فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رهبر انقلاب: این که یک آقایی در یک گوشهای عبای خودش رو به کولش بکشد و بگوید من به کارهای کشور کار ندارم، این افتخار نیست، این ننگ است!
@jebraily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جناب حضرتی!
خودتان را فراموش کردید
امروز شما و همه کسانی که موجب رای آوردن آقای روحانی شدید باید در پیشگاه ملت استیضاح شوید.
شما در بزک برجام، تقدیس روحانی و تخریب رئیسی کم نگذاشتید!
@jebraily
8.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برشی از گفت و گو با شبکه الجزیره درباره استیضاح آقای کرباسیان
@jebraily
سید یاسر جبرائیلی
برشی از گفت و گو با شبکه الجزیره درباره استیضاح آقای کرباسیان @jebraily
♦️ در گفتوگو با شبکه الجزیره مجری سوال کرد که آیا استیضاح آقای کرباسیان به تحریمهای آمریکا مرتبط است؟
پاسخ دادم خیر!
در وهله اول، این استیضاح نشاندهنده ماهیت دموکراتیک نظام سیاسی ایران است. در کشورهایی که منتخبان مردم در مجلس بر اقدامات دولت نظارت میکنند، این رخدادها طبیعی است. اما برای بسیاری از مردم منطقه ما که از فقدان فرآیندهای دموکراتیک در حکومتشان رنج میبرند، این مسائل شاید عجیب باشد.
مجلس آقای کرباسیان را استیضاح کرد چرا که وزارت اقتصاد دولت آقای روحانی در حل برخی مشکلات ساختاری اقتصاد ایران بسیار کند عمل کرده است.
حتی اقتصاددانان طرفدار دولت نیز با ما موافقند که مشکلات اقتصادی ایران ارتباطی به تحریمها ندارد. مشکلات روشن است و راهکارهای مشخصی برای حل آنها وجود دارد. صادرات نفت ایران هنوز کم نشده و تحریمها هنوز برنگشته است، پس ریشه مشکلات را باید در جای دیگری جست.
آنچه مجلس از وزارت اقتصاد انتظار دارد، چنانکه من در گفتههای استیضاح کنندگان دیدم، این است که نقدینگی ۳۳۵ میلیارد دلاری موجود را به سمت تولید هدایت کند و جلوی استفاده از آن در سوداگری را بگیرد؛ چیزی که باعث کاهش ارزش ریال طی ماههای گذشته شده است.
در دولت آقای روحانی شاخص عمق مالی ایران که نشاندهنده نسبت نقدینگی به تواید ناخالص داخلی است سه برابر شده است. این نقدینگی باید به سمت تولید هدایت شود. نظام اقتصادی باید به تولید پاداش داده و سوداگری را جریمه کند. این امر با اتخاذ سیاستهای مالیاتی مشخص ممکن است و این، وظیفه وزارت اقتصاد است.
@jebraily
19.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥راه بیخاصیت کردن جریانهای انقلابی، مسئولیتزدایی از علم و ایمان آنهاست
@jebraily
⚡️آیا مجلس بیدار می شود؟
سازمان حفاظت محیط زیست طی جوابیهای به روزنامه وطن امروز اعتراف کرده است که پیش از تقدیم لایحه موافقتنامه پاریس به مجلس، الحاقیه این موافقتنامه(برنامه ملی مشارکت در کاهش انتشار گازهای گلخانهای) در هیئت دولت به تصویب رسیده و برای اجرا به دستگاهها ابلاغ شده است!
سه سال است که تعهدات ایران در موافقتنامه پاریس بر خلاف قانون اساسی در حال اجراست. اساسا ایران چه موافقتنامه پاریس را امضا میکرد و چه نمیکرد، چه مجلس الحاق به این موافقتنامه را تصویب میکرد یا نمیکرد(که هنوز تصویب نشده است)، دولت آقای روحانی تعهدات مربوطه را اجرا میکرد، چنانکه در سه سال اخیر چنین کرده است!
سازمان حفاظت محیط زیست استدلال خنده داری آورده و تلویحا گفته "صلاح" در این بوده ما اجرای تعهدات را آغاز میکردیم، چرا که اگر ایران موافقتنامه را امضا هم نمیکرد، مجبور به اجرای آن بود! اولا اینکه ایران بدون امضا مجبور به اجرای یک موافقتنامه شود، یک فکاهی حقوقی است و در پاسخ به جوابیه حفاظت محیط زیست به این مسئله پرداختهایم. ثانیا مگر مجلس برای تشخیص همین "صلاح" در قانون اساسی پیشبینی نشده است؟ شما با چه حقی اصول ۷۷ و ۱۲۵ قانون اساسی را دور زدید و صرفنظر از اینکه در این کشور مجلسی وجود دارد، برنامهای که قرار بود به عنوان تعهدات ایران در موافقتنامه پاریس ثبت کنید، پیشاپیش در هیّت دولت تصویب و به دستگاهها ابلاغ کردید.
امیدوارم امروز نمایندگان مجلس در این باره نیز از رئیس جمهور سوال کنند و حیثیت لگدمال شده مجلس را احیا نمایند.
♦️متن کامل این گزارش و جوابیه سازمان حفاظت محیط زیست را میتوانید امروز در روزنامه وطن امروز مطالعه نمائید.
http://yon.ir/mCWIN
🔹رئیس جمهور آمریکا در دیدار با امیر کویت گفته است "ایران در آشوب کامل است و نگران بقای خود به عنوان یک کشور است".
اگر ایران در آشوب است، آمریکا که نیمی از خانوارهایش استطاعت پرداخت کرایه منزل و تهیه غذا را ندارند، باید تاکنون نابود شده باشد!
رئیس جمهور کشوری برای ما کری میخواند که فاصلهای تا نابودی ندارد.
وضع امروز ایران، حاصل مدیریت جریان بیکفایتی است که برای بهبود وضع اقتصادی چشم امیدش به توافق با آمریکا بود، آمریکایی که نیمی از مردمش در چنان وضعیتی هستند که سی ان ان توصیف کرده است.
ایران قطعا در این وضع نخواهد ماند، اما وضع آمریکا قطعا وخیمتر خواهد شد. آنچه امروز ایران گرفتار آن شده، یک عارضه قابل رفع است، اما گرفتاری اقتصاد آمریکا ناشی از ذات اقتصاد سرمایهداری و ادامهدار است.
http://yon.ir/tRkqx
@jebraily
🔹دولت نباید تجزیه شود
رهبر انقلاب امروز به همه حرف و حدیثهایی که درباره گرفتن اختیار مدیریت اقتصاد از دولت وجود داشت پایان دادند. کسانی معتقد بودند نظام و مشخصا رهبری برای جبران ضعف قوه مجریه وارد عمل شده و از جایگاه رهبری به رتق و فتق امور اقتصادی بپردازد.
چنین رویکردی شاید برای حل مشکلات اقتصادی در مقطع کنونی مناسب به نظر آید، اما ساختارهای قوام یافته نظام نظیر دولت را دچار تزلزل خواهد کرد و قطعا خسارت آن بیشتر است. اگر یک بار نهاد دولت در جمهوری اسلامی اینگونه متزلزل شد، ممکن است این مسئله این تبدیل به یک رویه شود و در آینده نیز در نتیجه کوچکترین کمکاری و ضعفی، این بحث مطرح شود که فلان اختیار به شکل حکومتی از دولت گرفته شود.
این است که ایشان تکلیف کردند خود نهاد دولت باید به مسئولیت خود در زمینه اقتصاد عمل کند. بر این اساس، باید هم به دولت کمک کرد، هم از آن مطالبه کرد و هم مقابل رویکردها و عملکردهای غلط آن ایستاد.
رویکرد حضرت آقا از ابتدای پیروزی انقلاب قوام بخشیدن به نهادهای نظام بوده است. شاهد مثال در این زمینه فراوان است. برای نمونه، در جریان انتخابات مجلس هفتم که روسای دو قوه مجریه و مقننه(آقایان خاتمی و کروبی) به دنبال تعویق برگزاری انتخابات بودند، رهبر انقلاب تکلیف کردند که انتخابات باید در روز مقرر برگزار شود و چنین نیز شد، تا مبادا نهاد انتخابات در نظام ما دچار تزلزل شود. یا در موردی دیگر، هنگامی که سال شصت و چهار بحث انتخاب آیت الله منتظری به رهبری آینده مطرح بود، کسانی میگفتند نیازی به تصمیمگیری خبرگان نیست و آقای منتظری خودبه خود رهبر خواهند شد. جریاناتی نیز قصد داشتند با شلوغ کاریهای خیابانی، تکلیف رهبری را روشن کنند. آیت الله خامنهای اما تاکید داشتند که خبرگان باید در تعیین رهبری نقش ساختاری خود را ایفا کند که اگر نکرد، امکان اسقاط این نهاد در آینده وجود دارد.
نتیجه اینکه نهاد دولت در نظام جمهوری اسلامی نباید به سبب اینکه یک دولتی به هر دلیلی ضعف از خود نشان میدهد، تجزیه شود. اگر این اتفاق افتاد و با سپردن بخشی از وظایف دولت به یک نهاد موجود یا جدید، آن را تجزیه کردیم، در واقع ساختار قانونی جمهوری اسلامی را دچار تزلزل کردهایم. دولت آقای روحانی باید آستین بالا بزند و آنچه باید را انجام داده و از آنچه نباید، اجتناب کند. ظرفیتهایی در ساختار نظام پیشبینی شده است که در صورت لزوم، حرکت دولت در ریل صحیح را تنظیم نماید.
@jebraily
ℹ️ چرا از خبرگان رهبری خشمگین هستند؟
🔹ریشههای خشم امثال مهدی کروبی تا علی مطهری از مجلس خبرگان، در این است که این جماعت دریافتهاند این مجلس امروز دقیقا همان نسبتی را با آیتالله خامنهای دارد که خبرگان اول با امام(ره) داشت.
🔹نتیجه این تبعیت، آنها را از نقشههای شومشان ناامید ساخته، چنانکه نقشههای شوم دهه ۶۰ برآب شد.
🔹خبرگان اول تابع امام خود بود، خبرگان پنجم هم چنین است. نتیجه این تبعیت، باطلالسحر نقشههای شیاطین است، چنانکه خرداد شصت و هشت چنان شد.
@jebraily
بسمه تعالی
حضرت آیتالله آملی لاریجانی
رئیس محترم قوه قضائیه
سلام علیکم
ضمن قدردانی از همت دستگاه قضائی در مبارزه با احتکار، باستحضار عالی میرساند احتکار واقعی در گمرکات کشور اتفاق افتاده و حجم عظیمی از کالاها به دلایل واهی و مشکوک ترخیص نمیشود.
خواهشمند است دستور فرمایید در اسرع وقت به پدیده #احتکار_گمرکی رسیدگی شده و کالاهای احتکار شده در گمرک همچون سایر موارد احتکار با دستور قضایی در بازار عرضه شود.
و من الله توفیق
سید یاسر جبرائیلی
@jebraily