eitaa logo
کیک شیرین🍰
90.7هزار دنبال‌کننده
34.4هزار عکس
57.2هزار ویدیو
66 فایل
‌‌💫﷽💫 💫«وَإِن‌يَكَادُالَّذِينَ‌كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ‌ بأَبْصَارِهِمْ‌ لَمَّاسَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ‌إِنَّهُ‌لَمَجْنُونٌ*وَمَاهُوَإِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ»💫 تبلیغات‌ پـروانگی🦋👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/1966604357Ca26bbb85bd
مشاهده در ایتا
دانلود
شربت به لیمو 😍😍 ✍مواد لازم : به:دو ڪیلو شڪر:دو ڪیلو آبلیمو:نصف استڪان آب:4 لیوان 🥣طرز تهیه: به را تمیز مے ڪنیم و مے شوییم و رنده مے ڪنیم و یا اینڪه آن را چهار قاچ مے ڪنیم و مغز آنرا مے گیریم و از چرخ رد مے ڪنیم و در صافے مے ریزیم و آب به را مے گیریم. بعد شڪر را میریزیم ته قابلمه میزاریم روے شعله زیرشو ڪم میڪنیم تا ڪم ڪم شڪرمون آب بشه وطلایے رنگ بشه با 4 لیوان آب دو سه جوش مے دهیم،بعد شربت را از صافے رد نموده و با آب به مخلوط مے ڪنیم و روے آتش مے گذاریم تا چند جوش بزند و شربت قوام بیاید،بعد آبلیمو مے ریزیم و بعد از یڪے دو جوش شربت را از روے شعله بر میداریم خنک ڪه شد داخل بطرے میریزیم تو یخچال نگهدارے میڪنیم براے سرو هم توے لیوانها میریزیم با نعنا ولیموتازه تزیین میڪنیم. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
6.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینم فیلم سرخ کردن ماهی قزل که تو فیلم همه چیز مشخصه با نمک وفلفل وزرد چوبه وزعفرون کاملا اغشته کردم دوساعت کاور کشیده در یخچال گذاشتم وسرخ کردم نکته اصلی سذخ کردنش داغ شدن روغن هست واینکه کامل یک طرف سرخ بشه وبعد بعد برگردونید من این بار ماهی را باز کردم البته که بسته باشه برگردوندنش راحتره بچه ها من ابلیمو را ترجیح میدم موقع سرو غذا استفاده بشه وقبلش ابلیمو نزدم وبرای ماهی قزل ارد هم استفاده نمیکنم امیدوام براتون مفید باشه‌. نوش جان ❤️ 🐠🐡🐠🐡🐠🐡🐠 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
5.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سمبوسه تند و آتشین🌶🔥👌 تقدیم به شما پیاز : ۲ عدد فلفل دلمه‌ای: ۲ عدد سیر: ۵ حبه گوشت چرخ کرده: ۱۵۰ گرم جعفری: ۳ دسته (اندازه سلیقه‌ای- مشابه فیلم) ادویه: فلفل قرمز: ۱ قاشق چای‌خوری (قابل حذف) فلفل سیاه: ۱ قاشق چای‌خوری (قابل حذف) نمک: ۲ قاشق چای‌خوری زردچوبه: ۱ قاشق چای‌خوری رب گوجه: ۱ قاشق چای‌خوری . بعد از درست کردن مایه سمبوسه، اون رو داخل نون لواش یا خمیر یوفکا بریزید و سرخ کنید. ۷-۸ دقیقه بعد از اضافه کردن جعفری ها، مایه سمبوسه آماده هست. . شما می‌تونید سمبوسه رو بعد از پیچیدن(سرخ نکنید)، بسته بندی کنید، داخل فریزیر قرار بدید و موقع مصرف اون رو سرخ کنید. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با بادمجان کبابی 😍❤️ دوستان این میرزا قاسمی که تو فیلم مشاهده میکنید با بادمجون کبابی درسته تهیه شده . اگر دوست داست دارین میرزا قاسمیتون به این حالت کش دار درست بشه و این قوام و داشته باشه حتما از بادمجون کبابی درسته استفاده کنید . اگر نه این حالت و دوست ندارین از بادمجون کبابی چرخ شده استفاده کنید . _بادمجون کبابی 6عدد _ پوره ی شش حبه ی درشت . _پوره_گوجه_فرنگی پخته شده دولیوان یا رب دوقاشق غذاخوری پر. _ یک چهارم لیوان. _ مرغ دوعدد. _ یک قاشق مرباخوری سرخالی. _ یک قاشق مرباخوری. 😍درست کردن میرزا قاسمی فوق العاده راحته اگر بادمجون کبابیتون آماده باشه . فقط یه فوت و فن هایی داره که باید رعایت بشه. 🙋ابتدا بادمجون و بریزین تو ماهیتابه تا کاملا آبش کشیده شه .اگر از درسته استفاده کردین باید الان بکوبینش .اگر از چرخ شده که هیچی . بعد باروغن یه تفتش بدین . 😻بادمجونو بزنید کنار و سیر و زردچوبه تفت بدین و سپس پوره ی گوجه یا رب گوجه رو خوب تفت بدین.اگر بادمجون همه ی روغن و به خودش کشیده دوباره روغن اضافه کنید🙈 . میتونید هم از پوره و هم از رب باهم استفاده کنید 🍅. با رب خوشرنگ تر و راحت تره. 👧حالا همه رو قاطی کنید و بذارین جا بیفته. 🍳تو میرزا قاسمی تخم مرغ فقط باید یه نظر بندازه . املت نیست که زیاد تخم مرغ بزنیم . حتی یه دونه هم میتونه کافی باشه . حالا اگر دوست داشته باشیم جداگانه تخم مرغ هم زده با کره درست میکنیم و قاطیش میکنیم یا اینکه درسته نیمرو درست میکنیم و میذاریم روی میرزاقاسمی . ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🍨 😋 ▫️۱ لیتر شیر ▫️۵ ق غ آرد ▫️۴ ق غ پودر کاکائو ▫️۶ ق غ شکر ( بعد از پخت زمانی که هنوز گرمه طعمش رو بچشید و اگر خواستید شکر رو بیشتر کنید) ▫️۱ عدد زرده تخم مرغ ▫️۸۰ گرم شکلات ساده یا شکلات شیری ▫️نصف ق چ وانیل ▫️نصف لیوان آب سرد به جز آب سرد شکلات، وانیل ، بقیه ی مواد را در قابلمه بریزید و هم بزنید تا آرد گلوله نشه و روی حرارت ملایم قرار داده و مدام هم بزنید و بپزید ، وقتی یکی دو تا قل زد و غلیظ شد از روی حرارت بردارید. شکلات و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات کاملا حل شود. سپس آب سرد را اضافه کنید و با همزن به حداقل به مدت ۵ دقیقه بزنید ( بهتره که ۱۰ دقیقه بزنید) . سپس در ظرف مناسب سرو بریزید و ۴-۳ ساعت در یخچال بگذارید و بعد از اینکه سرد شد سرو کنید ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🍆 بادمجان ترجيحا دلمه اي را پوست بكنيد ، ورقه كنيد ، چند ساعتي در محلول آب و نمك بگذارين سپس خشك كنيد در روغن داغ خيلي كم در حد نرم شدن سرخ كنيد ، بگذارين خنك بشن بعد در تخم زده شده و سپس آرد سوخاري زده و در روغن داغ سرخ كنيد ، بعد از قرار دادن در روغن تا زماني كه برشته بشن جابجا و تكانشون نديد تا آرد سوخاري ازشون جدا نشه و بعد از سرخ شدن روي دستمال حوله اي آشپزخونه گذاشته تا روغن اضافيش گرفته بشه چندقاشق مايونز و يك قاشق ماست چكيده و فلفل سياه همراه يك حبه سير له شده و يه كوچولو ترخون خشك به سس اضافه و خوب مخلوط كنيد ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
مواد لازم: ۱۳۰ گرم آرد ۱/۲ ق غ قهوه فوری ۲ ق غ آب جوش ۱/۸ ق چ نمک ۱/۵ ق چ بکینگ پودر ۹۶ گرم کره نرم دمای محیط ۱۳۰ گرم شکر قهوه ای ۳۰ گرم روغن مایع ۱ ق چ وانیل شکلات قهوه برای تزیین یا هر چیز دلخواه ابتدا قهوه رو با آب جوش مخلوط کرده کنار بگذارید بعد داخل کاسه ای آرد و نمک و ب پ رو الک کنید و کنار بگذارید حالا داخل کاسه ای تمیز دیگه کره و شکر قهوه ای رو مخلوط کنید ۳ دقیقه بعد وانیل و روغن و قهوه که با آب جوش مخلوط شده رو بهش اضافه کتید خالا مواد خشک رو کم کم بهش اضافه کنید تا یه خمیری بدست بیاد خمیر رو داخل سلفون یا نایلون پهن کنید تا یه مربع ۸ سانتی بشه و داخل یخچال به مدت ۲ ساعت استراحت بدید بعد از یخچال خارج کنید در دمای محیط ۱۰ دقیقه بمونه بعد از این تایم با چاقو یا کاتر قالب زده داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید و در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۱۰ دقیقه پخت کنید این تایم حدودی هست ممکنه مال شما کمتر یا بیشتر زمان بخواد برای پخت این شیرینی تا ۴ روز دمای اتاق میتونید نگهداری کنید ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
3 تخم مرغ 1 لیوان شکر دانه ریز 1 لیوان شیر 1 لیوان روغن نوک ق چ وانیل 2.5 قاشق چ بیکینگ پودر 2.5 لیوان آرد 2 قاشق غذاخوری کاکائو تخم مرغ و شکر را با همزن بزنید تا خوب کرم رنگ و کشدار شود بعد شیر ، روغن و وانیل را به آن اضافه کنید و کمی هم بزنید. بکینگ پودر و آرد و کاکائو را الک کنید وکم کم به مواد اضافه کنید و آرام مخلوط کنید. مخلوط کیک را درون لیوان های چرب شده بریزید تا جایی که دوسانت از بالای لیوان خالی باشد. داخل قابلمه بچینید و اب جوش بریزید داخل قابلمه تا نصف لیوانها اب بریزید و دمکش بزارید سر قابلمه و درش رو ببندید تقریبا نیم ساعت پخته میشه چک کنید با خلال دندون. بعد از پخته شدن بزارید سرد بشه بعد از لیوانها خارج کنید. بعد تزیین کنید و نوش جان😋 . ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
7.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
موهیتو دلرُبا (گلکسی) مواد لازم: گل پنیرک یا ختمی ۴ ق.غ آب یخ ۲۵۰ میلی لیتر لایم یا لیمو سنگی ۲ عدد شکر ۱ ق.غ یخ به مقدار لازم برگ نعنا برای هر لیوان ۸ عدد . این مقدار برای ۱ لیوان هست . به این نوشیدنی میتوانید تخم شربتی هم اضافه کنید . به هیچ عنوان این نوشیدنی تلخ نمیشه . گل پنیرک هم از عطاریها میتوانید خرید کنید . ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا