✨درباره خیانت
🔹رهبر انقلاب میفرمایند حضرت امام در استفاده از تعابیر بسیار حساس و دقیق بودند. ایشان نقل میکنند که روزی از حضرت امام درباره یک شخصیت معروف جهان اسلام سوال پرسیدهاند که امام جملهای در رد وی میگویند و بعد اضافه میکنند "نمیدانم". اما روز بعد، خطاب به آقا میفرمایند که فلانی، درباره فلان شخص که سوال پرسیدی، همان "نمیدانم"، یعنی جمله قبلی را پاک میکنند. همین امام بزرگوار، درباره آقای منتظری آن سه تعبیر فاجر و...و...را بهکار میبرند.
🔹غرض اینکه اولیای الهی، هم نهایت احتیاط را رعایت میکنند که قضاوت نادرستی درباره افراد نداشته باشند، هم تعابیرشان از روی تعارف و تشریفات نیست، و هم اینکه تعارفی با کسی ندارند و اگر درباره فردی به تشخیصی رسیدند، در بیان آن صراحت دارند.
🔹این مشی، که مشی خود حضرت آقا نیز بوده و هست، باید الگوی ما باشد ولو نتوانیم کامل به آن عمل کنیم. رهبر حکیم انقلاب در جریان مذاکرات تاکید فرمودند که هیچ کس نباید مجموعه تیم مذاکرهکننده را سازشکار بداند، تیم مذاکره کننده امین، غیور، شجاع و متدین هستند. غیر از باقی تعابیر، به تعبیر #امین دقت کنید. امانت دقیقا در نقطه مقابل خیانت قرار دارد. آیا کسی میتواند در عین امین بودن، خائن هم باشد؟ یا خدای ناکرده حضرت آقا این تعابیر را تشریفاتی به کار بردهاند یا اینکه به اندازه کسانی که ظریف را خائن خواندهاند، ایشان را نمیشناسند؟
🔹اما آیا امین و متدین بودن، یا خائن نبودن، به معنی درست فهمیدن و درست عمل کردن و خسارت نزدن است؟ هرگز! آیا یک انسان امین ممکن نیست به دشمن اعتماد کند؟ حتما ممکن است.
🔹طرفداران افراطی و چشمبسته آقای ظریف، همین تعابیر حضرت آقا را چماقی کردهاند بر سر منتقدان، و منتقدانی نیز چشم روی این تعابیر حضرت آقا بسته و عکس آن را درباره آقای ظریف صادق میدانند! هر دو غلط است.
🔹آقای ظریف در جریان مذاکرات دچار اشتباه محاسباتی شد، فریب لبخند دشمن را خورد، به دشمن اعتماد کرد، از خطوط قرمز ترسیم شده رهبر انقلاب عدول کرد، قراردادی بست که #خسارت_محض بود، به شروط رهبر انقلاب برای اجرای برجام عمل نکرد، و همه آنچه درباره برجام گفته و شنیدهایم. اما آیا او تعمدا قصد خسارت زدن به کشور را داشت و در این خسارت، نفعی میبرد که خائنش بنامیم؟
🔹اشتباه نکنیم، آقای ظریف از خیانت مبراست، اما از خسارت هرگز. ظریف خائن نیست اما تفکر غلطی دارد و تصورش این است که میتواند با این تفکر به مردمش خدمت کند، اما نتیجه این فکر و فعل، خدمت نبوده است. او هنوز هم دارد اشتباه میکند. تصورش این است که همه چیز زیر سر یک "تیم ب" است، که در این باره سخن گفتهام.
🔹این مطلب را ناظر به بالغ بر یک هزار نظری نوشتم که در مخالفت با نظر من درباره "خائن نبودن ظریف"، دریافت کرده بودم. نمیخواهم برج عاج نشینی کرده و درباره عزیزانی که این نظرات را دادهاند، تعابیر نادرستی به کار ببرم. اما یکی از وظایف من و امثال من، همین است که در چنین برهههایی، این قبیل ناسزاها و بعضا تهمتها را هم بشنوم، اما همان ناسزاگویان را مهربانانه در آغوش بگیرم و آنها را با آنچه از دستگاه فکری ولایت آموختهام، همراه سازم. حتما من نظرات شما را تحمل میکنم و هیچ خم به ابرو نمیآورم، از جانب من هیچ اشکالی هم ندارد که باز اینگونه با من سخن بگویید، اما حتما از من انتظار نداشته باشید که برای سوت و کفی که احیانا برایم زده میشود، در گفتن حقیقت تعلل کنم یا خدای ناکرده خلافش را بگویم. حتما من هم اشتباه میکنم و بارها اشتباه خود را از همین نقدهای شما فهمیدهام، نظرتان را لایک کرده و مطلبم را اصلاح کردهام، امروز هم از شما انتظار دارم اشتباه در بکارگیری لفظ #خیانت را اصلاح کنید.
@syjebraily
✨یک نکته بسیار مهم درباره اف ای تی اف وجود دارد که ظاهرا از فرط وضوح، از نظرها دور مانده است. ترجیع بند مواضع حامیان اجرای استانداردهای این نهاد، این است که با اف ای تی اف به شفافیت و مبارزه با فساد و پولشوئی میرسیم، اما بدون آن هرگز؛ و لذا منتقدین، حامی فساد و پولشویی هستند.
ما تاکنون در پاسخ به این سخن، بر اجرای قوانین داخلی در این باره تاکید کردهایم، اما جریان لیبرال در عملیات روانی خود، در حال بیفایده جلوه دادن قوانین داخلی برای شفافیت و مبارزه با فساد است.
لیبرالها در تبلیغات خود به صورت غیرمستقیم القا میکنند که اف ای تی اف بناست بیاید و برای ما زیرساختهای شفافیت مالی و مبارزه با فساد ایجاد کند! تو گویی بناست یک سیستمی از خارج بیاید و در ایران مستقر شود و شفافیت به وجود آورد!
اما واقعیت این است که اف ای تی اف به هیچ وجه بنا نیست که پرسنل خود را به ایران بفرستد و آنها این قواعد چهلگانه را در کشور ما پیاده کنند! همه آنچه اف ای تی اف میخواهد، به دست دولت خود ما انجام خواهد شد، نه کس دیگر! اف ای تی اف فقط به صورت دورهای، وجود زیرساختها و عملکرد مکانیسمهایی که به دست خودمان ایجاد کردهایم را بازرسی خواهد کرد.
همه سخن ما این است که وقتی خودمان بناست این استانداردها را پیاده کنیم، چرا مستقل از تحمیلهای این نهاد و بدون ایجاد برخی زیرساختهای مورد نظر آن که نشت اطلاعات کشور را-به دست خودمان!- در پی دارد، این کار را نکنیم؟
لذا باید درباره این عملیات فریب هشیار بود. وقتی قرار است یک سری قواعد به دست خود ما اجرا شود، این ادعا که مخالفان اف ای تی اف مخالف شفافیت هستند، یک سخن کاملا بیراه است. قوانین داخلی موجود درباره شفافیت و مبارزه با پولشویی، شامل همه استانداردهای اف ای تی اف هستند، به جز آن قسمت که موجب درز اطلاعات به خارج و کمک به دشمن برای هوشمندسازی تحریمها میشود.
@syjebraily
🛑نماز شبخوانهای غربگرایی که به فکر صلاح ملتاند، نه به دنبال ضربه زدن به اسلام!
هستند اشخاصی که #متدین هم هستند، نمازخوان هم هستند، شاید نماز شب هم میخوانند، اما افکارشان این طوری پرورش یافته؛ یعنی، از بچگی به گوش اینها خواندهاند که این کشورهای ضعیف بدون وابستگی یا به این طرف یا به آن طرف، بدون این، برایشان امکان استمرار حیات نیست! وقتی هم وارد شدند در مدرسه، توی مدرسه این را به گوششان خواندهاند. وقتی هم وارد شدند در جامعه، هی این در گوششان خوانده شده است، در روزنامهها تبلیغ شده است، در مجلات تبلیغ شده است، همه جا این مطلب پیش آمده است که شما خودتان نمیتوانید خودتان را اداره کنید. اگر از دامن شرق فرار کنید، به دامن غرب باید پناهنده بشوید! این اشخاص متدینی هم که نمازخوان هم هستند، متدین هم هستند، لکن این معنا در ذهنشان هست که... باید به طرف غرب برویم، و حالا امریکاست. اینها نه اینکه غرضشان این است که - مثلاً - یک صدمهای به اسلام وارد بشود، نه، اصلاً این طوری پرورش پیدا کردهاند؛ فکرشان این طوری است؛ صلاح را این میدانند.
🔹صحیفه امام خمینی(ره)، ج۱۴،ص ۴۳۵-۴۳۶
@syjebraily
13.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حضرت آیتالله خامنهای دو بار به عنوان رهبر انقلاب اسلامی انتخاب شدند. آیا انتخاب اول ایشان موقت بود؟
واقعیت #رهبر_موقت
برگی از #روایت_رهبری
@syjebraily
7.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 خاطره آیت الله خامنهای از جلسه توصیه حضرت امام درباره رهبری ایشان
@syjebraily
13.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 پاسخ به شبهه تکراری موقت بودن رهبری آیت الله خامنهای
@syjebraily
✨هوشمندی تهران در مدیریت ماجرای ۱۵ جولای
🔹مطالعه روایت رند پال سناتور آمریکای از دیدار خود با آقای ظریف، که توسط وزارت خارجه تکذیب نشده است، نشان میدهد وزیر امور خارجه ما همچنان با این تصور که مسئله آمریکا با ملت ایران، سلاح هستهای است، پیشنهاداتی برای رفع نگرانی طرف آمریکایی ارائه و انتظاراتی مطرح میکند . از جمله اینکه لغو تحریمها به تصویب کنگره برسد؛ کاری که اوباما نتوانست انجام داد.
🔹رند پال اما با علم به اینکه این پیشنهاد هرگز از سوی ترامپ پذیرفته نخواهد شد، از آقای ظریف میخواهد خودش این پیشنهاد را در کاخ سفید به ترامپ بدهد. حضور آقای ظریف در کاخ سفید به قدری برای ترامپ مهم بوده که حتی وی به تحریم تهدید می شود.
🔹آقای ظریف مسئله را با تهران در میان میگذارد و آنگونه که پیداست، اجازه ملاقات با ترامپ به او داده نمیشود. این هوشمندی در منع آقای ظریف از ملاقات با ترامپ، یک توطئه بزرگ را خنثی میکند. ترامپ قصد داشت عکس یادگاری با وزیر خارجه جمهوری اسلامی گرفته و ضمن علنی کردن پیشنهادات آقای ظریف، گشوده شدن باب مذاکره را اعلام کرده و بلافاصله با وعده و وعیدهای دروغین، بگوید این کم است و ایرانیها باید امتیازات بیشتری بدهند. در اینصورت، مسیری باز میشد که انتهایش، کاملا روشن است.
ترامپ تصور میکند همان کاری را که با کره شمالی کرد، می تواند با ایران نیز انجام دهد. غافل از اینکه در ایران، حکیمی رهبری میکند که نمیتوان در دیپلماسی حریفش شد. تحریم آقای ظریف، عصبانیت ترامپ از نیفتادن تهران در دامی بود که در ۱۵ جولای پهن شد.
@syjebraily
بسمه تعالی
جناب آقای محسن هاشمی رفسنجانی
سلام علیکم
جنابعالی به اهمیت و جایگاه تاریخ انقلاب اسلامی در معادلات حال و آینده کشور واقفید و استحضار دارید که خاطرات مرحوم پدرتان، جناب حجتالاسلام و المسلمین اکبر هاشمی رفسنجانی، به سبب نقشهای کلیدی که در نظام جمهوری اسلامی به عهده داشتهاند، محل رجوع پژوهشگران، تحلیلگران و صاحبنظران است.
خاطرات مرحوم هاشمی اما گاها شاید به سبب فاصله گرفتن ایشان از رویدادها یا هر دلیل دیگری، با اسناد متقن و غیرقابل تشکیک، در تضاد آشکار است و معالاسف، همین روایتهای مخدوش، وسیله تحلیلهای ناصوابی از رویدادهای مهم تاریخ انقلاب اسلامی شده است.
اینجانب در خلال پژوهش برای نگارش کتاب #روایت_رهبری به برخی از این خطاهای آن مرحوم در روایت تاریخ برخوردم و بر خود فرض دانستم از جنابعالی تقاضا کنم در چاپهای جدید خاطرات حجتالاسلام والمسلمین هاشمی رفسنجانی، موارد ذیل را به نحوی که صلاح میدانید، اصلاح فرمایید.
۱. ایشان در صفحه ۱۵۰ کتاب خاطرات سال ۶۸ (بازسازی و سازندگی) نوشتهاند که "ابتدا به پیشنهاد اعضای جامعه مدرسین [حوزه علمیه قم] که عضو مجلس خبرگان بودند، آیتالله گلپایگانی مطرح شد. حدود ۱۴ نفر به ایشان رای دادند". اسناد مربوط به مذکرات ۱۴ خرداد ۶۸ نشان میدهد این ماجرا از اساس واقعیت ندارد و به هیچ وجه درباره حضرت آیتالله گلپایگانی، هیچگونه رای گیری انجام نشده است که تعداد آرای ایشان، ۱۴ باشد. آقای هاشمی در موقعیتهای دیگری نیز همین مسئله را با افزودن تحلیلهایی بیان فرمودهاند.
۲. آقای هاشمی در گفت گویی با روزنانه شرق، می گویند: "نظر آیتالله خامنهای روی شورا بود و سخنرانی خوبی هم کردند و توضیح دادند که شورا لازم است، اما وقتی که رای گرفتیم، اینگونه شد". در صفحه ۱۵۰ از کتاب بازسازی و سازندگی نیز در همین رابطه نقل قولی را به حضرت آیتالله خامنهای نسبت میدهند که ایشان گفتهاند: "من با رهبری شورایی مطابق قانون اساسی موافقم و با رهبری فردی مخالفم. پس چگونه نامزد شوم؟". بر اساس اسناد موجود، ممکن است کسی تحلیلش این باشد که حضرت آیتالله خامنهای نظرشان بر شورایی بودن رهبری بوده-که دلایلش قابل بحث است- اما ایشان نه در حمایت از رهبری شورایی "سخنرانی" کردهاند و نه آن نقل قول آقای هاشمی معتبر است. اساسا آیت الله خامنهای برای رهبری نامزد یا کاندیدا نشده و چنان سخنی نگفتهاند.
لذا از جنابعالی تقاضا دارم در اولین فرصت، این روایتهای مخدوش را طی اطلاعیهای اعلام کرده و در تجدید چاپ کتب خاطرات آن مرحوم، موارد یاد شده به نحو صلاحدید اصلاح بفرمایید.
با تشکر
سید یاسر جبرائیلی
نویسنده کتاب روایت رهبری
http://yon.ir/YII6u
@syjebraily
38210.pdf
1.5M
✨در گفتگو با روزنامه چاپ امروز فرهیختگان به موضوع پیشنهاد جدید اروپایی ها ،مشخصا فرانسه و ایجاد خط اعتباری ۱۵ میلیارد دلاری پرداخته ام.
@syjebraily