هدایت شده از الگوی پیشرفت اسلامی
⚡️ ۳ پرسش مهم از طلاب و فضلای فقه نظام
👌 به طلاب و فضلای فقه نظام -و حتی فقهای فقه نظام- پیشنهاد می دهیم: برنامه های تبلیغاتی نامزدهای ریاست جمهوری را با دقت فراوان استماع بفرمائید و به سه سؤال زیر پاسخ دهید:
👌سؤال اول: میزان نفوذ مفاهیم معیوب توسعه پایدار 2030 در ذهنیت مسئولین را چگونه ارزیابی می کنید؟! (به عنوان مثال یکی از نامزدهای محترم در حال ترویج هدف ۷ و هدف ۹ سند طاغوتی توسعه پایدار 2030 -باحذف نام سند 2030- است.)
👌سؤال دوم: بعد از استماع سخنان نامزد ها؛ چه راه حل های جایگزینی از مجموعه مباحث الگوی پیشرفت اسلامی و فقه نظام به کارشناس های کشور و رئیس جمهور پیشنهاد می کنید؟! (به عنوان مثال به جای تدابیر معیوب بخش هفتم سند توسعه پایدار 203 در حوزه انرژی چه پیشنهادی برای حل مشکلات انرژی در کشور پیشنهاد می کنید؟! )
👌 سؤال سوم: چرا دیدگاه های بین المللی و توسعه غربی با صدای بلند در ایام انتخابات ترویج و تبلیغ می شود؟! (بیش از ۱۰۰ راه حل تمدنی در حوزه علمیه قم در حوزه های مختلف وجود دارد؛ ولی این راه حل ها کمتر در فضای تصمیم سازی کشور استماع و مطرح می شود؟!)
#پیشنهادهای_حوزوی_به_رئیس_جمهور
#رئیس_جمهور_تمدنی
#یکسان_انگاری_پیشرفت_و_توسعه
https://eitaa.com/olgou4
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هر چیزی که تو صفحه ی گوشیت میبینی رو زود حسرتش رو نخور شاید....
❌حاوی موسیقی پس زمینه
🌐 کانال خبرگزاری طب و تمدن اسلامی
→https://eitaa.com/joinchat/3095134386C5a05e04158
→https://t.me/t124ir
📜شناسنامه امام محمد باقر علیه السلام
▪️نام : محمّد (علیه السّلام)
▪️لقب : باقر العلوم، شاکر، هادی و امین
▪️کنیه : ابوجعفر
▪️مقام : امام پنجم
▪️نام پدر : سجاد (علیه السّلام)
▪️نام مادر : فاطمه دختر امام حسن (ع)
▪️همسران : ۴ همسر ، ۲ همسر دائم و ۲ همسر ام ولد ( ام ولد به کنیزی گفته میشود که از صاحب خود فرزند دار میشود و دیگر قابل خرید و فروش نیست)
▪️تعداد فرزندان : ۷ فرزند
▪️تاریخ ولادت : ۱ رجب
▪️سال ولادت : ۵۷ هجری قمری
▪️محل ولادت : مدینه
▪️مدت امامت : ۱۹ سال
▪️مدّت عمر شریف : ۵۷ سال
▪️تاریخ شهادت : ۷ ذی الحجه
▪️محل شهادت : مدینه منوره
▪️سبب شهادت : به دست هشام بن عبدالملک و یا به دست ابراهیم بن ولید مسموم شد
▪️محل دفن : قبرستان بقیع
▪️نام قاتل : هشام بن عبدالملک
▪️خلیفه زمان شهادت: هشام بن عبدالملک
🌐 کانال خبرگزاری طب و تمدن اسلامی
→https://eitaa.com/joinchat/3095134386C5a05e04158
→https://t.me/t124ir
💫امام علی "ع":
ساده پوش باش و خود را شهره مکن و خود را پنهان دار تا یاد تو نکنند و زبانزد شوی و رازدار باش و خاموش تا سالم و در امان بمانی.
📚امالی مفید، ج۴۴، ص۲۰۹
🌐 کانال خبرگزاری طب و تمدن اسلامی
→https://eitaa.com/joinchat/3095134386C5a05e04158
→https://t.me/t124ir
هدایت شده از الگوی پیشرفت اسلامی
⚡️۱۰۰ پرسش تمدنی از رئیس جمهور آینده ایران / قسمت اول
👌 اگر هدف انقلاب اسلامی را تحقق تمدن اسلامی می دانیم؛ باید مفاهیم بخشی و موضوعی مرتبط با ساخت تمدن اسلامی را بشناسیم و آن را در فضای تصمیم سازی کشور ترویج دهیم. ساخت تمدن اسلامی با کلی گویی درباره تمدن اسلامی و ایضاً تقلید از برنامه های پوزیتویستی به دست نمی آید. برخی از پرسش های تمدنی موضوع محور به شرح زیر است:
👌پرسش اول: چه تفاوتی میان نوع خدمات در دولت مدرن و نوع خدمات در دولت اسلامی قائل هستید؟! آیا شما خدمات دولت اسلامی را همان خدمات دولت مدرن می دانید و فقط در توزیع خدمات وصف عدالت را لحاظ می کنید؟! (رئیس جمهور باید درکی تفصیلی از خدمات دولت اسلامی و تفاوت های آن با خدمات دولت مدرن داشته باشد!)
👌پرسش دوم: شاخصه های ارزیابی پیشرفت در تمدن اسلامی چه تفاوتی با شاخصه های ارزیابی در دولت مدرن دارد؟! آیا شما هم پیشرفت کشور را بر اساس نماگرهای معیوب اقتصاد کلان ارزیابی می کنید؛ یا برای ارزیابی کشور شاخصه های جدیدی در ذهن دارید؟! (به عنوان مثال: آیا تحقق عدالت را با شاخصه بسیار معیوب کاهش ضریب جینی محاسبه می کنید؛ یا برای محاسبه عدالت به شاخص جدیدی دست یافته اید؟!)
👌پرسش سوم: آیا تقسیمات شهری بزرگ مقیاس و مفهوم منطقه شهری را برای اداره جامعه مناسب تر می دانید؟! یا برای دستیابی به تقسیمات شهری کوچک مقیاس و مفهوم محله شهری برنامه ریزی خواهید نمود؟! از نظر رئیس جمهور آینده مساحت مطلوب برای طرحی و ساخت یک محله به چه میزان است؟!
👌 پرسش چهارم: در دولت اسلامی معیارهای مطرح برای رتبه دهی به ساختمان چیست؟! آیا برای ارزیابی پایداری و مفید بودن یک ساختمان به معیارهائی مانند سبز بودن ساختمان و... بسنده می کنید؟! یا برای رتبه دهی و ارزیابی ساختمان شاخصه های جدیدی را تعریف خواهید کرد؟!
👌 پرسش پنجم: رئیس جمهور آینده ایران چه شاخصه هائی را برای ارزیابی موفقیت در سیاست های پولی و مالی مدنظر دارد؟! آیا شاخصه های معیوبی مانند: نرخ بهره واقعی (اسم علمی ربا!!)، اعتبارات مازاد، نوسانات پول، مانده حساب جاری تراز پرداخت ها و... را برای ارزیابی موفقیت سیاست های پولی و مالی لحاظ می کنید؟! ( برای ارزیابی موفقیت سیاست های پولی و مالی کشور شاخص هائی مانند: ۱- ارتقای قدرت ذخیره ارزش در پول، ۲- کاهش نیاز به تبادل با پول، ۳- تبادل مستقل و کاهش نقش بانک ها در فعالیت های اقتصادی، ۴-دریافت غیرمتمرکز زکات و... تعریف کرده ایم.)
✅ ادامه دارد....
#پیشنهادهای_حوزوی_به_رئیس_جمهور
#رئیس_جمهور_تمدنی
#یکسان_انگاری_پیشرفت_و_توسعه
https://eitaa.com/olgou4
🌐عجله نکن زود قضاوت نکن ، زود ترد نکن
🔻عَنِ الرِّضَا (صلوات الله علیه) قَالَ كَانَ أَبُو جَعْفَرٍ (صلوات الله علیه) یَقُولُ: لَا تَعْجَلُوا عَلَی شِیعَتِنَا إِنْ تَزِلَّ لَهُمْ قَدَمٌ تَثْبُتْ لَهُمْ أُخْرَی
♦️امام رضا صلوات الله علیه فرمود: امام باقر (صلوات الله علیه) می فرمود: «درباره شیعیان ما شتاب مکنید؛ اگر یک پای آنها بلغزد، پای دیگرشان ثابت است.»
📚بحار الأنوار الجامعة لدرر أخبار الأئمة الأطهار جلد 65 صفحه 199 باب 20 النهی عن التعجیل علی الشیعة و تمحیص ذنوبهم حدیث 1
🌐 کانال خبرگزاری طب و تمدن اسلامی
→https://eitaa.com/joinchat/3095134386C5a05e04158
→https://t.me/t124ir
هدایت شده از الگوی پیشرفت اسلامی
⚡️برای حمایت از تحقق تمدن اسلامی قرارداد اجتماعی رئیس جمهور و الگوی پیشرفت اسلامی را امضا کنید.
✅ محل امضای شما
https://farsnews.ir/Nehzat1373/1717931192077170744
#رئیس_جمهور_تمدنی
#انتخابات
#پرسشهای_انتخاباتی
https://eitaa.com/olgou4
🔻همستر یک بازی نیست ، یک سبک زندگی است.
🔹همستر پایه گزاری یک تفکر و سبک زندگی است ، بازیهای از جنس همستر به نسل جوان می آموزد که می توان بدون رنج و تلاش ثروتمند شد، تو می توانی بر روی مبل دراز بکشی و پول دربیاودی.
تو برای پول در آوردن نیاز به برنامه ریزی و کار نداری، حتی تو برای پول درآوردن نیاز به سرمایه نداری، تو برای پول در آوردن نیاز به هیچ شخصی نداری و عجیب تر اینکه تو برای پول درآوردن نیاز به حکومتها و دولتها نداری، در واقع تو باید در حکومت جهانی بدون نیاز به حکومتها توان زندگی کردن و کسب و کار داشته باشی، بازی همستر در حال توسعه ی فردگرایی و جهان وطنی است ، قطع ریشه ی هویتی نسل آینده برای انتقال به دنیایی که در آن ریشه ها و وابستگیهای بشر به دین ، جامعه، وطن ،خانواده ، شغل می تواند تهدید محسوب شود.
🔹بازی همستر در حال قطع ریشه ی هویتی مردم است تا بتوانند خود را برای زندگی در زیست بوم جدید تطبیق دهند.
جهان هوشمند ،نیاز به نهالهای بی ریشه دارد ، بیشترین نیاز افراد ، نیاز اقتصادی است، بزرگترین راز پیوند مردم به هم حول نیازهای اقتصادی و خرید و فروش شکل می گیرد ، در واقع وابستگی انسانها چنان در هم تنیده است که آنها امکان زندگی فردگرایانه را ندارند، منافع انسانها در جمع بودن و با جمع بودن گره خورده است و این حقیقت الهی ، سنگ زیر پای لنگ ایده ی جهانی سازی است.
شیاطین جن و انس در تلاش برای توسعه ی زندگی فردی هستند ، راه نفوذ شیطان در جداسازی انسانها از هم ، به ایجاد بازی های از جنس همستر است.
🔻بازی همستر گام مهمی در راستای اجرای سند ۲۰۳۰ و جهانی سازی است.
👈مراقب خودمان و فرزندانمان باشیم.
🔰 مرکز تحقیقات و پژوهش طب اسلامی تپطا
🌐 کانال خبرگزاری طب و تمدن اسلامی
→https://eitaa.com/joinchat/3095134386C5a05e04158
→https://t.me/t124ir
🔻قربانی بعدی کیست؟؟
🔻کدام یک از این کاندیداها با انتخاب مردم خودش را به مسلخ می برد؟
😱 با دیدن و شنیدن مباحث کارشناسی کاندیداها یک باور تقویت می شود، نظام کارشناسی خواب بدی برای کاندیداها دیده است،
همه ی کاندیداها مدعی برنامه ی هستند که تیم های کارشناسی برای کشور تدارک دیده است، به مردم امید می دهند که با اجرای این راهکارها مشکلات کم و محدود می شود ، ولی سوال مهم این است که همه ی این کارشناسان در ایجاد وضعیت موجود نقش دارند و خودشان چنین شرایطی را ایجاد نموده اند.
👌در واقع نظر کارشناسان موجب انباشت همه ی این مشکلات است.
مردم را برای چه، به این نظام کارشناسی ورشکسته امیدوار می کنید، با چه استدلالی راهکارهای شکست خورده و از دور خارج شده ی دانشگاههای غربی و شرق عالم را به اسم چاره ی حل مشکلات و رفرنس های علمی واگویه می کنید.
چگونه می توان با استمداد از راهکارهای معیوب و پر اشکال مشکلات کشور را حل کرد؟
تمام روسای جمهور دنیا و همچنین کشور ما با اخذ این راهکارها به چهره های منفور ملت خود تبدیل شده اند!!
😱مسئولین حکومتی دنیا بزرگترین قربانیان نظام کارشناسی حاکم بر جهان هستند، آنها با اوج محبوبیت و امید می آیند و با ذلت و خواری و نا امیدی می روند. تا کجا قصد دارید به این نظام کارشناسی معیوب اعتماد کنید!؟؟
👌باورها و اعتقادات کاندیداها و طرفدارانشان، بزرگترین آسیب را از تسلیم در مقابل این نظام کارشناسی شاهد بودیم ، هستیم و خواهیم بود.
کاندیداها محترم خودتان را قربانی نکنید.
🌸به امید ظهور نظام کارشناسی الگوی اسلامی و فقهی بر گرفته از قرآن و عترت
🔰مرکز تحقیق و پژوهش طب اسلامی تپطا
✍استاد قربانپور
🌐 کانال خبرگزاری طب و تمدن اسلامی
→https://eitaa.com/joinchat/3095134386C5a05e04158
→https://t.me/t124ir
هدایت شده از پژوهشکده طب شیعی 🌿
🔴 پول مفت
♻️ استعمار انواع و اقسام دارد. یکیش از نوع سر بریدن با پنبه است!!!
پژوهشکده طب شیعی و سبک زندگی اسلامی
https://eitaa.com/shiatebb
┄┄┅┅✿🍃🌸🌹🌸🍃✿┅┅┄┄