کیک شیرین🍰
مرغ شکم پر ╲╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯╲
#مرغ_شکم_پر
بهتر است مرغ انتخابی شما بیشتر از یک کیلو و هفتصد گرم نباشد تا بهتر مغزپخت و خوش طعم تر هستند.
وزن مرغ من یک کیلو و نیم بود.
مرغ را بشوئید قسمتهای حفره دار بین ستون فقرات را کاملا تمیز کنید وگرنه مرغ بعد از پخت بوی نامطبوعی میگیرد.
مرغ را در کاسه بزرگی قرار داده و نصف لیوان سرکه سفید(ترجیحا) روی آن بریزید و بعد با آب حجم کاسه را پر کنید به صورتی که مرغ در محلول آب و سرکه شناور شود،2 ساعت صبر کنید و بعد مرغ را درآورده و بشوئید تا بوی زهم مرغ گرفته شود و بعد شروع به مرینیت کنید.
برای مرینیت از دو چاشنی زعفرانی و جنگلی آلس پایس استفاده کردم...که ترکیبی از آبلیمو،نمک،زعفران،عصاره پیاز،سیر و روغن،سبزیجات و ادویه های معطر هستن پس نیازی به اضافه کردن ادویه بیشتر نیست.
برای هر کیلو مرغ به میزان 2 تا 3 قاشق غذاخوری از این چاشنیها اضافه کنید.من داخل شکم مرغ و زیر و روی پوست مرغ را با 3 قاشق چاشنی زعفرانی و 2 قاشق چاشنی جنگلی خوب ماساژ دادم.
سپس زیر پوست مرغ و داخل شکمش را با سیر و پیاز خلال شده پر کنید.
مرغ مرینیت شده را در ظرفی قرار داده و سلفون بکشید و 8 تا 24 ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا مزه دار شود.
بعد از پایان تایم استراحت مرغ را از یخچال خارج کنید و همه پیاز و سیرها را از داخل شکم و زیر پوست مرغ خارج کنید و با مقداری آب در میکسر بریزید و به عنوان سس برای پخت مرغ استفاده کنید.
مواد داخل شکم مرغ کاملا سلیقه ای هست...من در تابه مقداری کره ریختم و وقتی ذوب شد گردوی نگینی را اضافه و تفت دادم تا گردو معطر شود و بعد کشمش و زرشک و پیازداغ و آلو اضافه کردم و بعد به مواد چند قاشق رب انار اضافه و مخلوط کردم😋
وقتی شکم مرغ را پر کردید با نخ و سوزن تمیز شکم مرغ را بدوزید (به هیچ عنوان ابتدا و انتهای دوخت را گره نزنید)بالها و پاهای مرغ را به هم ببندید تا در زمان پخت مرغ فرم خودش را حفظ کند.
کف ظرف فر را چرب و هویج یا ورقه سیب زمینی بچینید و مرغ را روی آن قرار دهید و با کره و زعفران دمکرده رومال کنید و سس را کف ظرف بریزید.
روی مرغ را با فویل بپوشانید.1 ساعت اول با فویل در فر 180 درجه قرار دهید و یک ساعت دوم بدون فویل و هر 5 دقیقه یکبار از سس کف ظرف به همراه مقداری زعفران و کره مرغ را رومال کنید تا طلایی و خوشرنگ شود
╲╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯╲
#املت_پنیر
مواد لازم:
تخم مرغ4 عدد
پنیر سفید 1 لیوان
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
جعفری1 مشت
کره1 قاشق غذاخوری
فلفل1 قاشق چایخوری
آرد 3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه املت پنیر:
پنیر سفید، آرد، فلفل، بکینگ پودر و جعفری را مخلوط کرده و هم بزنید. در آخر تخم مرغ را اضافه کرده و خیلی کم هم بزنید تا خوب پف کند. داخل ماهیتابه کره بریزید و روی اجاق بگذارید تا داغ شود سپس مایه املت را داخل آن بریزید و در ماهیتابه بگذارید و با شعله متوسط بپزید وقتی املت پف کرد و قسمت زیر آن پخت با کفگیر آن را برگردانید تا روی دیگر آن هم بپزد.
╲╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯╲
6.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک سفیده تخم مرغ
╲╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯╲
6.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک سفیده تخم مرغ
╲╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯╲
5.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک سفیده تخم مرغ
╲╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯╲
کیک شیرین🍰
کیک سفیده تخم مرغ ╲╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯╲
#کیک_سفیده_تخم_مرغ
#کیک_مواج
این کیک با سفیده های باقی مانده از اموزش شیرینی های این چند وقت اخیر تهیه شده
برای تهیه این مدل کیک (کیک مواج) الزامی به استفاده از سفیده تنها نیست با تخم مرغ کامل هم میشه،امیدوارم تهیه کنید ولذت ببرید،
فقط هم زدن موادتون بخصوص سفیده وارد با احتیاط انجام بشه زیاد هم بزنید پف سفیده گرفته میشه بافت کیک سفت
سفیده تخم مرغ 6_5 عدد (من حدود 160 گرم سفیده داشتم)
اگر تخم مرغ کامل استفاده کردین 4 عدد باشه
شکر 1 لیوان
آرد سفید 2 لیوان
بیکینگ پودر 2 ق چ اندازه گیری
شیر گرم 2/3 لیوان
روغن مایع 2/3 لیوان
وانیل 1/4 ق چ
پودر کاکائو 2 ق غ
آرد و بیکینگ پودر را الک کنید و کنار بگذارید،
سفیده های تخم مرغ را با همزن بزنید به محض کف کردن نصف میزان از شکر دستور را کم کم اضافه کنید وهم بزنید تا جایی که سفیده ها فرم گرفته وبا برگرداندن ظرف نریزد
مابقی شکر ،روغن مایع ووانیل را دو دقیقه هم بزنید سپس شیر ولرم را اضافه کنید با دور کند همزن بزنید تا شکر حل شود
سپس نصف میزان از ارد را اضافه کنید وبا همزن یکدست کنید،
درنهایت سفیده فرم گرفته و مابقی آرد،
به تناوب اضافه کنید وبا لیسک فولد کنید ،زیاد از حد هم نزنید چون بافت کیک سفت میشه،
تا مایه کیک یکدست شود
مایه را دوقسمت کنید وبه یک قسمت کمی زعفران دم کرده غلیظ افزوده وهم بزنید،
قالب سایز 22 را با کره سرد چرب واردپاشی کنید
نصف مایه سفید را بریزید روی ان یک لایه پودر کاکائو الک کنید سپس نصف مایه زعفرانی ودوباره پودر کاکائو،
مایه سفید پودر کاکائو
ودرنهایت مابقی مایه زرد
در فر ازقبل گرم 180درجه حدود سی تا چهل دقیقه پخت دهید،
╲╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯╲
کیک شیرین🍰
#براونی_چیزکیک
از لیوان فرانسوی دسته دار استفاده کنید.
مواد لازم برای#چیزکیک
300 گرم پنیر لبنه
نصف لیوان شکر
1 عدد تخم مرغ
1 قاشق غذاخوری آرد
مواد لازم برای#براونی :
125 گرم کره نرم شده
3 عدد تخم مرغ
1 لیوان شکر
1 استکان شیر(نصف لیوان یا 100گرم)
1 بسته شکلات تلخ یا شیری(80تا100گرم)
2 قاشق سوپ خوری پودرکاکائو
2 لیوان آرد
1 بسته وانیل5گرمی ترک یا کمی وانیل ایرانی
نصف قاشق چای خوری جوش شیرین
1 بسته بکینگ پودر 10گرمی ترک (یا 1قاشق مرباخوری پر)
.
طرز تهیه:
.
برای تهیه براونی :
تخم مرغ ، شکر ، کره را را در یک ظرف ریخته وبا همزن هم بزنید. شیر را اضافه کنید و هم بزنید. شکلات بن ماری و ذوب شده را به ظرف اضافه کرده و مخلوط کنید. تمام مواد خشک را الک کرده و اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا مایه براونی صاف و یکدست شود.
برای مواد پنیری ، همه مواد را در یک کاسه بریزید و با لیسک ویا همزن دستی هم بزنید و مخلوط کنید تا صاف و یکدست شود.
قالب میلفوی (قالب نان بلند) را با کره چرب وآرد پاشی کنید و آرد اضافی آن را با تکان دادن بگیرید. نیمی از مخلوط کیک را بریزید ، با قاشق در وسط آن کمی گود کنید و کل مخلوط پنیری را بریزید و بقیه مخلوط مواد کیک را با قاشق روی آن بریزید و صاف کنید.
قالب را به مدت 50-60 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای پایین با حرارت 170 درجه بزارید تا کیک پخته شود..
با خلال دندان تست کنید.
در صورت تمایل با شکلات سفید ذوب شده با روش بن ماری (روی کتری بخار آب) تزئین کنید. نوش جان
╲╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯╲
کیک شیرین🍰
مینی پیتزا ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
#مینی_پیتزا
👈🏻مواد لازم:
🌸خمیر
تخم مرغ: 1 عدد
مخمر: 12 گرم
ماست طبیعی غلیظ: 1 قاشق غذاخوری
آب: 100 میلی لیتر
نمک: 1/4 قاشق چایخوری
شکر: 1 قاشق چایخوری
روغن نباتی: 40 میلیلیتر
آرد : 280-270 گرم
🌸آب عسل: (قابل حذف)
عسل: 1 قاشق غذاخوری+ 50 میلیلیتر آب (عسل را در آب حل کنید)
🌸مواد داخل پیتزا:
ژامبون یا سوسیس، پنیر، گوجه فرنگی، فلفل قرمز (مطابق با سلیقه خودتون قابل تغییره)
👈🏻طرز تهیه:
ماست را به آب گرم اضافه کنید، هم بزنید، سپس مخمر، شکر، نمک، تخم مرغ، روغن نباتی و آرد الک شده را اضافه کنید. خمیر نرم و کمی چسبناک را ورز دهید. کاسه را با روغن نباتی چرب کنید و خمیر را داخل آن قرار دهید و با سلفون بپوشانید. اجازه دهید تا 2-3 برابر حجم افزایش یابد.
بعد، خمیر را به 7 قسمت مساوی تقسیم کنید (هر کدام 71 گرم)، دور آن را جمع کرده و گلوله کنید، با سلفون بپوشانید و بگذارید 10 دقیقه دیگر بماند.
سپس در صورت دلخواه هر قطعه را در آب عسل فرو ببرید (در اصل از شربت انگور استفاده شده است) و سپس در دانه های کنجد بغلتانید.
روی سینی فر را کاغذ روغنی گذاشته و گلولههای خمیری را روی آن با فاصله بچینید، با فویل بپوشانید و بگذارید 20 دقیقه بماند. بعد با یک لیوان فرورفتگی ایجاد کنید و مواد داخل پیتزا را وسط آن بچینید.
در حرارت 180 گرم به مدت 20 دقیقه بپزید تا طلایی شود. نانهای پیتزای سرسبز، خوش طعم و مطبوع شما آمادهاس. نوش جونتون🥰😋
╲╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯╲