#بریانی_گوشت 🍛 😋
🔸گوشت رو که من از ماهیچه استفاده کردم رو میذاریم با پیاز برگ بو هل دارچین فلفل سیاه و زردچوبه و نمک خوب بپزه. رشته فرنگی یا همون رشته سوپ رو خرد میکنیم و با روغن تفت میدیم تا رنگش تیره بشه. بعد چند قاشق محلول زعفران روش میریزیم. برنج رو بصورت ابکش درست میکنیم دستور اصلی رشته رو بعد از ابکش کردن برنج لابلای پلو میدن ولی بنظرم اگه کمی هم با برنج بجوشه و بعد ابکش کنیم بهتر میپزه. حالا برنج رو که با رشته مخلوط شده رو لابلاش پیاز داغ و ادویه پلویی میپاشیم و میذاریم دم بکشه. گوشت رو از آبش جدا کرده و با ادویه سرخ میکنیم. پیاز داغ هم با کشمش درست میکنیم برای روی بریانی.مغز بادام هندی و پسته هم با کمی گلاب خیس میکنیم با روغن کمی تفت میدیم و محلول زعفران اضافه میکنیم. حالا پلو رو میکشیم گوشت رو روی پلو گذاشته و با پیازداغ و کشمش و مغزها تزئین میکنیم.از لپه هم برای این پلو میشه استفاده کرد
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#مافین_پنیر_زیتون 🥯 😋
▫️آرد ۱و۱/۴ پیمانه
▫️روغن زیتون ۳ ق غ
▫️پکینگ پودر ۱ ق م
▫️تخم مرغ ۳عدد
▫️ماست ۱ پیمانه
▫️سرکه ۱ ق م
▫️زیتون حلقه ایی ۱/۴پیمانه
▫️فلفل دلمه ایی رنگی ۱/۴ پیمانه
▫️پنیر فتا خورد شده ۱پیمانه
▫️نمک وفلفل وآویشن و تخم آفتابگردان به میزان لازم
🔸تخم مرغ وماست وروغن زیتون و نمک وفلفل وآویشن و سرکه رو با هم زن میزنیم .آرد رو الک کرده وبا پکینگ پودر مخلوط کرده وکم کم به مواد بالا اضافه میکنیم .
حالا پنیر مکعبی کوچک خورد شده و زیتون سیاه حلقه ایی وفلفل دلمه ایی رنگی ریز خورد شده رو به خمیر بالا اضافه میکنیم وهم میزنیم.
قالبهای مافین رو چرب کرده واز خمیر به اندازه یک نارنگی در هر قالب می ریزیم و روی خمیر رو با فلفل دلمه ایی وزیتون حلقه شده و تخم آفتابگردان تزیین میکنیم ودر فر از قبل روشن شده به مدت ۲۰ دقیقه قرار میدیم وبعد ۵ دقیقه هم گریل رو روشن میکنیم تا روش هم طلایی بشه و بعد از فر درمیاریم ونوش جان
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#ته_چین
برای ته چین ۵ ق.غ ماست چکیده را با دوق.غ روغن و یک عدد تخم مرغ ویک ق.غ زعفران دم کرده و دو کفگیر برنج رامخلوط کرده(اگر بخواهید ته چین برشته داشته باشیم فقط زرده تخم مرغ را اضافه کنید و سفیده رو نریزید)کف ماهیتابه را چرب و داغ میکنیم ومواد ته چینو میریزیم ۵ دقیقه با حرارت ملایم میزاریم روی اجاق و درش را میبندیم تا خودشو بگیره و سپس برنج سفید رو روش میریزیم و به کمک قاشق کمی فشرده میکنیم و بمدت یکساعت میزاریم روی حرارت ملایم تا دم بکشه.
در نهایت برعکسش میکنیم🙂
نکته:
تخم مرغ را خوب بزنید تا بوی تخم مرغ ندهد
.
برنج باید خوب سرد بشه بعد به مواد ته چین اضافه میکنیم چون ماست و تخم مرغ داره برنج داغ باعث میشه ببره.
برنج رو کمی دونتر آبکش کنید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#قرابیه_ارده 🍪 😋
▫️ارده. 200 گرم
▫️روغن مایع 80 گرم
▫️پودر قند 150 گرم
▫️پودر هل یا وانیل 1/2 قاشق چایخوری
▫️آرد حدودا 360 گرم
🔸فر را با دمای 180 از 15 دقیقه قبل گرم کنید کف سینی فر کاغذ روغنی انداخته کنار بزارید. ارده و پودر قند و روغن مایع و پودر هل را با هم مخلوط کرده ارد را کم کم اضافه کنید و با دست مخلوط کنید. تا حدی ارد بزنید که خمیر جمع بشه ممکنه زیاد بیاد بستگی به جنس اردها داره ارد اضافه نزنید. در اخر خمیر منسجم و نرمی به دست میاد از خمیر گلوله هایی اندازه گردو یا 20 گرم جدا کنید در دست گرد کرده با کمی فاصله داخل سینی بچینید به مدت 15 دقیقه تا زمانی که زیر شیرینی طلایی بشه میتونید بعد از خنک شدن کامل روی قرابیه ها پودر قند بپاشید
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
محلبی ایرمیک
شیر یک و نیم پیمانه
ارد سمولینا یا همون ایرمیک یک چهارم پیمانه
شکر سه قاشق غذاخوری
خامه قنادی یک دوم پیمانه ( نیاز نیست فرم بدین)
موز یک عدد پوره شده
بادام یا گردو در صورت تمایل برای داخل دسر کمی
اسانس وانیل کمی
🍜 طرز تهیه:
شیر، شکر داخل قابلمه ریخته روی حرارت هم بزنید تا شکر حل بشه پوره موز بریزید و بعد سمولینا اضافه کنید حرارت ملایم باشه و مرتب هم بزنید تا شیر جمع بشه اصطلاحا و مواد غلیظ بشه آجیل مورد نظر و خامه قنادی رو بریزید نیاز نیست قبلش خامه رو فرم بدین مواد که خوب مخلوط شد و یکدست و البته شبیه فرنی کمی غلیظ از حرارت بردارید وانیل کمی اضافه کنید یا هل و داخل ظرف بریزید بعد از خنک شدن میتونید سرو کنید .
اگر خواستید خامه قنادی نزنید همون مقدار خامه صبحانه با یه قاشق غذاخوری کره هم دمای محیط رو اضافه کنید و البته چون خامه صبحانه شیرین نیست مقدار شکر هم اضافه کنید البته مزه کنید چون نمیتونم مقدار دقیق بگم.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#شوید_پلو #ماهی #ماهی_حلوا
تیکه های ماهی حلوا رو داخل مقداری آبلیمو و نمک بمدت یک ساعت و در یخچال استراحت دادم تا مزه دار بشه. بعد از داخل این محلول درآوردم روی حوله آشپزخونه گذاشتم تا اب اضافیش گرفته وخوب خشک بشه.حالا ۲ق غ آرد گندم رو با کمی زردچوبه، پودرسیر، نمک، پودر فلفل قرمز، مخلوط کردم تیکه های ماهی رو با این مواد کاور دادم .روغن رو داخل تابه ریختم گرم که شد یه دونه پیاز رو چهارقاچ کردم داخلش ریختم و بعدم تیکه های ماهی رو داخل تابه قرار دادم تا سرخ بشن. یه طرفش که سرخ شد برگردوندم تا اونطرفش هم سرخ بشه حرارت اولش کم نباشه وگرنه ماهی آب میندازه و نرم میشه وگوشتش تیکه میشه.بعد که دو طرفش خوب سرخ شد حرارت رو کم کردم تا قشنگ مغزپخت بشه.در اخر اون پیازها رو دور ریختم چون زیادی سرخ شده بودن.پیاز طعم و عطر خوبی به ماهی میده و از پخش شدن بوی ماهی سرخ شده جلوگیری میکنه.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
کیک اسفنجی عالی😋لایک و کامنت یادتون نره😍
.
.
طرز تهیه کیک اسفنجی بدون جدا کردن زرده و سفیده😋
نکته:اندازه ی لیوان ۲۵۰ میلی لیتر همان لیوان فرانسوی دسته دار و اندازه ی استکان ۱۲۵ میلی لیتر یا نصف لیوان فرانسوی دسته دار.
.
مواد لازم:
6 عدد تخم مرغ
1 لیوان شکر دانه ریز
نصف استکان آب گرم(داغ ولی جوش نه)
1 لیوان پودر نشاسته ذرت
1 لیوان آرد
1 بسته وانیل شکری یا نصف قاشق چایخوری
1 بسته بکینگ پودر یا نصف قاشق غذاخوری سر صاف
طرز تهیه کیک اسفنجی:
تخم مرغ ها و شکر دانه ریز با همزن بزنید 3 دقیقه با سرعت بالا هم بزنید ، آب داغ را اضافه کنید (به طور متوسط 8-9 دقیقه) هم بزنید
آرد ، نشاسته ، بکینگ پودر و وانیل را 3 بار الک کنید به آنها اضافه شده و با لیسک خوب مخلوط می شوند.مواد کیک را که آماده کرده اید در قالب کیک(26 سانتی متر) بریزید. قالب را چند بار روی میز بزنید تا حباب هاش خارج بشه.قالب را در دمای 180 درجه از قبل گرم شده به مدت 35 دقیقه بپزید.
قبل از اطمینان از پخته شدن کیک ، در فر را باز نکنید.و حتما مانند فیلم با دست روی کیک بزنید و اگر فرو رفتگی روی کیک ایجاد نشد یعنی کیک شما پخته شده
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
6.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دلمه_گوشت_سبزیجات
ابتدا داخل فلفل دلمه ای و گوجه و بادمجون و کدوخیاری را خالی کرده ، گوجه را جدا مخلوط و داخل بادمجون و کدو را ریز می کنیم حال گوشت چرخکرده را با مواد بالا و نمک و فلفل سیاه و پیاز رنده شده و سیر له شده خوب مخلوط کرده دلمه های خود را پر می کنیم و داخل فر با دمای ۲۰۰ درجه ۷۰ دقیقه می پزیم و اگر خواستید پنیر اضافه کنید بعد از پنجاه دقیقه پنیرپیتزا را اضافه و برای بیست دقیقه دیگر با همان دما داخل فر بگذارید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#شیرینی_بادامی
#شیرینی خشک بدون فر
#شیرینی توت
پودر بادام: 2 لیوان
پودر شکر: 1.5 لیوان
گلاب: کمتر از نصف لیوان
خلال پسته: به مقدار لازم
ابتدا پودر بادام را با دوسوم پودر شکر مخلوط کنید. گلاب را کمکم اضافه کنید که مواد شل نشود و به صورت خمیری منسجم درآید و بتوان آن را در دست فرم داد و به شکل بادام یا توت درآورد. این خمیر را کمی ورز دهید تا کاملا چسبنده شود. از مواد خمیر به اندازه یک فندق بردارید و آماده کنید و در ظرف مناسبی بچینید. از یک خلال پسته برای دسته میوه استفاده کنید و در انتهای توتفرنگی فرو کنید. پودر شکر را با کمی پودر لبو یا هر رنگ خوراکی مجاز مخلوط کنید و بعد توتهای آماده شده را در پودر شکر رنگی بغلتانید تا جلوه بهتری داشته باشند. این شیرینی را در ظرف دردار تا مدتها میتوانید در جای خنک نگهداری کنید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#دسر_پاناکوتا_ژله 🍓 😋
▫️شیر یک لیوان
▫️خامه ۴۰۰ گرم
▫️پودر ژلاتین دوقاشق غذاخوری
▫️شکر نصف لیوان(یا دو قاشق عسل)
▫️وانیل یا عصارهی وانیل مقداری(حدود یک دوم قاشق چایخوری)
🔸پودر ژلاتین رو روی شیر سرد بپاشین و بعد روی حرارت کتری بذارینتا کاملا حل بشه.خامه رو توی یه قابلمه بریزین و روی حرارت مستقیم بذارین تا گرم بشه اما نجوشه میتونید یه تیکه چوب دارچین در خامه بندازین ودر آخر درس بیارین(عطر خوبی میده بهش).شیر (که ژلاتین توش حل شده) رو اضافه کنید .و بعد شکر رو بریزین. با همزن دستی خوب هم بزنید تا شکر حل بشه و شیرینیش رو هم بچشین و اگه خواستین یه کم دیگه شکر بریزین.و در آخر هم وانیل رو به مخلوط اضافه کنید. وقتی از کنارهها حباب زد سریع خاموشش کنید.
من از قبل ژلهی توتفرنگی رو آماده کردم و توی ظرفهای مورد نظرم ریختم و توش هم توتفرنگیهای خرد شده ریختم
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#کوکوی_گل_کلم 🍘 😋
▫️گل کلم متوسط ۱ عدد
▫️تخم مرغ ۳ عدد
▫️پیازچه ۴ عدد خرد شده
▫️پنیر پارمزان ۱ پیمانه
▫️نمک و فلفل
▫️بیکن یا کالباس مقداری
▫️پنیر موزورولا
🔸گل کلم و کاملا ریز خرد کنید همراه با نمک و فلفل و تخم مرغ و پنیر پارمزان و پیازچه مخلوط کنید
داخل تابه کمی روغن بریزید و دو طرف و سرخ کنید
داخل ظرف فر گذاشته و روی کوکو کمی بیکن و موزورولا بریزید توی بزارین تا روش طلایی بشه
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
6.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خورش_مرغ_و_بادمجون🍲🍆
مرغ ۴ تکه
بادمجان متوسط ۴ تا ۵ عدد
پیاز ۱ عدد
نمک فلفل سیاه بسته به ذائقه
زردچوبه ۱ ق م
رب گوجه ۲ ق غ
ابغوره ۱/۴لیوان
زعفران دمکرده ۲ ق غ
سیب زمینی ۱ عدد متوسط
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲