رهبر انقلاب:
دعاى شريف مكارم الاخلاق را _كه دعاى بيستم صحيفهى سجاديّه است_ زياد بخوانيد تا ببينيد آن چيزهايى كه امام سجاد "عليهالسّلام" در اين دعا از خدا خواسته است، چيست. با كلمات ائمّه، با دعاهاى صحيفهى سجاديّه، با اين داروهاى شفابخشى كه مىتواند بيماريهاى اخلاقى ما را شفا بخشد و زخمهاى وجود ما را درمان كند، خودمان را آشنا كنيم.
۱۳۷۹/۷/۱۴
@t_manzome_f_r
تبیین منظومۀ فکری رهبری
سیر مطالعاتی #تمدن_ساز، اولین #سیر_مطالعاتی آشنایی با منظومه فکری رهبر انقلاب پاسخ #سوالات خود، پیر
باسلام
پنجشنبه ۱۱ مهرماه مطالعه و مباحثهی کتاب #دشمن_شناسی پایان میپذیرد و ان شاءالله بعد از چند روز، مطالعهی کتاب #مدیریت_جهادی شروع خواهد شد.
#سیر_مطالعاتی_تمدنساز
@t_manzome_f_r
#اطلاعیه
جهت گسترش فعالیتهای مجموعهی #تبیین، نیازمند برادران فعال و دغدغهمند در حوزهی نشر #اندیشهی_ولایت هستیم.
کسانی که مایل به همکاری هستند با این آیدی در پیامرسان #ایتا ارتباط بگیرند.
@im_enghelabi
#تبیین
@t_manzome_f_r
#دشمن_شناسی
فشارهایی که در دنیا [توسط دشمنان] انجام میگیرد، محکوم به شکست است؛ شکست خواهد خورد. این چیزی است که تجربه به ما نشان داده، غیر از وعدهی الهی که: «و لینصرنّ الله من ینصره» و آیات زیادی که در این جهت هست. فشارها غالباً محکوم به شکست است. یک مدّتی فشار میآورند، وقتی که ایستادگی مشاهده شد از این طرف، آن فشار تمام میشود. جنگ، جنگ ارادههاست؛ جنگ عزمهای راسخ است؛ هر که عزمش بیشتر بود، او برنده است.
#سیزدهمین_کتاب_سیر_مطالعاتی_تمدنساز
#استاد_سیدعلی_خامنهای
#تبیین
@t_manzome_f_r
@doshman_shenasi
مجموعهی #تبیین منظومه فکری رهبری
باسلام
#اطلاعیه
از ساعت ۱۴ امروز (۳مهرماه) برای تمام افرادی که در دورهی آموزشی #امام_انقلاب شرکت کردهاند، شرایط دسترسی به منابع آزمون دورهی #امام_انقلاب در سایت مجموعهی تبیین فراهم میشود.
سایت مجموعهی #تبیین
http://tabyinmanzome.ir
هدایت شده از دورهی آموزشی امامانقلاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 #فیلم
آموزش ورود به سایت جهت دسترسی به منابع آزمون دورهی آموزشی #امام_انقلاب
آدرس سایت:
http://tabyinmanzome.ir
#دشمن_شناسی
وقتی یک ملّت راهی را آغاز کرد، رسیدن به نتایج، احتیاج دارد به استقامت در آن راه، به پیشرفت در آن راه، به متوقّف نشدن میان راه، به قانع نشدن به دستاوردهای میانهی راه. یکی از آفات ما این است که تصوّر کنیم این مقداری که پیشرفت کردیم، نتایج نهایی است؛ همینجا توقّف کنیم. آفت دیگر این است که تصوّر کنیم چون تا این دوره و در این مدّت به هدفهای نهایی نرسیدیم، پس چراغ امید را در دل خودمان خاموش کنیم؛ فکر کنیم دیگر دسترسی نخواهیم داشت.
#سیزدهمین_کتاب_سیر_مطالعاتی_تمدنساز
#استاد_سیدعلی_خامنهای
#تبیین
@t_manzome_f_r
@doshman_shenasi
مجموعهی #تبیین منظومه فکری رهبری
#ما_ایستادهایم
جنگ، کار پیچیدهای است. مدیریت جنگ و فرماندهی جنگ، کار بسیار سنگین و پیچیدهای است. این کار را جوانهای نورس ما در بسیاری از بخشها انجام میدادند. این تدبیر، این حکمت، چیز بسیار شگفتآوری است؛ مظهر شکوفائی استعدادها و ظرفیتهاست.
۱۳٨٨/۰۶/۲۴
@t_manzome_f_r
تبیین منظومه فکری رهبری
#اطلاعیه
#ششمین و آخرین جلسه دوره آموزشی بینش ولایی در #شهرری با محوریت کتاب طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن
روز پنجشنبه مورخ ۹۸/۷/۴ از ساعت
✨ ۱۵ الی ۱۸ ✨برگزار میگردد.
مکان: ضلع جنوبی حرم حضرت عبدالعظیم حسنی، کوچه بصیر، مجموعه فرهنگی فاطمةالزهرا سلاماللهعلیها، سالن فدک
(مجموعه دارای پارکینگ میباشد)
#راه_ارتباطی جهت کسب اطلاعات بیشتر:
09059195870
@T_manzome_rey
#تبیین
#شهرری
@t_manzome_f_r
هدایت شده از تبیین منظومۀ فکری رهبری
#اطلاعیه
جهت گسترش فعالیتهای مجموعهی #تبیین، نیازمند برادران فعال و دغدغهمند در حوزهی نشر #اندیشهی_ولایت هستیم.
کسانی که مایل به همکاری هستند با این آیدی در پیامرسان #ایتا ارتباط بگیرند.
@im_enghelabi
#تبیین
@t_manzome_f_r
#پیام_صبحگاهی
#قطعا_بُرد_با_ماست_اگر...🔻
امروز ما در یک میدان جنگ و کارزار حقیقىِ فکری قرار داریم. این کارزار فکری بههیچوجه به زیان ما نیست؛ به سود ماست. اگر وارد این میدان بشویم و آنچه را که نیاز ماست - از مهمات تفکر اسلامی و انبارهای معارف الهی و اسلامی - بیرون بکشیم و صرف کنیم، قطعاً بُرد با ماست؛ لیکن مسأله این است که ما باید این کار را بکنیم.
۱۳۸۴/۲/۱۱
@t_manzome_f_r
تبیین منظومه فکری رهبری
#دشمن_شناسی
ایمان، ایستادگی، مقاومت و خودباوری ملّت ایران برای دشمن ناگوار است. آنها حکومتهای مطیع و فرمانبر و ملّتهای بیحال و تسلیم در مقابل زورگوییهایشان را میپسندند.
#سیزدهمین_کتاب_سیر_مطالعاتی_تمدنساز
#استاد_سیدعلی_خامنهای
#تبیین
@t_manzome_f_r
@doshman_shenasi
مجموعهی #تبیین منظومه فکری رهبری
هدایت شده از صوتهای رهبر انقلاب
توجه به درون.mp3
705.9K
نگاه کلان به اقتصاد کشور؛
توجه به درون
#نگاه_کلان
••※[🔹∷∷※∷∷🔹]※••
@khamenei_voice
@t_manzome_f_r
#اطلاعیه
✔️ نشست اعضای طرح تبیین منظومه فکری رهبری در #استان_تهران با حضور مدیریت طرح حجهالاسلام والمسلمین فخریان
#زمان: دوشنبه ۱۵مهرماه ساعت ۱۴:۳۰
#مکان: تهران، تهرانپارس، انتهای خیابان جشنواره، روبروی ایستگاه مترو فرهنگسرا، سالن فرهنگسرای اشراق
منتظر حضور همهی همراهان عزیز در استان تهران هستیم.🔻
🔹تهران
🔹ملارد
🔹شهرری
🔹ورامین
🔹اسلامشهر
🔹بومهن
🔹پردیس
✔️ ضمنا در این نشست گواهیهای بینش ولایی۲ راس ساعت ۱۴ خدمت پذیرفتهشدگان ارائه میگردد.
@t_manzome_f_r
تبیین منظومه فکری رهبری
#دشمن_شناسی
مردم وقتی احساس میکنند دشمن در مقابل نظام اسلامی ایستاده است، میآیند توی میدان. این حرکتِ ایمانی است، این حرکتِ قلبی است؛ این چیزی است که انگیزهی خدایی در آن وجود دارد؛ دست قدرت خداست، دست ارادهی الهی است؛ این چیزها دست من و امثال من نیست. دلها دست خداست. ارادهها مقهور اراده پروردگار است. وقتی حرکت خدایی شد، برای خدا شد، اخلاص در کار بود، خدای متعال اینجور دفاع میکند.
#سیزدهمین_کتاب_سیر_مطالعاتی_تمدنساز
#استاد_سیدعلی_خامنهای
#تبیین
@t_manzome_f_r
@doshman_shenasi
مجموعهی #تبیین منظومه فکری رهبری
#تبیین_و_قانعکردن_دلها🔻
▪️مسألهی تبلیغ، یکی از مسائل اساسی در حیات اجتماعی است و مخصوص یک دوره نیست. تبلیغ که از آن در قرآن به «بلاغ»، «بیان»، «تبیین» و از این قبیل تعبیر شده است، یکی از وظایف مقدّس، وظیفهی انبیا، وظیفهی علما، وظیفهی متفکّران و دانایان و مصلحان است.
▫️تبلیغ، یعنی رساندن. رساندنِ چه؟ رساندنِ آن حقایقی به اذهان و دلهای مخاطبان که بدون آن، دچار خسارت خواهند شد. این است که ارزش تبلیغ را بالا میبرد. تبلیغ، یک جنبهی انسانی دارد. تبلیغی که اسلام به آن امر میکند و علمای اسلام و روحانیت شیعه، در طول تاریخ به آن پایبند بودهاند، وظیفهای است که هم جنبهی الهی دارد - «لتبینّنه للنّاس و لاتکتمونه» - هم جنبهی انسانی دارد؛ چون دستگیری از دلها و ذهنها و انسانهایی است که دچار عدم علم، دچار شک و دچار جهالتند. به این وظیفه، باید با این چشم نگاه کرد.
۱۳۷۷/۲/۲
#رهبر_معظم_انقلاب
#تبیین_اساس_کار_ماست.
@t_manzome_f_r
•❈❈❈❈┅┅┄
هر روز یک درس از #رهبر_قرآنی
#درس_پنجاه🔻
ثُمَّ قَسَت قُلوبُكُم مِن بَعدِ ذٰلِكَ فَهِيَ كَالحِجارَةِ أَو أَشَدُّ قَسوَةً ۚ وَإِنَّ مِنَ الحِجارَةِ لَما يَتَفَجَّرُ مِنهُ الأَنهارُ ۚ وَإِنَّ مِنها لَما يَشَّقَّقُ فَيَخرُجُ مِنهُ الماءُ ۚ وَإِنَّ مِنها لَما يَهبِطُ مِن خَشيَةِ اللَّهِ ۗ وَمَا اللَّهُ بِغافِلٍ عَمّا تَعمَلونَ
سپس دلهای شما بعد از این واقعه سخت شد؛ همچون سنگ، یا سختتر! چرا که پارهای از سنگها میشکافد، و از آن نهرها جاری میشود؛ و پارهای از آنها شکاف برمیدارد، و آب از آن تراوش میکند؛ و پارهای از خوف خدا (از فراز کوه) به زیر میافتد؛ (اما دلهای شما، نه از خوف خدا میتپد، و نه سرچشمه علم و دانش و عواطف انسانی است!) و خداوند از اعمال شما غافل نیست.
[سوره بقره، آیه ۷۴]
▪️در دعای شریف ابیحمزهی ثمالی: وَ لا یُنجی مِنکَ اِلَّا التَّضَرُّعُ اِلَیک، راه نجات ما تضرّع به نزد پروردگار متعال است. خب تضرّع پیش خدای متعال که مایهی نجات ما است -میگوییم «لا یُنجی مِنکَ اِلَّا التَّضَرُّعُ اِلَیک»- این تضرّع، چطور وسیلهی نجات است؟ انسانهای ضعیف هم گاهی ممکن است تضرّع کنند نزد انسانهای دیگر؛ فرق این [دو] چیست؟ فرق و تفاوت میان تضرّع عندالله و تضرّع عند «بندگان خدا» در چیست؟ مهم این است که به این نکته توجّه کنیم. تضرّع در مقابل بندگان خدا برای این است که شما دل آنکس را که پیش او تضرّع میکنید، نرم کنید؛
تضرّع عندالله برای این است که دل خودمان را نرم کنیم؛ دل خودمان را نجات بدهیم از قساوت؛ این مایهی نجات است. اگر دل از حالت قساوت خارج شد و نرم شد، نورانیّت پیدا خواهد کرد. این نورانیّت دل است که راهها را به روی انسان باز میکند، به انسان امید میبخشد، به انسان تلاش میبخشد، انسان را در راههای صحیح و درست هدایت میکند. تقوا وقتی بود، خدای متعال هدایتش را به انسان عنایت میکند. این تقوا ناشی از همان نرمش دل و لطافت دل و نورانیّت دل است؛ اصل قضیّه این است.
▫️در سورهی مبارکهی زمر [آمده]: فَوَیلٌ لِلقٰسِیَةِ قُلوبُهُم مِن ذِکرِ اللهِ اُولٰئِکَ فی ضَلٰلٍ مُبین؛ دلِ سخت، دلِ دچار قساوت، اینجوری است. گمراهی آشکار برای اینها در این آیه ذکر شده. در سورهی مبارکهی مائده دربارهی بنیاسرائیل میفرماید: فَبِما نَقضِهِم میثاقَهُم لَعَنّـٰهُم وَ جَعَلنا قُلُوبَهُم قاسِیَة؛ (مظهر لعنت الهی، قساوت قلب آنها است که بر اثر عمل خود آنها است: فَبِما نَقضِهِم میثاقَهُم؛ معاهدهی خودشان با خدای متعال را فراموش کردند، نقض کردند. اینها چیزهایی است که در جامعهی مؤمن ما باید مورد توجّه باشد؛ بخصوص برای ما مسئولین که هرکدام در یک بخشی، باری بر دوش داریم. در سورهی مبارکهی بقره، باز دربارهی بنیاسرائیل [میفرماید]: ثُمَّ قَسَت قُلوبُکُم مِن بَعدِ ذٰلِکَ فَهِیَ کَالحِجارَةِ اَو اَشَدَّ قَسوَةً وَ اِنَّ مِنَ الحِجارَةِ لَما یَتَفَجَّرُ مِنهُ الاَنهار؛ از سنگ سختتر شد دلهایتان؛ این را پیغمبر اکرم از قول پروردگار در مقام مجادله و محاجّهی با یهودیهای مدینه بیان میفرماید و گذشتهی آنها را به یادشان میآورد. همهی اینها برای ما وسیلهی درس و آگاهی و عبرت و موعظه است، باید سعی کنیم. در یک روایتی در کافی شریف است: وَ القاسِی القَلبِ مِنّی بَعید؛ بُعد از خدای متعال، بدترین آفت برای انسان است؛ که انسان از خدای متعال دور بشود و قساوت قلب این خصوصیّت را دارد که انسان را دور میکند. جامعهی اسلامی و انقلابی ما اگرچنانچه از ذکر الهی و یاد الهی و خشوع در مقابل پروردگار و تضرّع در مقابل پروردگار غافل بشود، مطمئنّاً ضربه خواهد خورد، سیلی خواهد خورد؛ مطمئنّاً ناکام خواهد شد. ما به آن اهداف والا، به آن خواستههای مطلوب، در صورتی میرسیم که بتوانیم یک #تلاش_مؤمنانه و #صادقانهای را دنبال بکنیم؛ و آن جز با توجّه به خدای متعال و افزایش نورانیّت دل و ارتباط دل با خدای متعال ممکن نیست؛ اساس حرف ما این است؛ باید مراقب باشیم.
۱۳۹۶/۰۳/۲۲
#تبیین
@t_manzome_f_r