هدایت شده از ویدیوهای رهبر انقلاب
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
به مناسبت ارتحال حضرت آیت الله مومن
آقای خامنهای خیلی آقاست و فرزندان ایشان هم همه خوبند.
#تبیین
@video_khamenei
@t_manzome_f_r
هدایت شده از تبیین منظومۀ فکری رهبری
#نهمین جلسه دوره #بینش_ولایی در #تهران
یکشنبه ۵ اسفندماه ساعت ۱۴:۳۰
خیابان۱۶آذر، نبش کوچه رهنما.
#اختتامیه
#تهران
#تبیین
#بینش_ولایی
@t_manzome_f_r
برشی از کتاب #علم در اندیشهی آیتاللهالعظمیخامنهای
ملتی که از علم و دانش برخوردار بود، فتوحات علمی داشت و توانست در دنیا در علم نوآفرینی کند، به طور طبیعی دارای اعتماد و عزت نفس خواهد بود. اگر این عزت نفس و این اعتماد به نفس در ملتی پدید آمد، بسیاری از مشکلات او حل خواهد شد.
#دهمین_کتاب_سیر_مطالعاتی_تمدن_ساز
#رهبر_انقلاب_اسلامی
#تبیین
@t_manzome_f_r
#خاطرات_رهبر_انقلاب ۱۰۸
روایت رهبرانقلاب از اولین دیدار با علامه جعفري
در آقاي جعفري "رحمةالله علیه" خصوصیات برجستهاي بود که به نظر من همهي اینها براي نسل جوان و پژوهنده و اهل علم و تحقیق الگوست. ایشان آن وقتی که کارهاي تحقیقی خودشان را شـروع کردند، خیلی جوان بودند. البته من حدود سالهاي سیوچهار و سیوپنج بود که ایشان را شناختم. ایشان تازه از نجف آمده بودند و جوان و فاضل و اهل تحقیق و فعّال و پرشور و مورد احترام بزرگان ما - مانند مرحوم آقاي میلانی و بعضـی از آقایان دیگر در مشهد- و نیز مورد احترام طّلاب بودنـد. اخوانشان هم در مشـهد بودند؛ مثل آقاي آمیرزا جعفر که مرد بسـیار با صـفا و با معنویت و با روحی است. بله؛ عرض میکردم که ایشان هم به مناسـبتی به مشـهد آمده بودند و چند ماه یا یک سال- درست یادم نیست - در مشهد ماندند. ما از آنجا با ایشان آشـنا شـدیم. در ایشان واقعاً روح تحقیق و تفحّص و نشاط و شور علمی مشاهده میشد. این روحیه، از دوران جوانی تـا پایـان عمر ادامه داشت. آن وقت ایشـان تقریبـاً سـی و چنـد ساله بودنـد. همهي این شور جوانی، در کار علمی و فکري و بحث و نوشـتن و تحقیق و مطالعه و این گونه کارها صرف میشد و البته حافظهي فوقالعاده و استعداد علمی ایشان هم به جاي خود محفوظ بود. این حالت تا همین آخر هم ادامه داشت که این چیز عجیبی است. یعنی در عین اینکه ایشان یک مرد هفتاد و چند ساله بودند، ولی تا آخرین باري که ایشان را دیدیم- به گمانم یک سال، یا هفت، هشت ماه پیش بود که ایشان را ما زیارت کردیم- باز انسان همـان حـالت و همان شور و همان تحرّک را در ایشان میدیـد. این خیلی با ارزش و قیمتی است که انسان نگـذارد گـذشت زمان و حوادث گوناگون، شور و تحرّک و تهیّجی را که خـداي متعـال در او قرار داده و می توانـد آن را مثـل یک سـرمایهي گرانبها براي پیشرفتهاي گوناگون در میدانهاي مختلف مصرف کند، از بین ببرد. به هر حال وجود ایشان، حقیقتاً وجود ذيقیمتی بود و براي اسلام و مسـلمین و نظام اسـلامی ارزش داشت. ایشان تا آخر هم کار کردند؛ یعنی واقعاً آقاي جعفري هیچ وقت از کار افتاده و کنار نشسته و بیکار نشدند و دائم مشغول کار و تلاش و تحرّک بودند. خداوند ان شاءالله درجاتشان را عالی کند. بیانات در دیدار خانواده و مسؤولان ستاد برگزاری مراسم ارتحال استاد علامه محمد تقی جعفری "رحمهالله"
۱۳۷۷/۰۹/۱۷
#خاطرات
#رهبر_انقلاب_اسلامی
#سید_علی_خامنه_ای
#تبیین
@t_manzome_f_r
#پیام_صبحگاهی
آن ایمانی که با ستمگری همراه است، امنیت بر نمیدارد. آن ایمانی که تعهد در کنارش نیست، نصرت به مومن نمیدهد، پیروزیِ او را تضمین نمیکند، یاری خدا و یاری ذرات طبیعت و تکوین را برای او به ارمغان نمیآورد، خوشبختی و رستگاری دنیا و خلاصه یک کلام، بهشت دنیوی و اخروی را به او نمیدهد.
#رهبر_معظم_انقلاب
#ماه_رمضان_۵۳
#تبیین
@t_manzome_f_r
برشی از کتاب #علم در اندیشهی آیتاللهالعظمیخامنهای
يك ملت، با اقتدار علمی است که میتواند سخن خود را به گوش همه افراد دنیا برساند؛ با اقتدار علمی است که میتواند سیاست برتر و دست بالا را در دنیای سیاسی حائز شود. اقتصاد هم به دنبال اینها به دست میآید. علم را میشود به پول تبدیل کرد و از لحاظ اقتصادی هم قوی شد.
#دهمین_کتاب_سیر_مطالعاتی_تمدن_ساز
#رهبر_انقلاب_اسلامی
#تبیین
@t_manzome_f_r
هدایت شده از تبیین منظومۀ فکری رهبری
بسماللهالرحمنالرحیم
☑️معرفی مختصر از طرح سراسری تبیین منظومه فکری مقام معظم رهبری
🔰🔰🔰
@t_manzome_f_r
✅ کتابهای #سیر_مطالعاتی طرح تبیین منظومه فکری رهبری که تاکنون خوانده شده، بصورت مختصر معرفی میشود.
☑️معرفی مختصر از کتاب #هشتم سیر مطالعاتی طرح تبیین منظومه فکری رهبری
🔰🔰🔰
بسم الله الرحمن الرحیم
🔘دستیابی به خوشبختی یکی از آرزوهای فطری تمام انسانها است. امّا تعریف خوشبختی و سعادت از اموری است که مورد اختلاف واقع شد و از گذشته تا کنون از دلمشغولیهای فلاسفه و حکما بوده است. البته مکتب اسلام آرامش و سعادت را فقط در عرصهی آخرت تعریف نکرده است؛ بلکه با تمثیل دنیا به مزرعهی آخرت همواره به پیروان خود گوشزد میکند که راه وصل به کمال حقیقی از همین دنیا میگذرد. اسلام به این هم بسنده نکرده بلکه وظیفه آبادانی دنیا را نیز بر دوش انسانها نهاده است.
▫️از دورانهای کهن، انسانها در تعامل با دنیا، افراط و تفریط را سرلوحهی خود قرار دادهند. بیشتر انسانها علاقهمند به گردآوری مال و ثروت بودهاند و عدّهای نیز با رویگردانی افراطی از دنیا، به گوشهی عزلت خزیدهاند و چشم بر همهی لذّات آن بسته و دست از کار و تلاش کشیدهاند.
▪️اما اسلام با نگاه مبتنی بر فطرت انسان، مسلمانان را از افراطها و تفریطها بر حذر داشته است. از یک طرف در عرصهی زندگی فردی، تکتک افراد جامعه را مکلّف به کار و تلاش مینماید و آنها را از تنبلی باز میدارد، از سویی دیگر مسئولان حکومت اسلامی را به تامین رفاه عمومی تشویق میکند، انسانها را به دوری از اسراف و مصرفزدگی میخواند، در عین حال میپسندد که مسلمانان اهل نظافت و هم در میان خانواده و هم در جامعه آراسته باشد، از جانبی دیگر زهد و دلبریدن از تعلقات دنیوی را نیکو میشمرد، و حاکمان را امر میکند که زندگی خود را در سطح متوسط جامعه قرار دهند.
☑️کتاب #معیشت_مومنانه هشتمین کتاب سیر مطالعاتی طرح تبیین منظومه فکری رهبری انتخاب شده است.
امیدواریم هم کارگزاران نظام و هم عموم مردم با به کار بستن نصایح معظّمله، زمینه مقدمات تحقق جامعهی آرمانی اسلامی را فراهم آورند...
@t_manzome_f_r
#اطلاعیه
#افتتاحیهی دورهی بینش ولایی۲ همراه با اولین جلسهی تدریس
سخنران افتتاحیه: آقای دکتر مهدی جمشیدی
مدرس دوره: حجهالاسلام و المسلمین فخریان
زمان: ۹۷/۱۲/۶(ششم اسفندماه) ساعت ۱۴:۳۰
مکان: تهران، تهرانپارس، انتهای خیابان جشنواره، روبروی ایستگاه مترو فرهنگسرا، سالن فرهنگسرای اشراق
#تبیین
@t_manzome_f_r