▫️متخصصان مراقبتهای بهداشتی در نیویورک، ثروتمندترین شهر در ثروتمندترین کشور دنیا، برای مبارزه با #کرونا گان پزشکی برای پوشیدن ندارند و از پلاستیک زباله، گان میسازند.
▪️در چنین شوربختانهای، ترامپ ریاکارانه به ایران پیشنهاد کمک میدهد. اول آمریکا، احمق!
@syjebraily
#KhameneiTheGreat inspired many oppressed people across the globe to think about the reason for their suffering: greed and arrogance of the U.S. regime.
Now "They desire to extinguish the light of Allah with the breath of their mouths, but Allah will perfect His light"/Quran,61:8
@syjebraily
سید یاسر جبرائیلی
@syjebraily
⚡️این سخن آقای جهانپور دقیق است. در جامعه اسلامی، ثروت نباید موجد حق و امتیاز شود؛ به ویژه اینکه آن حق و امتیاز، تخلف از تدابیر و مقررات ملی باشد.
▫️کسی که تریلی دربست میکند تا خودرویش را به شهر دیگری منتقل کند و خود با پرواز به مقصد میرود، آیا ابایی از پرداخت عوارض بیشتر برای آزادراه دارد؟
🔹مقایسه این مسئله با کارآیی جریمه عبور از چراغ قرمز نیز غلط است. اگر یک ثروتمند از چراغ قرمز عبور نمیکند، به دلیل مبلغ جریمهاش نیست، بلکه فشار اجتماعی ناشی از فرهنگ حاکم، و نیز احتمال توقیف خودرو پس از تکرار تخلف عامل اصلی بازدارنده است.
🔸نسخهای که برای کنترل تردد در ایام کرونا با وضع عوارض پیچیده شده، ریشه در یک تفکر غلط دارد که مکانیسم قیمت را عادلانهترین روش توزیع میداند و میگوید قیمت منابع و امکانات محدود باید به اندازهای بالا برود که تقاضا به اندازه عرضه کاهش یافته و تعادل برقرار شود. روکشی از دلسوزی اجتماعی نیز روی ماجرا کشیده شده و گفته میشود درآمد حاصل از فروش منابع محدود به ثروتمندان، خرج فقرا و خدمات اجتماعی شود.
🔹اما واقعیت این است که عامل اصلی شکاف طبقاتی و بیعدالتی در جامعه، همین توزیع منابع با مکانیسم قیمت و فروش حق و امتیاز است. آن هزینهای که بابت فروش منابع از ثروتمندان اخذ شده و هزینه فقرا میشود، هرگز جبران کننده شکاف ایجاد شده میان فقیر و غنی نخواهد بود.
🔸منابع و امکانات و امتیازات عمومی، یا محدود هستند، یا قابلیت توزیع برابر برای همه جامعه را دارند. اگر منابع و امکانات، محدود هستند، صرفا باید در جهت پیشرفت کشور و افزایش رفاه عمومی صرف شوند. اختصاصی کردن این منابع و امتیازات، اقشار ثروتمند جامعه را ممتاز و بقیه را محروم خواهد کرد.
✨رهبر حکیم انقلاب در دیدار آبان سال گذشته خود با تولیدکنندگان و کارآفرینان، اشاره ظریفی به این مسئله داشتند که باید برای تحقق عدالت اجتماعی، اندیشمندان و صاحبنظران در آن تدقیق کنند: "در جامعه، یک عدّهای بیشتر دارند، یک عدّهای کمتر دارند؛ این اشکالی ندارد؛ منتها منابع عمومی بایستی عادلانه توزیع بشود؛ این نگاه اسلام به ثروت است. طبعاً در نظام اسلامی، شکاف طبقاتی پیش نمیآید؛ آن شکاف و آن درّههای طبقاتی دیگر تحقّق پیدا نمیکند؛ تفاوت هست، امّا آن شکاف طبقاتی دیگر نیست."
▪️انشاءالله در آینده نزدیک به طور مبسوط به این مسئله خواهم پرداخت.
@syjebraily
سید یاسر جبرائیلی
⚡️صدا و سیما و گناه نابخشودنیِ "مرجعیتبخشی" به بازیگران 🔹چرا بازیگران سینما و تلویزیون، به اندازه
📎 #بازنشر به مناسبت پخش سریال پایتخت ۶
🔺صدا و سیما و گناه نابخشودنیِ "مرجعیتبخشی" به بازیگران
🔹چرا بازیگران سینما و تلویزیون، به اندازهای مرجعیت اجتماعی یافتهاند که در بزنگاههای مهم سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی نقشهای اساسی و بعضا تعیین کننده ایفا میکنند؟ آیا آنان شایستگی چنین جایگاهی را در جامعه دارند؟
🔹پیش از پاسخ به این سوال، باید در شخصیت بازیگران دقیق شویم. بازیگر کیست؟ بازیگر در واقع هنرمندی است که میتواند ذهن خود را در اختیار نویسنده و جوارح خود را در اختیار کارگردان بگذارد تا به دستور آنها بگوید و بجنبد. بازیگر به اختیار خود نه سخنی میتواند بگوید و نه حرکتی میتواند بکند.
اواخر سال ۱۳۹۷ اتفاقی افتاد که اشاره به آن، در لمس بیشتر این معنی به ما کمک میکند. وقتی خشایار الوند، نویسنده سریال پایختت چهره در نقاب خاک کشید، دیدیم که کل پروژه متوقف شد؛ نقی معمولی با رفتن خشایار الوند دچار مرگ مغزی شد و از سیروس مقدم که مسئول تنظیم حرکات جوارح او بود نیز، کاری برای احیایش برنیامد. آقای مقدم حرف جالبی در تلویزیون زد و گفت من تجربه از دست دادن عوامل را در میانه کار دارم و پس از فوت خانم پوپک گلدره، بازیگر دیگری را جایگزین کردم. اما نویسنده را نمیتوان جایگزین کرد و آقای مقدم هم نتوانست. نویسنده خالق همه شخصیتهای فیلم و داستان فیلم است و جایگزین ندارد.
🔹حال پرسش اینجاست که چرا علاقه مردم به شخصیت نقی معمولی-که مخلوق ذهن خشایار الوند است- آقای محسن تنابنده را تبدیل به سلبریتی میکند و او در مسائل گوناگون از موضع و جایگاه نقی معمولی اظهار نظر میکند؟ آیا او این حق را دارد؟ آیا تبدیل شدن بازیگران به صاحبنظران اجتماعی، سوء استفاده و سرقت شخصیت محبوبی نیست که نویسنده خلق کرده است؟
🔹پاسخ این سوالات البته روشن است. اما چه چیزی باعث شده است که بازیگران، به چنین جایگاهی در اجتماع برسند؟ به نظر میرسد مقصر اصلی در این سرقت شخصیتی، سیاستگذاران و تصمیمگیران سازمان صدا و سیما هستند. سازمان صدا و سیما به جای اینکه بیینده را از این وهم در بیاورد که آنچه دیده است، فیلم است و آنکه بازی میکند، در حال اجرای دستورات نویسنده و کارگردان است، در فضای خارج از فیلم بیشتر به وهم اینهمانی معمولی-تنابنده دامن میزند.
وقتی گاه و بیگاه، در برنامههای مناسبتی، بازیگر میهمان است و مجری از علائق و سلایقش تا نظراتش درباره مسائل گوناگون از او سوال میکند، روشن است که این بازیگر دچار توهم صاحبنظر بودن در امور گوناگون جامعه خواهد شد. درباره خوانندگان محترم نیز مسئله همین است. حنجره خوبی دارند و توانستهاند مفهومی که شاعر میسراید و با وزنی که او ساخته، صدایی بسازند، اما گاه شخصیت شاعر را به سرقت میبرند و چنان رفتار میکنند که گویی آنچه خواندهاند، سخن خود آنهاست.
🔹وقتی این توهم، هم در بازیگر و هم در مردم، ایجاد شد، بازیگران یا به استخدام سیاسی درمیآیند و در بزنگاههای سیاسی مورد بهرهبرداری قرار میگیرند، یا اینکه دوز این توهم در جامعه چنان بالا میزند که بازیگران سیاستمدار میشوند.
🔹این وضعیت متوهمانه، حاصل نگاه تفرجگاهی به جای نگاه دانشگاهی به صدا و سیماست. هدف صدا و سیما نباید سرگرم کردن مردم و گذراندن وقت آنها باشد، بلکه هدف باید اعتلای سواد و فهم و درک و آگاهی مردم باشد. سلبریتیپروری و مرجعیتبخشی به آنها، با این اهداف متعالی در تضاد و تناقض است.
🔹خوب است دوستان تصمیمگیر در صدا و سیما، اگر هم بنا دارند به جای دانشمندان و صاحبنظران، عوامل فیلم و سریال را به برنامهها دعوت کرده و از علایق و سلایقشان سوال کنند، به جای بازیگران نویسندگان فیلمنامهها، و به جای خوانندگان، شاعران را دعوت کنند تا درباره آنچه خلق کردهاند با مردم سخن بگویند.
@syjebraily
✨حاج ولی الله کلامی را ما آذری زبانها به کتابهای شعرش در مدح و ثنای اهل بیت(علیهمالسلام) میشناسیم و از کودکی اشعارش را از زبان مداحان اهل بیت(ع) شنیدهایم. یک بار وقتی در محضر رهبر انقلاب شعر خواند، آقا فرمودند "کلامی را کلام از دل برآید..."
▫️حاج ولیالله کلامی اما رزمنده دیروز و امروز نیز هست. تصویر بالا عکسی از اوست که در حال خیاطی لباس برای رزمندگان است و تصویر پایین، او را در حال دوختن ماسک برای مبارزه با #کرونا ثبت کرده است.
▪️پس از دیدن این عکس، امروز با ایشان تماس گرفتم تا بابت همه مجاهدتهایشان تقدیر کنم. میگفت هیئتشان کارگاه خیاطی راهانداخته و روزانه بخشی از کار چهل هزار ماسک را انجام میدهند. گفت هیئت حاج مهدی رسولی هم تیمهای ضدعفونیسازی راهانداختهاند و مشغول کارند.
▫️آقای پناهیان تعبیر زیبایی درباره ابتلای انسانها دارد. میگوید امتحانهای الهی برای این است که انسان سرّ درون خود را نشان دهد. میتوان درباره ظهور و بروز سرّ درون یک ملت نیز این تعبیر را به کار برد و گفت امتحانهای الهی، موجب تجلی اسرار درون ملتهاست.
برای اینکه سرّ درون ملت ایران را بدانیم، کافی است به رفتار آنها هنگام بلایا دقت کنیم.
در شرایطی که مردم غرب به جان هم افتادهاند، #مردم_مهربان_ایران برای یکدیگر از جان مایه میگذارند.
https://b2n.ir/373889
@syjebraily
✍نقش صندوق بینالمللی پول در اغتشاشات آبان ۹۸
رهبر حکیم انقلاب اسلامی آذرماه سال نود و هفت به دولت دستور دادند که در ساختار بودجه اصلاحاتی انجام شود. این دستور برای این بود که برای اشتغال و تولید بسترهای مناسبی در بودجه فراهم شود و بودجه، متناسب با چالشهای کشور تنظیم شود.
طیف نئولیبرال حاکم بر نهادهای اقتصادی دولت اما به جای اصلاح ساختار بودجه متناسب با چالشهای کشور و ایجاد بسترهای مناسب برای اشتغال و تولید در بودجه، سراغ صندوق بینالمللی پول رفت تا با مشورت این نهاد که آلت دست وزارت خزانهداری آمریکاست، ساختار بودجه کشور را اصلاح کند.
اوایل سال نود و هشت، با همکاری وزارت اقتصاد و سازمان برنامهوبودجه، یک هیئت چهار نفره از طرف صندوق بینالمللی پول به ایران آمد تا در زمینه اصلاحات ساختار بودجه کشور و برخی مسائل دیگر به مسوولان دولتی مشورت دهد. این هیئت به مدت دو هفته در ایران بود و ماموریت خود را به انجام رساند.
خردادماه نود و هشت، وقتی سازمان برنامه و بودجه، "چارچوب اصلاح ساختاری بودجه" را منتشر کرد، آنها که با صندوق بینالمللی پول آشنا هستند، کاملا دریافتند که این نسخه را صندوق برای ایران نوشته است. راقم این سطور یاد "جفری ساکس" افتاد که برای لهستان، یک شبه نسخه ۱۵ صفحهای اصلاحات نئولیبرالی پیچید و اقتصاد آن را ویران کرد.
در سند ۴۴ صفحهای "چارچوب اصلاح ساختاری بودجه"، ۷۴ بار کلمه #یارانه آمده بود و سند بر حذف یارانه بنزین و سایر حاملهای انرژی، یارانه کالاهای اساسی، یارانه تولید، یارانه کشاورزی و... تصریح داشت.
این سند آنچه رهبر انقلاب میخواستند نبود و همانگونه که انتظار میرفت، ایشان این سند را تنفیذ نکردند. اما طولی نگذشت که اجرای سند توسط دولت آغاز شد و اولین گام، افزایش قیمت بنزین بود که در آن جمعه معروف اتفاق افتاد.
با اجرای نسخه صندوق و افزایش قیمت بنزین، کشور به آشوب کشیده شد و اربابان آمریکایی صندوق، که با علم به آثار نسخه صندوق انتظار این اتفاقات را میکشیدند، وارد صحنه شدند تا از آشوبی که خود برایش نسخه پیچیده بودند، علیه نظام بهرهبرداری کنند.
دقت کنیم که ماجرای اصلاح ساختار بودجه و افزایش قیمت بنزین، صرفا ناشی از تعلق خاطر و اشتیاق تیم اقتصادی دولت به نسخههای صندوق بود. اگر ایران از این نهاد وام بگیرد، اشتیاق ۹۸ جای خود را به الزام و اجبار ۹۹ خواهد داد.
@syjebraily
✍نقش صندوق بینالمللی پول در اغتشاشات آبان ۹۸
رهبر حکیم انقلاب اسلامی آذرماه سال نود و هفت به دولت دستور دادند که در ساختار بودجه اصلاحاتی انجام شود. این دستور برای این بود که برای اشتغال و تولید بسترهای مناسبی در بودجه فراهم شود و بودجه، متناسب با چالشهای کشور تنظیم شود.
طیف نئولیبرال حاکم بر نهادهای اقتصادی دولت اما به جای اصلاح ساختار بودجه متناسب با چالشهای کشور و ایجاد بسترهای مناسب برای اشتغال و تولید در بودجه، سراغ صندوق بینالمللی پول رفت تا با مشورت این نهاد که آلت دست وزارت خزانهداری آمریکاست، ساختار بودجه کشور را اصلاح کند.
اوایل سال نود و هشت، با همکاری وزارت اقتصاد و سازمان برنامهوبودجه، یک هیئت چهار نفره از طرف صندوق بینالمللی پول به ایران آمد تا در زمینه اصلاحات ساختار بودجه کشور و برخی مسائل دیگر به مسوولان دولتی مشورت دهد. این هیئت به مدت دو هفته در ایران بود و ماموریت خود را به انجام رساند.
خردادماه نود و هشت، وقتی سازمان برنامه و بودجه، "چارچوب اصلاح ساختاری بودجه" را منتشر کرد، آنها که با صندوق بینالمللی پول آشنا هستند، کاملا دریافتند که این نسخه را صندوق برای ایران نوشته است. راقم این سطور یاد "جفری ساکس" افتاد که برای لهستان، یک شبه نسخه ۱۵ صفحهای اصلاحات نئولیبرالی پیچید و اقتصاد آن را ویران کرد.
در سند ۴۴ صفحهای "چارچوب اصلاح ساختاری بودجه"، ۷۴ بار کلمه #یارانه آمده بود و سند بر حذف یارانه بنزین و سایر حاملهای انرژی، یارانه کالاهای اساسی، یارانه تولید، یارانه کشاورزی و... تصریح داشت.
این سند آنچه رهبر انقلاب میخواستند نبود و همانگونه که انتظار میرفت، ایشان این سند را تنفیذ نکردند. اما طولی نگذشت که اجرای سند توسط دولت آغاز شد و اولین گام، افزایش قیمت بنزین بود که در آن جمعه معروف اتفاق افتاد.
با اجرای نسخه صندوق و افزایش قیمت بنزین، کشور به آشوب کشیده شد و اربابان آمریکایی صندوق، که با علم به آثار نسخه صندوق انتظار این اتفاقات را میکشیدند، وارد صحنه شدند تا از آشوبی که خود برایش نسخه پیچیده بودند، علیه نظام بهرهبرداری کنند.
دقت کنیم که ماجرای اصلاح ساختار بودجه و افزایش قیمت بنزین، صرفا ناشی از تعلق خاطر و اشتیاق تیم اقتصادی دولت به نسخههای صندوق بود. اگر ایران از این نهاد وام بگیرد، اشتیاق ۹۸ جای خود را به الزام و اجبار ۹۹ خواهد داد.
@syjebraily
🔸️اطلاعیه سازمان برنامه و بودجه درباره مطلب "نقش صندوق بینالمللی پول در اغتشاشات آبان ۹۸"
🔸️به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از مرکز اطلاع رسانی، روابط عمومی و امور بین الملل سازمان برنامه و بودجه کشور، پیرو ادعاهای آقای یاسر جبرائیلی رئیس مرکز ارزیابی و نظارت راهبردی دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام در خصوص نقش صندوق بین المللی پول در تدوین "چارچوب اصلاح ساختاری بودجه" به استحضار مردم شریف و اصحاب رسانه می رساند:
۱- ادعای وی کذب محض بوده و سازمان برنامه و بودجه همانطور که به دفعات و به طور تفصیلی در مورد چگونگی تدوین طرح اصلاح ساختار بودجه توضیحات لازم را داده و به تکرار یادآور می شود که این طرح با تلاش شبانهروزی بیش از یکسال از ظرفیت کارشناسی این سازمان و گروههای متعددی از متخصصان، اندیشمندان و قابلیتهای موجود در دانشگاهها، پژوهشکدههای فعال در این حوزه تهیه و به تایید شورای عالی هماهنگی اقتصادی رسیده است.
۲- چارچوب اصلاح ساختاری بودجه در جلسه شورای هماهنگی اقتصادی سران قوا بررسی و تصویب شده است و ادعای تنفیذ نشدن آن از سوی رهبر معظم انقلاب کذب محض است و همانطور که قبلا اعلام شده ایشان اختیار تصمیم گیری را به سران ۳ قوه تفویض کرده بودند.
۳- اصلاح قیمت بنزین هیچ ربطی به صندوق بین المللی پول نداشته و همانطور که رهبر معظم انقلاب فرمودند از مدت ها قبل و بنا به توصیه ایشان در خصوص کنترل مصرف در دستور کار دولت قرار داشته است.
۴- خوب است این فرد که خود را محقق اقتصاد سیاسی معرفی کرده و به جریانی تعلق دارد که ادعای ولایتمداری انحصاری دارند بار دیگر بیانات شجاعانه رهبر معظم انقلاب پس از اصلاح قیمت بنزین را مطالعه کند و در این شرایطی که سازمان برنامه و بودجه همه توان خود را صرف مدیریت بهتر بحران کرونا کرده است بجای ایجاد مزاحمت برای نهادهای رسمی کشور، میزان رنگ و بوی افراطی گری در افکار و نوشته های خود را بسنجد و با طرح مطالب كذب در اين شرايط حساس اذهان عمومي را دچار تشويش نكند.
🔸️انشاءالله به زودی پاسخ این اطلاعیه را برای تنویر افکار عمومی منتشر خواهم کرد. عجالتا خوب است دوستان سازمان برنامه، اطلاعیههای رسمی خود طی یک سال اخیر را یک بار مرور کنند که مستندات پاسخ حقیر خواهد بود!
@syjebraily
4_5764946245630036097.pdf
208.2K
✍تاملی در تکذیبیه سازمان برنامه و بودجه درباره همکاری با IMF پیرامون اصلاح ساختاری بودجه
@syjebraily
⚡️در طرح "اصلاح ساختاری بودجه" که توسط سازمان برنامه و بودجه با مشارکت صندوق بینالمللی پول تدوین شده، فراهم کردن شرایط فروش بنگاههای دولتی به بیگانگان پیشبینی شده است. در این سند آمده است: "با تجدید ساختار بنگاههای دولتی پیش از واگذاری، شرایط برای حضور سرمایهگذار خارجی برای مالکیت و مدیریت بنگاههای دولتی فراهم شود".(ص۲۵)
🔺این سیاست، یک سیاست آشناست که تقریبا در همه کشورهای قربانی IMF پیاده شده و قدرت واقعی از حکومت به ابرشرکتهای خارجی منتقل شده است.
🔺در قانون اساسی ما، اقتصاد از سه بخش دولتی، خصوصی و تعاونی تشکیل شده است. در سیاستهای کلی اصل ۴۴ نیز سخن از واگذاری بخشهای غیرحاکمیتی اقتصاد به #مردم است. نه قانون اساسی و نه سیاستهای کلی، مجوز فروش شرکتهای دولتی به بیگانگان را نداده است.
@syjebraily
✨۱۲ فروردین؛ روز شکست سنگین لیبرالیسم از اسلام سیاسی
▫️برگزاری رفراندوم درباره نظام جمهوری اسلامی، تبدیل به اوّلین عرصه بروز و ظهور تضادّ فکری مهندس مهدی بازرگان و اعضای دولت موقّت با امام(ره) و مردم شد.
▪️«جمهوری اسلامی» در واقع نظریهای سیاسی مبتنی بر اندیشه سیاسی اسلام و الگویی برای پیادهسازی حکومت اسلامی بود. امام(ره) وقتی در یازده آبانماه 1357 در گفتگو با تلویزیون لوکزامبورگ هدف نهضت را برقراری جمهوری اسلامی و برنامه را تحصیل استقلال و آزادی اعلام کردند، این هدف و برنامه، تبدیل به یک شعار و مطالبه فراگیر مردمی شد که در همه راهپیماییهای سراسری در ماههای منتهی به پیروزی انقلاب اسلامی به گوش میرسید: «استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی».
▫️ایشان در مقطع پس از پیروزی انقلاب و ناظر به رفراندوم درباره نظام سیاسی جدید، ضمن دعوت مردم به رأی به جمهوری اسلامی، تصریح داشتند که رأی به جمهوری اسلامی، رأی به حکومت اسلام است و مردم را دعوت میکردند که در رفراندوم به جمهوری اسلامی رأی دهند.
▪️با این وجود امّا اعضای دولت موقّت که مشخّصاً از جانب امام(ره) مأمور برگزاری رفراندوم درباره «جمهوری اسلامی» شده بودند، در زمره مخالفان جمهوری اسلامی قرار گرفته و شروع به موضعگیری علیه ایده جمهوری اسلامی و ارائه مدلهای حکومتی جایگزین کردند. مهندس بازرگان آشکارا موضع میگرفت که باید به جمهوری اسلامی صفت «دموکراتیک» را اضافه کرد؛ یا احمد صدر حاجسیّدجوادی وزیر کشور دولت موقّت که متولّی برگزاری انتخابات بود، پا را فراتر گذاشت و پیشنهاد حذف کلمه اسلام را داد: «مناسب آن است که فقط مفهوم جمهوری دموکراتیک باشد تا در تدوین قانون اساسی بتوانیم آن را به هر شکلی درآوریم.».
▫️علاوه بر اعضای دولت موقّت، جریانهای معارض فکری چون کمونیستها، لیبرالها، تجزیهطلبان و... که علیرغم قلّت اعضا و فقدان حمایت مردمی، از پشتوانه رسانهای داخلی و خارجی قدرتمندی برخوردار بودند، تبلیغات وسیعی علیه «جمهوری اسلامی» به راه انداختند. امام(ره) در مقابل همه این جریانهای انحرافی ایستادند و تصریح کردند: «آنچه ملّت شریف ایران در سرتاسر کشور با فریاد از آن پشتیبانی نموده است همین «جمهوری اسلامی» بوده است، نه یککلمه زیاد و نه یککلمه کم.» و حتّی در پاسخی علنی به تمایلات مهندس بازرگان فرمودند آنها که میخواهند کلمه «دموکراتیک» را به این عبارت اضافه کنند، غربزدگانی هستند که نمیفهمند چه میگویند: «اینها یا جاهلند و نمیفهمند چه میگویند، یا عامدند و خائن... ملّت ما خون داده است تا جمهوری اسلامی وجود پیدا کند نه جمهوری، نه جمهوری دموکراتیک [ که] یعنی جمهوری غربی، یعنی بیبندوباری غرب.»
▪️حزب جمهوری اسلامی نیز که در واقع محلّ تشکّل نیروهای سیاسی پیرو امام(ره) بود، در پاسخ به این فضاسازی سنگین رسانهای علیه جمهوری اسلامی، روز دوّم فروردین 1358 تجمّعی در میدان آزادی تهران با سخنرانی حضرت آیتالله خامنهای از اعضای شورای انقلاب برگزار کرد که صدها هزار نفر از مردم تهران در آن تجمّع شرکت کردند و وزن اجتماعی تفکّر حامی «جمهوری اسلامی» به نمایش گذاشته شد. آیتالله خامنهای در این سخنرانی اعلام کردند که جریان انقلابی اجازه نخواهد داد فرصتطلبان مسیری را که با صدای «لاالهالّاالله» پیموده شده، منحرف سازند.
▫️سرانجام رفراندوم، بهعنوان اوّلین انتخابات آزاد در تاریخ ایران، در روزهای دهم و یازدهم فروردینماه 1358 برگزار شد و آنگونه که رئیس ستاد انتخابات وزارت کشور دولت موقّت اعلام کرد، از مجموع 20 میلیون و 288 هزار و 21 شرکتکننده، 20 میلیون و 147 هزار و ۵۵ نفر، یعنی 99.3 درصد به جمهوری اسلامی رأی آری دادند.
✍کتاب روایت رهبری، صص ۳۰-۲۷
@syjebraily
⚡️خبر بد این است که آقای عیسی کلانتری پرچمدار شعار "خودکفایی مزخرف است"، سرپرست وزارت کشاورزی را قانع کرده که ایران بحران آب دارد(آقای حجتی زیر بار نمیرفت).
🔺نتیجه این اقناع،اعمال نسخه بعدی کلانتری است: کاهش کشت.
🔺پیامد: کاهش ضریب امنیت غذایی ایران و وابستگی به واردات.
@syjebraily
⚡️ترامپ گفته است نگران حمله به نیروها یا داراییهای آمریکا در عراق است.
▪️رژیم آمریکا در حال اعمال کنترل موثر نظامی بر عراق است و بر اساس ماده ۴۲ کنوانسیون ۱۹۰۷ لاهه، اشغالگر محسوب میشود. این حق مسلم مردم عراق است که برای صیانت از آزادی خود، با اشغال مبارزه کنند.
یا به اشغال پایان دهید، یا هزینه آن را بپردازید.
@syjebraily
✨تقویم بادصبا را چندسالی هست که روی گوشی خود دارم. همچنین قرآن حبلالمتین و مفاتیح باب النعیم را.
امروز دیدم موسسه موج همراه نور، اپلیکیشن نهجالبلاغه نیز تولید کرده و نصبش کردم.
▫️این موسسه، حقیقتا مشغول کار تمییز فرهنگی است. الحمدلله موفق هم بوده و توانسته یک خلاء مهم را با کیفیت عالی پر کند.. به این عزیزان خدا قوت و خسته نباشید عرض میکنم.
@syjebraily
🔸صدا و سیما با وضع موجود قابل تحمل نیست. در حال رسیدن به مرحلهای هستیم که باید فرزندانمان را جای دیگری سرگرم کنیم تا تلویزیون نبینند.
@syjebraily
⚡️تکالیف سیاستهای کلی نظام برای مدیریت منابع آب
🔺اصلاح الگوی مصرف آب کشاورزی، یکی از اولویتهای کشور است. اما راهکاری که جریان لیبرال در ایران برای این مسئله ارائه میکند، زیان زدن به اقتصاد کشاورزی و کاهش ضریب امنیت غذایی است. آنها یا میگویند خودکفایی مزخرف است و نباید مثلا گندم بکاریم، یا اینکه میگویند باید از طریق مکانیسم قیمت و افزایش قیمت آب، مصرف آن را کنترل کنیم.
🔺مطالعهای که توسط وزارت جهاد کشاورزی انجام شده، نشان میدهد استفاده از مکانیسم قیمت(یعنی افزایش تعرفه آب) روی شاخصهای پایداری اقتصادی(سودآوری) و اجتماعی(اشتغال) اثر منفی دارد. تکلیف آثار طرح نکاشت نیز روشن است.
🔺اما راه حلی که سیاستهای کلی منابع آب، ابلاغی رهبر حکیم انقلاب اسلامی در تاریخ سوم بهمن ۷۹، تکلیف کرده است، اجرای طرحهای نکاشت یا استفاده از مکانیسم قیمت برای کنترل مصرف نیست. بر اساس این سیاستها، باید نظام مدیریت جامع در کل چرخه آب ایجاد شود؛ در استحصال، عرضه، نگهداری و مصرف آب بهرهوری افزایش یابد؛ میزان استحصال آب افزایش یافته و ضایعات آب به حداقل برسد؛ برنامه جامعی برای تجهیز تسطیح اراضی کشاورزی و بهرهبرداری از آبهای نامتعارف تدوین شود؛ آبهایی که از کشور خارج میشود مهار شود و...
🔺آنچه مسلم است اینکه، هرگونه طرح نکاشت یا استفاده از مکانیسم قیمت برای مدیریت مصرف آب، نه تنها از سوی سیاستهای کلی منابع آب تجویز نشده، بلکه این رویکرد به دلیل آثار منفی اقتصادی، اجتماعی و امنیتی، مغایر بندهای متعددی از سیاستهای کلی نظام است.
🔺انشاءالله به زودی ضمن تقدیم احکام سیاستی مرتبط با مدیریت منابع آب به وزارتین جهاد کشاورزی و نیرو و دریافت گزارش، عملکرد دستگاههای ذیربط در تحقق سیاستهای کلی منابع آب ارزیابی شده و گزارش امر را تقدیم هیئت عالی نظارت خواهیم کرد.
@syjebraily
⚡️در میانه بحران #کرونا مردم کالیفرنیا خواهان تجزیه از ایالات متحده آمریکا هستند.
▫️جنبش آری کالیفرنیا: وقت آن است که کالیفرنیا به عنوان یک کشور مستقل، کنترل مرزهایش را مجددا به دست گیر.
#Calexit
@syjebraily
⚡️برای اجرای سیاستهای خوب اقتصادی، اقتصاددانهای خوب نیاز نیست.
▫️در سالهایی که اقتصاد ژاپن و کره معجزه آفریدند، مدیریت سیاستهای اقتصادی این کشورها با حقوقدانها بود.
▪️در تایوان و چین، مهندسان مدیریت سیاستهای اقتصادی را به عهده داشتند. این نشان میدهد که موفقیت اقتصادی نیازمند افرادی که تحصیلکرده اقتصاد باشند، نیست- به ویژه اگر تحصیل کرده مکتب اقتصاد بازار باشند!
▫️واقعیت این است که در سه دهه گذشته، نفوذ فزاینده اقتصاد بازار، در سراسر جهان منجر به عملکرد ضعیف اقتصادی شده است.
✍ها جون چانگ، مدیر کرهای گروه مطالعات پیشرفت دانشگاه کمبریج، در کتاب "۲۳ چیزی که درباره سرمایهداری به شما نمیگویند".
@syjebraily