهُ‌لَمَجْنُونٌ*وَمَاهُوَإِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ»💫 تبلیغات‌ پـروانگی🦋👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/1966604357Ca26bbb85bd
مشاهده در ایتا
دانلود
🥗 رولت مواد لازم: تخم مرغ ۵ عدد شکر ۹۰ گرم آرد ۱۰۰ گرم روغن مایع نسکافه ۲ قاشق پودر کاکائو آب جوش ۱ قاشق وانیل نیم قاشق طرز تهیه: تخم مرغها و شکر و وانیل را با دور تند همزن برقی زده تا حجمش دو برابر شده و کرم‌رنگ و کشدار شود. نسکافه و کاکائو را در آبجوش حل کرده و به مایه بالا افزوده به همراه روغن مایع و با لیسک مخلوط میکنیم. آرد را در ۲ مرحله روی مواد الک کرده و با لیسک یکدست میکنیم. مواد را در قالب دارای کاغذ روغنی ریخته و دو بار سینی را روی زمین کوبیده و در فر ۱۸۰ درجه به مدت تقریبی ۱۵ دقیقه بسته به نوع فر میپزیم. وقتی کمی از حرارت افتاد روی کاغذ روغنی مرغوب خارجی یا پارچه برگردانده و کاغذ پشت رولت را جدا کرده و با پارچه رول میکنیم و اجازه میدهیم یک ساعت بماند تا خنک شود. نان رولت را باز کرده و یک لایه خامه قنادی را که فرم دادیم؛ میریزیم و مجدد رول میکنیم و چند ساعت در یخچال میگذاریم. در پایان با چاقو اره ای تیز برش میزنیم. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🥗 رولت مواد لازم: تخم مرغ ۵ عدد شکر ۹۰ گرم آرد ۱۰۰ گرم روغن مایع نسکافه ۲ قاشق پودر کاکائو آب جوش ۱ قاشق وانیل نیم قاشق طرز تهیه: تخم مرغها و شکر و وانیل را با دور تند همزن برقی زده تا حجمش دو برابر شده و کرم‌رنگ و کشدار شود. نسکافه و کاکائو را در آبجوش حل کرده و به مایه بالا افزوده به همراه روغن مایع و با لیسک مخلوط میکنیم. آرد را در ۲ مرحله روی مواد الک کرده و با لیسک یکدست میکنیم. مواد را در قالب دارای کاغذ روغنی ریخته و دو بار سینی را روی زمین کوبیده و در فر ۱۸۰ درجه به مدت تقریبی ۱۵ دقیقه بسته به نوع فر میپزیم. وقتی کمی از حرارت افتاد روی کاغذ روغنی مرغوب خارجی یا پارچه برگردانده و کاغذ پشت رولت را جدا کرده و با پارچه رول میکنیم و اجازه میدهیم یک ساعت بماند تا خنک شود. نان رولت را باز کرده و یک لایه خامه قنادی را که فرم دادیم؛ میریزیم و مجدد رول میکنیم و چند ساعت در یخچال میگذاریم. در پایان با چاقو اره ای تیز برش میزنیم. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🥗 قرابیه فندقی شکلاتی مواد لازم: 150 گرم کره 4 قاشق روغن مایع 1 لیوان نشاسته 1 قاشق بکینگ پودر 1 لیوان پودر قند 1 عدد تخم مرغ 1 پاکت وانیل 3 لیوان آرد 300 گرم شکلات فندق خرد شده طرز تهیه: تمام مواد خمیر به جز آرد را داخل ظرفی بریزید و با دست هم بزنید سپس آرد را کم کم و با کنترل اضافه کنید و ورز بدید. آرد را به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد. وقتی خمیر به این قوام رسید کار ورز دادن را تمام کنید. تکه هایی از خمیر بردارید و شکل گرد بدید با فاصله داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید و در فر 175 درجه از قبل گرم شده به مدت 20 دقیقه بپزید. شکلات را به روش بنماری آب کنید. فندق را به شکلات اضافه کنید. بعد از اینکه قرابیه پخت و سرد شد در شکلات آب شده بزنید یا شکلات را روی قرابیه بریزید و در یخچال بذارید. وقتی شکلات سفت شد سرو کنید. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
همه نکات رو توی فیلم گفتم معمولا به ازای هر دو پیمانه برنج 1 پیمانه لوبیای خشک در نظر میگیرم لوبیا رو دو ساعت خیس کنید و چند بار آب اونو عوض کنید و با آب و مقداری نمک بپزید. برنج رو از چند ساعت قبل با آب ولرم و نمک خیس کنید. مقدار شوید به سلیقه شما بستگی داره میتونید از شوید خشک یا تازه یا مخلوطی از هر دو استفاده کنید که من معمولا برای لوبیا پلو از شوید خشک استفاده میکنم. اضافه کردن کمی زردچوبه به آب درحال جوش برای خوشرنگ شدن برنج هست که کاملا سلیقه ای هست و میتونید نریزید. من از جوجه نصف شده و پوست کنده برای تهیه مرغ زعفرانی استفاده کردم شما میتونید از مرع تکه شده استفاده کنید که کل مراحل دقیقا مثل همونه که توصیح دادم مقدار زعفران برای تهیه مرغ هم کاملااااا به سلیقه خودتون بستگی داره...هر چقدر بیشتر بهتر . ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
. جوجه چیلی زعفرانی مخصوص سر آشپز مواد لازم مرغ 1 کیلو(ران و بال لذیذ تر است) پودر سیر نصف قاشق غذاخوری پودر رنجبیل نصف قاشق چایخوری زعفران دم کرده نصف فنجان آب نارنج یک سوم لیوان سس سالسا یک قاشق غذاخوری کره آب شده 50 گرم پاپریکا نصف قاشق چایخوری پودر فلفل چیلی یک چهارم چایخوری نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم مرغمون رو با مواد بالا به غیر کره و کمی زعفران دم کرده مزه دار کرده چند ساعت داخل یخچال میزاریم تا خوب مزه مواد به خوردش بره بعد از یخچال در میاریم و سیخ میزنیم حین کباب کردن بال هم روی بال کمی زعفران دم کرده و کره آب شده با برس میمالیم.امیدوارم درست کنید و لذت ببرید💕💕 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
فیله های مرغ رو‌که نواری برش زدین داخل پیاز خلالی شده(سه عدد) و نمک، فلفل سیاه، فلفل سفید، پودر پاپریکا، پودر سیر و نصف فنجون آب بریزید و مزه دار کنید. (حدود سه چهار ساعت) بیشترم بشه، چه بهتر بعد از سه چهار ساعت داخل کاسه ای دو سه لیوان آرد بریزید و بهش نمک، فلفل سیاه، پودر زنجبیل، نمک، پودر آویشن، پودر سیر بزنید و یه کاسه آب یخ هم بزارید کنار دستتون. بعد فیله ها رو ابتدا داخل آرد بعد آب یخ ، مجدد آرد ، بعد آب یخ (این کار رو دو بار انجام بدید) ودر آخر آرد. حالا با دو دست فیله رو فرو کنید تو آرد و خوب ماساژ بدید (تا روی فیله ها به صورت پولکی در بیاد) بعد داخل قابلمه کوچیکی روغن بریزید و بزارید داغ شه بعد فیله ها رو بریزید و سرخ کنید. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
6.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سیب زمینی ها رو پوستش رو کندم و ورقه ای کردم و به صورت خلالی هم اندازه خرد کردم. حتما توجه کنین که اندازه ها یکسان باشه چون ممکنه بعصی هاش نپزه. بعد داخل قابلمه ای آب جوش ریختم و یک قاشق مربا خوری نمک ریختم و سیب زمینی ها رو به مدت ۵ دقیقه داخل آب جوش روی حرارت قرار دادم. بعد آبکش کردم و داخل ظرفی که پر از آب و یخ بود ریختم. بعد از ۵ تا ده دقیقه آبکش کردم و خشک که شد داخل روغن ریختم و سرخ کردم. کمی هم زردچوبه بابت خوش رنگ شدنش اضافه کردم. حرارت کم باشه روعن حتما داغ شده باشه. طرف ترحیحا کوچیک باشه تا روغن کمتر مصرف بشه و در این صورت چند مرحله سیب زمینی ها رو ریختم و سرخ کردم. بعد از سرخ شدن روی یه دستمال تمیز و یا یه صافی قرار بگیره تا روعنش بره و روغن کمتری جذب بشه. روی هم تلنبار نکنین تا نرم نشه. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍰به آنهائی که دوستشون دارید 💗بی بهـانه 🍰بگوئید دوستت دارم 💗بگوئید در این دنیای شلوغ 🍰سنجاقشون کرده اید به دلتـون 💗گاهی فرصت 🍰با هم بودنمون کوتاهتر 💗از عمر شکوفه هاست 🍰آخرین عصر بهمن ماه تون 💗پر از عشـق و مهـربانی 🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
اگه به گره زدنِ خوشبختیت به حضور آدما ادامه بدی هیچوقت خوشبختی رو تجربه نمیکنی خوشبختی حسیه که خودت میتونی خلقش کنی کارهای موردِ علاقه تو انجام بده موزیکِ خوب گوش کن ورزش کن به سلامتی و زیباییت اهمیت بده شکرگزار باش با خودت و همه مهربون باش اون وقت خوشبختی رو با تموم وجود حس میکنی😊🌸 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
9.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اونم با سیب زمینی 🥳🥳🥳🥳🥳 مواد لازم : سیب زمینی سیر پیازچه شوید کره روغن نمک فلفل سیاه پودر زنجبیل یا زردچوبه ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
٥٠٠گرم آرد نان و ١ق چ نمك را در كاسهء مناسبي الك كرده ميان آن را گود كنيد و ١/٣پيمانه روغن ذرت يا آفتابگردان،١عدد زرده تخم مرغ،١/٢پيمانه آب گرم ،١/٢پيمانه شير گرم و ١/٢و١ ق چ مايه خمير خشك فوري را افزوده هم بزنيد تا خمير شود سپس به آرامي ورز دهيد تا خمير نرم و يكدستي حاصل شود. چنانچه خمير كمي به دست مي چسبيد آرد اضافه نكنيد!خمير را در كاسه اي چرب شده قرار داده رويش را پوشانده در محل گرمي گذاشته تا حجم آن دو برابر شود.مواد مياني: پياز را خرد كرده با كمي روغن ذرت تفت دهيد ،سيب زميني پخته و پوره شده را به همراه ٢ق س برنج پختهء نرم ، گشنيز خرد شده ،فلفل قرمز تند ،نمك و فلفل سياه اضافه كرده با هم مخلوط كرده و صبر كنيد تا خنك شود. بعد از استراحت خمير كمي آن را ورز داده سپس به ١٢ قسمت مساوي تقسيم كنيد.هر قسمت را به شكل بيضي كمي باز كنيد و از مواد مياني به اندازه ١ق س وسط خمير گذاشته و خمير را ببنديد كمي سطح آن را فشار داده و به شكل بيضي در آورديد و در سيني چرب شده قرار داده رويشان را پوشانده تا حجم آنها دو برابر شود.سپس در روغن سرخ كنيد تا بپزند و طلايي شوند. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲