eitaa logo
کیک شیرین🍰
90.7هزار دنبال‌کننده
34.4هزار عکس
57.2هزار ویدیو
66 فایل
‌‌💫﷽💫 💫«وَإِن‌يَكَادُالَّذِينَ‌كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ‌ بأَبْصَارِهِمْ‌ لَمَّاسَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ‌إِنَّهُ‌لَمَجْنُونٌ*وَمَاهُوَإِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ»💫 تبلیغات‌ پـروانگی🦋👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/1966604357Ca26bbb85bd
مشاهده در ایتا
دانلود
11.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پود پسته سبز رنگ تازه ۴۰۰-۵۰۰ گرم کره آب شده پنج قاشق برای شربت: آب ۴ لیوان شکر ۳ لیوان ۱/۴ آب یک لیمو طرز تهیه:برای شربتش،آب و شکر رو روی اجاق بجوشونید.۱۷ دقیقه بعد از جوشیدن آب لیمو رو اضافه کنید.بعد از اضافه کردن آب لیمو از روی اجاق بردارید و بزارید کامل خنک شه.(بهتره یه روز قبل درست کنید) اول از همه یوفکاهارو بنا به اندازه ظرفتون ببرید.یوفکاهارو روی سطح مورد نظر پهن کنید و روش پودر پسته بریزید.با وردنه نازک اونو رول کنید.ظرفتون رو چرب کنید و داخل اون بچینید،به اندازه دلخواه برش بدید و با فرچه روی باقلواها کره آب شده بزنید،و روشو با کاغذ روغنی بپوشونید،و داخل فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰-۲۰۰ به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه بپزید.بعد از خارج کردن از فر پنج دقیقه صبر کنید و بعد شربت خنک شده رو روش بریزید.و نوش جان😋 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🥘 😋 ▫️لوبیا سفید یک لیوان ▫️گوشت خورشتی ۵۰۰ گرم ▫️پیاز یک عدد بزرگ ▫️گوجه فرنگی متوسط ۲ عدد ▫️رب گوجه فرنگی دو.ق.غ ▫️فلفل دلمه ای نصف یک عدد کوچیک 🔸پیازو نگینی خرد کنید تو روغن تفت بدین تا سبک بشه بهش ادویه(زردچوبه، پاپریکا.فلفل قرمز.پودر سیر.پودر دارچین.ادویه ی خورشتی) بزنیدو کمی تفت بدین طلایی شد گوشتها را میریزیم وتفت میدیم و اجازه میدیم آبش کشیده بشه و گوشتها سرخ بشن گوجه هارو از قبل پوست بگیرین یا رنده کنید خوب تفت بدین آبش که کشیده شد کمی روغن بریزید و تفت دهید کمی زردچوبه بزنید و و دو ق.غ رب گوجه اضافه کنید و و فلفل دلمه ای خرد شده را نیز اضافه میکنیم و تفت داده و سپس لوبیا هارو که از قبل خیس دادین و نیم پز کردین رو بهش اضافه کنین و تفت میدیم و در نهایت به گوشتمون اضافه میکنیم و نمک میریزیم بعد اب اضافه میکنیم اول شعله زیاد باشه تا جوش بیاد بعد شعله رو کم کنین و بزارین اروم بپزه و جا بیفته. برای چاشنی این غذا یا کمی غوره یا ابغوره بریزید، من لیمو عمانی ریختم میتونید یه مقدار از سیب زمینی رو جدا سرخ کنید و روش بزارید‌. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با چوبی تو پاکت😋 موادلازم🔻 سینه مرغ بادمجون فلفل دلمه فلفل شیرین ادویه سیخ چوبی روغن سس باربیکیو دوستان کلیپ واضح هست و احتیاج به توضیح بیشتر نداره فقط بعد اینکه مواد رو سیخ زدید دوساعت در فریزر بمونه بعد برش بزنیدو سرخ کنید. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
6.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ابتدا 300 گرم گوشت چرخكرده رو با 3 قاشق پیاز سرخ شده رو مخلول ميكنيم و درروغن تفت میديم بعد 3 قاشق رب گوجه فرنگی رو در نصف لیوان آب گرم حل ميكنيم و داخل گوشت می ریزیم تا گوشت آهسته بجوشه و آب اون کاملاً کشیده بشه و از روى حرارت بر ميداريم. 2 عدد تخم مرغ پخته شده رو روى گوشت رنده می کنیم و جعفرى اضافه ميكنيم ونمک و فلفل و پودر سير رو با مواد مخلوط می کنیم . روی تخته کمی آرد می پاشیم و خمیر پیراشکی را باوردنه خیلی نازک باز می کنیم ، با دهانه لیوان دایره هایی می بریم و از مایه گوشت وسط هر دایره ميزاريم و مى بنديم و داخل روغن سرخ ميكنيم. خمير پيراشكى 2 تا تخم مرغ و 4 قاشق روغن رو در ظرفی مى ريزيم و بهم می زنیم ( البته نباید تخم مرغ رو با همزن، زیاد بزنیم) 1 قاشق مربا خورى جوش شیرین و نمک را در يك ليوان ماست حل ميكنيم و با يك ليوان شیر در ظرف زرده و روغن ميريزيم و مخلوط می كنيم.500 گرم آرد رو کم کم به مایه اضافه ميكنيم به هم می زنیم تا مایه خمیر سفت بشه به قدری که به دست نچسبه.خمیر رو داخل کیسه نایلونی مى ريزيم و یکی دو ساعت میزاريم بمونه. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
برنج دو پیمانه رشته پلویی 170گرم پیاز یک عدد گوشت چرخ کرده 200گرم کشمش 100گرم نمک فلفل زردچوبه و ادویه های دلخواه ب میزان لازم رشته پلویی رو دوسه قسمت کنید و کمی با کره یا روغن تفت بدین برنج رو ک از قبلا خیس کردین و نمک زدین ب آب درحال جوش اضافه کنید وقتی کمی نرم شد رشته هارو بهش اضافه کنید وقتی رشته ها نرم شد برنج و آب کش کنید ته قابلمه تهدیگ مورد نظرتونو بزارید و برنج و بریزید مقداری روغن بریزید و بزارید دم بکشه یک عدد پیازو رنده کنید آبشو بگیرید و ب گوشت چرخ کرده اضافه کنید نمک. و ادویه هارو اضافه کنید و حسابی مخلوط کنید و چند دقیقه ورز بدین گوشت و قلقلی کنید و در روغن سرخ کنید در آخر کشمش رو با کره تفت بدین و برنج ک آماده شد با گوشت قلقلی و کشمش تزیین کنید. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
5.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سالاد فرانسوی راحت و ساده که در واقع یه غذای کامله و می تونین برای ناهار یا شام درست کنین😇 مواد لازم سیب زمینی گوشت چغندر پخته هویج ذرت خیار کلم همه مواد رو به مقدار مساوی بریزین بچه ها مواد این سالاد کاملا انتخابیه و میتونین به دلخواه کم و زیاد کنین🤗 برای سس👇 روغن ماست آبلیمو ونمک رو مخلوط کنین ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🥘 😋 ▫️برگ و ساقه کرفس خرد شده به همراه سبزی ▫️کرفس ۵۰۰ گرم ▫️۴۰۰ گرم گوشت خورشتی ▫️۱ پیمانه لوبیا چیتی نمک، زردچوبه، لیمو عمانی بمقدار لازم ▫️۱ ق غ رب ▫️۱ عدد پیاز 🔸پیاز و تفت بدید بعد بهش گوشت و اضافه کنید به همراه ادویه ها تفت بدید کرفس سرخ شده و لوبیا خیس خورده رو اضافه کنید و کمی تفت بدید بعد آب اضافه کنید. حدود نیم ساعت اخر پخت رب و با کنی روغن تفت بدید و اضافه کنید و لیموعمانی و یا پرک لیمو یا آبغوره اضافه کنید. بزارید خورشت جا بیوفته. مقدار کرفس و سبزیشو چشمی گفتم اخه من پاک شده میگیرم فقط سرخش میکنم بسته بندی دقیق نمیدونستم چقدره میتونید رب و حذف کنید یا لوبیارو ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
7.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوشمزهه😋 ۱ لیتر شیر یکو نیم لیوان شکر ۱ لیوان آرد ۱ ق غ کره یکو نصفی بسته بیسکویت پتی بور کاکائویی ابتدا بیسکویت هارو داخل غذاساز پودر میکنیم و در سینی فر میریزیم و صاف میکنیم و شیر و شکر و آرد الک شده و کره رو در قابلمه هم میزنیم تا غلیظ شه و بعد از روی حرارت برداشته و با همزن برقی دو دقیقه بزنید و وقتی هنوز داغه روی پودر بیسکویت ریخته و بذارین در دمای اتاق خنک شه سپس در یخچال بذارین تا سفت بشه و برش بزنید و رول کنید و به دلخواه تزیین کنین😋😘 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم:برای 😍 😍آب : ۲ پیمانه هل : ۱ پیمانه گلاب : ۱/۴ پیمانه رنگ غذا:نصف قاشق چایخوری ‌‌ جوهر لیمو: ۱ پنس ابتدا هل را داخل ۲ پیمانه آب میریزیم ، ودر طول شب خیس می کنیم ،سپس هل را آسیاب میکنیم. ‌ داخل قابلمه ای ، ۱ لیتر آب میریزیم ، این هل ها را داخل آب ریخته تا بجوشد، بمدت ۱۵-۱۲ می جوشانیم و بعد داخل دستمال و آبکش میریزیم تا کاملا آب آن گرفته شود.‌ آبش را داخل قابلمه ریخته و شکر میریزیم و بعد کمی گلاب ریخته و بمدت ۱۵-۱۲ دقیقه می پزیم ، سپس کمی رنگ غذا ریخته و هم زده،سپس جوهر لیمو میریزیم و بمدت ۳۰-۲۵ دقیقه تا زمانی که شربت غلیظ شود روی شعله کم می پزیم.‌ از این مقدار ، یک ونیم لیتر شربت بدست میاد.‌ ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
مواد لازم: ▪️برنج یک پیمانه پلوپز ▪️شیر حدودا یک و نیم لیتر ▪️گلاب یک استکان ▪️خامه 100 گرم طرز تهیه: ابتدا از چند ساعت قبل بهتره برنج رو خیس کنید با مقداری آب و بعد با شعله کم بزارید بپزه و از همون ابتدا حدود یک لیوان از شیر رو هم اضافه کنید و بزارید حسابی نرم بشه و بپزه و شیر رو هم هر از چند گاهی اضافه کنید تا تموم بشه و بعد در آخرای پخت که حسابی پخته و تقریبا جاافتاده شده گلاب و خامه رو با هم مخلوط کنید و اضافه کنید و بعد از چند دقیقه شعله رو خاموش کنید و بعد در ظرف مناسب بریزید و بزارید حسابی خنک بشه و بعد با مربای گل محمدی میل کنید . . . ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ با چیپس مواد لازم: سینه مرغ ۲عدد (1 ‌کیلو) خامه صبحانه ۱ پاکت پیاز ۱عدد چیپس ۱ پاکت(با مارک lays ترکیه پاکت قرمز بهتر میشود) شوید نمک ادویه جات (آویشن ، فلفل قرمز پرک شده ، فلفل سیاه ، نعناء) (اگه چیپس با ادویه جات گرفتید نیاز به ادویه زیاد نیست) پنیر پیتزا طرز تهیه: مرغ ها را ریز خرد کنید پیاز را نگینی خردیارنده کنید با شوید و ادویه جات مخلوط کنیددو سوم پاکت چیپس را هم اضافه کنید خامه روهم اضافه کنید هم بزنید و داخل ظرفتون بریزید روی مواد بقیه چیپس و پنیر را بریزید داخل فر 180درجه تا زمانیکه پنیر ها آب شوند بپزید مرغ خیلی راحت میپزد حدود 40_30 دقیقه کافی است. نوش جونتون،شفاباشه ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
9.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۲۰۰ میلی لیتر شیر گرم ۲ ق غ شکر مخمر ۷ گرم ۱/۲ ق چ نمک ۱ عدد تخم مرغ ۴۰۰ گرم آرد ۴۰ گرم کره روغن شکر همه مواد را مخلوط کرده و خمیر را ورز دهید. اجازه دهید به مدت ۴۵ دقیقه استراحت کند. خمیر را به ۱۲ قسمت تقسیم کنید و به شکل یک کره درآورید. هر کدام از قسمتها را پهن کنید و مثل ویدیو یک دونات درست کنید. بگذارید ۳۰ دقیقه استراحت کند. در مقدار زیادی روغن سرخ کنید. روی آنها شکر بپاشید و نوش جان کنید. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲