در اقتصادی که به سبب جهانیسازی قیمتها و رهاسازی نرخ ارز، هزینهها به شدت افزایش یافته اما درآمد مردم به اندازه مخارجشان رشد نکرده، اقتصاددانهایش نقدینگی دست مردم را علت تورم معرفی میکنند، مردمش از این نظر دفاع میکنند و دولتش بر اساس این نظر سیاستگذاری میکند.
@syjebraily
هدایت شده از حکمرانی اقتصادی|محمد طاهر رحیمی
📝 الگوی مخرب فروش قسطی
🔖 وقتی با «تورم» ۴۰٪ و ۵۰٪؛ «رشد نقدینگی» با روش نابخردانه «کنترل ترازنامه» به ۲۶٪ میرسد،
این مدل از نظام اقساطی شکل میگیرد که حاکی از تنگنای همزمان تولید و مصرف است
🔖 تداوم این روند منجر میشود به:
جهش بزرگتر نقدینگی یا نارضایتی اجتماعی به دلیل رشد نسبت بدهی به درآمد خانوار و بنگاه.
📍تلگرام:
https://t.me/Economics_Finance_T
📍ایتا:
https://eitaa.com/economics_finance
📍توئیتر:
https://twitter.com/taherrahimi68
آقای رئیسی عزیز ما باید از خود سوال کنند که در ۲۷ ماه گذشته، دولت سیزدهم در سیطره کدام تفکر و کدام جریان فکری بوده که این نتیجه حاصل شده است؟
بايد بهخود جرأت داد كه اين نوع جنگيدن بهدرد نميخورد و لازم است كه استراتژي اين جنگ بايد عوض شود...
@syjebraily
کشاورزان را ذینفع گرانی دلار نکنید...
با نان سفره مردم بازی نکنید...
قیمت غذای مردمی را که حقوق ریالی میگیرند، دلاری نکنید...
برای دولت کسری ایجاد نکنید...
دلار را بر این اقتصاد حاکم نکنید...
#نه_به_نئولیبرالیسم
@syjebraily
ببینید عزیزان من! جمهوری اسلامی آمد تا حرفهای خوب را به عملهای خوب تبدیل کند؛ والّا همیشه حرفِ خوب میزدیم و بلد هم بودیم. ما در دوران اختناق، آن همه سخنرانی داشتیم؛ نگاه کنید چقدر حرفهای خوب در آنها وجود دارد. در جمهوری اسلامی و حاکمیت اسلام، این حرفها باید به اعمال خوب تبدیل شود. این اعمال خوب چیست؟ همان عمل صالح است؛ «الّا الّذین امنوا و عملوا الصّالحات»؛ اینها دیگر خسران ندارند. باید همان ایدهها و آرمانها و خواستهها به واقعیت تبدیل شود و تبلور پیدا کند و عملِ صالح شود| رهبر حکیم انقلاب اسلامی
امروز به دعوت آقای حمدانی به اتفاق برادر عزیزم دکتر جمشیدوند از کارخانه پاکچوب شوش بازدید کردیم. سالانه یک میلیون متر مکعب واردات MDF داریم که انشاءالله ۴۰۰ هزار متر مکعب از آن، با تولید این کارخانه از داخل تامین خواهد شد. بیش از ۱۴۰۰ نفر در این مجموعه شاغلاند.
@syjebraily
عامل اصلی این وضعیت، تحریمهای اقتصادی آمریکا نیست، تجویزهای اقتصادی آمریکاست. رئیسی بر تحریمهایی که شما آب خوردن ملت را هم به آن گره زده بودید، غلبه کرده است. دعا و البته مطالبه میکنیم بر تجویزهایی هم که شما سرسپردهاش بودید و او گرفتارش شده است، غلبه کند.
#نه_به_نئولیبرالیسم
37.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 سردار نوعی اقدم روایت می کند:
🔹آن روز که گردان خط شکن در مخمصه عملیات گیر افتاد؛
♦️و درس بزرگی که شهید باکری، به فرمانده مغرور گردان داد.
@syjebraily
✨شناخت نئولیبرالیسم
یکی از اساسیترین انتظاراتی که از بچههای انقلابی و حزباللهی وجود دارد، دشمنشناسی است. شناخت دشمن اما با مطالعات سطحی به هیچ وجه ممکن نیست. باید برای شناخت دشمن، سلاح فکری دشمن را دقیق و عمیق شناخت.
در همین جهت، انشاءالله سعی خواهم کرد در این کانال، کتابها و مقالات وزین و معتبری که در رابطه با مکتب نئولیبرالیسم نگاشته شدهاند، معرفی کنم.
سهم شما نیز، خواندن و نوشتن است. هم مطالعه کنید، هم سعی کنید بر اساس آنچه خواندهاید، محتوا تولید کنید. سادهترین محتوایی هم که تولیدش از عهده هر کسی برمیآید، خلاصهنویسی است. با خلاصهنویسی شروع کنید و مطالبی را که فهمیدهاید، برای اطرافیان توضیح دهید.
@syjebraily
CPS_Volume 12_Issue 2_Pages 163-193 (1).pdf
341.3K
در این مقاله علمی-پژوهشی، همکار ارجمندم دکتر عبدالله قنبرلو، به بررسی آثار اجرای سیاستهای نئولیبرال بر کارکرد علوم انسانی پرداخته است.
بخشی از چکیده:
پس از پایان جنگ هشتساله، گرایش دولت ایران به سیاستهای اقتصادی نئولیبرالیستی مسبب زنجیرهای از آثار اجتماعی شد که بخشی از آن در حوزه آموزش و پژوهش ملموس بوده است؛ تحولی پرمناقشه که علاوه بر ایران در کشورهای متعددی تجربه شده است. مقاله حاضر به بررسی آثار سیاستهای اقتصادی نئولیبرال بر توسعه علوم انسانی در ایران اختصاص دارد. سؤال مقاله این است که گرایش دولت ایران به سیاستهای اقتصادی نئولیبرال پس از پایان جنگ هشتساله چه تأثیری بر کارکرد علوم انسانی در این کشور گذاشت. فرضیه مقاله این است که گرایش مذکور علوم انسانی ایران را به سمت بازاری شدن سوق داد و آن را بیش از پیش در خدمت حفظ مناسبات ثروت و قدرت قرار داد.
#شناخت_نئولیبرالیسم
@syjebraily