.
#خورش_بوقلمون
🔸مواد لازم:
مغز ران بوقلمون و یا ران بوقلمون ۴ عدد
پیاز بزرگ ۲ عدد
سیر ۸ حبه
زعفران دم شده
نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، (سماق ۱ ق غ خ)
آبغوره ۱/۴ پیمانه
کره ۲ ق غ خ
✅طرز تهیه:
توی قابلمه مد نظر اول پیاز و سیر خورد شده و سپس بوقلمون و کره و ادویه ها و سماق و زعفران دم شده میزنیم و در تابه رو میبندیم و میذاریم روی شعله خیلی کم تا به آرامی با آبی که خود بوقلمون پس میده یواش یواش بپزه و اواسط پخت بهش آبغوره رو اضافه میکنیم و میذاریم تا ۲ ساعت به آرامی بپزه و به غلظت بیفته خورشتمون و بوقلمونمون سرخ بشه تقریبا و یه خورشت خوشمزه و لذیذ بدست بیاریم.
🔺نکات مهم:
🔴این خورشت به آب اضافی نیاز نداره و اجازه بدین با شعبه خیلی کم با آبی که خود بوقلمون پس میده بپزه.
🔴ادویه اضافی اصلا نیاز نداره فقط چیزایی که گفتم رو بزنید.
🔴مقدار پیاز و سیر لطفا رعایت بشه که یه بوقلمون بسیار خوشعطر و طعم داشته باشین.
🟢توی این خورشت شما ذره ای بوی زحم احساس نخواهید کرد حتی اگه خورشتتون ۲ روز هم بمونه همچنان خوشمزه و خوش عطر و طعمه اینو تضمینی میگم!
حتما طبق این روش مو به مو پیش برین و این خورشت خوشمزه رو درست کنین و از طعم بینظیرش لذت ببرین❤️
━••♥️⃟🍃••━
11.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_خیس😋😍
موادلازم:👇
تخممرغ: ۱ عدد
شیر: ۱ لیوان
شکر: نصف لیوان
روغن: نصف لیوان
پودر کاکائو خالص: ۲ ق غ
وانیل: نصف ق چ
بکینگ پودر: نصف ق چ
آرد: یک لیوان
مواد لازم سس :👇
شیر : یک لیوان
پودر کاکائو خالص : ۲ ق غ
شکر : نصف لیوان
شکلات تختهای : اختیار
📌 طرز تهیه سس :
✅مواد رو باهم ترکیب کن و روی شعله ملایم همش بزن تا زمانی که ریز قُل بزنه و شکلات تختهای حل بشه بعد حرارت رو خاموش کن.
✅میتونی بهش یک چهارم استکان هم روغن اضافه کنی تا کیک براق بشه.
━••♥️⃟🍃••━
9.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ژله_پرتقال_گوگولی🍝🍊🍊
🍊 ژله پرتقال رو اینجوری درس کن
.درست کردن ژله داخل این قالب ها بخاطر کوچک بودنشون باعث میشه ژله ها خیلی زودتر ببندن و دسرهاتون سریع تر آماده بشن 👌
━••♥️⃟🍃••━
6.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرینت #جوجه به سبک رستورانی👌
مزه این جوجه کبابو فراموش نمیکنی 🤤😋
مواد لازم:
جوجه
زعفران دم کرده
۴ قاشق غذاخوری روغن
ادویه ها:نمک، فلفل سیاه، زردچوبه
۳ قاشق غذاخوری سس مایونز
نصف لیمو ترش تازه
۱ عدد پیاز
۱ عدد فلفل دلمه ای
━••♥️⃟🍃••━
14.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پاناکوتا_یلدایی🍝❤️
🍉برا طرح هندونه:
اول توی قالب یک بسته ژله قرمز رو با یک و نیم لیوان ابجوش حل کرده و توی قالب ریخته بعد روش یه مقدار از پاناکوتاه و لایه اخر نصف بسته ژله سبز ک با نصف لیوان ابجوش حل شده رو ریخته بزارید یخچال تا خودشو بگیره
🍉برای پاناکوتا:
۵ لیوان شیر رو با ۴قاشق غذا خوری پودر ژلاتین و دو لیوان شکر بزارید رو حرارت تا شکر و ژلاتین حل شه نیاز ب جوشیدن نداره
بعد کمکم به ۲۰۰گرم خامه صبحانه (من یه دونه پوره موز هم اضافه کردم ک سلیقه ای هست و کمی پودر نارگیل ) اضافه کنید و هم زده تا یکدست شه
کمی از پاناکوتاه رو داخل قالب ریخته بزارید نیم بند بعد طبق کلیپ ژله هندونه روش گذاشته و بقیه پاناکوتا ک کاملا سرد شده روش ریخته و بزارید یخچال تا کامل خودشو بگیره
بعد بیرون بیارید و نوش جان❤️
برا تزیین روش کمی بیسکویت پتی بور رو با رنگ پودری قرمز پودر کردم و روش پاشیدم ک میتونید روش دونه انار هم بزارید قشنگ میشه😍😍
━••♥️⃟🍃••━
10.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ژله_یلدایی🍝🍧
یکی از قشنگترین ژله هایی که میتونید برای یلدا درست کنید همینه هم جدیده هم خوشکله هم راحته ❤️😋
📌مواد لازم:
ژله انار نصف بسته
ژله آلوورا (۱) نصف بسته
ژله آلوورا (۲) ۱ بسته
ژله طالبی ۱ بسته
شیر جمعا ۱/۵ پیمانه
انار به میران لازم
خلال پسته به میزان لازم (قابل حذف)
✅طرز تهیه:
ژله انار رو با ۱/۳ پیمانه آبجوش وژله آلوورا (۱) رو با ۱/۳ پیمانه آبجوش و ژله آلوورا (۲) رو با یک و نیم پیمانه آبجوش و ژله طالبی رو هم با ۱ پیمانه آبجوش مخلوط کنید و بنماری کنید تا ذرات ژلاتین کاملا حل بشه
بعد بذارید کنار تا خنک بشه بعد به ژله انار ۱/۳ پیمانه شیر همدمای محیط به ژله آلوورا (۱) ۱/۳ پیمانه شیر همدمای محیط و به ژله طالبی هم نصف پیمانه شیر همدمای محیط اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست بشه
بقیه مراحل دیگه طبق ویدیو پیش برید و ژله رو آماده کنید
نوش جان❤️
━••♥️⃟🍃••━
9.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ساندویچ_ژامبون_تنوری😋🥪
📍مواد لازم:
🥖نون باگت
🥓ژامبون یا کالباس دلخواه
🥫سسی که دوست دارین مثل فرانسوی و کچاپ
🥄آویشن
🧀پنیر پیتزا
🍄قارچ نازک ورقه شده
🍟چیپس خلالی
🍅گوجه و خیارشور
━••♥️⃟🍃••━
#کاپ_کیک_هندوانه 🧁🧁🍉🍉
اینم یه کیک یلدایی سریع که تو چهل دقیقه حاضره😍🤗 بدون فر و همزن و با مواد دم دستی
✅مواد لازم:👇
🍉آرد سه صفر قنادی یک و نیم لیوان
🍉شکر نصف لیوان
🍉تخم مرغ دو عدد
🍉روغن مایع یک چهارم لیوان
🍉شیر یا آب یک سوم لیوان
🍉وانیل نصف ق چ
🍉بیکینگ پودر یک قاشق غذاخوری سر صاف
🍉رنگ خوراکی ژله ای
🔺نکات مهم:
نیازی به شعله پخش کن نیست
کیک اصلا خمیر نمیشه چون دمکنی هستش
حتما تا نصف فنجون ها آب جوش بریزید که رنگ ها قاطی نشه
با این مواد ۷ تا کاپ کیک درمیاد
حرارت شعله کم باشه
حدود بیست دقیقه ای پخته
خلال دندون بزنید اگر تمیز بیرون بیاد پخته
بعد از خاموش کردن حرارت درش رو بردارید ده دقیقه توی آب بمونن استراحت کنن
برای شب یلدا درستش کنید و لذتشو ببرید😍❤️
━••♥️⃟🍃••━