17.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نان_پیتزایی🍕🍕
نون پیتزایی تابه ای با مواد ساده ولی خیلی خوشمزه
دوسوته بسازش
برای خمیر: 👇👇
آرد دو ونیم لیوان
شیر ولرم یک لیوان
آب ولرم یک لیوان
خمیرمایه فوری یک ق غذاخوری
نمک یک قاشق چایخوری
تخم مرغ دو عدد
استراحت ۴۵دقیقه
مواد نان:👇👇
سوسیس رنده شده سه عدد
نصف فلفل دلمه
چهار قاشق ذرت
جعفری خرد شده دو قاشق
نمک ،فلفل،آویشن،زردچوبه،پاپریکا
━••♥️⃟🍃••━
10.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش #پلو_قورمه_سبزی_دانشجویی😋😍
ی غذای سریع و خوشمزه برای روزهای پرمشغله👌😍
مواد لازم:👇👇
برنج ۳ پیمانه
کنسرو لوبیا یک عدد یا یک پیمانه لوبیای پخته شده
پیاز
مغز لیمو عمانی
سبزی قورمه سرخ شده ۴ قاشق غذاخوری
ادویه ها:👇👇
زردچوبه.فلفل قرمز.پودر گشنیز و نمک
به جای پرک لیمو عمانی از پودرش هم میشه استفاده کرد که به نظرم خوشمزه تر میشه
━••♥️⃟🍃••━
11.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش #باقلوا_شعریه😋😍
سه سوته، بدون نیاز به فر و قالب همچین باقلوای جذابی ددرست کن👌😍
موال لازم:👇👇
رشته شعریه: ۱ بسته
کره: ۵۰ گرم
هل: ۱/۲ ق چ
زعفران غلیظ: ۱-۲ ق غ
شیرعسلی :۲۰۰ گرم یا نصف قوطی
طرز تهیه:👇👇
رشته شعریه رو تو بسته بندی خودش خرد کنید، میتونید تو خردکن هم بریزید.
با حرارت ملایم ۵ دقیقه تفت بدید فقط مدام هم بزنید که نسوزه.
۵۰ گرم کره اضافه کنید و زمانیکه کره آب شد هل و زعفرون رو هم بریزید.
در آخر شیرعسلی رو اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه.
از روی حرارت بردارید و کنی که از داغی افتاد روی مشما پهن کنید. یک سمتش مغزیجات دلخواهتون رو بریزید و با همون مشما رولش کنید.
نیم ساعت بزارید فریزر یا ۱-۲ ساعت تو یخچال تا خودشو بگیره بعد به سایز دلخواه برش بدید و نوش جان کنید😋
━••♥️⃟🍃••━
19.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش #رشته_پلو😋😍
مواد لازم:👇👇
برنج: ۱ لیوان
رشته دستی تفت خورده: ۳-۴ لیوان
زردچوبه: ۱ ق چ
سیب زمینی ورقه ای: ۱-۲ عدد
کره محلی: به میزان لازم
ترکیب: پیاز یا گوشت چرخی یا سینه مرغ یا بوقلمون تفت خورده با پیاز ونمک وادویه ها برای خوشمزگی بیشتر
━••♥️⃟🍃••━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش #شیرینی_نشاسته_ای😋😍
فقط با سه ماده و بدون تخم مرغ و روغن شیرینی درست کن😋😋
مواد لازم :👇👇
پودر نشاسته ذرت 1 لیوان
2 قاشق غذاخوری پر کره
1/3 لیوان شیر تغلیظ شده (شیر عسلی)لوازم قنادیها دارن
برای تزیین به اختیار:
شکلات سفید
پسته خرد شده
✅طرز تهیه:
ابتدا فر را با دمای 180 درجه روشن می کنیم
کره را به نشاسته اضافه و هم می زنیم تا مخلوط شنی شود مانند خورده نان، سپس شیر عسلی را اضافه کرده و مخلوط کرده تا خمیری شود، سپس گلوله های کوچکی از خمیر بردارید و گرد کنید و با چنگال طرح بندازید و در فر می گذاریم تا فقط زیر شیرینی کمی طلایی شود .
مرحله اختیاری: لبه بیسکویت را در شکلات سفید آب شده و سپس در پسته آسیاب شده بزنید
🔺نکته:
هر طعمی مانند وانیل میتوانید به خمیر اضافه کنید و رویه آن می تواند شکلاتی، مربا، کارامل یا ساده باشد.
━••♥️⃟🍃••━
21.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوشمزه ترین وخوش قوام ترین مربای گل همینه👌🙌
🔺واما چند نکته اصلی:👇👇
دوستان تست اولیه قوام شربت سی دقیقه هستش ولی اگه رقیق بود چهل یا حتی چهل وپنج دقیقه هم میتونه طول بکشه ولی بیشتر از اون نه
حالا اگراولین بار هستش مربا میپزین وبعد دم گذاشتن فرداش دیدین مرباتون رقیقه گلبرگها رو جدا کنین وفقط شربتش وپنج دقیقه دیگه هم بجوشونید وبریزید روی گلبرگها واگه زیاد غلیظ بود اینبار به شربت آب جوش اضافه کنین وبزارین بجوشه تا رقیق بشه
اصلا از رنگ استفاده نکنین واز زعفران استفاده کنین برای طعمش هم هل عالیه
وحتما موقع گل خریدن بگین گل آذربایجان باشه چون گلبرگ جاهای دیگه مناسب مربا نیست وتلخ میشه
بهترین زمان برای پخت گلبرگها بعد اضافه کردنشون بیست ویک دقیقه هستش وطوری شربت وقبلش تنظیم کنین که بعد اضافه کردن گلبرگ نیاز به جوشیدن اضافی نباشه
#مربای_گل
#ماه_رمضان #افطار
━••♥️⃟🍃••━
8.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه #دسر_خوشمزه_پرتقالی🍝🍊
📌مواد لازم برای لایه پرتقالی:👇👇
آب پرتقال ۲ لیوان
شکر نصف لیوان
نشاسته ذرت سه ق غ
وانیل نوک ق چ
مواد لازم برای لایه بعدی
شکر دو سوم لیوان
وانیل نوک ق چ
نشاسته ذرت پنج ق غ
شیر دو لیوان
شکلات تخته ای خرد شده دو ق غ
هر لایه رو بزارید رویه ببنده بعد با احتیاط لایه بعدی رو بریزید
━••♥️⃟🍃••━
8.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#استاد_شجاعی
رفتارهای شایعی که شأن و قیمت روزههای ما رو خیلی پایین میارن!
࿐჻ᭂ⸙🍃🌸🍃⸙჻ᭂ࿐
🇵🇸🇮🇷
☫سیاست دشمنان مهدویت
@syasatmahdaviyat
🌴🕊🌷🕯🌷🕊️🌴