هدایت شده از علی علیزاده - جدال
31.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نگذارید ذهنتان را از «خُزعبلات» پر کنند!
در گفتگو با یاسر جبرائیلی
📺 youtu.be/yaPRG9v4wgA
بیش از ۳۰ هزار نفر در این نظرسنجی شرکت کردهاند و پاسخ اکثریت، امیدوارکننده است. این یعنی بیداری ملت، یعنی پایان فریب گران کردن و یارانه دادن.
بصیرت شما مردم ما را به راهی که میرویم امیدوار میکند...
@syjebraily
هدایت شده از علی علیزاده - جدال
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷ماجرای نامه آقای خامنهای به خاتمی چه بود؟
🔹در گفتگو با سید یاسر جبرائیلی
حذف وزارت جهاد سازندگی در دولت اصلاحات یکی از تجربیات تلخ آن دوران است. وزارتی که برآمده از انقلاب بود و توانسته بود فشار فقر و محرومیت را از مناطق محروم کم کند و در جبهه ها هم کارهای مهندسی بزرگی انجام دهد.
در این ویدئو ماجرای نامه رهبر انقلاب به رئیس جمهور وقت را میشنویم که در آن خواسته شده بود تا این اقدام متوقف شود و یا اگر کار از کار گذشته با انتصاب مدیری شایسته مانع از بین رفتن تجارب این وزرات انقلابی شوند.
📺 youtu.be/s_Jp9lZjRtQ
📌رئیس جمهور، باید یک #استراتژیست_مقتدر باشد؛ به نحوی که اولا یک نقشه منسجم و معتبر در نسبت با افق تمدنی انقلاب اسلامی در ذهن داشته باشد، ثانیا مطابق با آن نقشه بتواند تصمیمات قاطع و به موقع بگیرد، ثالثا مقتدرانه بر بروکراسی غلبه کرده و تصمیمات خود را در سیستم ساری و جاری نماید.
@syjebraily
📌استراتژی مقاومت، امروز نه تنها بر تحریم، که بر تحریف نیز فائق آمده و حتی جوانان آمریکایی را بیدار و همراه کرده است.
سازش دیگر آبرویی ندارد که بخواهد با مقاومت دوگانه بسازد...
@syjebraily
📌کاندیداهای ریاست جمهوری باید نسبت خود را با مهمترین معضل اقتصاد ایران یعنی دلاریزه شدن خرج ملتی که دخل ریالی دارد، روشن کنند. پیروزی کسی که فهمی از این معضل ندارد و قائل به راهکارهای متعارف و نخنما برای حل مشکلات اقتصادی است، گشایشی در زندگی ملت ایجاد نخواهد کرد.
@syjebraily
📌هیچ تصمیم کلانی را نمیتوان یافت که کامل و بی نقص باشد.
معمولا برای هر ایده و طرحی، مزایا و معایب متعددی فهرست میشود. شخصیتی که شجاعت تصمیم در شرایط سخت را نداشته باشد، یا بخواهد از پرداخت هزینههای یک تصمیم شانه خالی کند، عمر مسئولیتش در تردید و بلاتکلیفی سپری خواهد شد.
@syjebraily
✨سرمایهگذاری، مالکیت و مدیریت در زمینههای مذکور در صدر اصل ۴۴ قانون اساسی به شرح ذیل توسط بنگاهها و نهادهای عمومی غیردولتی و بخشهای تعاونی و خصوصی مجاز است: صنایع بزرگ، صنایع مادر (ازجمله صنایع بزرگ پاییندستی نفت و گاز) و معادن بزرگ(بهاستثنای #نفت و گاز)
سیاستهای کلی اصل ۴۴
@syjebraily
📌کاندیداهای ریاست جمهوری باید روشن سازند که چه دیدگاهی درباره آموزش عمومی و سلامت دارند.
آیا این موارد را جزو خدمات عمومی میدانند که دولت مکلف به عرضه آن است؟ یا معتقدند همچون هر کالای خصوصی دیگری باید در بازار عرضه شود؟ در یک کلام، نگاهشان به خصوصیسازی آموزش و سلامت چیست؟
@syjebraily
هدایت شده از جاد نیوز
💢سلسله نشست های ستاد انتخاباتی راه روشن
🔘 راه شهید جمهور؛ بایدها و نبایدها 🔘
🔰نشست چهارم
🔸دکتر سید یاسر جبرائیلی (رئیس مرکز ارزیابی و نظارت راهبردی اجرای سیاست های کلی نظام)
🕗زمان: سهشنبه ۲۲ خرداد ماه، ساعت ۲۰:۳۰
📍مکان: خیابان قدس، اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان، محل ستاد انتخاباتی راه روشن
🔺همزمان به صورت پخش زنده از طریق کانال اطلاع رسانی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان در ایتا @jadnews
#راه_روشن
#جامعه_اسلامی_دانشجویان
🌐http://zil.ink/jadnews
📌سرمایهداری نئولیبرال، بانک را یک بنگاه خصوصی میداند که نباید جز بیشینهسازی منافع سهامدارانش، دغدغه دیگری داشته باشد؛ دولت نیز حق ندارد برای بانک تعیین تکلیف کند که پولی را که خلق میکند، به کدام بخش و با کدام نرخ وام دهد.
کاندیداها باید موضع خود را در این باره شفاف بیان کنند.
@syjebraily
📌طبق مصوبه دولت سیزدهم، حداقل سرمایه لازم برای تاسیس و فعالیت بانک خصوصی ۲۰ همت است.
معنی این مصوبه آن است که سرمایهدارانی که سرمایهشان به این رقم میرسد، میتوانند با نشان دادن میزان پولشان به بانک مرکزی، موتور خلق پول دریافت کنند.
موضع کاندیداهای ریاستجمهوری در این باره چیست؟
@syjebraily
📌سیاست "گران کن و یارانه بده" (از ارز تا انرژی) طبق دستورالعمل IMF، سالهاست که در دستور کار دولتهای مختلف ما بوده و نتیجهای جز اضمحلال طبقه متوسط و فقیرتر شدن فقرا نداشته است.
دیدگاه کاندیداهای ریاستجمهوری در این باره چیست؟
@syjebraily
📌سرمایهداری نئولیبرال، قیمت جهانی بنزین و برق مصرفی مردم را ضربدر نرخ دلار میکند و مابهالتفاوت رقم حاصل شده با قیمت ریالی این اقلام را #یارانه_پنهان مینامد.
سپس میخواهد #عدالت برقرار کند: گران کند و یارانه نقدی بدهد.
موضع کاندیداهای ریاستجمهوری درباره این تعریف از عدالت چیست؟
@syjebraily
هدایت شده از بیداری ملت
#اطلاعیه_همایش
🇮🇷امام خامنه ای: این حماسه انتخابات، مکمل حماسهی بدرقهی شهیدان است.
❇️ همایش بزرگ گفتمان اصلح
🎙سخنران : دکتر سید یاسر جبرائیلی
🗓 پنج شنبه ۲۴ خردادماه
ساعت ۱۷
🕌مکان: سالن اجتماعات گلستان شهدای اصفهان
💢روابط عمومی ستاد امربه معروف ونهی از منکر استان اصفهان
#حماسه_حضور
#انتخابات
📌اصل ۴۳ قانوناساسی، تجلی یکی از اساسیترین وجوه تمایز نظام اقتصادی اسلام با سرمایهداری و کمونیسم است: "قرار دادن وسائل کار در اختیار همه کسانی که قادر به کارند ولی وسائل کار ندارند".
برنامه کاندیداهای ریاستجمهوری برای تحقق این اصل چیست؟
#انتخابات
@syjebraily
✨دیکتاتوری نئولیبرالیسم و سلاح جهل جماعت
فریدریش فون هایک در کتاب «در سنگر آزادی» جماعتی را وصف میکند که به دلیل نداشتن اعتقادات راسخ، مستعد ارزشهایی هستند که کسی با فریاد و به طور مکرر، در گوش آنها فرو کند: «کسانی هستند سربهراه و سادهلوح که از خودشان اعتقادات راسخ ندارند و برای پذیرفتن نظام حاضر و آمادهای از ارزشها مستعدند، مشروط بر اینکه کسی با فریاد و بارها و بارها مطلب را به گوششان فرو کند».
هایک این جمله را در بحثی که علیه دیکتاتوری میکند، آورده و اضافه کرده است که دیکتاتور موفق به جلب پشتیبانی چنین کسانی خواهد شد.
اصل سخن هایک صحیح است، اما پرسش ما درباره مصادیق «سادهلوحان سربهراه فاقد اعتقادات راسخ» و «دیکتاتور» است.
میخواهم از روشی که هایک برای جلب حمایت «سادهلوحان سربهراه» توسط «دیکتاتور» وصف کرده، به مصداق برسم: فرو کردن یک مطلب با فریاد و به شکل مکرر در گوش مخاطب!
کدام جریان در کشور ما کل رسانهها و فضای مجازی را تسخیر کرده و بام تا شام، میخواهد اندیشه و اعتقادات خود را در گوش مردم و مسئولان فرو کند و هر ایده رقیب دیگری را سرکوب میکند؟
بله عزیزان! ما با «دیکتاتوری سرمایهداری نئولیبرال» مواجه هستیم که برای پیشبرد منافع خود، میخواهند هم آحاد مردم و هم سیاستمداران، به نظام ارزشی سرمایهداری نئولیبرال معتقد شوند. در این میان، چه مردم، و چه سیاستمدارانی که سربهراه و سادهلوح و فاقد اعتقادات راسخ باشند، بلاتردید قربانی این دیکتاتوری خواهند شد؛ و تاریخ بر این حقیقت تلخ گواه است.
راه مبارزه با این دیکتاتوری، اولا از مسلح کردن مردم به سلاح آگاهی میگذرد، ثانیا از روی کار آمدن سیاستمدارانی که یک نظام فکری منسجم و راسخ دارند و تسلیم جوسازیهای دیکتاتورمآبانه سرمایهداری نئولیبرال نمیشوند.
رهبر حکیم انقلاب اسلامی تعبیری دارند قریب به این مضمون که سیاست اموی روی جهل مردم سوار است و سیاست علوی روی آگاهی مردم. مردم هرگاه آگاه شدند، زمینهساز حکومت علوی میشوند و هرگاه جاهل ماندند، سرباز تاخت و تاز معاویه میشوند.
دیالوگ مشهوری از فیلم امام علی(ع) وجود دارد که معاویه از عمروعاص میپرسد «ما سحر و جادو چه داریم که اعجاز ذوالفقار علی را باطل کند؟» و عمرو عاص پاسخ میدهد: «جهل جماعت را!»
ابتنای نظام ولایت فقیه، بر آگاهی و هشیاری مردم است. جریان انقلابی نباید در این جهت کوتاهی کند...
@syjebraily
💢امروز| دیدار و گفت و گو با ائمه جماعت و اقشار مختلف مردم عزیز اصفهان
@syjebraily