#پیام_صبحگاهی
🔹جهاد یعنی حضور در میدان با #مجاهدت، با #تلاش، با #هدف و با #ایمان؛ این میشود جهاد. لذا «جاهدوا بأموالکم و أنفسکم فی سبیل الله»؛ جهاد با نفس، جهاد با مال. جهاد با نفس کجاست؟ فقط به این است که توی میدان جنگ برویم و جانمان را کف دست بگیریم؛ نه، یکی از انواع جهاد با نفس هم این است که شما شب تا صبح را روی یک پروژهی تحقیقاتی صرف کنید و گذر ساعات را نفهمید. جهاد با نفس این است که از تفریحتان بزنید، از آسایش جسمانیتان بزنید، از فلان کار پرپول و پردرآمد بزنید و تو این محیط علمی و تحقیقی و پژوهشی صرف وقت کنید تا یک حقیقت زندهی علمی را به دست بیاورید و مثل دستهی گل به جامعهتان تقدیم کنید؛ جهاد با نفس این است.
۱۳۸۹/۴/۲
@t_manzome_f_r
تبیین منظومه فکری رهبری
هدایت شده از کتاب عدالت
#کتاب_عدالت
اسلام از ما خواسته است که روی زمین را آباد کنیم و به ثروت جامعه بیفزاییم؛ این درست، امّا در عین حال اسلام خواسته است که در جامعه، فاصلهی میان دو قشر از جامعه – قشر فقیر و قشر غنی – فاصلهی زیاد و درّهی عمیقی نباشد و شکاف بهوجود نیاید.
گفتار دوم: برای تحقق عدالت چه باید کرد؟
#استاد_سید_علی_خامنهای
#تبیین
@ketab_adalat
@t_manzome_f_r
#رهبر_معظم_انقلاب:
•◈• زن اگر چنانچه در محیط خانواده، محترم و مکرّم شمرده بشود، بخش مهمّی از مشکلات جامعه حل خواهد شد. باید کاری بکنیم که بچّهها دست مادر را حتماً ببوسند؛ #اسلام_دنبال_این_است. کما اینکه در خانوادههای مذهبیتر و اخلاقیتر و نزدیکتر به مفاهیم مذهبی، اینها مشاهد میشود. فرزندان خانواده نسبت به مادر تکریم داشته باشند. هیچ منافاتی ندارد این تکریمِ نسبت به مادر، با آن حالت عاطفی و خودمانیگریای که بین فرزند و مادر وجود دارد؛ هیچ منافاتی ندارد؛ این احترام باید باشد؛ محترم باید باشد زن در درون خانواده. •◈•
۱۳۹۲/۲/۲۱
#امام_خامنهای
#زن_و_خانواده
#تبیین
@t_manzome_f_r
تبیین منظومه فکری رهبری
هدایت شده از کتاب عدالت
#کتاب_عدالت
یکی از عواملی که نمیگذارد دست کسانی که توانایی کمک دارند، به یاری فقرا دراز شود، روحیهی مصرفگرایی و تجمّل در جامعه است. برای جامعه بلای بزرگی است که میل به مصرف، روزبهروز در آن زیاد شود و همه به بیشتر مصرف کردن، بیشتر خوردن، متنوعتر خوردن، متنوّعتر پوشیدن و دنبال نشانههای مُد و هر چیز تازه برای وسایل زندگی و تجمّلات آن رفتن، تشویق شوند. چه ثروتها و پولهایی که در این راهها هدر میرود و از مصرف شدن در جایی که موجب رضای خدا و رفع مشکلات جمعی از مردم است، باز میماند!
گفتار دوم: برای تحقق عدالت چه باید کرد؟
#استاد_سید_علی_خامنهای
#تبیین
@ketab_adalat
@t_manzome_f_r
#لشکر_مخلص_خدا
🔸دشمنان میدانند که حضور بسیجی، واقعیت بسیج در کشور و در میان ملت ایران چقدر اهمیت دارد؛ لذا همت میگمارند بر اینکه این حقیقت مؤثر و کارآمد و نافذ را مورد تهاجم قرار بدهند. البته این مظلومیت است. مظلومیت، مطلقاً به معنای ضعف نیست. قویترین انسانهای دنیا هم مظلوم واقع شدند.
۸۸/۹/۴
#امام_خامنه_ای
به مناسبت هفته #بسیج
@t_manzome_f_r
#پیام_صبحگاهی
#این_ابعاد_با_همدیگر_است.🔻
▫️کشور ما اهل #معنویت است، اما معنویت ما همراه و همروال است با احساس #مسئولیت. این معنویت به هیچ وجه نباید ما را از مسئولیت عظیم انقلابىِ خودمان جدا کند، بلکه کمک به حرکت انقلابی است. آن کسانی که با تکیهی به دینداری و با عنوان کردن دینداری، سعی میکنند جامعه را سیاستزدائی کنند، جوانان را سیاستزدائی کنند، جوانان را از حضور در عرصههای کشور دور نگه دارند، اشتباه میکنند، راه خطا میروند، دچار انحرافند.
۱۳۹۰/۳/۱۴
@t_manzome_f_r
تبیین منظومه فکری رهبری
هدایت شده از ویدیوهای رهبر انقلاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بسیج ، تامین کننده نقیصه جمهوری اسلامی
#رهبر_معظم_انقلاب
#امام_خامنه_ای
#هفته_بسیج
@video_khamenei
@t_manzome_f_r
#رهبر_معظم_انقلاب:
•◈• #اسلام در مقابل جاهلیتی که به زن ظلم میکرد، ایستادگی کرد؛ هم در میدان معنویت و فکر و ارزشهای انسانی، هم در میدان حضور سیاسی و هم از همه بالاتر در عرصه خانواده. زن و مرد، ناگزیر اجتماع کوچکی به نام خانواده دارند که اگر در جامعهای ارزشگذارىِ درست صورت نگیرد، اوّلین نقطهای که به زن ستم میشود، داخل خانواده است. در هر سه عرصه، اسلام ارزشگذاری کرده است. •◈•
#امام_خامنهای
#زن_و_خانواده
#تبیین
@t_manzome_f_r
تبیین منظومه فکری رهبری
هدایت شده از رسانه انقلاب اسلامی
🔺۴شرط لازم در نمایندهی منتخب؛ تدین، کارآمدی، دلسوزی و شجاعت
به نظر من، مهمترین شرایط نماینده عبارت است از اینکه متدین، کارآمد، دلسوز و شجاع باشد.
نماینده باید #متدین باشد. بی دینی و بی تقوایی چیز بدی است؛ هرجا باشد، انسان را آسیبپذیر میکند.
نماینده باید #کارآمد هم باشد. بعضیها متدین هستند، اما از آنها کاری ساخته نیست. باید به گونهای باشند که بتوانند وظایفی را که بر عهدهشان قرار دارد، انجام دهند.
سوم اینکه #دلسوز مردم- به خصوص طبقات محروم- باشد و برای آنها کار و فکر کند.
شرط چهارم این است که نماینده مردم باید #شجاع باشد. این ملت، ملت شجاع و آزادهای است؛ ملتی است که تهدید قدرتهای متکبر جهانی او را به عقب نمینشاند؛ بنابراین نماینده او هم باید شجاع باشد و نترسد؛ شجاعت در مقابل دشمن، شجاعت در مقابل باطل، شجاعت در پذیرش حرف حق.
🔴خطبههای نماز جمعه تهران
۸۲/۱۱/۲۴
@rasaneh_t_t
┄┅══════┅┄
@t_manzome_f_r
هدایت شده از کتاب عدالت
#کتاب_عدالت
همه باید خود را موظّف به مواسات بدانند. مواسات یعنی هیچ خانوادهای از خانوادههای مسلمان و هممیهن و محروم را با دردها و محرومیّتها و مشکلات خود تنها نگذاشتن؛ به سراغ آنها رفتن و دست کمکرسانی بهسوی آنها دراز کردن.
گفتار دوم: برای تحقق عدالت چه باید کرد؟
#استاد_سید_علی_خامنهای
#تبیین
@ketab_adalat
@t_manzome_f_r
هدایت شده از کتاب طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن
مسلمان بودن ومسئول بودن، لازم وملزوم یکدیگرند، هر انسان مسلمانی، باید سعی کند جامعه را و مردم را نجات دهد.
#طرح_کلی_اندیشه_اسلامی_در_قرآن
#جلسه_اول
@ketabetarhekoli
هدایت شده از تبیین منظومۀ فکری رهبری
سیر مطالعاتی #تمدن_ساز، اولین #سیر_مطالعاتی آشنایی با منظومه فکری رهبر انقلاب
پاسخ #سوالات خود، پیرامون "مکتب اسلام" را در این #سیر_مطالعاتی پیدا کنید.
#متفکر_نوین_اسلامی
#منظومه_فکری
#رهبر_انقلاب_اسلامی
@t_manzome_f_r
مجموعهی #تبیین منظومه فکری رهبری
#سوال از محضر حضرت آقا
۵۶. یکی از دانشجویان دانشگاه تهران از ایشان دربارهی آزادی میپرسد: «مگر در قرآن عزیز ما نیامده است که انسان آزاد آفریده شده و بزرگترین آزادی، آزادی خواندن و نوشتن است؟ پس چرا در جمهوری اسلامی، این حق را از ما گرفتهاند؟»
#پاسخ: «من نمیدانم چه کسی این حق را گرفته است! هرکس گرفته، به من معرفیش کنید، تا من بروم حقّتان را از او بگیرم و به شما بدهم! امروز خوشبختانه در ایران، آزادی فکر کردن و فکر را بیان کردن، در دنیا کمنظیر است. البته من نمیخواهم بگویم که اسلام این آزادی را بدون قید و شرط داده است؛ نه، اینطور نیست. محدودیتهایی در همین زمینه وجود دارد که در قوانین ما هم آن محدودیتها پیشبینی شده است؛ که شاید آنچه محصول همهی اینها است، با همان معارف قرآنی که شما ذکر کردید، منطبق است. اما آنچه که امروز محصول همهی اینها است، آزادی است و خوشبختانه وجود دارد؛ خیلی هم خوب است. این وضعی هم که الان شما میبینید من و شما اینجا نشستهایم و شما میگویید و من حرف شما را میخوانم، این هم جزو چیزهای کمنظیر در دنیا است.»
بیانات در جلسهی پرسش و پاسخ دانشگاه تهران
۱۳۷۷/۲/۲۲
#شبنشینی_با_آقا
#پرسش و #پاسخ
@t_manzome_f_r
تبیین منظومه فکری رهبری
هدایت شده از کتاب عدالت
#کتاب_عدالت
جوانان اجتماعات خانوادگی تشکیل دهند و کمکهای افراد خانواده را جمع کنند و در درجهی اول به مصرف فقرا و نادارهای همان خانواده و فامیل برسانند و اگر نیازی نبود، به فقرای دیگر رسیدگی کنند.
گفتار دوم: برای تحقق عدالت چه باید کرد؟
#استاد_سید_علی_خامنهای
#تبیین
@ketab_adalat
@t_manzome_f_r
«نظام فکری»، مبدأِ هماهنگ شدنِ عملكرد و موضعگيريهای فردی و اجتماعی
💠 آیتالله سید محمدمهدی میرباقری:
"«نظام فكری» _ چه در فرد و چه در جامعه _ منظومه هماهنگ از اطلاعات است كه اين منظومه، گرچه به عرصههاي مختلف ميپردازد و داراي تنوع و كثرت و گستردگي است، اما از ارتباط منسجم و هماهنگی برخوردار است؛ بهطوري كه همه اجزای آن مكمل و مؤيد همديگر هستند، نه اينكه متناقض و غيرمرتبط با هم باشند.
نظام[های] فكري، نظام[هایی] هستند كه منظومه فكری فرد را شكل ميدهند و در جامعه، فرهنگ اجتماعي را سامان ميبخشند.
اگر شما فرهنگ را در جامعه، واسطۀ سياست و اقتصاد بدانيد، طبعاً در صورتی عملكرد و موضعگيريهاي عيني يك جامعه در ابعاد مختلف هماهنگ ميشود كه نظام فكریِ جامعه هماهنگ گردد. در فرد هم همينگونه است؛ يعني در صورتي موضعگيريهاي او هماهنگ ميشود كه منظومه فكري هماهنگي داشته باشد."
☑️ @t_manzome_f_r