#کشک و بادمجان 😋😋🍆🍆
دو کیلو بادمجان رو کبابی و یک کیلو بادمجان رو سرخ کردم هر دو رو داخل یک تابه ریختم بهمراه یک قاشق پیاز داغ و یک قاشق سیر خردشده روی حرارت خیلی کم گذاشتم و گهگاهی مخلوط رو هم زدمتا کاملا مواد بپزه بعد از گذشت یک ساعت یک لیوان بیشتر کشک اضافه کردم ( البته میزان کشک بستگی به غلظت اون داره و کاملا اختیاریه و البته که کشک با کیفیت و با طعم خوب👌، در این مرحله میتونید نمک غذا رو مزه کنید من از ابتدا نمک نمیریزم بعد از ریختن کشک اگر لازم بود اضافه میکنم) حدودا نیم ساعت بعد کشک و بادمجان آماده ست. میتونید کمی هم گردوی ریز خرد شده داخل کشک و بادمجان بریزید .
پس از سرد شدن در ظرف مورد نظر بریزید و بدلخواه با نعنا داغ ، سیر داغ ، پیازداغ ، کشک و گردوی خردشده تزئین کنید .😊
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#فسنجون کلاسیک 😍❤️
مواد لازم؛
رون كامل مرغ ٣-٤ عدد
گردو چرخ شده يك ليوان
پياز خورد شده يك عدد
سير خورد شده يك عدد كامل رب انار ٣ قاشق غذاخورى ( رب انار دير رنگ ميندازه، زياد از حد نزنين غدا تلخ ميشه) شكر نصف پيمانه ( يا به انداره دلخواه)
نمك فلفل و زعفرون
اول گردوهای چرخ شده رو خوب بدون روغن روى حرارت كم تف ميديم تا رنگش كمى تيره بشه. توى يك ماهيتابه
ديگه پياز و سير سرخ ميكنيم و بعد مرغ هارو اضافه ميكنيم، نمك و فلفل و زعفرون ميزنيم و ميزاريم مرغ ها اب بندازه و نيم پز بشه. بعد مرغ هارو به همراه اب مرغ به گردو ها اضافه ميكنيم، ٢ ليوان اب گرم ميريزيم و رب انار و شكر اضافه ميكنيم. و در اخر كمى زعفرون هم اضافه ميكنيم. ميزاريم كه خورشت به روغن بيوفته و غليظ بشه.
من اخرش به خورشت كمى ابليمو تازه هم ميزنم. روى خورشت رو با انار و پودر گردو تزيين كنين اگه دوست داشتين!
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
مرغ گریل رژیمی 😍❤️
مواد لازم :
_ مرغ ۵۰۰ گرم
_آویشن یک ق چایخوری
_ریحان خشک یک ق چایخوری
_پاپریکا نصف ق چایخوری
_پودر سیر نصف ق چایخوری
_پودر پیاز نصف ق چایخوری
_نصف قاشق چایخوری سماق
_روغن زیتون ۴ ق غذاخوری
_آبلیمو ۳ ق غذاخوری
_ ماست نصف پیمانه
_ سس مایونز
_نمک و فلفل
_سیر دو حبه
سبزی معطر ( جعفری یا ریحان یا گشنیز)
در ابتدا مرغ ، پودر آویشن و ریحان خشک ، پاپریکا ، روغن زیتون ، آب لیمو ، پودر سیر، سماق و پودر پیاز را با هم در یک ظرف مخلوط کرده و در یخچال قرار داده تا یکی الی دو ساعت در یخچال استراحت کند سپس به سیخ کشیده و یا در تابه گریل یا فر یا کباب کنید . برای تهیه ی دیپ نیز ماست ، سس مایونز ، سیر ، روغن زیتون ،سبزی معطر دلخواهتون ، نمک و فلفل و کمی آبلیمو رو با هم مخلوط کرده و در یخچال قرار داده تا کاملا مزه دار شود
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
آش کلم برگ تبریز😍❤️
مواد لازم
ﺑﻠﻐﻮﺭﮔﻨﺪﻡ ﯾﺎﺟﻮ ۱/۲پیمانه
ﺑﺮﻧﺞ ۱/۲ پیمانه
لوبیا قرمز ۱/۲ پیمانه
نخود ۱/۲ پیمانه
کلم برگ خرد شده ۲۰۰گرم
پیاز داغ ۳ قاشق سوپ خوری هویج نگینی خرد شده ۳ عدد
ﺳﺒﺰﯼاش (ﺗﺮﻩ، ﮔﺸﻨﯿﺰ، ﺟﻌﻔﺮﯼ)ﻧﯿﻢ کیلو
ﻧﻤﮏ،فلفل،ﺯﺭﺩﭼﻮﺑﻪ وادویه بمیزان لازم
نعناداغ ﺑﻤﯿﺰﺍﻥ لازم
طرز تهیه:
نخود و لوبیا را از شب قبل با مقداری آب بخیسانید. سپس آب آن را عوض کنید وهمراه بلغوروبرنج با مقدار کمی نمک روی حرارت قرار دهید تا نیم پز شوددراین فاصله پیازداغ اماده کنیدوکمی ﺯﺭﺩﭼﻮﺑﻪ،ﻓﻠﻔﻞ وادویه دران ﺗﻔﺖ ﺩﻫﯿﺪﻭﺩﺭﺍﺵ بریزیدﺩﺭﻧﯿﻤﻪ های پخت سبزی اش ،ﻫﻮﯾﺞوکلم برگ را در آش بریزید. ﻭﺍﺟﺎﺯﻩ ﺩﻫﯿﺪ ﺍﺵ ﭘﺨﺘﻪو جابیفتد
دوستان ممکنه این اش روبه روشهای دیگری تهیه کنندولی این روش پخت ازمادربزرگم ﻫﺴﺖ وخیلی هم عالی وخوشمزست
ﺍﯾﻦ ﺍﺵ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﺑﺎ ﮐﺸﮏ ، ﻧﻌﻨﺎﺩﺍﻍ ﻭﭘﯿﺎﺯﺩﺍﻍ ﺳﺮﻭﻣﯿﺸﻪ.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
کیک شیرین🍰
#پیاز_داغ طلایی ، مجلسی و ترد😍❤️ ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
پیاز داغ طلایی ، مجلسی 😍❤️
روش تهیه پیاز داغ طلایی ، مجلسی و ترد
روش کار خیلی ساده اس. به این صورت که ابتدا پیاز ها رو با حوصله خلالی کنید تا شکل زیبایی داشته باشه.هر چه باریکتر و ظریفتر بهتر👌، میتونید با دست خلال و خرد کنید یا از دستگاه خرد کن استفاده کنید (رنده یا دستگاه غذا ساز)
حالا در ماهیتابه ای که گنجایش پیاز ها رو داشته باشه روغن فراوان بریزید و منتظر بمونید تا روغن کاملا داغ بشه. پیاز ها رو در روغن داغ بریزید و با حرارت متوسط سرخ کنید.
نکته مهم 👈دوستان پیازها را تدریجا در روغن داغ سرخ کنید.( هیچگاه همه پیازها را به یکباره در روغن نریزید چون پیازها نرم میشه بلکه آنها را به قسمت های مساوی تقسیم کرده و هر بار یک قسمت را سرخ کنید.)
نکته مهم دیگر این که👈👈 در هنگام سرخ کردن پیاز داغ مجلسی و در کل برای سرخ کردن کلیه مواد سرخ کردنی بهتر است بدانید این است که بهترین روش برای سرخ کردن، سرخ کردن به وسیله روغن داغ که با حرارت ملایم داغ شده باشد است و همچنین بهتر است فرآیند سرخ کردن نیز با حرارت ملایم صورت بگیرد تا پیاز و یا هر ماده دیگری که درون تابه است مغز پخت شود و به طور کامل و به مرور زمان سرخ شود.
نکته بعدی 👈در حین سرخ شدن پیازها را مدام هم بزنید تا پیازها یکنواخت سرخ شوند
به محض اینکه پیازها رنگشون طلایی شد گاز رو خاموش کنید. چون پیاز با روغن داغ هم کمی سرخ میشه و رنگش تیره تر میشه. بعد هم در آبکش بریزید تا روغنش رو پس بده. البته وقتی در آبکش ریختید هم کمی هم بزنید تا پیاز های زیری نرم نشن. روغن رو مجددا در تابه بریزید و بقیه پیازها رو سرخ کنید
به همین آسونی میتونید پیازداغ بسیار شکیلی داشته باشید که برای تزئین انواع آش و غذاهایی از این دست میتونید ازش استفاده کنید
نکته
برای تهیه پیاز داغ زعفرانی، پیاز ها را در ظرفی ریخته و مقداری زعفران دم کشیده را روی پیازها بریزید و سپس با کمک دست خوب زعفران و پیازها را مخلوط کنید. و در روغن سرخ کنید
بعضی از دوستان زردچوبه میزنن من اصلا از زردچوبه استفاده نمیکنم برای پیاز داغ مخصوصا اگر بخوام فریز کنم
دوستان سیرها روهم من به همین شکل سرخ میکنم
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
کیک شیرین🍰
#رولت 😍❤️ ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
#رولت با دستور استاد طورسیان
مواد لازم رولت برای قالب 60 در 40 سانتیمتر:
تخم مرغ خنک 5 عدد
آرد گندم 100 گرم
نشاسته ذرت 25 گرم( منظور همون پودر سفید رنگ )
بیکینگ پودر یک چهارم ق.چ
پودر قند 125 گرم
نمک و وانیل یک پنسه
طرز تهیه : * فر روی حرارت 200 درجه داغ شود. * کف قالب کاغذ انداخته شود. کاغذ از دو طرف قالب به عنوان دستگیره برای خارج کردن نان رولت بالا بیاید و با روغن مایع یا اسپری کمی چرب شود. * آرد گندم + نشاسته ذرت + بیکینگ پودر + نمک ---- اینها سه بار با هم الک شوند. * زرده و سفیده ی 5 عدد تخم مرغ کاملاً خنک از هم جدا شود. * سفیده ها به همراه 75 گرم پودر قند کاملاً پفکی شوند و در یخچال گذاشته شوند. * خیلی سریع زرده ها + 50 گرم پودرقند + وانیل کاملاً هم زده شوند. * سفیده داخل زرده --- با لیسک هم زده شود + مخلوط آرد--- درون قالب کاملاً صاف پهن شود. * ماکزیمم 12 دقیقه پخته شود. * از فر خارج شود. * روی سطح کار گذاشته شود. * با قالب هم اندازه پوشانده شود تا خشک نشود. * بعد از 5 دقیقه با دقت قالب رویی برداشته شود تا عرق آن روی نان نچکد. * روی سطح کار حوله ی کاملاً خشک + رویش کاغذ روغنی + رویش پودر قند -- نان روی آن برگردانده شود --- کاغذ از پشت آن جدا شود---- کاغذ روغنی دیگری روی آن انداخته شود و وقتی داغی آن گرفته شد --- یعنی بعد از سه چهار دقیقه همراه با حوله ی زیرین رول شود و در محیط آشپزخانه یا یخچال خنک شود .بعد از خنک شدن رول رو باز کنید و روی سطح نان رو خامه بمالید و مجددا رول کنید و در یخچال بمدت سه تا چهار ساعت قرار داده و بعد برش بزنید
نکته: آرد ذرت فقط برای مصرف غذایی کاربرد داره اما نشاسته ذرت هم برای مصرف غذایی هم امر قنادی استفاده میشه. معمولا نقش لطیف کننده، غلیط کننده رو داره.
پس، اگر در مواد اولیه یک دستور قنادی گفته شد "آرد ذرت" و یا " نشاسته ذرت" منظور دقیقا آرد سفید رنگی است که از ذرت سفید به دست میاد و در عین لطافت زیاد، با لمس اون خش خش کوچیکی احساس می کنید.
خیلی وقت ها مربی ها ، در مواد اولیه دستورهای قنادی به جای نشاسته ذرت میگن آرد ذرت! در واقع منظورشون همون پودر سفید رنگه که از گرفتن نشاسته ذرت سفید رنگ و خشک کردن اون به دست میاد.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
12.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#چلوگوشت😍❤️
موادلازم
گردن گوسفندی
پیاز
گوجه فرنگی
نمک،فلفل سیاه، زردچوبه
کمی روغن زیتون
طرزتهیه
پیازها وگوجه هارو چهار قاچ کنید
روی گوشت رو نمک، فلفل، زردچوبه وروغن زیتون بریزین و با دست کمی ماساژ بدین تا به خورد گوشت بره
داخل فویل قرار بدین و پیاز وگوجه ها روبریزین روی گوشت و فویل رو بپیچید
داخل ظرف مناسب فر بزارین وحدودا یکی دولیوان آب بریزین و بفرستین داخل فر از قبل گرم شده با درجه ی 200 به مدت حدودا سه ساعت
بعد از سه ساعت چک کنید اگر پخت کامل شده بود سروکنید
میتونین برای طعم دادن بیشتر زعفرون، چند برگ رزماری یا برگ بو بریزین 👌
.
.
اگه فر نداشتین میتونین از فر دست ساز که برای کیک درست کردن داخل قابلمه درست میکنین روانجام بدین
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
کیک شیرین🍰
#دلمه ترش و ملس😍❤️ ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
#دلمه ترش و ملس😍❤️
برنج ٢پيمانه
پياز ١عدد
لپه ١٠٠گرم
برگ مو به مقدار لازم
گوجه سبز ٣٠٠گرم
سبزي دلمه ٢٠٠گرم ترخون مرزه ريحون پيازچه و نعنا و شويد
گوشت چرخ كرده ٢٠٠گرم
روغن به مقدار كافي
نمك فلفل سياه و زردچوبه
لپه را بعد از خيساندن با كمي آب و نمك درون قابلمه و مي زاريم بپزد
برنج را به صورت جداگانه با مقداري آب و نمك در قابلمه اي ريخته و مي زاريم بپزه برنج را بايد زماني آبكشي كنيد كه دانه هاي برنج كمي نرم شده باشند ولي مغز برنج هنوز سفت باشد پس از آبكشي برنج را كنار بگذاريد
پياز را به صورت نگيني خرد كنيد و تابه را روي حرارت قرار دهيد و مقداري روغن درون آن بريزيد و اجازه دهيد تا داغ بشه و سپس پيازهارا داخل تابه ريخته و اجازه دهيد كني نرم بشه و سپس زردچوبه و فلفل سياه بريزيد
تفت دادن پياز هارا ادامه دهيد تا با ادويه ها به خوبي مخلوط شود و سپس گوشت چرخ كرده را به پيازها اضافه كنيد و به خوبي تفت بديد تا رنگ گوشت عوض بشه و سرخ شود بعد از اينكه گوشت سرخ شد سبزي دلمه و لپه را هم پس از اينكه به همراه برنج به بقيه مواد اضافه كنيد و مخلوط كنيد تا يكدست شود
در مرحله بعدي داخل يك قابلمه آب ريخته و سپس روي حرارت قرار دهيد پس از اين كه به جوش آمد برگ هاي دلمه را داخل آن ريخته و اجازه بديد ٢تا٣دقيقه بچوشد تا نرم شه و سپس برگ هارا خارج كنيد و با آب ولرم آبكشي كنيد
براي پيچاندن دلمه ابتدا از مواد دلمه وسط برگ مو ها ريخته و سپس از كنار به صورت بقچه اي دلمه هارا ببنديد و آن را برگردونيد و سپس يك قابلمه انتخاب كنيد و كف آن روغن ريخته و دلمه هاي پيچيده شده را كف قابلمه بچينيد
تمام دلمه هار در قابلمه چيده و مقداري روغن وگوجه سبزهارو چيده و دو ليوان آب ريخته و روي شعله كم قرار بديد تا بپزه 🌷
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲