18.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_یخچالی #بدون_فر
بیسکوییت پتی پور وانیلی 4 بسته، شیر 2و نیم لیوان دسته دار، شکر 6 ق غ، پودر کاکائو 5 ق غ، شکلات 40گرم (چند تکه)، کره 70گرم، گردو
#گاناش👈شکلات 100گرم، خامه 100گرم، گردو
✅سس شکلاتی رو زیاد نذارین بجوشه چون کیک خشک میشه، زیادم آبکی نباشه خمیر میشه
✅چند ساعت تو یخچال بمونه خودشو بگیره
✅سایز قالب 20سانت
✅میتونین مواد رو نصف کنین و تو قالب کوچیکتر درست کنین
━••♥️⃟🍃••━
☫سیاست دشمنان مهدویت
@syasatmahdaviyat
🌴🕊🌷💚🌷🕊️🌴
#دسر_خوشمزه
این همه دسر خوشمزه و اقتصادی، مگه میشه؟
مواد لازم:شیر ۱ لیتر،آرد قنادی ۴ ق غ،پودر نشاسته ذرت ۵ ق غ،شکر ۱ پ سر پر،خامه ۲۰۰ گرم،کره ۵۰ گرم،وانیل ۱ ق چ،ژله ۱ بسته،زعفرون دم شده ،پودر کاکائو ۲ ق غ + کمی آب جوش
۲ ق چ نسکافه + ۳ ق غ آب جوش
برای تزیین: میوه/ کارامل(از لوازم قنادی میتونید تهیه کنید)
━••♥️⃟🍃••━
☫سیاست دشمنان مهدویت
@syasatmahdaviyat
🌴🕊🌷💚🌷🕊️🌴
8.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش #کوفته_مرغ_مخصوص 😋😍
این کوفته مرغ 🤤با سس بادمجون 🍆یه گزینه عالی واسه مهمونیاتونه😍
مواد لازم:
مرغ ۲۵۰ گرم🍗
پیاز یک عدد متوسط🧅
سیر ۲ حبه🧄
جعفری یا گشنیز کمی🍀
ادویه: نمک،فلفل،پاپریکا، پودر پیاز، اویشن، تخم گشنیز🧂🌶️
پودر سوخاری یا پودر نان یک ق غ🥖
مواد سس:
بادمجان ۳ عدد🍆
گوجه ۳ عدد🍅
رب یک ق غ🥫
روغن🧈
سیر🧄
زردچوبه🧂
نکات:
مواد کوفته باید حسابی ورز بدین تا منسجمبشه.با مثل من از دستگاه استفاده کنید.
تلخی بادمجون رو با نمک بگیرید بعد بشورید وسرخ کنید.
بعد از اضافه کردن کوفته ها به سس ۱۵ دقیقه با شعله کم بمونه
━••♥️⃟🍃••━
☫سیاست دشمنان مهدویت
@syasatmahdaviyat
🌴🕊🌷💚🌷🕊️🌴
شیرینی_زعفرانی سه طرح متفاوت 😍
❌کپشن مهم👇
نکات رو بگم بعد بریم سراغ مواد اولیه ؛
✅ آردها باهم متفاوته اگه از آردتون اطمینان ندارید همه آرد رو به یکباره نریزید، لطافت خمیر باید در حدی باشه که بتونید راحت ماسوره بزنید. پس اگه خمیر سفت شد بدونید آردتون سنگین هست .
✅ شیرینی این شیرینی ملایم هست ، پیشنهاد من اینه حتما یا با شکلات تزیین کنید ، یا فیلینگ گذاری کنید که شیرینیش اندازه بشه .
✅من با گاناش پسته فیلینگ کردم که دستورش به این صورت 👇
خامه صبحانه ۵۰ گرم
شکلات سفید ۶۰ گرم
پودر پسته یک قاشق غذاخوری پر
همه رو باهم بزارید رو حرارت و مدام هم بزنید تا یکدست بشه دقت کنید مواد نباید بجوشه، وقتی یکدست شد اجازه بدید خنک بشه و غلظت بگیره بعد برای فیلینگ شیرینی استفاده کنید .
✅اگه موقع فیلینگ گذاری شیرینی ها از روی هم سر میخوردن نگران نباشید بعد از چند ساعت فیکس میشن، چون باید شیرینی رطوبت فیلینگ رو جذب کنه .
مواد لازم شیرینی زعفرونی؛
کره به دمای محیط رسیده ۲۲۵ گرم ( میتونید از کره گیاهی هم استفاده کنید )
آرد ۲۲۵ گرم
پودر قند ۶۰ گرم
نشاسته ذرت ۵۰ گرم
وانیل نصف قاشق چایخوری
پودر هل نصف قاشق چایخوری
زعفران دم کرده غلیظ یک قاشق غذاخوری ( اگه رنگش کم بود میتونید بیشتر هم بزنید )
کره و پودر قند و وانیل و پودر هل و زعفران رو باهمزن برقی حدود ۳ دقیقه بزنید تا مواد پوک و سبک بشه . بعد نشاسته ذرت و آرد رو اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر لطیفی بدست بیاد که این خمیر باید چسبنده باشه و قابل ماسوره زدن .
بعد به دلخواه با هر ماسوره ای که دوس دارید خمیر رو ماسوره بزنید.
من از ماسوره های m1 و ۱۹۵ اشتباه کردم . بجای ماسوره m1 میتونید از ماسوره 2d هم استفاده کنید .
شیرینی رو تو فر با دمای ۱۶۵ درجه به مدت تقریبی ۲۰ دقیقه بپزید .باید زیر شیرینی ها کمی طلایی بشه
حواستون باشه که نسوزه
━••♥️⃟🍃••━
☫سیاست دشمنان مهدویت
@syasatmahdaviyat
🌴🕊🌷💚🌷🕊️🌴