هدایت شده از علی علیزاده - جدال
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷ما مخالف ایدئولوژی نئولیبرالیسم هستیم
🔹یکی از سختیهای مبارزه با نئولیبرالیسم این است که ایدئولوژی خود را در قالب علم جا میزند و مخالفانش را مخالف علم میخواند!
در حالی که تجربه ثابت کرده که گزارههای نئولیبرالیسم غیر علمی و خلاف منطق است.
🔹طبق روش علمی وقتی یک گزاره از طریق تجربه ابطال میشود، باید آن را کنار گذاشت اما پیروان مکتب نئولیبرالیسم بر خلاف شواهد روشن تجربی بر آموزههای نئولیبرالیسم اصرار میکنند و تناقضات آن را بیجواب میگذارند.
#ویدئوی_کوتاه
📺 youtube.com/shorts/AHD9PyP9Qs0?feature=share
به پایان آمد این دفتر، حکایت همچنان باقی است...
https://www.isna.ir/news/1403041107145/
@syjebraily
از روزی که انقلاب اسلامی را شناخته و به امامین آن ایمان آوردیم، پیامش را به عقل دریافته و مقصد و مقصودش را به چشم دل دیدیم، آتشی در جانمان افتاد که حتی برای لحظهای خاموش نشده است. چه، در عصر حاضر، آنکه فلسفه حیات را دریافته و مبداء و معاد را درک کرده و به وعده «عبدی أطعنی أجعلک مثلی» ایمان آورده باشد، نمیتواند نسبت به انقلاب اسلامی بیتفاوت باشد، مطیع ولایت فقیه نباشد و در این جهت نکوشد.
انقلاب اسلامی، اهداف و غایات آرمانهایی برای خود ترسیم کرده است. صراحت دارد که میخواهد بر مبنای معارف اسلامی، تمدن نوین اسلامی را شالودهریزی کند؛ میخواهد بشریت زخمخورده و غمگین و آزرده و افسرده از حوادث گوناگون قرنهای اخیر را به آفاق جدیدی برساند و به او کرامت ببخشد. در این افق تمدنی، ساحات مختلف حیات بشر صُوَری دارند. اقتصاد، فرهنگ، سبک زندگی، شهرسازی، سلامت و... هر کدام صورتی دارند. به برکت انقلاب اسلامی، طی ۵ دهه اخیر مطالعات علمی-تحقیقاتی گستردهای در این جهت انجام شده و قسم مهمی از این صورتها اینک برای ما آشکار است. اما به دو دلیل، آنگونه که باید و شاید اجراییسازی ایدههای تمدنی در دستور کار ساختارهای رسمی کشور قرار نگرفته است. نخست، غلبه گفتمانی سرمایهداری نئولیبرال در فضای عمومی و آکادمیک کشور؛ و دوم، خلاء کادرسازی متناسب با گفتمان تمدن اسلامی. پذیرش این مفروضات، طبعا مسئولیتها و ماموریتهایی را متوجه انسان میکند؛ و این حقیر امروز دقیقا در موقعیتی قرار گرفتهام که نمیتوانم نسبت به این مهم بیتفاوت باشم.
لکن انسان وقتی هدفی را برمیگزیند، وقتی مقصدی را انتخاب میکند، لاجرم باید به لوازم و اقتضائات آن نیز ملتزم باشد. باید به مقتضای مسیرش مرکبی راهوار اختیار کند. چرا که چه هدف اشتباه انتخاب شود و چه در گزینش مسیر و اسباب سفر خطا شود، به مقصد نخواهیم رسید. واقعیت این است که مسئولیت مرکز ارزیابی و نظارت راهبردی اجرای سیاستهای کلی نظام که از سال ۱۳۹۸ بر عهدهاش دارم، مسئولیت خطیری است. این مرکز پیرو تفویض اختیار رهبر معظم انقلاب اسلامی در بند ۲ اصل ۱۱۰ قانون اساسی و بر اساس تبصره ماده ۶ مقررات نظارت بر حسن اجرای سیاستهای کلی نظام که در تاریخ ۲۴ اسفند ۱۳۹۲ توسط معظم له ابلاغ شد، تاسیس شده است. اهمیت این مجموعه برای حقیر به قدری بوده که آن را بر پیشنهادهای گوناگون، چه مسئولیتهایی که در دولت شهید رئیسی پیشنهاد شد و چه نمایندگی در مجلس، ترجیح دادهام. لکن با وجود کارهای بزرگی که در این ۵ سال صورت گرفته و اقدامات قابل توجهی که در دست انجام است، این مجموعه یک دستگاه نظارتی است و طبیعتا ظرفیت لازم را برای عینیت بخشیدن به دغدغههای مهم «پیادهسازی ایدههای تمدنی» یا «گفتمانسازی و کادرسازی برای تحقق تمدن نوین اسلامی» را ندارد. بلکه محدودیتها و محذوریتهایی را نیز بر کنش در این جهت تحمیل کرده است. این بود که از جناب آقای دکتر ذوالقدر دبیر محترم مجمع تشخیص مصلحت نظام که لطف و محبت زیادی نیز به حقیر دارند و ارادتمند ایشان هستم، درخواست کردم از این مسئولیت کنارهگیری کنم.
پس از این، فعالیت های علمی خود را کماکان به عنوان عضو هیئت علمی گروه تمدن اسلامی در پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی ادامه خواهم داد. لکن برای پیگیری اهداف پیش گفته، یعنی کادرسازی و گفتمانسازی برای تحقق تمدن نوین اسلامی و پیادهسازی ایدههای تمدنی، به اتفاق جمعی از نخبگان انقلابی، در حال تاسیس یک حزب سیاسی رسمی هستیم که انشاءالله به زودی یک فراخوان سراسری برای عضوگیری نیروهای معتقد به این گفتمان، صادر خواهد شد.
https://www.isna.ir/news/1403041107145/
@syjebraily
💢در دوران حسن روحانی کشور ۸ سال معطل ماند. یک دوره معطل امضای برجام، یک دوره معطل اجرای برجام و یک دوره معطل احیای برجام!نباید به عصر تعطیلی برگردیم...
@syjebraily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خدای متعال را بابت شنیده شدن این صدا از تریبون مجلس شاکرم.
دقیقا به همین صورتی که دکتر صمصامی توصیف میکند، اقلام زندگی مردم را گران میکنند. سپس لشکری از اقتصاددانان راهی رسانهها و جلسات میکنند که نمودار بکشند و بگویند نقدینگی علت تورم است. وقتی نقدینگی به عنوان علت تورم پذیرفته شد، حقوق کارگر و کارمند را افزایش ندهند که نقدینگی را کنترل کنند؛ وام به تولیدکننده ندهند که نقدینگی را کنترل کنند. بدین ترتیب، هم معیشت مردم را تنگ کنند، هم تولید را نابود کنند.
این وضعیت به سود کیست؟ وقتی مردم قدرت خرید خود را از دست دادند، وقتی تولید ملی نابود شد، تنها فعالیت اقتصادی سودآور، خامفروشی میشود. خامفروشها چه کسانی هستند؟ همان کسانی که دلار دارند و دلاری میفروشند و با افزایش نرخ ارز سودهای نجومی کسب میکنند.
نسخه بعدی دلارداران و دلاریفروشان، آزادسازی واردات است. بالاخره ارز دارند، قدرت واردات دارند، دلشان هم خودروی لوکس میخواهد. اینجا نیز لشکری از اقتصاددانان را بسیج میکنند که آزادسازی واردات خودرو را جا بیندازند. مردم بیچاره نیز با توهم اینکه قرار است خودروی لوکس خارجی سوار شوند، با این موج همراه میشوند و به اینها سواری میدهند.
واردات خودرو نیز آزاد میشود. خودروهای میلیاردی وارد کشور میشود. چه کسی توان خریدشان را دارد؟ کارگر و کارمندی که ده بیست میلیون حقوق می گیرد؟! هرگز!
ما به دکتر سعید جلیلی رای میدهیم چون یقین داریم وامدار دلارداران و دلاریفروشان نیست و انشاءالله بساط این ظلم و فساد و تبعیض را جمع خواهد کرد.
@syjebraily
هدایت شده از در محضر آیتالله میرباقری
34.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 پیام تصویری آیتالله میرباقری و درخواست از اقشار مختلف مردم و برادران و خواهران برای «تشکیل ستادهای مردمی آتشبهاختیار و اتاقهای فکر» در فرصت باقیمانده تا #انتخابات
(۱۱ تیر ۱۴۰۳)
💥 گمان حقیر این است که لااقل هزاران نفر از عزیزانی که طرفدار جناب آقای #دکتر_جلیلی و همچنین جناب آقای #دکتر_قالیباف هستند و در این مرحله با هم متحد و هماهنگ شدهاند، بالقوه ظرفیت اداره یک ستاد انتخاباتی را دارند؛ از اساتید محترم دانشگاه تا علما و روحانیون، دانشجویان عزیز، فرهنگیان گرامی، و سایر اقشار مردم از خواهران و برادران.
تقاضای حقیر این است که هر کدام از این عزیزان منتظر قرارگاه و ستاد مرکزی نباشند و بهصورت آتش به اختیار، خودشان ستادهایی را تشکیل دهند و اتاقهای فکر درست کنند و تلاش کنند که با خلاقیت و ابتکار و نوآوری راه را باز کنند.
💥 اگر سه کار را منظور نظر داشته باشیم، گمان میکنم که انشاءالله موفق میشویم.
🔹 یکی اینکه برای افزایش مشارکت تلاش کنیم؛ یعنی بهصورت مویرگی در جامعه با بدنه عمومی مردم عزیز مرتبط بشویم و کسانی را که مشارکت نکردهاند به مشارکت و انتخاب اصلح دعوت کنیم.
🔹 دوم اینکه در بین طرفداران جناب آقای دکتر قالیباف که به ایشان رأی دادهاند، تلاش کنیم که با گفتوگوی منطقی رأی آنها را به سمت #دکتر_جلیلی هدایت کنیم.
🔹 سوم اینکه اگر بتوانیم با طرفداران جناب آقای دکتر پزشکیان هم تماس بگیریم و نظر آنها را هم بهسمت انتخاب اصلح جلب کنیم، کار شایسته و بهجایی است.
💥 چند توصیه مهم اخلاقی برای فعالیتهای تبلیغاتی در سه دامنۀ فوق
#نشر_حداکثری
☑️ @mirbaqeri_ir
هدایت شده از 🇵🇸 انقلابیون بوشهر🇮🇷
🗳 اجتماع عظیم مردم بوشهر در حمایت از دکتر جلیلی
با حضور ارزشمند خانواده معظم شهدا و ایثارگران ، دانشگاهیان، فرهیختگان ورزشکاران، هنرمندان، فرهنگیان، دانش آموزان ،کارمندان و کارگران، جوانان ، بانوان ،فعالین اجتماعی و فرهنگی
🕔 چهارشنبه، ۱۳ تیرماه، بعد از نماز مغرب و عشاء
📍 بوشهر، مسجد توحید
🎤با سخنرانی:
دکتر سید یاسر جبرائیلی
ستادهای مرکزی و مردمی دکتر سعید جلیلی استان بوشهر
🇮🇷 انقلابیون بوشهر اینجاست 👇👇👇
پیام رسان ایتا
https://eitaa.com/ENGHLABun
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بازارش کساد بود. ناراحت بود. صحبت کردیم. قول داد به دکتر جلیلی رای دهد| امروز، بازار آذرشهر
@syjebraily
هدایت شده از اقتصاد کاربردی - رضا غلامی
این عبارت آقای کلانتری «تندروها به دنبال تقسیم فقرند نه تولید ثروت»، در واقع عبارت برآمده از محافل سرمایه سالارها و ثروتمندانی است که عمدتاً با رانت به جایی رسیده اند. این عبارت تازه نیست و سال های قبل حتی در دهه 80 هم بارها گفته شده است. این عبارت نادرست است و ایشان هم اشتباه می کنند.
ما معتقدیم، کیک اقتصاد از مسیر نابرابری های بزرگ، بزرگ تر نمی شود، بلکه نابود می شود. کیک وقتی بصورت مداوم و پایدار بزرگ میشود که در مسیر رشدش، مولفه های مقاومت کننده هم به نیروی کمک کننده تبدیل شوند. یعنی همه از بزرگ شدن کیک سود ببرند و خوشحال باشند. در غیر این صورت، پایداری رشد همیشه در خطر فروپاشی قرار خواهد داشت.
در کشور ما و در شرایط فعلی، این نگاه آقای کلانتری غلط تر هم هست. چون امروز، اختلالات بیرونی، متغیر موثری هستند که وظیفه اصلی آنها نابرابرتر کردن توزیع درآمد و ثروت برای رساندن گروه اکثریتی به نقطه جوش است. لذا سرعت فروپاشی سیاستهای تولید رشد نابرابر، بیشتر است.
@DrRezaGholami
هدایت شده از بیداری ملت
28.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سخنرانی دکتر جبرائیلی به زبان ترکی در اردبیل
▪️رئیسی در راه خدمت به مردم آذربایجان شهید شد. مردم غیور این منطقه به دشمنان رئیسی رای نخواهند داد
▪️ پول هزینههای تبلیغاتی آقای پزشکیان را چه کسانی میدهند؟ فردا آقای پزشکیان نماینده مردم خواهد بود یا نماینده سرمایهداران؟
▪️تیم آقای پزشکیان عوامل قحطیاند. برق کم داریم چون اردکانیان گفت نیروگاه نمیسازم. بنزین کم داریم چون زنگنه گفت پالایشگاهسازی کثافتکاری است. مسکن کم داریم چون آخوندی گفت افتخارم این است که یک مسکن نساختهام.
⏪آقای ظریف! دوران کاسبی با تحریم تمام شد...
#انقلابیون
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
این ایام خالی از لطف نیست که این مناظره با آقای عبده تبریزی را که آذر ۹۷ در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد، مشاهده فرمائید.
https://www.aparat.com/v/E5i0W
رقابتهای ریاستجمهوری یک رقابت تکنوکراتیک نیست، یک رقابت ایدئولوژیک است؛ رقابت بر سر ارزشهاست، بر سر بایدها و نبایدها...
@syjebraily
هدایت شده از در محضر آیتالله میرباقری
💥 پیام استاد سیّد محمّدمهدی میرباقری بعد از رأی به کاندیدای اصلح، دکتر سعید جلیلی، در دورۀ دوم انتخابات ریاست جمهوری
«بسم الله الرحمن الرحیم.
خدمت مردم بزرگوار و مخاطبین ارجمند عرض سلام دارم.
◽️حقیر امروز به نامزد اصلح و صالح جناب آقای دکتر سعید جلیلی رأی دادم، چون میدانستم که ایشان بهخواست خدای متعال، مصمّم هستند که راه شهید آیتالله رئیسی را ادامه دهند و مانند ایشان، با فشار و تبعیض و رانتخواری و فساد و بیعدالتی و نظام زالوصفت سرمایهداری مبارزه کنند.
◽️من به آقای دکتر جلیلی رأی دادم، چون میدانستم که ایشان همچون آیتالله شهید رئیسی، بیوقفه و شبانهروز و بهصورت خستگیناپذیر، برای حل مشکلات اقتصادی مردم تلاش خواهند کرد و این توانایی را دارند که قدرت سیاسی را به ظرفیت اقتصاد ملی تبدیل کنند.
◽️من به آقای دکتر جلیلی رأی دادم، چون میدانستم که ایشان همچون آیتالله رئیسی، در مقابل زیادهخواهیها و زورگوییهای استکبار آمریکا و چند دولت اروپایی خواهند ایستاد و آنها را به تسلیم در مقابل ملت سرافراز ایران وادار خواهند کرد.
◽️من به آقای دکتر جلیلی رأی دادم، چون میدانستم ایشان به برجام ۲ و ۳، یعنی پذیرش خلعسلاح و واگذار کردن قدرت نرم و سخت و توان موشکی و پهپادی و سایر سازوبرگهای نظامی ما به دشمن نیستند.
◽️من به آقای دکتر جلیلی رأی دادم، چون میدانستم ایشان بهدنبال مذاکره و معاهده با لابیهای پنهان قدرت و محافل صهیونیستی در آمریکا و فرود آوردن سرِ تسلیم در برابر آنان نیستند.
◽️من به آقای دکتر جلیلی رأی دادم، چون میدانستم ایشان از عزت و غرور ملی مردم ایران دفاع خواهند کرد و از این طریق، همچنان سایۀ جنگ و تهدید نظامی را از سر کشور و دولت و ملت ایران دور خواهند داشت. ان شاء الله تعالی.
سیّد محمّدمهدی میرباقری، ۱۵ تیر ۱۴۰۳»
☑️ @mirbaqeri_ir