15.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥روایت چگونگی اجرای غیرقانونی توافقنامه پاریس
@jebraily
🔸همهٔ شرافت جریان #لیبرال را باید در همین صفحه نخست روزنامه اعتماد خلاصه کرد. آقای رئیسی با کنایه به تیم عملیات روانی آقای روحانی که تبلیغ می کردند اگر رئیسی پیروز شود، دلار پنج هزار تومان خواهد شد، گفته بود: "خدا رحم کرد من رئیس جمهور نشدم که دلار ۵ هزار تومان شود".
من اگر جای آقای رئیسی بودم حتما جوابیهای ارسال و اعتماد را وادار می کردم طبق قانون مطبوعات در همین سایز و با همین عکس، جمله واقعی را تیتر کند.
@jebraily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آقای روحانی امروز فرمودند بدون اف ای تی اف اجناس بیست درصد گرانتر خواهد شد. این فیلم متعلق به مهرماه سال نود و چهار است. زمانی که ایشان و تیمشان میخواستند برجام را به ملت تحمیل کنند. به نظرم آقای روحانی درباره تکرار یک عملیات فریب مشابه، اصلا مقصر نیست. ایشان پروژهای برای کشور تدارک دیدهاند که عنوانش "هضم ایران در نظم غربی" است و در حال پیش بردن آن هستند. طبیعتا از ابزارهای یکسان و تبشیر و انذارهای یکسانی هم برای پشیبرد بخشهای مختلف این کلانپروژه استفاده میکنند. مقصر اصلی، کسانی هستند که درباره #خسارت_محض برجام خاموشی پیشه کردند تا آقای روحانی به جای پاسخگویی، امروز با همان ادبیات نود و چهار، یک برجام دیگر تَکرار کند.
@jebraily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از صمیم قلب بابت شنیدن این سخنان از زبان آقای روحانی خوشحالم.
امیدوارم محکم بایستند و اجازه ندهند دولتهای استعمارگر با استدلالهای واژگون علمی، پیشرفت ما را مختل کنند.
انتظار این است که این سخن رئیس جمهور تحقق عملی نیز بیابد و اجرای غیرقانونی تعهدات ایران در موافقتنامه پاریس که با مصوبه ۲۰ آبان ۹۴ هیئت دولت آغاز شده، متوقف شود.
@syjebraily
⚡️فرق برنامه توسعه ما با برنامههای دوره پیشرفت کره جنوبی
🔹برنامههای پنجساله توسعه ایران که عمدتا توسط اندیشمندان لیبرال تدوین شدهاند و در موارد قابل توجهی تناقضهای آشکار با سیاستهای کلی نظام دارند، گویا اساسا به گونهای نوشته میشوند که حاصل آنها، پسرفت کشور باشد.
🔹مطالعه برنامههای توسعه ایران به ما میگوید این برنامهها اصطلاحا کارکرد "تعمیق پیشرفت" را دارد تا رسیدن به پیشرفت؛ در حالیکه ایران یک کشور در حال پیشرفت است، نه یک کشور پیشرفته.
🔹با یک مثال این مبحث را روشنتر میکنم. در برنامه پنجساله ششم توسعه هدفگذاری شده است که تولید تلویزیون از یک میلیون دستگاه در سال ۹۴ به ۱.۸ میلیون دستگاه در سال ۹۹ برسد. یا تولید خودرو سواری و وانت از ۱۰۲۰ هزار دستگاه به ۲ میلیون دستگاه در سال برسد. پرسش اینجاست که آیا افزایش تیراژ تولید، میتواند شاخصی برای پیشرفت باشد؟ یا کارکرد این شاخص بیشتر افزایش مصرف است؟ آیا هنگامیکه خودرو و تلویزیون ما مونتاژ شده و در بازار داخل به فروش میرسد، نباید افزایش تیراژ این تولید ادعایی را نشانه افزایش مصرف دانست و از آنجائیکه قطعات مونتاژ، وارد میشود، آن را به حساب پسرفت کشور گذاشت؟ کلیگوییهایی نظیر افزایش یک درصدی ارزش افزوده داخلی در حوزه صنعت ظرف ۵ سال نیز نمیتواند جبران کننده این خطای راهبردی در برنامهنویسی باشد.
🔹مطالعه برنامههای توسعه کره جنوبی به ما میگوید این کشور در دوره جهش صنعتی خود(۱۹۶۱ تا ۱۹۷۹) برنامههای توسعه پنجسالهای داشته که از نظر عنوان و بازه زمانی شباهت زیادی به برنامههای توسعه ما دارد، اما محتوای آن کاملا متفاوت است. کره در برنامههای توسعه خود، دستیابی به توان تولید را هدفگذاری میکرد نه افزایش تیراژ تولید از محل مونتاژ. مشخصا کشور برنامهریزی میکرد که تولید داخلی را جایگزین واردات نماید. برای نمونه، در برنامه پنج ساله چهارم کره، در حوزه الکترونیک می بینیم که ۵۷ قلم کالای مهم این حوزه شناسایی شده و برای تولید داخلی این کالاها برنامهریزی شده است. در آن ۵ سال ظرفیتهای کشور بسیج شد تا واردات آن ۵۷ قلم کالا با تولید داخلی جایگزین شود. مشوقها و حمایتهای گوناگونی نیز انجام شد تا کشور به این هدف دست یابد.
🔹بدون تعارف بگوئیم. تا زمانی که درب نظام برنامهنویسی توسعه و تخصیص منابع ما بر روی پاشنهای میگردد که لیبرالها در اوایل دهه ۷۰ بنا نهادند، به جایی نخواهیم رسید. این نظام باید دگرگون شود. نیازمندیها، واردات، ظرفیتها، تولیدات و مصارف کشور کاملا احصاء شود و در هر بخش، هدفگذاریهای عملیاتی برای دستیابی به توان تولید انجام گیرد. اگر میخواهیم در صنعت خودرو یا تلویزیون برنامه توسعه بنویسیم، برای دستیابی به توان تولید تعداد مشخصی قطعه صنعتی باید برنامه ریزی کنیم نه افزایش تیراژ مونتاژ.
@syjebraily
📜چکیده گفت و گو با فرهیختگان درباره ضرورت انتقال FIU به قوه قضائیه
🔹️فقدان اشراف حاکمیتی بر روندهای مالی به این معناست که نظارت و دیدبانی را از محیط مستعد فساد حذف کنید؛ بنابراین وجود یک نهاد مربوط به اطلاعات مالی در کشور قطعا ضروری است. اما نکته خیلی مهم درباره FIU این است که اگر این مرکز را در چارچوب دستورالعملهای FATF فعال کنیم، این فرصت برای جلوگیری از فساد تبدیل به تهدید خواهد شد، چرا که روندهای مالی کشور زیر ذرهبین سیستمهای اطلاعاتی بیگانه خواهد رفت.
🔹️دولتها به دلیل تعلقات سیاسی به جریانها یا انگیزههای سیاسی، از تشکیل پرونده فساد و ارسال آن به قوه قضائیه خودداری کردهاند.
قصه حقوقهای نجومی و قصه بدهیهای بانکی را میبینید. اینها مواردی از فسادهایی است که در قوه مجریه اتفاق افتاده، اما به خاطر اینکه باید پرونده تشکیل میشد و به قوه قضائیه میرفت، این پرونده تشکیل نشده و الان میبینید که چند سال از فرمان رهبری درباره حقوقهای نجومی میگذرد، ولی هیچ اتفاقی رخ نداده است. اگر FIU در قوه مجریه فعالیت کند، فردا باید منتظر این دست سیاسیکاریها باشید. آقایان مجمع تشخیص و دیگرانی که میخواهند درباره این تصمیم بگیرند، باید به سابقه این امر توجه کنند. تجربیاتی داریم ترجیح بر تئوریهایی دارند که تجربه نشدهاند.
🔹️در گزارش بانک جهانی و صندوق بینالمللی پول هم آمده که استقلال FIUهایی که در قوه مجریه هستند، زیر سوال است! لذا یکی از ضرورتهایی که بتوانیم با فساد مالی برخورد کنیم این است که نیاز داریم FIU از قوه مجریه استقلال داشته باشد. فلسفه تفکیک قوه قضائیه از قوه مجریه هم همین موارد است؛ اگر دستگاه قضایی زیر نظر دولت بود، چه اتفاقاتی رخ میداد؟ به همان دلیل FIU هم نباید زیر نظر دولت باشد.
🔹️ماده 117 قانون برنامه ششم توسعه قوه قضائیه را مکلف کرده یک سامانه الکترونیک ایجاد کند که امکان پاسخگویی فوری و برخط استعلامات موردنیاز مراجع قضایی ذیصلاح درخصوص اموال اشخاص محکومشده را داشته باشد. این مرکز باید بهصورت متمرکز تحت نظارت مستقیم رئیس قوه قضائیه فعالیت کند و از طریق دسترسی برخط به کلیه بانکهای اطلاعات افراد حقیقی و حقوقی، نیازهای کشور را درخصوص تکمیل فرآیندهای قضایی تامین کند. پس سامانه مشابهی در قوه قضائیه در برنامه ششم ما پیشبینی شده است. به نظر من این سامانه همان FIU است.
🔹️کار FIU اجرایی نیست. FIU گزارش تولید نمیکند. تولیدکنندگان گزارش مشکوک دستگاههای اجرایی هستند. FIU این گزارشها را دریافت و آنالیز کرده و هر جا لازم است پیگیری میکند و تشکیل پرونده میدهد. بنابراین این ساختار وجود دارد و ساختار دیگری لازم نیست، که برخی آقایان گفتهاند دردسر درست میشود و بابد ساختار جدید ایجاد کرد؛ این انتقاد وارد نیست.
🔹این حسن است که FIU را در جایی ایجاد کنیم که امکان درز اطلاعات از آن به خارج از کشور خیلی سختتر باشد، بنابراین این انتقاد هم وارد نیست. گزارش بانک جهانی و صندوق بینالمللی پول درباره ایجاد FIU در قوه قضائیه سه حسن را ذکر کرده است؛ از نظر مداخله سیاسی این اتفاق متضمن استقلال بالایی است. دوم اینکه اطلاعات مستقیما در اختیار نهادی قرار میگیرد که باید هم تحقیقات و هم محاکمه کند؛ هر دوی اینها وظیفه قوه قضائیه است. حالا چه ضرورتی دارد اطلاعات را در جای دیگر انباشت کرده و سپس از آنجا به جای دیگر ارسال کنید؟
حسن سوم این است که به مقامات قضایی این اجازه را میدهد بهسرعت اقداماتی نظیر ضبط داراییها و فریز کردن حسابهای بانکی و بازجوییها و بازداشتها را انجام دهند. این سرعت در رسیدگی به فساد خیلی مهم است و ما خود را نباید از این امتیاز محروم کنیم.
🔹متن کامل گفت و گو:
http://farhikhtegandaily.com/newspaper/page/2665/1/160663/0
🔹چکیده در صفحه اینستاگرام:
https://www.instagram.com/p/BryMYHvAjTQ/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=15wsmehlctpfq
@syjebraily
در شبکه اول سیما #قلاده_های_طلا_را_پخش_کنید
ابوالقاسم طالبی به معنی واقعی کلمه یک هنرمند توانمند انقلابی است. #قلاده_های_طلا شاهکار اوست که بارها دیدهام و از دیدنش سیر نشدهام. این فیلم یک روایت واقعی از فتنه ۸۸ است.
آقای طالبی امروز در توئیتی نوشته است که با وجود توصیه رهبر انقلاب به صدا و سیما برای پخش این فیلم در ایام نه دی، سازمان یا پخش نکرده یا پس از فشارهای مردمی، در شبکههای جدید و طبیعتا کم مخاطب پخش کرده است:
"حضرت #رهبری يكبار به من فرمودند كه به رئيس جمهور توصيه كردم #فيلم #قلاده_هاى_طلا را ببيند چندى پيش هم در سخنرانى عمومى ضمن اظهار لطف به قدرت سينماى ايران فرمودند من فيلمى را توصيه كردم آقاى رئيس جمهور ببيند. از دكتر علیعسگرى پرسيدم چرا هرسال #9دی فيلم #قلاده_هاى_طلا دچارسانسور وعدم پخش مى شه ياپس ازفشار مردمى براى پخشش میفرستيد شبكه افق؟گفتند من تاحالا درمورد اين فيلم چنين تصميمى نگرفتم و...به نظرشما این #نفوذی پرقدرت كيست كه درتلویزيون هرسال سعى میكنه اين قطعه ازتاريخ درست ديده نشه؟"
اینکه در ایام نه دی، این روایت موثر از فتنه جای خود را به گفت و گوهای بیخاصیت و تشریفاتی در سیما بدهد، یعنی کسانی در صدا و سیما میخواهند فتنه را تحریف کنند. آیا امسال جلوی این تحریف گرفته خواهد شد؟ باید پخش قلادههای طلا از شبکه اول سیما را ظرف دو روز آینده با تمام توان مطالبه کرد.
@syjebraily
بسمه تعالی
جناب آقای علیعسگری
ریاست محترم سازمان صدا و سیما
سلام علیکم
آقای ابوالقاسم طالبی کارگردان انقلابی، که همه ما از عنایت ویژه حضرت آقا به ایشان مطلعیم، اخیرا در توئیتی گلایه کردهاند که با وجود فرمایش صریح رهبر انقلاب به جنابعالی مبنی بر پخش فیلم قلادههای طلا در ایامالله ۹ دی، آن سازمان در اجابت این امر کوتاهی کرده و علیالظاهر برای رفع تکلیف، هر سال این فیلم را در ساعتی کممخاطب و در شبکهای کم مخاطب پخش میکند.
ما با خدای خود عهد کردهایم که از هیچ تلاشی برای تحقق اوامر ولی خود فروگذار نکنیم؛ چه، برای رسیدن انقلاب اسلامی به اهداف خود، مسیری جز این نمیشناسیم. تفاوتی هم نمیکند که این امر درباره برجام و FATF باشد یا درباره پخش یک برنامه از سازمان تحت امر شما.
لذا باستحضار عالی میرساند پخش فیلم سینمایی قلادههای طلا از یکی از شبکههای اصلی سیما( یک، دو یا سه) و گفت و گو با کارگردان فیلم درباره مستندات آن، مطالبه همه راهپیمایان نهم دیماه ۸۸ از شماست.
امید داریم با اجابت امر ولی خود، به شائبههایی که درباره نفود در سازمان صدا و سیما یا گرایش برخی مدیران آن سازمان به جریان فتنه ایجاد شده، پایان دهید.
و من الله توفیق
برادر کوچک شما
سید یاسر جبرائیلی
@syjebraily
🔴 اصلاحیه: در نامه به رئیس سازمان صدا و سیما، اینجانب برداشت اشتباهی از توئیت آقای طالبی درباره توصیه حضرت آقا درباره فیلم قلادههای طلا داشتم که ضمن پوزش از مخاطبان گرامی، آن را تصحیح میکنم. رهبر انقلاب به آقای رئیس جمهور توصیه کردهاند که این فیلم را ببینند و باقی جملاتی که آقای طالبی در توئیت پیرامون گلایه از رئیس سازمان صدا و سیما درباره نحوه پخش فیلم در ایام نه دی آوردهاند، گفت و گوی خودشان با آقای علیعسگری بوده است(که چون از جملات قبلی جدا نشده بود، باعث این اشتباه شد).
در هر صورت، از آقای دکتر علیعسگری بابت پخش این فیلم ارزشمند از شبکه اول سیما تشکر میکنم.
@syjebraily