⚡️اگر ساکن حیفا یا تل آویو هستید، صحرای سینا را پیشنهاد میکنم.
@syjebraily
هدایت شده از مهدی قاسم زاده
بیان این جمله از سوی جناب رضایی که " چنانچه پس از #انتقام_سخت، حماقتی از آمریکا سر بزند، حیفا و تل آویو را با خاک یکسان خواهیم کرد"، هم حاوی این پیام میتواند باشد که گرفتنِ انتقام از سوی ایران حتمی است و هم یک موضع گیری مناسب، بموقع و پیش دستانه برای ممانعت از اقدام متقابل از سوی آمریکاییها میتواند محسوب شود؛ هرچند که سخت بودنِ انتقام، بهترین پیام (بصورت عملی) به آمریکاییها میباشد که درصورت تکرار رفتارشان و ادامهی خباثتهایشان، پاسخی بمراتب سختتر را خواهند گرفت...
@mahdi_ghasemzadeh
⚡️اکانت توئیتر @syjebraily با ۴۸ هزار عضو پس از نمایش گاف خبرنگار هاآرتص و افشای میزبانی رژیم صهیونیستی از ۲۲۴ تروریست زخمی آمریکایی، تعلیق شد.
@syjebraily
⚡️خبرنگار روزنامه صهیونیستی هاآرتص در اکانت انگلیسی خود خبری درباره ورود ۲۲۴ سرباز مجروح آمریکایی به بیمارستان Sourasky را منتشر کرد. اما پس از پخش شدن این خبر، مجبور به بستن اکانت خود شد. جالب اینکه ابتدا از یک اکانت توئیتی را بازنشر کرده مبنی بر اینکه اکانتش "هک شده"، اما بلافاصله در اکانتی دیگر ادعا میکند "اکانت جعلی بوده". این دستپاچگی خود نشانه اصالت اکانت وی و صحت خبر است.
آمریکاییها خوابش را هم نمیدیدند که پروژه کتمان تلفات، اینگونه فاش شود.
https://www.instagram.com/p/B7EMAR2lRZi/?igshid=yvwlpcjyzi9u
@syjebraily
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨صحبتهای شنیدنی مهندس مهدی دوستی درباره حمله موشکی به پایگاه عین الاسد
@syjebraily
⚡️صفحه جدید توئیتر ما را میتوانید از لینک زیر دنبال بفرمایید:
https://twitter.com/syjebraily1
🛑American built #Patriot missiles neither could defend #Aramco refinery nor #Al_Asad air base. These cases have a lot to say about possible future conflicts.
.
⚰سامانه آمریکایی #پاترویت نه قادر بود از پالایشگاه #آرامکو دفاع کند و نه توانست از پایگاه هوایی #عین_الاسد محافظت نماید. این موارد حرفهای زیادی برای گفتن درباره درگیریهای احتمالی آینده دارد.
@syjebraily
شغالهایی که فقط در فتنهها از لانه بیرون میآیند تا اموال ملت را غارت کنند، برای گرفتن انتقام #عين_الأسد به خیابان آمدهاند. پیراهن خونین مسافران #پرواز۷۵۲ که دست اینهاست، فریبمان ندهد. انقلاب اسلامی همان اندازه که داغدار شهدای تروریسم آمریکاییست، داغدار شهدای این سانحه هم هست.
@syjebraily
🔻صفحه جدید ما در اینستاگرام را میتوانید از طریق لینک زیر دنبال کنید:
https://www.instagram.com/syjebraily1/
🔺صفحه جدید ما در توئیتر را میتوانید از طریق لینک زیر دنبال بفرمایید:
https://twitter.com/syjebraily1
@syjebraily
⚡️پاسخ حضرت آیتالله خامنهای به استعفای آقای میرحسین موسوی از نخستوزیری در "روز آماده باش همه دشمنان اسلام": این کار خیانت است.
برادر گرامی آقای موسوی
نخست وزیر محترم
با سلام، نامهٔ استعفای شما را دریافت کردم و لازم میدانم چند موضوع را به جنابعالی گوشزد کنم:
در شرایط حساس کنونی و در حالی که مذاکرات ژنو در جریان است و لازم است همه در برابر ترفندهای دشمنان آماده و از مسائل داخلی فارغالبال باشیم، استعفای دولت بر خلاف مصلحت کشور و انقلاب است و ضربهای بر مصالح نظام جمهوری اسلامی است.
مشکل تعیین چند وزیر، مشکل جدیدی نیست. در سه سال گذشته (دوره دوم ریاست جمهوری اینجانب) همواره این مشکل با حکمیت هیات سه نفرهٔ منصوب امام حل شده و جنابعالی همواره از آن استقبال کردهاید. هماکنون نزدیک به نیمی از وزرای دولت که [...] به تصریح حضرت امام هنوز به قوت خود باقی است مرجع حل مشکل خواهد بود.»
شما اگر مجلس را مرجع واقعی میدانید، نباید از عرضهٔ دولت به مجلس و خواستن رای اعتماد، استنکاف کنید. اگر مجلس به دولت رای ندهد راههای قانونی برای تشکیل دولت جدید وجود دارد و این بهتر از آن است که شما درست شب قبل از روزی که دولت قرار است به مجلس عرضه شود، استعفا دهید و آن را در رسانهها منتشر کنید.
جنابعالی از اختیارات نخستوزیر طبق اصل ۱۳۴ کاملا برخوردار بودهاید و حتی به برکت لطف حضرت امام و حمایتی که همواره از دولت کردهاند تا بتوانند وظایف خود را بخوبی انجام دهند، اختیاراتی بیش از مقرر در قانون نیز کسب کرده و آن را اعمال نیز کردهاید. توضیح این مطلب را در نامهٔ پیوست به شخص شما ارائه خواهم کرد.
اینجانب با وجود اختلاف نظرهای چندی که با شما در نحوهٔ ادارهٔ کشور و اعتراض به روشهای شما بویژه در مسائل اقتصادی]دارم[، همان طور که میدانید همواره در همهٔ مراحل به شما کمک کردهام و اکنون هم استعفای شما را به مصلحت ندانسته و اصرار بر آن را ضربه به نظام و حتی با کمال معذرت خیانت - البته خیانت غیرعمدی- میدانم و معتقدم خوب است جنابعالی امروز نظرات حضرت امام در امور اقتصادی را به طور دربست بپذیرید.
استعفا را نمیپذیرم و خواهش میکنم اصرار نکنید.
سید علی خامنهای. رییس جمهور»
@syjebraily
✨در محضر حضرت آیتالله میرباقری
🔺ایشان فرمودند: خون حاج قاسم سنگرهایی را فتح کرد که دیگر به دست دشمن نخواهند افتاد. ترور حاج قاسم به دستور ترامپ نشان داد که منازعه اصلی تمدنی در جهان، میان اسلام و غرب است. ما با حمله به پایگاه عینالاسد، هیمنه آمریکا را شکستیم تا نشان دهیم در این منازعه، در موضع قدرت قرار داریم.
🔺شهادت حاج قاسم در کنار ابومهدی، جبهه مقاومت را متحدتر و منسجمتر از همیشه ساخته است. پس از حاج قاسم، کسی جرات سخن گفتن از مذاکره را نخواهد داشت، اما طیفی که غرب آن را مسلمان میانهرو میداند و پیگیر هضم در نظم غربی است، بیش از پیش روی ادبیات توسعه متمرکز خواهد شد تا پروژه خود را پیش ببرد.
https://b2n.ir/456377
@syjebraily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸آقای #روحانی گفته است: "من به عنوان مسئول شوراي عالي امنيت ملي روزانه مراقبت مي كنم! اگر مراقبت مداوم صورت نگيرد، بين جنگ و صلح يك گلوله فاصله است".
🔹آیا شهادت #حاج_قاسم نتیجه این مراقبت ایشان از #صلح بوده است؟
@syjebraily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸من کسی را در این کشور نمیشناسم که گفته باشد اگر "تمام روابط خارجی" خراب شد، اقتصاد دست نمیخورد.
🔹اما میشناسم کسی را که "تمام اقتصاد" را به رابطه با چند کشور معدود خارجی گره بزند و حل مشکل آب خوردن مردم را به توافق با آنها منوط بداند.
#من_بلد_نیستم
@syjebraily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺شرط پیشرفت این است که آمریکاییها نزدیک نیایند...
@syjebraily
✒نوشته روی عکس، دستخط "پارک چانگ هی" رئیس جمهور کره جنوبی در سال های ۱۹۶۱ تا ۱۹۷۹ و قهرمان پیشرفت این کشور است: "دفاع خوداتکا، اقتصاد خودکفا"
🔹️اگر بخواهیم ریشههای صنعتی شدن کره جنوبی را بررسی کنیم، باید بگوئیم رابطه تنگانگی میان «خلق بازار صنایع نظامی» و پیشرفت این کشور وجود دارد؛ به گونهای که سایر صنایع، یا مصرف کننده زیرساختهایی بودهاند که برای صنایع دفاعی ایجاد شد و یا از فناوریهایی بهرهبردای کردهاند که در صنایع نظامی تحصیل شد. این مسئله در تاریخ اقتصاد سیاسی کره جنوبی به قدری پررنگ است که برخی صنعتی شدن این کشور را با عبارت «مدرنیته نظامی» توصیف کردهاند(Moon 2005). اما کمتر گفته میشود که این «مدرنیته نظامی»، واکنشی به محرومیتهای نظامی بوده است.i
🔺اواخر دهه 1960 میلادی تنش میان دو کره بالا گرفته بود. در چنین شرایطی، دکترین ریچارد نیکسون رئیس جمهور وقت آمریکا اعلام شد که طبق آن، همپیمانان واشنگتن در آسیا میبایست توانمندیهای نظامی لازم برای دفاع از خود را کسب می کردند. این در حالی بود که آمریکا طی بیش از دو دهه حضور نظامی در کره جنوبی، نه زیرساختی ایجاد کرده بود، نه فناوری نظامی به سئول منتقل کرده بود و نه نیروی بومی ماهری تربیت کرده بود(Kwon 2017). پیرو تصمیم به خارج کردن نیروهای آمریکایی از خاک کره، ریچارد نیکسون رئیس جمهور وقت آمریکا وعده داده بود که علاوه بر اعطای کمک 1.5 میلیارد دلاری برای ارتقای توان تسلیحاتی کره، تکنولوژی لازم را برای تولید تسلیحات مدل آمریکایی در کره، در اختیار سئول قرار دهد، اما نه تنها هیچ کدام از این وعدههای واشنگتن عملی نشد، بلکه آمریکا با این بهانه که دستیابی سئول به تسلیحات خطرناک ممکن است انگیزهای برای یک جنگ جدید میان دو کره شده یا به مسابقه تسلیحاتی در منطقه دامن زند، محدودیتهایی را بر خرید سلاح توسط پارک وضع و عملا دولت کره را تحریم تسلیحاتی کرد. (US Congress 1978, 78-80, 204).
🔺«پیتر بانسیوک کوون» مورخ کرهای می نویسد: «شوک دوقلوی خروج نیروهای نظامیان آمریکا از کره و اعمال محدودیت بر خرید تسلیحات از طرف واشنگتن، کره جنوبی را دچار بحرانی کرد که بازسازی اصولی نظام دفاعی آن را ضروری ساخت. در سرتاسر دهه 1970 ژنرال پارک به صورت راهبردی هم «خوداتکایی نظامی» را دنبال می کرد و هم «خودکفایی اقتصادی را».(Kwon 2018)
🔸️برشی از کتاب در دست انتشار "دولت و بازار: الگویی پویا برای روابط متقابل" به قلم سید یاسر جبرائیلی
https://b2n.ir/688326
@syjebraily