May 11
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز
من در طول روز گذشته خیلی تلاش کردم که بتوانم به شکلی واقعی با ایتا ارتباط برقرار کنم، محیط سروش را واقعا نپسندیده، در آی گپ حضور نداشته و با رای خود دوستان در اینجا حضور پیدا کردهایم. ایتا به شدت کند است، با این حال اگر خبری شد، اطلاع خواهیم داد. فقط این را بدانید که در حال حاضر به دلیل قطع بودن تلگرام بنده بیشتر ارتباطاتم با دوستان در منطقه قطع است.
@syriankhabar
🔴ساده انگاری در برابر دشمن
🔻با وجود آنکه خبر شهادت نیروهای مستشاری کشور در سوریه توسط منابع مطلع نکذیب شده، اما مسئله مهم اصل و نفس حمله می باشد. در حمله موشکی آمریکا انگلیس و فرانسه به خاک سوریه به دلیل وجود آمادگی قبلی پدافند ارتش سوریه با کمک بی دریغ رادارهای پرنده روسی موفق شد تعدادی از موشکها را رهگیری و منهدم کنند، اما در حادثه شب گذشته هنوز خبری مبنی بر رهگیری و هدف قرار دادن این موشکهای مهاجم که از قرار معلوم ازنوع موشک بالستیک جریکو بوده، منتشر نشده است.
🔻با این اوصاف آنچه به نظر می رسد این است که دشمن به خوبی از محتوای درونی ما در سوریه، پادگانها، محل استقرار، تسلیحات و تجهیزات، نقل و انتقالها و شاید هم طرح ها و عملیاتها به خوبی آگاه باشد و بخواهد از این رهگذر مانع از عملیات آینده نیروهای ما در سوریه علیه جریان های تکفیری و متحده خود شود. اینجا وظیفه و ماموریت ما واقعاً در چه تعریف می شود؟ فرماندهان و مسئولان امر باید چگونه عمل کنند؟ باید چه رهماری در پیش گرفت تا مانع از رسیدن دشمن به اهداف خودمان شویم؟ این سوالی است که از صبح تا کنون ذهن نگارنده را به خود مشغول داشته است.
🔻پاسخ به امر و سوالات از عهده ما خارج است، اما این نکته را به من ثابت میکند که دشمن در یک برتری اطلاعاتی به واسطه نفوذ جاسوسهای خود در همه مناطق برخوردار است. باید برای مقابله با دشمن ابتدا قدرت برتری را از او گرفت، تا زمانی که اشراف اطلاعاتی و عملیاتی دشمن وجود دارد، تا زمانی که دشمن میتواند به راحتی پدافند ما را در سوریه دور زده و به اهداف از پیش تعیین شده خود دست پیدا کند، تا.زمانی که ما دشمن را دستکم گرفته و نخواهیم با او به روش خودش بجنگبم، گ پیروز شدن در برابر این دشمن ساده نخواهد بود.
K.J
@syriankhabar
تروریست ها در شمال حمص نیز شروع به دادن بیانیه کرده و میگویند که پیشنهادات روسها برای ترک منطقه حقارت آمیز است، ما می مانیم و از مردم مان دفاع میکنیم!!
@syriankhabar
🔴زمینه سازی تروربست ها برای ترک شمال حمص
🔻نکته جالب در مورد این بیانیه وجود واژههایی مانند حق طبیعی دفاع از خود، و همچنین پیشنهاداتی مانند ترک منطقه و دفاع از مردم است. این واژهها را تروریستها در دوما، حلب، قلمون شرقی، ضمیر و دیگر مناطق سوریه هم صادر کردند اما در نهایت ناچار شدند که تسلیم را بپذیرند.
🔻به نظر میرسد که این بیانیهها جهت ایجاد زمینه مناسب و روانی برای پذیرش پیشنهادات و شروط اتاق عملیات متحدین از طرف گروهکهای تروریستی است که تحت عنوان فیلق الرابع در شمال استان حمص فعالیت میکنند. در این بیانیه از طرف ترک که حامی اصلی گروهکهای تروریستی و به گفته آنها ضامن اجرای آتشبس است خواسته شده در این مورد دخالت کرده و مانع از تداوم حملات ارتش سوریه برای پاکسازی منطقه شوند.
@syriankhabar
◼️برجام، خروج امریکا، دلدادگی دولت و جنگ آینده
▪️تنها چند روز دیگر تا موعد تصمیمگیری رئیسجمهور امریکا در مورد برجام و تمدید تعهدات این کشور در مورد این معاهده بینالمللی زمان فاصله است، موعدی که میتواند همه امور را به سمت و سوی دیگری ببرد و تصمیم غیراصولی هر یک از طرفین میتواند آینده را به سمت تاریکی مطلق پیش ببرد. این روزها پالسهای مختلفی از همه طرفها صادر میشود، اروپاییها در حالی که میگویند برجام، پابرجا خواهد بود اما تاکید دارند که باید به آن الحاقیه زد، موضوعی که طرف چینی و روسی چندان اعتباری برای آن قائل نیستند با این حال در واشنگتن پرچمها در مسیر بادهای ویرانگری که از تلآویو و ریاض میوزد، برافراشته شده و مستاجر کاخ سفید در تلاش است تا با کمترین هزینه، بیشترین امتیاز را بگیرد. او تهدید به خروج از این معاهده کرده و انتظار دارد برای خارج نشدنش، هدیهای دریافت کند و امتیازی که میخواهد کمتر از برچیدن نظام دفاعی قدرتمند ایران که مبتنی بر موشکهای دوربرد و خارج کردن تهران از همه منطقه آسیای غربی، نخواهد بود.
▪️از اینرو است که اوضاع بهشدت بغرنج شده است و هر روز ندایی عجیب از سمت شرق و غرب به گوش میرسد. در تهران اما تصمیم انگار به شکلی دیگر گرفته شده است و حسن روحانی بر خلاف دیگر دولتیها به صراحت از موضوع بسیار مهمی پرده برداشته و بهنظر میرسد که با اروپا به یک توافق ابتدایی رسیدهاند، برجام بدون امریکا و البته بدون هیچ الحاقیهای! این اگر صحت داشته باشد، یعنی آنکه ایران به خارج شدن امریکا رضایت داده و اروپاییها هم با علم به این مساله و اینکه دیگر نیازی به رایزنی با امریکا برای اصلاح برجام ندارند، شاید خوشحال باشند. رضایت به خروج امریکا از برجام در حالی روز گذشته از طرف حسن روحانی اعلام شد که در سمت دیگر سخنگوی وزارت امورخارجه که مواضع دیپلماتیک کشور را به صورت رسمی اعلام میکند، تاکید دارد که اگر امریکا از برجام خارج شود، «تصمیمات غیرقابل باوری» گرفته خواهد شد که این موضوع دقیقا در نقطه مقابل سخنان حسن روحانی قرار دارد.
▪️هر چه هست، بهنظر میرسد که دولت تمایل شدیدی نسبت به بقای برجام دارد، این بقا بدون حضور امریکا یعنی هیچ. حسن روحانی از همان هفتههای اول تاکید داشت که ما برای انجام هر توافقی باید با امریکا صحبت کنیم (باید کدخدای آنها، منظور اروپایِیها بود، را دید) چرا که اروپاییها هیچ کاره بوده و صرفا واسطهای بیش نیستند. با این حال، بهنظر میرسد که در شرایط فعلی آنچه در حال روی دادن است بر خلاف همه حرفهای آقای روحانی باشد. اگر قرار بر خروج امریکا است، که اروپاییها و حتی چینیها و روسها هیچ اختیاری از خودشان ندارند، اگر هم قرار بر این است که اروپاییها بمانند به این شرط که موضوع موشکی و خروج ایران از سوریه و منطقه مطرح نشود که این هم خیال باطلی است و همان کدخدا برای اروپاییها تصمیم میگیرد.
▪️به نظر نگارنده، باوجود آنکه تخصص چندانی در این حوزه ندارم اما با رصد شرایط، بهنظر میرسد که ایران در رابطه با خروج امریکا از برجام و رفتار اروپاییها سکوت خواهد کرد، بعید میدانم که دولت بخواهد پس از خروج امریکای ترامپ از این معاهده بینالمللی از آن خارج شود، کما اینکه صرفا روحانی یک پیام را به طرفهای اروپایی داد که ما دوست داریم با شما تجارت داشته باشیم، اما وقتی همه چیز توسط امریکا تحریم باشد و بانکهای ما نتوانند مبادله پولی داشته باشند و حتی تجار خردهپای ایرانی نتوانند حتی 200هزار دلار پول وارد کشور کنند، هیچ ارزشی ندارد. هر چه شرایط به جلو میرود، بهگونهای بر پیچیدگی مسائل افزوده میشود. حتی سفر ظریف به امریکا و دیدار او با مقامات فعلی، سابق و تاثیرگذار امریکایی نیز نمیتواند دوای این بحران باشد.
▪️منتظر میمانیم تا نتیجه انتخابات عراق هم مشخص شود و بعد شاید پاسخهای ایران به رژیم صهیونیستی پس از خروج ترامپ از برجام باشیم. تنها راهی که میتواند مانع از شلیکهای تلافیجویانه ایران به سمت فلسطین اشغالی شود، خارج نشدن ترامپ از برجام است و این همان مسالهای است که در تلآویو هم به خوبی از آن آگاه هستند، با این حال نتانیاهو جنگ را بر حفظ برجام بیشتر ترجیح میدهد، چرا که برجام میتواند روزنهای هر چند سخت و تنگ برای رسیدن ایران به افقهای پیشرو باشد. سران رژیم صهیونیستی، به اصطلاح میخواهند سیاست «مرگ یک بار، شیون یک بار» را در پیش بگیرند، بهزعم آنها هیچ رئیسجمهوری در کاخ سفید به همراهی و حماقت ترامپ که یک داماد متعصب یهودی و یک رئیس شورای امنیت ملی حامی این رژیم داشته باشد، روی کار نخواهد آمد، بنابراین حالا بهترین فرصت است.
☑️ادمین کانال اخبار سوریه
K.J
@syriankhabar
سلا
دوستان من واقعا دوست دارم که در ایتا هم فعال باشم، اما خدا میداند که تا یک عکس یا فیلم بخواهد آپلود شود، روزگارم سیاه میشود. با این حال، تلاش خواهیم کرد در اینجا همراه شما باشیم.
🔴 جنگ غرب بر سر شرق / خروج ترامپ از برجام آینده منطقه
🔻همه درد ترامپ در مورد برجام، بحث موشکهای ایران است. در طول چهار ماه گذشته هر چه اروپاییها وساطت کردند که ایران کوچکترین تضمینی برای ادامه مذاکرات در مورد موشکهایش دهد، راه به جایی نبرد، چرا که اینجا دیگر خط قرمز نبود، خطی ممتد از خون بود که برای رسیدن به آن خونهای زیادی داده شده بود. ترامپ در طول چهار ماه گذشته فکر میکرد با تهدید میتواند امتیاز موشکی از ایران بگیرد... . آنچه در سخنان مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا هم آمد، هیچ اشارهای به مسائل جانبی مانند خروج ایران از منطقه، مساله موشکها و ... نداشت. این بدان معنی است که در حالی که امریکا از برجام خارج شده، اروپاییها که هیچ خطری را از جانب موشکهای ایرانی، به دلیل برد، احساس نمیکنند، نیازی هم به مذاکره با ایران در مورد آن ندارند.
🔻اروپاییها در طول سالهای گذشته برای به نتیجه رسیدن برجام خیلی وقت گذاشته، تلاش و هزینه کردند. خانم موگرینی واقعا عصبانی بود، این عصبانیت البته باعث نشد تا او نتواند مواضع قاره سبز را اعلام کند. به باور من، خروج ترامپِ امریکا از برجام، در واقع شروع جنگ سرد میان دو سوی آتلانتیک است و این همان مسالهای است که نئولیبرالهای امریکایی برای سالهای متمادی از وقوع آن وحشت داشتند. در واقع، امروز غرب بر سر شرق یک جنگ دامنهدار را شروع کردهاند، غربیها برای منافع اقتصادی و حتی نظامی تلاش دارند که روشهای جدیدی را امتحان کنند. خروج ترامپ از برجام و پیش از آن توافق اقلیمی پاریس، به اروپاییها ثابت کرد که امریکا قابل کنترل نیست و با امریکای ترامپ بهتر است حتی وارد درگیری با روسیه و چین هم نشوند، چرا که ترامپ به هیچ عنوان قابل مذاکره و اهل تعامل و گفتوگو برای رسیدن به یک نقطه مشترک نیست.
🔻خروج امریکای ترامپ از توافق هستهای، در واقع زدن یک میخ اضافه به تابوت ناتو بود، تابوتی که نئولیبرالهای امریکایی در طول دهههای گذشته آن را روزبهروز بزرگتر کرده و میخواستند از رهگذر آن جهان را فتح کنند. در حالی که امریکا به لحاظ قدرت سختافزاری برای یک جنگ دامنهدار آمادگی دارد، اما این اروپا است که میتواند نیروی لازم را برای هر جنگِ غربی دیگر (شما بخوانید صلیبی) فراهم کند، اروپاییها با این تصمیم ترامپ بدون شک حاضر نیستند هیزم آتشبازی امریکاییها شوند. به باور من، اصطلاحاتی که ترامپ در سخنرانی خود به کار برد، اصطلاحات یک فرد پیروز نبود، روانشناسی کلمات به من میگوید او نه از موضع قدرت، بلکه از موضع یک فرد شکستخورده صحبت میکرد، خدا میداند که دستگاه سیاسی و نظامی او در طول چهار ماه گذشته چه فشارهای وحشتناکی را بر ایران برای پذیرش خواستههایش وارد کرده بود، اما او اولین بار بود که در طول 15 ماه حکومتش به خواستهاش نرسید، بنابراین بیادب، بینزاکت و در حد و اندازه یک گاوچران (البته اگر به گاوچرانها بیاحترامی نکرده باشم) امریکایی ظاهر شد.
🔻نخستوزیر رژیم صهیونیستی شاید اولین و از معدود افرادی در جهان باشد که از مواضع رئیسجمهور امریکا حمایت کرده باشد، این اعلام حمایت نیز از روی ناچاری است، چرا که نتانیاهو انتظار داشت که ایران پس از نشستن پشت میز هستهای، پشت میز موشکی هم بنشیند و سپس با دادن چند امتیاز دیگر مانند ترک سوریه، عراق، لبنان و یمن همه منطقه را به آدمکشهای رسانهدار تحویل دهد. اما این اتفاق روی نداد و نتانیاهو خودش میداند که خروج ترامپ از برجام، یعنی نهایی شدن حمله تلافیجویانه ایران. همین چند هفته پیش بود که ترامپ گفت که میخواهد از سوریه خارج شود، بهنظر شما چرا ترامپ چنین حرفی زد؟ او چرا وارد چنین معادلهای شد؟ آیا او نمیدانست با ترک سوریه آن را دودستی به ایران تقدیم میکند؟ ترامپ فکر میکرد تا پیش از زمان اعلام موضعش در مورد توافق هستهای، ایران به دلیل فشارهای اقتصادی کوتاه خواهد آمد و سوریه را ترک میکند و سوریه میشود جولانگاه کفتارهای مردارخوار. اما این پیشبینی ترامپ نیز به حقیقت نپیوست.
🔻اگر در خاطرتان باشد چندی پیش در مورد مواضع ایران در برجام گفته بودم که احتمالا ایران و اروپا با هم ادامه خواهند داد، ایران سکوت خواهد کرد که آیا اروپا همراهی میکند یا نه، اگر کرد که هیچ و اگر نکرد، بدون آنکه از توافق خارج شود و مانند ترامپ جهان را خبردار کند، با خبرهایش جهان را شگفتزده خواهد کرد. اعلام موضع حسن روحانی، یک تصمیم عاقلانه نظام بود. البته ای کاش آنچه شیخ حسن شب گذشته در مورد امریکا گفت، پیش از این هم گفته بود. به امریکاییجماعت نمیشود اعتماد کرد، چرا که شعارش این است: «یا دوست هستی یا دشمن»
ادمین کانال اخبار سوریه
@syriankhabar
🔴زمان و مکانی که دقیق انتخاب شده بود / حتما مطالعه کنید
🔻محور مقاومت بامداد امروز پس از 40 بار تجاوز هوایی، توپخانهای و موشکی رژیم صهیونیستی به مواضع این محور در مناطق مختلف سوریه که باعث شهادت و زخمی شدن دهها نیروی نظامی، شهروند عادی و خسارتهای سنگینی به زیرساختهای ارتش سوریه شد، بالاخره تصمیم به تلافی گرفت. ما در کانال اخبار سوریه بارها اعلام کرده بودیم که این حملات پاسخ داده خواهد شد، اما بهگونهای که دشمن «دردش بگیرد» اما حالا فقط چند مرکز نظامی این رژیم مورد حملات موشکی قرار گرفته است.
🔻اما فارغ از همه مسائل، این حملات در زمان و مکان مناسبی صورت گرفت. زمانش را همانگونه که تاکید کردیم پس از انتخابات پارلمانی لبنان و پس از اعلام موضع ترامپ در مورد برجام انتخاب کردند. چرا که در حال حاضر دیگر دلیلی برای مراعات کردن نبوده و نیست. اگر ترامپ از برجام خارج نمیشد بدون شک دست نظامیها برای تلافی بسیار کوتاه بود، چرا که دیپلماتها و سیاسیون باز هم دلیل و برهان آورده و میگفتند که اگر بزنیم، ترامپ خارج میشود، حالا که ترامپ خارج شده، نزدن بدترین کار بود.
🔻اما این حمله در زمان دقیقی نیز صورت گرفت. همزمان با سفر نخستوزیر رژیم صهیونیستی به روسیه و دیدار با متحد ایران و سوریه. با هر چرتکهای که حساب کنیم، نباید روسها از این حملات مطلع شده باشند. نتانیاهو با این خیال راحت به روسیه سفر کرد که واحدهای اطلاعاتی امان و موساد به او گفته بودند که ایران فعلا قصدی بر پاسخگویی ندارد. او در مسکو خبر حمله موشکی به مواضع ارتش عبری را شنید. و این بدترین ضربهای بود که نتانیاهو میتوانست در مواجه به دشمنان سیاسی بیشمار خود در داخل دریافت کند.
🔻اما چرا مکان حمله مناسب انتخاب شده بود. شاید نتوان خیلی از اطلاعات و دادهها را در این شرایط منتشر کرد. اما فیالمجلس خدمت شما باید عرض کنم همه اهدافی که منهدم شدند، در طول هفت سال گذشته نقش بسیار مهم و اصلی در حملات و تجاوزات رژیم صهیونیستی به مراکز ارتش سوریه و محور مقاومت داشتند. این مراکز، مهمترین نقش را در هدایت، هماهنگی، مسلحسازی و حرکت دادن تروریستهای القاعده و ارتش آزاد برای حمله به مواضع ارتش و مقاومت در مناطق مختلف سوریه ایفا میکردند.
🔻آنهایی که دستشان در کار است بهتر این چند خط را میفهمند و میدانند. یکی از مراکزی که هدف قرار گرفت، «مرکز نظامی فرماندهی شنود فنی و الکترونیکی» ارتش عبری بود که مهمترین نقش را در شهادت شهید مغنیه و شهید اللهدادی داشت. آن مرکز بالگردی نیز که منهدم شد، همان نقطهای بود که بالگردهای رژیم صهیونیستی برای شهادت این دو فرمانده پرواز کرده و با موشکهای ضدزره خود خودروی آنها را هدف قرار داده و باعث شهادت آنها و همراهانشان شدند. اگر شد، در پستهای آینده از این دست موارد بیشتر خدمت شما خواهم نوشت.
🔻به صورت خلاصه باید عرض کنم، فقط خود صهیونیستها میدانند که این 20 فروند موشک چه کاری کرده است، کار ما «قَل و دل» به قولی بود، مفید و خلاصه. رژیم صهیونیستی بهترین و نخبهترین نیروهایش را به همراه بهترین امکانات و تجهیزاتی را که در اختیار داشت در واحد شنود فنی و الکترونیکیاش در جولان اشغالی مستقر کرده بود، این مرکز غروب روز گذشته در حال هماهنگی با تروریستها برای حمله به شهرک البعث در استان القنیطره بود و حتی تانکهای این رژیم نیز در حمایت از این گروهکها چند گلوله شلیک کردند.
🔻ما منتظر میمانیم که اگر صهیونیستها عرضه، شهامت، جسارت و مردانگی دارند که هیچ وقت نداشته و ندارند، آمار دقیق کشتههای خود را همراه آن چند افسر شناسنامهدارشان را که به هلاکت رسیدهاند منتشر کنند. نه اینکه بگویند سرهنگ.... هنگام بازگشت از سفر به بند ایلات در جاده خودرویش چپ کرده و کشته شد. در این مورد هم اگر صلاح دیده شد، اطلاعاتی را منتشر خواهیم کرد. با این اوصاف بدانید که این حملهای محدود نبود، بلکه حملهای دقیق و حساب شده بود که ستون خیمه تجاوزات رژیم صهیونیستی در طول سالهای گذشته به سوریه و محور مقاومت را هدف قرار داد.
☑️ادمین کانال اخبار سوریه
K.J
@syriankhabar
⚪️با تلگرام فیلتر شده به جنگ رسانهای رفتیم
◽️طبق معمول همیشه، رسانههای دولتی، وابسته و پول بگیر ما که اصولا هیچ حرفی برای گفتن ندارند، ما که بدون هیچ مزد و منتی هم داریم کار می کنیم، از شب گذشته دسترسیمان به تلگرام و منابع خبری و اطلاعاتیمان قطع بود و با تلفن دوستان فهمیدیم که باید فیلترشکنها را نصب کنیم و از کشور در برابر حملات دشمن دفاع. در این چند ساعت خدا میداند چقدر فرصت را از دست دادیم.
◽️خدایی نمیخواستم چیزی بنویسم و حرفی بزنم، اما وقتی تلگرام را باز کردم اینقدر محبت دوستان شامل حالم شده بود و ابراز لطف کرده بودند که خدا می داند جز شرمندگی چیزی برایم نماند. با این حال، باز هم عرض میکنم، در بازی فیلترینگ تلگرام، این ما هستیم که بازنده بزرگ بودیم، نه آنهایی که آن سوی مرزها نشسته و اطلاعات طبقهبندی شده را از پستوی محرمانه ادارات و سازمانها میبرند و منتشر میکنند.
◽️هر چه شبکه خبر را نگاه میکردم، به جای آنکه یک کارشناس نداشته نظامی را دعوت کرده و چند کلمه با آنها در مورد این حملات، تبعات آن صحبت کنند، زدند به کاهدان و با چند زیرنویس مسخره حتی آن اندک بینندههای خودشان را هم مسخره کردند. بعد هم میگویند چرا دشمن قویتر است. وقتی رادیو فردا مینویسد «اسرائیل به تلافی حملات موشکی ایران، مواضعی را در سوریه هدف قرار داد» بهنظر شما کدام تحلیلگر ایرانی میتواند این تعبیر وارونه از واقعیتها را پاسخ دهد!!
خلاصه آنکه، از ماست که برماست. هر بلایی که در حوزه رسانه بر سرمان آید، حقمان است برادر جان. من دیگر زبانم مو درآورد فقط میترسم که فردا انگ منافق و ضدانقلاب و صدتا کوفت و زهرمار دیگر را هم وصله تن نحیف ما کنند، بنابراین میگویم که صلاح مملکت خویش خسروان دانند. بنده وظیفهای در قبال کشورم و مردم دارم که آن را میگویم.
K.J
@syriankhabar
🔴گزارش اخبار سوریه از روزهای نفسگیر انتقام / بخش نخست
🔻48 ساعت پس از آنکه سه موشکهای دلیله ارتش رژیم صهیونیستی از فراز دریای مدیترانه شلیک شدند و با عبور از آسمان لبنان به مرکز هدایت پهپادی سپاه پاسداران در فرودگاه تیفور را هدف قرار داد و باعث شهادت 7 تن از نیروهای متخصص پهپادی و زخمی شدن تعدادی دیگر شد، این رژیم تدابیر بسیار شدید امنیتی را در جنوب دمشق تا عمق 40 کیلومتری از مرزهای جولان اشغالی در پیش گرفت، تدابیری که به گفته برخی از ناظران در طول سالهای گذشته بیسابقه بود و باعث شد تا این رژیم با فراخوانی گسترده یگانهای رصد و شنود خود از مناطق مختلف و استقرار تجهیزات بسیار پیشرفته و جدید در بلندیهای جولان از واکنش احتمالی نیروهای مقاومت جلوگیری کند.
🔻به گفته منابع میدانی مقاومت، رژیم صهیونیستی با علم به پاسخ ایران هر تحرکی را که احساس میکرد پیامدش شلیک موشک به سمت سرزمینهای اشغالی است را پاسخ میداد. این میزان رصد که بهنوعی بیسابقه مینمود باعث شد تا محور مقاومت برای پاسخ به تجاوزات این رژیم دچار محدودیتهای شدیدی باشد. این محدودیتها به این دلیل بود که رژیم صهیونیستی با دست باز و بدون آنکه هیچ طرف بینالمللی بخواهد از اقداماتش انتقاد کند، دست به حمله میزد و در برابر آن هرگونه پاسخگویی محوز مقاومت و ارتش سوریه میتوانست یک جو شدید رسانهای را به وجود آورد. با این اوصاف، روند شناسایی مراکزی که باید هدف قرار میگرفتند از ماهها پیش به پایان رسیده بود و اکنون زمان عمل بود.
🔻ارتش عبری با علم به پاسخ مقاومت، اقدام به تجهیز همه خطوط مرزی در جولان اشغالی کرد و سامانههای جدید پدافندی و ضدموشکی را در این منطقه رصد کرد. در طول این مدت، سامانههای جدید شنود و جنگ الکترونیک دشمن به شدت فعال بود و بارها سامانههای راداری ارتش سوریه در مناطق مختلف جنوب دمشق و غوطه غربی مورد جمینگ قرار گرفت. در طول این مدت، نیروهای مقاومت تماسهای تلفنی و بیسیمی خود را به شدت کاهش دادند، دشمن نیز هر حرکتی را با توپخانه، موشک، تانک، بالگرد و یا جنگنده مورد حمله قرار میداد، دقیقا مانند آنچه در الکسوه اتفاق افتاد، چرا که برای رژیم صهیونیستی مسلم شده بود که پاسخ ارتش سوریه در این محدوده است.
🔻با این حال، پروازهای مختلف از تهران به سمت فرودگاه حماه و حلب یک سناریوی دیگر را هم پیشروی دشمن صهیونیستی قرار داد و آن نیز احتمال شلیک موشکهای تاکتیکی از برخی پایگاههای ارتش سوریه در استان حماه بود، موشکهایی مانند فاتح110 که در صورت شلیک میتوانست چالش شدیدی را برای دشمن فراهم کند. حمله موشکی و استفاده از بمبهای هدایت ماهوارهای برای حمله به جنوب حلب و زاغههای مهمات ارتش سوریه در حماه دقیقا در همین راستا صورت میگرفت. تقریبا همه آسمان غرب سوریه در کنترل و اشراف کامل رژیم صهیونیستی قرار داشت و عمل کردن در این محیط آلوده بسیار سخت بود و این کار فرماندهی مقاومت را هم سختتر میکرد.
🔻دشمن که با تهدیدهای مختلف تلاش میکرد ایران و سوریه را از پاسخ به جنایتهایش، ولو به صورت شلیک یک خمپاره، منع کند پس از دو هفته تلاش به این نتیجه قطعی رسید که باید منتظر حمله باشد و در این مدت بهشدت دچار وحشت شده بود، چرا که رصد تحرکات داخل ایران حکایت از آن داشت که پاسخ ایران از نوع سنگین و با شلیک موشکهای دوربرد است. این مساله خود عاملی شد تا برای احتیاط بیشتر هر آنچه سامانه پدافندی در اطراف غزه مستقر شده بود به شمال سرزمینهای اشغالی، بهویژه مراکز نظامی و فرودگاهها مستقر کرد. در حالی که سامانههای رصد و شنود رژیم صهیونیستی عمق 40 کیلومتری خاک سوریه را در انتظار شلیک واکاوی میکردند، شلیکها از جایی صورت گرفت که اصلا انتظارش را نداشتند.
🔻بر اساس تحلیلها و رصدهایی که توسط ارتش رژیم اسرائیل صورت گرفته بود، هیچ سامانه موشکی که بتواند تهدیدکننده این رژیم باشد تا عمق 40 کیلومتری خاک سوریه وجود نداشت و هر آنچه بود توسط جنگندهها یا واحدهای موشکی و یا در نهایت توسط تروریستهای مورد حمایت این رژیم منهدم شده بود. با این حال، در آن واحد بیش از 50 فروند انواع موشک و راکت از نزدیکترین نقطهای که به مرزهای اشغالی وجود داشت به سمت مواضع از پیش تعیین شده شلیک شد، شلیکهایی که فرصت هر گونه عکسالعمل را از دشمن صهیونیستی گرفت و باعث شد تا این رژیم باقیمانده اهدافی را که در بانک اطلاعاتی خود در منطقه داشت، مورد هجوم قرار دهد.
✔️ادمین کانال اخبار سوریه
K.J
@syriankhabar
🔴گزارش اخبار سوریه از روزهای نفسگیر انتقام /بخش دوم
🔻بیش از 40 موشک گراد از چند نقطه به سمت اهداف از پیش تعیین شده شلیک میشود و همزمان، 20 فروند موشک فجر5 هدایتشونده برای تکمیل عملیات شلیک میشود. 40 موشک نخست همانگونه که پیش از این هم گفته بودیم برای مشغول کردن سامانههای پدافندی رژیم صهیونیستی کافی بود. در حالی که هنوز راکتهای گراد به زمین اصابت نکرده بودند و همه آنها تنها چهار مرکز بزرگ و باز ارتش عبری را هدف قرار دادند (سهم هر مقر 10 راکت بود) شش مقر مهمتر را باید موشکهای هدایتشونده فجر5 منهدم میکردند. همانگونه که پیشتر گفتیم، یک منبع مطلع به اخبار سوریه گفته است که 16 موشک با دقت به هدف اصابت کرده است.
🔻این برای اولین بار بود که ایران از موشکها یا همان راکتهای هدایتشونده فجر5 به شکل عملیاتی استفاده میکرد. آن هم علیه اهداف بسیار مخفی و امنیتی رژیم صهیونیستی که یکی از آنها مقر رصد تصویری9900 بود که نقش مهمی در جنایتهای این رژیم داشت. البته یک منبع مطلع دیگر تاکید کرده که یکی از مراکز مهم پارازیت ارتش عبری که در طول ماههای گذشته اقدام به اختلال در رادارها و سامانههای رادیویی متحدین در جنوب دمشق میکردند نیز در این آتشباری هدف قرار گرفته است. پس از این حمله مشخص بود که رژیم صهیونیستی به شکل دیوانهواری مراکز مختلف نظامی در سوریه را هدف قرار داد.
🔻این منبع مطلع در ادامه سخنان خود، به اخبار سوریه میگوید که رژیم صهیونیستی حتی یک هدف ایرانی را در سوریه مورد حمله قرار نداده و این رژیم کاری غیر از دروغگویی ندارد. به گفته او، سران سیاسی و نظامی این رژیم پس از حمله به تی4 و شهادت چند پاسدار ایرانی به شدت دچار وحشت شده بودند و از طریق واسطههای انگلیسی، آلمانی و فرانسوی خواستار خودداری ایران از پاسخ شده بودند و تهدیدهای مکرر این رژیم مبنی بر حمله به ایران بیانگر میزان وحشت آنها از پاسخ بوده است. این در حالی است که یک منبع دیپلماتیک دیگر تاکید میکند پس از حمله به تی4 فرستاده ویژه پوتین در سفر به تهران این پیام مقامات صهیونیستی را منتقل میکند که نمیخواهیم جنگ گسترش پیدا کند!!
🔻این پیام را در تهران کسی نمیشنود، بنابراین خود نتانیاهو به مسکو میرود تا از ولادیمیر پوتین بخواهد که شخصا از نفوذش میان رهبران ایران، بهویژه رهبر عالی این کشور استفاده کرده و مانع از حمله تلافیجویانه ایران به اسرائیل شود. تنها ساعاتی پس از این درخواست نتانیاهو، موشکها و راکتها روانه مواضع از پیش تعیینشده میشود تا احیانا متحد شمالی ایران نیز در معذوریت قرار نگیرد، چرا که در صورت درخواست پوتین ایران باید اندکی در این مورد تامل میکرد هر چند پوتین هم در دیدار با نتانیاهو از اقدامات این رژیم در بیثبات کردن سوریه و اخلال در روند مبارزه با تروریسم انتقاد کرد.
🔻مناطقی که توسط رژیم صهیونیستی هدف قرار گرفت عبارت بود از: تلول فاطمة نزدیک كناكر در ريف دمشق، و التل الكبير در محجّه، گردان دفاع هوایی در نزدیکی نامر، همچنین برخی مناطق فرودگاه خلخله، هنگ 150 دفاع هواییدر استان درعا، و شهر البعث و اطراف القنيطره. همچنین چند موشک به سمت اطراف فرودگاه بینالمللی دمشق و المزه هم شلیک شد. در شهر البعث صهیونیستها همزمان با حمله به این شهر از تروریستها درخواست کردند که به مواضع ارتش حمله کنند، از آنجایی که آمادگی لازم در میان تروریستها وجود نداشت حمله آنها با تلفات سنگین به ناکامی منجر شد.
🔻یکی از مقامات نظامی مطلع ارتش سوریه تاکید میکند ما پیش از حمله از پاسخ احتمالی ارتش اشغالگر مطلع بودیم، بنابراین همه موارد احتیاطی را در نظر گرفتیم، بنابراین همه شهدای این حمله کمتر از 4 نفر بود. باوجود آنکه ایران به هیچ عنوان مسوولیت این حمله را قبول نکرد و همه چیز بر عهده ارتش سوریه گذاشته شد (این مهم برای ارتش سوریه و بازیابی روحیه آن در داخل و همچنین جهان عرب بسیار مهم ارزیابی میشود) اما پیامهایش به وضوح در تلآویو شنید میشد. صهیونیستها به خوبی میدانند که صفحه دیگری در تعامل و تقابل نظامی باز شده است، آنها در ذهنشان هم این پاسخ خطور نمیکرد. حالا هم میدانند که اگر ادامه بدهند، دوباره خواهند خورد.
✔️ادمین کانال اخبار سوریه
K.J
@syriankhabar
⚪️شکاف فراآتلانتیک
▫️بنده در مطلبی اشاره کردم که اقدام ترامپ در خروج از برجام در واقع شروع جنگ واقعی میان دو سوی آتلانتیک و میان جهان غرب است. برخی از دوستان پس از نوشتن این مطلب پیام دادند که شما اشتباه میکنید و اینگونه نیست. بله، بنده هم باور دارم که سگ زرد برادر شغال است و نباید به اروپاییها اعتماد کرد، اما مسالهای که خیلی مهم بهنظر میرسد بیاحترامی امریکا به قاره سبز است که یک عمر در مرزهای آن برای حفظ امپریالیسم با کمونیسم شوروی جنگید. اروپاییها در طول دوران جنگ سرد هزینهای به مراتب بیشتر از امریکا بهلحاظ روانی، فرهنگی، اجتماعی و حتی سیاسی در نبرد میان دو بلوک شرق و غرب دادند.
▫️در طول دوران جنگ سرد، اروپا عملا دو تکه شد، آلمان دو بخش شد، در اروپا نبردهای خونین جاسوس بازی از انواع و اقسامش در جریان بود و کشورهای مختلف قاره سبز باید توازن را میان شوروی و امریکا برقرار میکردند تا مبادا طرفین دست به سلاح شوند، چرا که در این صورت این زرهی خانماسوز و موشکهای ویرانگر ارتش سرخ بود که پس از نابودی رایش سوم باید ریش اروپاییها را رنگ میکرد. از اینرو، آنها در همپیمانی با امریکا اننظارات بیشتری داشتند و این روابط به هر شکل که نگاه کنیم، دچار تزلزل خواهد شد. اولین تاثیر اقدامات ترامپ، بر رویکردهای ناتو خواهد بود که دیر یا زود خود را نشان میدهد.
▫️فارغ از کاخ باکینگام و خانه شماره 10، در اروپای متصل باید دنبال رویکردهای دیگری بود. اروپاییها به این نتیجه رسیدهاند که دوران جدایی از امریکا به لحاظ فکری، سیاسی، فرهنگی و اجتماعی فرا رسیده است چرا که در نظام فکری امریکاییها، اروپا بخشی از جهان امریکایی را تشکیل میدهند. یک رای امریکا برابر با هر 28 رای کشورهای عضو اتحادیه اروپا ارزش دارد و این برای سیاستمداران، اندیشمندان و حتی مردم این قاره اصلا قابل تحمل نیست. شکافی که پیش از این تاکید داشتم که نئولیبرالها با هنرمندی و ظرافت تمام در طول سالهای پس از فروپاشی دیوار برلین از آن مراقبت کردند تا به یک گسل تبدیل نشود، با چند اقدام ساده ترامپ، در حال گسترش است.
▫️پس از خروج امریکا از توافق آب و هوایی پاریس که جهان 25 سال برای کلمه به کلمه آن زحمت کشیده بود، اکنون ماحصل 12 ساله مذاکرات هستهای ایران نیز توسط ترامپِ امریکا بر باد رفت، حالا اروپاییها منتشر بر باد رفتن توافقات دیگری هستند که هر کدام برای اروپای قانونمدار بسیار اهمیت دارد. چند روز پیش بود که صداعظم آلمان در یک موضعگیری بیسابقه تاکید کرد که اروپا برای تامین امنیت خود نمیتواند به امریکا اعتماد کند. نباید از کنار این موضعگیری به سادگی گذشت. این برای نخستین بار پس از جنگ جهانی دوم و شاید هم پایان جنگ سرد است که چنین موضعگیری آشکاری توسط آلمانها مطرح میشود.
▫️شکاف فراآتلانتیک که توسط ترامپ نه از روی عمد، بلکه از روی منفعتطلبیِ تاجرگونه او سر باز کرده است، تبعات بسیاری خواهد داشت. روز جمعه وزیر امور خارجه آلمان موضعگیری کرده که هنوز هم برای دستکم شخص من بهعنوان یک روزنامهنگار علاقمند به این حوزه اصلا قابل هضم نیست. به گفته هایکو ماس «اقدام یکجانبه آمریکا در خروج از توافق هستهای با ایران موجب مسموم شدن روابط فراآتلانتیک شده و دوستی اروپا با آمریکا لطمه دیده و اگر لازم شود برای دفاع از مواضع خود جدال هم میکنیم.» او که با هفتهنامه اشپیگل گفتوگو میکرد در ادامه یادآور شد: «میتوان تغییر در روابط با آمریکا را احساس کرد که این مساله با خروج آمریکا از برجام بیشتر مشخص میشود و ما در ماههای آینده آماده گفتوگو و مذاکره و درصورت لزوم حتی مناقشه و جدال بر سر مواضع خود هستیم.»
▫️جدال و شکاف میان اروپاییها با امریکا وقتی بیشتر احساس میشود که آنها متوجه شدند به مدت چهار ماه ترامپ در ماجرای هستهای سر آنها شیره مالیده است و آنها بیخود و بیجهت به ایران برای پذیرش مذاکرات موشکی و تخلیه مناطق نفوذش در آسیای غربی فشار وارد میکردهاند. این عصبانیت اروپاییها را میتوان در سخنان وزیر مشاور در امور خارجی آلمان دید. «نیلس آنن» مسوول اصلی مذاکرهکننده آلمانی با امریکاییها در مورد توافق هستهای بود، او میگوید: «مناقشه بر سر توافق هستهای ایران به یک نقطه عطف در روابط آلمان با آمریکا تبدیل شده و اکنون با سیاستهای دونالد ترامپ درباره مسائلی مانند مناقشه تجاری و اکنون بحث توافق هستهای، پای منافع اصلی ما در میان است.»
◾️باید دید که در تهران، چگونه با این رویکردها برخورد خواهد شد و ما به چه شکل میتوانیم از این اختلافات بهره خودمان را ببریم. آیا واقعا اروپا و امریکا دچار تضادهای اینچنینی شدهاند؟
ادمین کانال اخبار سوریه
☑️
k.j
@SYRIANKHABAR
✳️هفته سرنوشت ساز / آتش بس کامل در ماه رمضان
🔹هفته سرنوشت سازی به لحاظ سیاسی و نظامی برای متحدین در سوریه در حال رقم خوردن است. در حالی که چند روز دیگر ماه مبارک رمضان شروع می شود، منابع مطلع در اتاق عملیات متحدین تاکید دارند که همزمان با نشست سه جانبه آستانه در روزهای دوشنبه و سه شنبه، تصمیمات در عالی ترین سطوح در مورد برقراری آتش بس در جبهه های نبرد اتخاذ و به احتمال زیاد در این ماه اجرایی شود. این موضوع باعث شده تا دولت سوریه با کمک نیروهای متحد دست به یک طراحی جدید زده و خود را برای مرحله بعد که همان آتش بس باشد، آماده کنند.
🔹به گفته این منابع، دو مساله به شکل فوری در دستور کار قرار گرفته است. نخست تخلیه مناطق شمالی استان حمص و دیگر نیز پایان دادن به نبردهای سخت و خونین در جنوب دمشق. در حالی که با ورود نیروهای ارتش سوریه به محلات ببیلا، یلدا و بیت سحم تروریست های داعشی حاضر در اردوگاه یرموک و مناطق آلوده حجرالاسود (تروریست های داعشی حاضر در منطقه عمدتا از گروهک اکناف بیت المقدس بوده که عموما از ساکنان اردوگاه یرموک هستند. بیشتر آنها پیش از این از اعضای حماس بودند که با هدایت خائن بزرگ و نمک نشناس تاریخ، خالد مشعل و داماد تروریستش، این محلات را به نابودی کشاندند) تحت فشار بیشتری قرار گرفته اند.
🔹اما در شمال حمص و در حالی که اتوبوس های سبزرنگ و خوشرنگ به صف شده اند تا اعضای گروه های تروریستی مسلح را که راغب به تسویه وضعیتشان و بازگشت به دامان وطن نیستند، به زایشگاه تروریسم در شمال سوریه منتقل کنند، وضعیت خروج شهروندان فوعه و کفریا هنوز در هاله ای از ابهام قرار دارد. انتظار این بود که همزمان با خروج تروریست ها از جنوب دمشق، موضوع خروج صدها شهروند در محاصره در دو شهر فوعه و کفریا به نتیجه برسد که به نظر می رسد این مساله به دلیل کارشکنی های صورت گرفته توسط دولت ترکیه به عنوان حامی اصلی و ضامن تعهدات تروریست ها تاکنون راه به جایی نبرده است.
🔹پشت این عجله و طرح، یک هدف بسیار مهم برای دولت سوریه وجود دارد و آن هم امن کردن مناطق گسترده ای از خاک این کشور و مرتبط کردن آنها به یکدیگر است. در حالی که با خروج و سرکوب تروریست ها از جنوب پایتخت استان های دمشق و ریف دمشق به شکل کامل امن خواهند شد، خروج تروریست ها از شمال حمص باعث می شود تا این استان پهناور بجز در شرقی ترین نقطه خود در بادیه الشام که بازمانده های داعش در آنجا حضور دارند، به همراه بخش بزرگی از استان های حماه، حلب، لاذقیه، درعا و طرسوس به پاکسازی شده و امن گردد. این موضوع اهمیت روانی بسزایی در میان مردمی خواهد داشت که پس از هفت سال نبرد و کشته های بسیار می توانند در قلب کشور خود به راحتی رفت و آمد کنند.
🔹به این موارد باید مسایل و موارد دیگری را هم افزود، مساله مهمی مانند نبرد با بازمانده های گروهک تروریست داعش در استان های دیرالزور و حمص. امریکایی ها از مدت ها پیش در تدارک بازسازی توان رزمی داعش در منطقه بیابانی سوریه بودند و صدها تن از عناصر این گروهک از عراق و از طریق مرز التنف خود را به منطقه بیابانی جنوب دیرالزور رساندند، کما اینکه از سایر مناطق سوریه نیز با فراخوانی گسترده، عناصر خفته و مخفی خود را به شکل گروه های دو تا پنج نفره به شکل های مختلف به منطقه اشغالی رساندند تا جایی که گفته می شد در بازسازی مجدد سازمان رزم داعش در این منطقه، تعداد آنها بیش از ۲۰۰۰ نفر شده است. این گروهک با دریافت اطلاعات دقیق از خطوط تماس متحدین توسط ارتش امریکا، در حال رخنه جهت اشغال مجدد شهر المیادین بود که تنها چند روز پیش از رسیدن روز موعود، تک سنگین نیروهای متحد آنها را به لاک دفاعی برد.
🔹در عملیات نیروهای متحد آنها موفق شدند در تنها دو روز بیش از ۶۰ کیلومتر در عمق مواضع داعش پیشروی کرده و ضمن ضربه زدن به آنها، شرایط را برای مرحله نهایی فراهم کنند که طبق معمول این منطقه، اتفاقی دوباره افتاد و گرد و خاک به داد داعش رسید. آنها از این فرصت استفاده کرده و در تلاش بودند تا مناطق پاکسازی شده را مجدد اشغال کنند که به گفته یک منبع میدانی ارتش سوریه، تروریست ها توفیق چندانی به دست نیاورده و در اهداف خود ناکام ماندند، کما اینکه پس از پایان گرد و خاک عملیات بار دیگر از سر گرفته خواهد شد.
☑️هدف از این گزارش توسط ادمین کانال اخبار سوریه، مطلع کردن شما از آخرین تحولات میدانی و تصمیم گیری های سیاسی بود. امیدوارم که مورد استفاده قرار گرفته باشد.
K.J
@syriankhabar
May 11
✳️در انتظار نتایج انتخابات پارلمانی عراق
🔸 امشب آرامآرام نتایج انتخابات پارلمانی عراق نیز مشخص خواهد شد و ما گوش به زنگ خواهیم بود تا نتایج این انتخابات مهم و سرنوشت ساز را خدمت شما اعلام کنیم. همانگونه که پیش از این هم تاکید کرده بودیم نتایج این انتخابات تأثیر بسیار مهمی در رفتارهای منطقه ای هر یک از بازیگران بزرگ خواهد داشت، اگر نیروهای دوست و نزدیک به ایران بتوانند انتخابات پارلمانی عراق را به نفع خود رقم بزنند بدون شک رژیم سعودی و آمریکا دچار مشکلات فراوانی خواهند شد و گرنه اگر خدای ناکرده نتایج غیر از این رقم بخورد ما هرچند دچار برخی فشارها، تعارضات اقتصادی و سیاسی با دوستان عراقی خود خواهیم شد اما این باعث نخواهد شد که از نقش آفرینی ما در ساز و کارهای سیاسی منطقه چیزی کم شود. با این حال پیروزی میتواند دست ما را در هر بازی که بخواهیم در آینده داشته باشیم بیشتر باز خواهد گذاشت چراکه ما دوستان بسیار خوبی در عراق داریم که میتوانند کمک های فراوانی برای پیشبرد اهداف محور مقاومت داشته باشند.
🔸ما از دوستان تقاضا داریم در صورتی که اخبار جدید و تازه ای از نتایج این انتخابات به دستشان رسید ما را هم مطلع کنند و ما نیز از منابع خاص خود این نتایج را پیگیری خواهیم کرد و سعی خواهیم کرد تا اطلاعرسانی دقیقی در این مورد داشته باشیم
@syriankhabar
🌐 گاهی باید خاموش بود...
متاسفانه در کشور ما گویا وظیفه هر مقام مسوولی به درستی برایش فهمانده نشده، و همه این اشخاص سعی دارند با ورود به حوزههایی که هیچ ربطی به آنها ندارد نگاهها را از ناکارآمدی و بیکفایتی خود دور کنند.
در همین رابطه پس از حمله اسرائیلیها به مواضع نیروهای ایرانی در سوریه شاهد حمایت تمام و کمال دولت و ارتش سوریه از خودمان بودیم، اگر هم کوتاهی از جانب سوریها در این زمینه انجام شد نه از روی عمد بلکه به دلیل درگیریهای بسیاریست که در این کشور در حال وقوع است.
در زد و خوردهای اخیر نیز که ایران در پشت آن قرار داشت، اسرائیلیها دقیقا فهمیدند چه کنند آنها نه اهداف ایرانی بلکه به عمد زیرساختهای نظامی سوریه را هدف قرار دادند تا هزینه برای این کشور بالا رود و انتقادها را نسبت به ایران افزایش دهد.
در همین رابطه چندی پیش منابع سوری گفتند که بشار اسد از ایران خواسته جنگی دیگر را به سوریه تحمیل نکند و از ماجراجویی درخاک این کشور علیه مواضع اسرائیلیها لااقل در شرایط کنونی صرفنظر کند. این حرفهای رئیس جمهور سوریه بهعنوان کسی که حافظ منافع کشورش نیز است کاملا طبیعی بوده و وی باید به گونهای پاسخگوی فضای داخلی کشورش نیز باشد، و این را باید درک کنیم که وی متحد ماست نه عامل دست نشانده ما در دمشق!
حالا اما چند نفر از نمایندگان مجلس ایران با انتشار بیانیههایی مضحک دولت سوریه را به نمک نشناسی متهم کرده و شخص اسد را نیز به اتخاذ موضعی انفعالی در قبال حملات اسرائیلیها علیه مواضع ایران در تی۴ متهم کردهاند! این اشخاص باعث شدهاند در فضای مجازی سوریه صحبتهایشان بازتاب پیدا کرده و باعث دلخوریهایی میان کاربران سوری شده باشند.
فراموش نکنیم حضور ما در سوریه بسیار پرهزینه بوده و ما چند سالیست، که تمام توان خود را بر روی مردم سوریه گذاشتهایم، مردمی که میبایست حس عرب پرستیشان کم رنگ شده و خود را نزدیک به ایران ببینند. پس بهتر است این دوستان به کار نمایندگی خود رسیده و مساله سوریه را به فرماندهان نظامی و دستگاه دیپلماسی کشور بسپارند...
☑️ادمین کانال اخبار سوریه
A.M
@syriankhabar
✴️روایتی دیگر از بازدارندگی موشکی در جولان
🔸موضوع شلیک موشک به اهداف رژیم اشغالگر در بلندیهای جولان اشغالی جالب است. کانال اخبار سوریه اولین رسانهای بود که از تعداد دقیق راکتها و موشکهای شلیک شده، پرده برداشت و عدد 60 فروندی را برای آنها برشمرد. هر چند به دلیل محدودیت در گفتن از نوشتن پارهای از مسائل معذوریم، اما برخی از رسانههای عربی به این مسائل واکنش نشان داد و برخی از خبرها و تحلیلهای ارائه شده توسط کانال اخبار سوریه را مورد تایید قرار میدهند. ما در گزارش خود تاکید داشتیم که شلیکهای مقاومت دقیق، هدفمند و دارای پیامهای خاص بوده است.
🔸روزنامه الاخبار در همین رابطه در گزارشی به قلم وفیق قانصوه در مورد شلیک به مواضع رژیم صهیونیستی نوشته است که برای تکمیل گزارش منتشر شده در کانال اخبار سوریه مناسب است: منابع نزدیک به محور مقاومت اعلام کردند که آنچه رخ داد عملیات نظامی گستردهای بود هم از نظر واکنش و هم از نظر تعداد و نوع موشکهایی که مواضع اسرائیلیها در جولان اشغالی هدف قرار داد. ۶۰ موشک شلیک شد و اگر ادعاهای اسرائیلیها مبنی بر رهگیری ۲۰ موشک را درست بدانیم مفهومش این است که ۴۰ موشک به هدف اصابت کرده است به ویژه که مراکز نظامی هدف قرار گرفته در جولان بزرگ و با مساحت زیاد و شامل تعداد زیادی نظامی و تجهیزات پیشرفته وجدید هستند.
🔸به نوشته قانصوه، «جنگ کوچکی» که رخ داد حائز اهمیت است زیرا اولا اولین واکنش بزرگ در جولان سوریه از سال ۱۹۷۳ بود که شوکت اسرائیل را در هم ریخت و قدرت بازدارندگی صهیونیستها را در هم شکست و این روندی بود که از قبل با سرنگونی اف۱۶ اسرائیل شروع شده بود و معادله بازدارندگی جدید را در سوریه ایجاد کرد. دوم اینکه طرف دیگر تصمیم به واکنش به تجاوزات اسرائیل گرفته است. به گزارش کانال اخبار سوریه این همان موضوعی است که صهیونیستها را دچار سرگیجه راهبردی در تعیین اولویتهای بعدیشان کرده است. آنها نمیدانند ادامه بدهند و نه میتوانند ادامه دهند...!
🔸سوریه گفته بود که واکنش نشان میدهد و داد و این با وجود تهدید اسرائیل درباره نابودی دمشق و تهدید بشار اسد بود. سوم اینکه این حمله با وجود همه رصدها اسرائیلیها انجام شد. چهارم اینکه سامانه دفاعی اسرائیل موثر نیافتاد. پنجم عدم آمادگی صهیونیستها با وجود همه تبلیغات و تحرکات انجام شده بود که تصاویر پناهگاهها آن را بهخوبی نشان میداد. ششم اینکه با وجود تهدیدات دشمن اما مسوولان این رژیم برای آرامش دست به دامان جامعه بینالملل شدند. هفتم اینکه با وجود استقرار همه سامانه اما موشکها به اهداف اصابت کردند. هشتم اینکه با وجود همه ادعاها مبنی بر اینکه همه پایگاههای ایرانی در سوریه نابود شدهاند اما واقعیت این بود که به مراکزی که قبلا تخلیه شده بود حمله شد به غیر از برخی مواضع پدافند سوریه که موفقیت بزرگی برای خود با سقوط موشکهای اسرائیلی ثبت کرد».
🔸در مورد این حمله موشکی مسائل و نکات دیگری هم وجود دارد که در فرصتهای آینده به اطلاع خواهد رسید. فقط یک نکته را بدانید که فقط با 60 موشک سبک و راکت گراد کل سامانه پدافندی رژیم صهیونیستی به هم ریخته شد و همین عاملی برای به هم ریختی عصبی آنها نیز گردید. این مساله از نکات بسیار مهم و حائز اهمیت در نبرد چند ساعته جولان بود. نبردی که در روحیه نظامیان و سیاسیون رژیم صهیونیستی اثرگذاری بسیاری دارد، هر چند که ما در بعد رسانهای جنگ را باختیم، اما در بعد عملیاتی برنده شدیم که تبعاتش در ماههای آینده بیشتر مشخص خواهد شد.
K.J
@syriankhabar
❇️ منابع خبری نتایج اولیه انتخابات پارلمانی عراق را به شرح ذیل مورد اشاره قرار دادند که این آمار تاکنون بیانگر پیشتازی قابل توجه ائتلاف الفتح نزدیک به حشد الشعبی است.
١ - الفتح ٤٢% / هادی العامری
٢ - دولة القانون ٢٣% / نوری المالکی
٣ - النصر ١٩% / العبادی
٤ - سائرون ٤% /مقتدا صدر
٥ - الوطنية ٣%
٦ - الحكمه ٥ %
٧ - تمدن ١%
٨ - المدني الديمقراطي ١%
قوائم متفرقة ٥ %
در این آمار مقدماتی هم ائتلاف وابسته به حیدر العبادی نخست وزیر عراق که در روزهای باقیمانده تا انتخابات دست بی اخلاقی های گسترده جهت بازگرداندن نظر مردم از حشدالشعبی (با انتشار فیلمی جعلی در مورد کشف کیف پر از دلار و اقلام تبلیغاتی از هادی العامری تا انتشار تصاویر سرکرده های بازداشت شده داعشی) به سمت گزینههای مورد حمایت خودش بود، و هم ائتلاف مورد حمایت مقتدی صدر شکست سنگینی خوردند.
البته این آمار مقدماتی است و در ساعتهای آینده تکمیل خواهد شد. منابع مطلع می گویند که آمار رسمی انتخابات عراق ۴۸ ساعت پس از پایان رای گیری توسط مقامات مسئول به اطلاع عموم مردم خواهد رسید. این نکته را هم مورد توجه قرار دهید که در آمار اعلام شده در این پست نتایج انتخابات در مناطق شمالی مانند دهوک، اربیل و سلیمانیه ذکر نشده است.
@syriankhabar
✴️چرا در سوریه حضور داریم / بخش نخست
🔸بارها سوال شده است که ما چرا در سوریه حضور داریم؟ چه دلیلی دارد که ایران باید در سوریه و عراق حضور پیدا کند؟ چرا در امور دیگر کشورها دخالت!! میکنیم؟ این دست سوالات که طراح آنها معمولا مخالفان منافع ملی کشور هستند و برخی از دشمنان فارسیزبان (بنده آنها را ایرانی نمیدانم) مدام در آن دمیده و به دلیل ضعف رسانهای و تبلیغی ما موفق شدهاند که آن را در ذهن پرسشگر مخاطب ایرانی فرو کنند. این مخاطب از آنجایی که برایش سوال است وقتی میپرسد کسی نیست که به او پاسخ دهد. سالها پیش و هنگامی که موضوع اعزام نیروهای مستشاری و عملیاتی کشور به سوریه برای مبارزه با تروریسم مطرح شد، عدهای از همهجا بیخبر عنوان «مدافع حرم» را ساختند، در حالی که بنده همیشه معتقد بودهام که دلیل حضور ما در عراق و سوریه همیشه دفاع از منافع ملی کشورمان بوده است.
🔸سال گذشته در چند یادداشت به دلایل حضور ایران در عراق و سوریه پرداختم، در سلسله یادداشتها تاکید کردم ما برای حفظ منافع ملی خود چارهای جز حضور مستقیم در سوریه و عراق نداشته و اگر به بهای شهادت هزاران نفر و هزینه چند میلیاردی هم شده، باید این حضور را تقویت کنیم. در حالی که کشور به دلیل تجربههای بسیار پیشین دچار مشکلات عدیدهای در حوزه اقتصادی، بهویژه از طرف کشورهای غربی و حمایت کشورهای عربی است، باید جایگاه کشور را در آینده مبادلات اقتصادی و تجاری تقویت کرده و اجازه ندهیم که دیگران این جایگاه را اشغال کنند. اشاره کردم که دسترسی ایران به ساحل مدیترانه بسیار اهمیت دارد و ضرورت این حضور بهگونهای است که دشمنان کشور همواره در تلاش بودهاند تا مانع از شکلگیری این واقعیت شوند و همه جنگ نیز بر سر همین مساله صورت گرفته است.
🔸نوشتم که در دوره پهلوی، تیرگی روابط ایران و عراق باعث شد تا ایران نتواند به ساحل مدیترانه دسترسی پیدا کند، پس از انقلاب و دوران جنگ نیز این رویکرد ادامه یافت. هنگامی که در انتفاضه شعبانیه در سال 1992 نیروهای مردمی فقط یک گام تا سرنگونی رژیم بعث فاصله داشتند، امریکاییها وارد عمل شده و صدام عفلقی را در قدرت نگه داشتند تا همچنان ایران پشت دروازههای غربی خود با یک دشمن کینهتوز و شکستخورده دست و پنجه نرم کند. امریکاییها هنگامی که عراق را اشغال کردند نیز با حضورشان مانع از دسترسی ایران از طریق خاک عراق و سوریه که متحد تهران به شمار میرفت، به دریای مدیترانه شدند. امن شدن نسبی عراق و شروع عصری جدید در عراق که با اخراج اشغالگران امریکایی همراه شد، پس از قرنها نخستین فرصت طلایی را در اختیار ایرانیها قرار داد تا سر اسب مراد را به سمت مدیترانه کج کنند. اما هیچ وقت چنین اجازهای نباید داده میشد.
🔸دسترسی ایران به بنادر سوریه از طریق خاک ایران، پیامدهای بسیاری داشت، پیامدهایی که برای خیلی از کشورها زنگ خطر بود، ترکیه که در چهاردهه گذشته خودش را به عنوان پل ارتباطی آسیا و اروپا معرفی کرده بود، به شدت نگران شد، قطریها و سعودیها به این نتیجه رسیدند که ایران میتواند نفت و گاز خود را از طریق خط لوله به عراق، سوریه و از آنجا به اروپا صادر کند، امریکاییها فهمیدند که اگر این اتفاق روی دهد، فاصله تجاری چین با اروپا و شمال افریقا به کمتر از یک هفته خواهد رسید، رژیم صهیونیستی با ترس از اینکه اگر راهآهن تهران – بغداد – دمشق تاسیس شود، ارتش ایران در کمتر از 24 ساعت پشت مرزهای جولان اشغالی نیروهایش را پیاده خواهد کرد، و به چند دلیل دیگر، خیلیها ترسیدند و اتاق عملیاتی تشکیل دادند که مانع از دسترسی ایران به دریای مدیترانه شوند.
🔸آنها میترسیدند که هندیها و پاکستانیها از همین مسیر با اروپا دست به تجارت بزنند و کشورهای آسیای مرکزی نیز وسوسه شوند که از طریق خاک ایران و بنادر سوریه با اروپا و شمال آفریقا داد و ستد کنند. منافع اقتصادی این دسترسی چنان زیاد بود که دیگر کسی نمیتوانست بدون ایران زندگی کند و امنیت ایران برای بسیاری از کشورها مهم میشد، چرا که ایران دوباره بهعنوان چهار راه تمدن، میتوانست فقط با ترانزیت کالا و ارائه خدمات به کشورهای دیگر به سود سرشاری دست بیابد، کما اینکه این مساله یک نتیجه نهایی هم در بر داشت و آن نیز حضور همیشگی و دائم ایران در عراق و سوریه و تبدیل شدن تهران به متحد راهبردی دهلینو و پکن بود که برای ترکیه، امریکا، رژیم اسرائیل و سعودیها به هیچ عنوان قابل پذیرش نبود.
☑️ادمین کانال اخبار سوریه / دوستان میخواهید این یادداشتها را در کانال محترم خود منتشر کنید، حتما لطف کرده و آدرس کامل کانال اخبار سوریه را هم ذکر کنید، بهویژه کانالهایی که مدعی انقلابیگری و ارزشی بودن هستند. دزدیدن مطلب و نویسندهاش بهخدا برازنده نیست.
K.J
@syriankhabar
✴️چرا در سوریه حضور داریم / بخش دوم
🔸به همین دلیل، پس از آرام شدن اوضاع در عراق و بازگشت امنیت به این کشور اتاق عملیات جنگ در ترکیه و اردن تشکیل شد، قرار شد این بار بهجای عراق سوریه ناامن شود تا ایرانیها هیچ وقت به دریای مدیترانه نرسند. آتشی که چند سال زیر خاکستر خفته بود و باید در سال 2016 و با تکمیل شدن طرحهای ناامنسازی قومی در سوریه توسط امریکاییها روشن شود، با شروع بیداری اخوانی و اعتراضات در کشورهای عربی مانند کودک نارسی در سوریه هم کلید خورد. هر یک از کشورها دنبال منافع خودشان بودند، ترکیه میخواست ایران را در مرزهایش نگه دارد و همچنان خودش نقطه اتصال شرق و غرب باشد، قطریها میخواستند مانع از صدور گاز ایران از طریق خاک عراق و سوریه به اروپا شوند، رژیم صهیونیستی فرصتی برای ضربهزدن به محور مقاومت و قطع ارتباط ایران و حزبالله پیدا کرده و امریکاییها نیز در این میان با همه بودند.
🔸تروریستهایی که سالها پیشتر توسط سازمان اطلاعات ترکیه در قالب گروههای اخوانی آموزش دیده بودند، گروههای تکفیری وهابی مورد حمایت عربستان که در مناطق مختلف سوریه پراکنده بودند، تروریستهای آواره القاعده در کشورهای مختلف و سرکردههای گروههای تروریستی که تحت نظر امریکاییها در زندان «بوکا» بودند، به همراه دهها هزار تروریست دیگر از کشورهای مختلف جهان راهی سوریه شدند تا بزرگترین انقلاب!! تروریستها با کمک آشکار مدعیان دمکراسی شکل بگیرد. در خلال سالهای جنگ ترکها، عربها و غربیها بارها و بارها با سفر به دمشق از رهبران این کشور خواستند تا مسیر خود را از ایران جدا کرده تا جنگ هر چه سریعتر بهپایان برسد، اما مقامات سوری هیچ وقت زیر بار این درخواستها نرفتند و مقاومت را در برابر تسلیم شدن مجانی انتخاب کردند تا به این ترتیب جنگی خونین به مدت هفت سال در آسیای غربی در بگیرد.
🔸ایران که همه آیندهاش را بر باد رفته میدید برای کمک به متحد قدیمیاش و برای تامین منافع خود و نسلهای آینده ناچار دست به کار شد. خیلی زودتر از آن چیزی که فکرش را میشد کرد، مستشاران ایرانی راهی سوریه شدند تا راهی را که با تفنگ دشمنان بسته بودند، با گلوله باز کنند. این استراتژی درست ایران باب میل و طبع خیلیها نبود، برای همه کشورهای مداخلهگر غیرقابل باور بود که ایران با تمام قدرت در کنار دمشق ایستاده و حاضر نیست کوتاه بیاید، چرا که برای استراتژیستهای ایرانی ثابت شده بود که اگر قرار است قدرت بزرگ منطقهای باشیم باید مانند بزرگان عمل کرد، ایران برای نخستین بار پس از انقلاب و بعد از حضور در لبنان برای حمایت از کشور دوست و به درخواست رسمی آنها، به یک کشور دیگر لشکرکشی کرد و سیل نیروها و تجهیزات ایرانی در مناطق مختلف سوریه خود را نشان داد.
🔸در حالی که ایران برای دفاع تمام قد از منافع ملیاش در سوریه حضور یافته بود، برخیها در تهران برای آنکه به این حضور نگاهی دینی بدهند، از آن بهعنوان مدافع حرم یاد کردند، هر چند این عنوان درست بود، اما اصل، دفاع از منافع ملی بود. رهبر انقلاب اما واژه دیگری برای مدافعان حرم برگزیدند که در هیاهوی نوحهخوانان گم شد، «مدافعان حریم» عنوانی بود که کاملکننده بود اما چنان مدافع حرم زیر زبان برخیها مزه کرده بود که ترک کردنش آسان نبود، به همین دلیل هزاران تهمت و افترا از سوی کمایمانان و کسانی که سره را از ناسره تشخیص نمیدادند به مدافعان وطن زده شد، اینکه برای پول میروند، اینکه این مقدار پول میگیرند، اینکه برای دفاع از بشار اسد رفتهاند و دهها افترای ناپسند دیگر، در حال که در این سالها کسی نبود به درستی پاسخ سوالات بیشمار ایرانیها و ادعای دروغین رسانههای خارجی را بدهد.
🔸ایران برای آنکه بتواند مسیرش را به دریای مدیترانه باز کند، وارد عمل شد و با نشان دادن اهمیت امنیت در سوریه برای چینیها و هندیها این دو کشور را هم همراه ساخت. اما در همین زمان بود که دشمن تصمیم گرفت که عراق را هم ناامن کند تا بهزعم خود با گسترش دادن جنگ ایران را سرگرم کنند و هزاران رزمنده عراقی را که در سوریه با ترویستها میجنگیدند، مجبور به بازگشت به کشور خود کنند. اتحاد میان بعثیها، فراریهای ارتش صدام و تروریستهای القاعده در پایتخت اردن شکل گرفت و کمکهای اطلاعاتی امریکا نیز سر رسید تا شعلههای جنگ گستردهتر شود، اما باز هم ایرانیها از پس ماجرا برآمدند و کاری کردند که حامیان تروریستها خود وارد میدان شوند، جنگ ابعاد تازهتری به خود گرفته بود.
☑️ادمین کانال اخبار سوریه / برخی اوقات دوست کماطلاعی به ما اعتراض میکند و میگوید چرا مطالب دیگران را بدون اجازه منتشر میکنید و ما واقعا نمیدانیم به کدام زبان برای آنها توضیح دهیم که نویسنده ما هستیم، آنها کپیکارهای بیاخلاق هستند!!!
K.J
@syriankhabar
🔴۵۵ موشک ویژه برای پاسخگویی به رژیم صهیونیستی
🔸دبیر کل مقاومت اسلامی لبنان در سخنان مهمی که در حال پخش شدن از شبکه المنار است به موضوع حمله موشکی مقاومت به مواضع رژیم صهیونیستی اشاره و تاکید کرد که تعداد موشکهای شلیک شده ۵۵ فروند بوده است.
🔸به گفته سید حسن نصرالله این موشک ها که در یک عملیات ویژه به سمت مواضع از پیش تعیین شده ارتش رژیم صهیونیستی در جولان اشغالی شلیک شد خسارتهای سنگینی را متوجه این رژیم کرد که تلاش دارد تا آنها را با اشکال مختلف بپوشاند.
@syriankhabar
🔴پیام صهیونیست ها پس از حمله موشکی
🔻در حالی که در ایران و سوریه نسبت به حملات موشکی مقاومت مواضع ارتش رژیم صهیونیستی یک سکوت معنادار در پیش گرفته شده است، اما دبیرکل حزب الله پرده از بسیاری از اسرار موجود برداشت تا برای همگان مشخص شود که آنچه روی داد، نه از ضعف بلکه از روی قدرت و با درایت کامل صورت گرفته است.
🔻به گفته نصرالله: از طریق یک میانجی بینالمللی به اسرائیلیها پیام دادیم که اگر تجاوز به سوریه بار دیگر تکرار شود، این بار به جای جولان، قلب فلسطین اشغالی را هدف قرار خواهیم داد. بعد از پاسخ موشکی مقاومت به اسرائیل در جولان، فرماندهی این رژیم بلافاصله با فرماندهی جولان تماس گرفت تا به سوریها پیام دهند که اگر به حملات ادامه ندهید ما هم ادامه نخواهیم داد.
@syriankhabar
◼️روزهای پرکار صهیونیستهای مسلمان
▪️سال گذشته بود که در یادداشتی در همین جا تلاش کردم تا اصطلاح جدیدی را وارد ادبیات سیاسی ایران و شاید هم جهان اسلام کنم. این اصطلاح یا واژه جدید چیزی جز «صهیونیستهای مسلمان» نبود، اصطلاحی که به شکل بسیار خلاصه و موجز وضعیت حکام برخی از کشورهای اسلامی و عربی را در برابر مهمترین قضیه کشورهای اسلامی که همان فلسطین باشد، بهخوبی نشان میدهد. پس از نوشتن آن یادداشت برخی به آن اعتراض کردند و گفتند ضرورتا این مساله صحت ندارد و ما نمیتوانیم از این عناوین یاد کنیم، چرا که به هر شکل نگاه کنیم، ما مسلمان هستیم. برخی دیگر از دوستان نیز پیام دادند که ما باید بر اصل اتحاد میان جهان اسلام تاکید داشته باشیم و این مسیر را تقویت کنیم. هر چند در این فرصت کوتاه نمیشود به بسیاری از مسائل پرداخت و آنها را مورد واکاوی قرار داد، اما در اینجا به چند نکته کوتاه اشاره خواهم کرد.
▪️در دو هفته گذشته چند حادثه در منطقه روی داد که ماهیت «صهیونیستهای مسلمان» را بیشتر نشان داد. نخست موضوع خروج امریکا از برجام بود. هنگامی که رئیسجمهور امریکا خروج کشورش از برجام را اعلام کرد، بهجز رژیم صهیونیستی، رژیمهای سعودی و شیخنشین امارات و حکام مجمعالجزایر بحرین طرف دیگری از آن حمایت نکرد. اینجا رسما شیوخ عرب در یک هماهنگی بیسابقه و البته قابل پیشبینی با رژیم صهیونیستی که سرزمینهای اسلامی را اشغال کرده است اعلام موضع کردند. در این مورد میتوان تاکید کرد که رژیمهای عربی در مخالفت با یکی از کشورهای اسلامی که همانا ایران باشد، دست به چنین اقدامی زدهاند. مورد دیگر حمله موشکی محور مقاومت به مواضع ارتش رژیم صهیونیستی در جولان اشغالی بود. در واقع این حمله به مناطق اشغالی یک کشور عربی صورت گرفت، اما باز هم حمایت برخی از شیوخ وابسته عرب را به همراه داشت.
▪️حکام مجمع الجزایر بحرین به شکلی بیسابقه از رژیم صهیونیستی حمایت کردند که باورش حتی برای خود صهیونیستها نیز قابل باور نبود و نمیتوانستند این مساله را در خواب ببینند. به این اعلام حمایت باید از پالسهای مثبتی که امارتیها و سعودی به تلآویو فرستادند نیز اشاره کرد. سومین مورد، حمله خونین رژیم صهیونیستی به مردم فلسطین در باریکه غزه بود. در اینجا نیز سکوت وهمآور و تهوعآور سران و حکام کشورهای عربی و حتی اسلامی همه را به تعجب واداشت. هر چند آنها اینجا دیگر جرات نکردند که از رژیم کودککش صهیونیستی حمایت کنند، اما سکوت آنها دستکمی از حمایت نداشت و نشان داد که ساختار جدیدی در تعاملات عربی- اسلامی با رژیم اشغالگر تدارک دیده شده که میتواند به روندهای بسیار خطرناکی منجر شود.
▪️در بعد دیگر اما، ما باید به دیدارهای مخفیانه و آشکار مقامات کشورهای عربی-اسلامی با سران رژیم اسرائیل اشاره کنیم. این دیدارها در واقع مشروعیت دادن به این رژیم است. دیدارهایی که هر چند اطلاعات کمی از آنها بیرون میآید اما بیانگر این مهم است که جهان اسلام در حال گذر از یک فضای تشکیک در مورد رژیم اسرائیل به یک محیط شراکت با این رژیم است. این گذر در واقع برای تثبیت موقعیت صهیونیستهای مسلمان در جهان اسلام است. این رفتارها البته نمیتواند در درازمدت ادامه داشته باشد و تبعات بسیار سنگینی بهلحاظ افکار عمومی برایشان خواهد داشت، با این حال آن بخشی از جامعه که وابسته فکری و ذهنی به قدرت حاکم است نیز میتواند جامعه را از دشمنی با رژیمی اشغالگر تهی کند.
▪️چهارمین موضوع، مساله انتقال سفارت امریکا از تلآویو به بیتالمقدس است. با کمال تاسف باید گفت که تهیسازی جهان اسلام در این حوزه به گونهای بوده که واکنشها به این اقدام در نازلترین سطوح صورت گرفته است. حکام کشورهای اسلامی صرفا در حد بیانیه و اعتراض اقدام میکنند و هیچ یک حتی جرات ندارند نه تنها سفرای خود را از واشنگتن فرابخوانند بلکه حتی عرضه آنهایی که در سرزمینهای اشغالی سفارت دارند، عرضه ندارند چنین اقدامی را در تلآویو صورت دهند. اگر یک دهه پیش جنگ علیه غزه باعث بروز تظاهراتهای بزرگ، دامنهدار و تاثیرگذاری در جهان اسلام میشد، امروز خبری از این اعتراضات خودجوش و مردمی نیست.
ادامه را در پست بعد بخوانید...
K.J
@syriankhabar