فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شبهای_جمعه_روضه
السلام علیک یا اباعبدالله
▪️السلام السلام ای عشق شیرین
▪️السلام السلام ای یار دیرین
@t_manzome_f_r
تبیین منظومه فکری رهبری
هدایت شده از ویدیوهای رهبر انقلاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انتظار یعنی آمادهباش
#رهبر_معظم_انقلاب
#امام_خامنه_ای
#مهدویت
••※[🔹∷∷※∷∷🔹]※••
@video_khamenei
@t_manzome_f_r
#اجتماعِ_آگاهیبخش
▪️«نماز جمعه یک عملِ صرفاً عبادی نیست؛ عملی است که در ذات و ترکیب خود، آگاهی بخش است؛ هم اجتماع عظیم مسلمانان را هر هفته تشکیل میدهد و به رخ دوست و دشمن میکشد و هم به وسیله خطیب جمعه، اوضاع و احوال سیاسی برای آنها تشریح و تبیین میشود.»
۱۳۸۱/۰۵/۰۵
▪️«نماز جمعه یک قرارگاه است؛ قرارگاه ایمان، قرارگاه تقوا، قرارگاه بصیرت، قرارگاه اخلاق.»
۱۳۹۴/۱۰/۱۴
#نماز_جمعه_یک_قرارگاه_است.
#تبیین_اساس_کار_ماست.
@t_manzome_f_r
#سلوک_مردمی و دوری از صاحبان قدرت و ثروت
▪️ «سلوک مردمی با همهی قشرها بویژه جوانان و تکریم خانوادههای شهیدان و ایثارگران را ممشای همیشگی خود قرار دهید.»
۱۳۹۷/۱۲/۲۲
▪️«ارتباط نزدیک و صمیمی با جوانان و سلوک مردمی با همگان را توصیه میکنم.»
۱۳۹۷/۰۷/۱۷
▫️ «با سلوک صمیمانه و تلاش خردمندانه با مردم مؤمن و بویژه با قشر جوان انقلابی و پر شور، جایگاه معتبر امامت جمعه را بیش از پیش در خدمت پیشرفتهای فکری و عملی انقلاب قرار دهید.»
۱۳۹۶/۰۳/۱۰
▫️ «دستگاه امامت جمعه، یک دستگاه طلبگی است... رفتار رئیسمآب نباید باشد، رفتار روحانیمآب باید باشد؛ رفتار پدرانه، رفتار برادرانه، رفتار صمیمانه؛ این رفتار روحانی است.»
۱۳۹۴/۱۰/۱۴
▪️«توصیهی سلوکی این است که از رفتن سمت صاحبان قدرت و ثروت و کسانی که زبان چرب و نرم دارند پرهیز کنید. بعضی از این نودولتها که به ثروت رسیدهاند و دنبال یک حاشیهی امن هستند، سراغ ائمهی جمعه و شاخصان روحانیت میروند. اینجا باید حواس جمع باشد.»
۱۳۹۸/۰۴/۲۵
▪️«از موارد مهم سلوک عملی که ائمهی جمعه باید مراقبت کنند، مراقبت از نزدیکان و فرزندان است که اینها دچار اشکالی نشوند. آن کسی که سراغ شما میآید و شما رد میکنید، ممکن است سراغ فرزند شما بیاید و از آن طریق نفوذ کند.»
۱۳۹۸/۰۴/۲۵
#نماز_جمعه_یک_قرارگاه_است.
#تبیین_اساس_کار_ماست.
@t_manzome_f_r
انقلابیگری در میدان جنگ نرم
▪️«نماز جمعه قلب فرهنگی هر شهر است... جایی است که آنجا هدایتگری انجام میگیرد... هدایتگری صرفاً هدایتگری سیاسی نیست، هدایتگری سیاسی و فرهنگی است.»
۱۳۹۴/۱۰/۱۴
▪️«تقویت مجموعههای دلسوز و انقلابی»
۱۳۹۷/۰۷/۱۷
▫️ «خدمت به حرکت دینی و انقلابی با همهی توان»
۱۳۹۷/۱۲/۲۲
▪️«گسترش خدمات فرهنگی با کمک جوانان و مجموعههای مؤمن و انقلابی»
۱۳۹۶/۰۳/۱۰
▪️«تقویت جدّی جبههی فرهنگی انقلاب»
۱۳۹۶/۰۹/۱۵
✔️اینها همه در کنار هم الگوی #امام_جمعهی برخوردار از شاخصهای مدنظر رهبر انقلاب اسلامی را نمایان میسازد. الگویی که میتوان آن را در یک کلمه امام جمعهی
« #مردمی و #انقلابی» دانست.
#نماز_جمعه_یک_قرارگاه_است.
#تبیین_اساس_کار_ماست.
@t_manzome_f_r
بسم الله الرحمن الرحیم
🔖موضوعاتی که در این هفته، در سه کانال #صوت، #ویدئو و #استیکر بصورت هماهنگ بارگزاری میشود.
🗓جمعه ۹۸/۱۰/۶
مهدویت
نماز جمعه
🗓شنبه ۹۸/۱۰/۷
سالروز تشکیل نهضت سوادآموزی به فرمان امامخمینی رحمةاللهعلیه
🗓یکشنبه ۹۸/۱۰/۸
حماسه نه دی
🗓دوشنبه ۹۸/۱۰/۹
روز بصیرت و میثاق امت با ولایت
🗓سه شنبه ۹۸/۱۰/۱۰
شب ولادت حضرت زینب سلاماللهعلیها
🗓چهارشنبه ۹۸/۱۰/۱۱
روز پرستار
کانال #صوت
@khamenei_voice
کانال #ویدیو
@video_khamenei
کانال #استیکر
@stiker_tabyin
#تبیین
@t_manzome_f_r
#سوال از محضر حضرت آقا
۷۳. آیا تولید کردن علم را که مسأله بسیار گسترده و نیازمند توانهای ذهنی و فردی و نیز اکتسابی بسیار گسترده است، میتوان از تک تک دانشجویان انتظار داشت، یا منحصر به افرادی است که چنین تواناییهایی را دارند و بنابراین وظیفه آماده کردن محیط را به عهده دارند؟
#پاسخ: وظیفه همه است. این که ما مسأله تولید علم را مکرّر در دانشگاه مطرح کردیم و باز هم مطرح میکنیم و در آینده هم انشاءالله مطرح خواهیم کرد، معنایش این نیست که از یک یک مخاطبان میخواهیم تولید علم کنند؛ بلکه معنایش این است که این ارزش، هدف و حرکت جمعی - که انگیزههای فردی در پی آن است - بشود. البته علمِ ترجمهاىِ محض خوب نیست؛ مگر به عنوان یک وسیله. ما نباید دچار ترجمه شویم. علم وفرهنگ ترجمه و سیستمها و روشهای ترجمهای، درست نیست. این بحثها در جلسه اساتید هم مطرح بود. بنده میگویم ما به عنوان یک ملت با استعداد، باید علمآفرینی کنیم و میتوانیم. کسانیکه علمآفرینی کردهاند، هم از لحاظ استعداد و هم از لحاظ سوابق علمىِ درخشانِ تاریخیای که ما داریم، از ما جلوتر نبودند؛ بنابراین ملت ما میتواند. این به عنوان طرح یک خواسته عمومی در دانشگاههاست، تا انشاءالله همه آن را دنبال کنند.
#شبنشینی_با_آقا
#پرسش و #پاسخ
@t_manzome_f_r
تبیین منظومه فکری رهبری
#پیام_صبحگاهی
#مبارزه_با_دولت_آمریکا_نه_ملّت_آمریکا🔻
🔸 «ما هم که اسم آمریکا را بارها مىآوریم؛ ملّت ما، خود ما؛ [چون] مسئلهى آمریکا بهخاطر استکبار است، چون آمریکا یک دولت استکبارى است، چون روش [آمریکا] استکبارى است؛ ما با آمریکا بهعنوان یک مجموعهى جغرافیایى یا بهعنوان یک ملّت، بهعنوان یک مجموعهى انسانى هیچ مسئلهاى نداریم، آن هم مثل بقیّهى کشورها؛ مسئلهى ما با آمریکا، مسئلهى استکبار آمریکایى است؛ مستکبرند، متکبّرند، زورگویند، زیادهطلبند.»
۱۳۹۳/۹/۶
@t_manzome_f_r
تبیین منظومه فکری رهبری
#بصیرت_و_استقامت
یک جاذبههایی در انسان هست، یک خواهشهایی در درون انسان وجود دارد که این خواهشها بر عقل و تشخیص او، بر درک صحیح او فائق میآید. انسان میفهمد این راه خطاست، امّا باز هم میرود. حتی گاهی این خواهشها و این هوسهای درونیِ انسان، راه را بر عقل و بصیرت او هم میبندد و نمیگذارند درست تشخیص بدهد و این بزرگترین ضعفِ انسان هست.
فصل اول: بصیرت
#امام_خامنهای
#تبیین
@t_manzome_f_r
@basirat_va_esteghamat
#رهبر_معظم_انقلاب:
•◈• در کار ازدواج و این مراسم، و رسم و سنتی که در اسلام و در همهی ادیان و در بشریت وجود دارد، به نظر اسلام آن چیزی که اصل و محور است، تشکیل کانون خانوادگی است. از نظر اسلام، خانواده یک رکن بزرگ است. اگر باشد و سالمش باشد و تربیت درست باشد، در پیشرفت کار جامعه به صورتی که اسلام میخواهد، تأثیر زیادی دارد. اسلام میخواهد این کانون تشکیل بشود و به وجود بیاید.
هنر ادیان - و بیشتر از همه اسلام - در این است که غرایز جنسی و غریزهی زوجطلبی انسان را - که غیر از غریزهی جنسی است - در خدمت تشکیل خانواده قرار داده و کاری کردهاند که کانون خانواده، با پشتوانهی غریزهی جنسی، یا با پشتوانهی آن غریزهی دیگر - که از غریزهی جنسی عمومیتش بیشتر است - تحقق پیدا کند و باقی بماند. بعضیها ممکن است در سنین خاصی نیاز جنسی هم نداشته باشند، اما نیاز به زوجطلبی را دارند و میباید زوجی از جنس مخالف را داشته باشند؛ زن و مرد فرقی نمیکند. •◈•
۱۳۷۰/۴/۲۰
#امام_خامنهای
#زن_و_خانواده
#تبیین
@t_manzome_f_r
تبیین منظومه فکری رهبری
#بصیرت_و_استقامت
آن رزمندگان و آن انسانهایی که در پیکارهای با نفس خودشان میتوانند بر خواهشهای نفسانی فائق بیایند، در پیکار با دشمن در میدان جنگ هم میتوانند فائق بیایند. آن کسانی هم که تسلیم هوسهای خودشان هستند، اینها در مقابل خطر مرگ و خطر افتادن به دست دشمن و خطر مواجههی با سختیهای میدان جنگ، دلیلی ندارد که ضعیف نشوند و دچار تردید و منهزم نشوند.
فصل اول: بصیرت
#امام_خامنهای
#تبیین
@t_manzome_f_r
@basirat_va_esteghamat
أین عمار.mp3
831.6K
🔊 #بشنوید
#اینَ_عمار
من صحنه رو میبینم و چه کنم اگر کسی نمیبیند؟!
در شرایط فتنه نیاز به #تبیین است...
@t_manzome_f_r
تبیین منظومه فکری رهبری
هدایت شده از تبیین منظومۀ فکری رهبری
سلام دوستان عزیز
اگر میتونید در بخشهای #کلیپسازی، #تقطیع، #پاورپوینت، #موشنگرافیک، #پادکست، #اینفوگرافیک و #طراحی بهمون کمک بدید، خبرمون کنید:
@Manzome_fekri110
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
@t_manzome_f_r
[میرزای شیرازی] آن عالم بزرگ تاریخ روحانیت و پرچمدار یک مبارزهی پُرمغز و پُرمعنا علیه مراکز فساد و کانونهای طغیان و انحراف. حرکت میرزایشیرازی یک حرکت ذوابعاد و پُرمعنا و بسیار پُربرکت بوده است. آن یک سطری که میرزای شیرازی نوشت و آن روز بساط کمپانی انگلیسی را از ایران برچید و سلطهی استعماری را موقتاً از کشور قطع کرد، یک مبارزهی چند جانبه بود:
اولاً، مبارزه با دستگاه استبدادی سلطنت مطلقهی ناصرالدینشاهی بود که در اوج خود هم بود؛ یعنی تا آن روز چهل و چند سال بود که آن پادشاه ظالم بر ایران حکومت مطلقه میکرد و حقیقتاً هیچ چیز هم جلودار او نبود. مفاسد حکومت ناصرالدینشاهی، هم دامنهی اقتصادی داشت، هم دامنهی سیاسی داشت، هم دامنهی معارفی و دینی داشت...
ثانیاً، مبارزهی با استعمار و نفوذ خارجیها در این کشور بود. در چند سال آخر عمر ناصرالدین شاه کار دربار ناصرالدین شاه، امتیاز دادن به این دولت و آن دولت، این کمپانی و آن کمپانی، و گرفتن پول و فروختن مملکت شده بود؛ مثل امتیاز رویتر و همین امتیاز تنباکو و غیره! با آن حرکت عظیم میرزا و آن فتوای کوبنده، جلوی این انحصارها و امتیازها و دخالتهای خارجی هم گرفته شد.
ثالثاً، مبارزهی با غربزدگانی بود که در همان ایام، تازه شروع به ایجاد جریانهای فکری در داخل کشور کرده بودند و روی خودشان نام «روشنفکر» گذاشته بودند؛ از قبیل میرزا ملکمخان و امثال او؛ که اینها نه فقط با این حرکت خیانتبار ناصرالدین شاه مبارزه نکردند، بلکه همین شخص نامبرده -که او را به اصطلاح بنیانگذار و پدر روشنفکری در ایران دانستهاند- حتّی خود دلّال انحصارات خارجی هم بود!
بیانات در دیدار جمعی از روحانیون ۱۳۷۰/۱۲/۱۴
در قضیهی تاریخی تحریم تنباکو، که سرآغاز یک مبارزهی مردمی و آگاهانه بر علیه تسلط غرب بود، نام میرزای شیرازی مطرح است؛ که اگر همان حرکت میرزای شیرازی "رضواناللهعلیه" ادامه پیدا میکرد و سیاستمداران و نخبگان کشور همان خط را دنبال میکردند، سرنوشت ایران غیر از آن چیزی میشد که اتفاق افتاد؛ ولی خب، استعمارگرها از غفلتها و از طمعها استفاده کردند، آمدند وسط، خط را قطع کردند. ۱۳۹۰/۲/۳
به مناسبت سالروز صدور حکم تحریم تنباکو توسط میرزای بزرگ شیرازی
@t_manzome_f_r
#سوال از محضر حضرت آقا
۷۴. نظرشما درباره ارتباط محدود علمی و اقتصادی با امریکا - بهغیر از تسلیم و زیر سلطه رفتن - چیست؟
#پاسخ: به نظر ما ارتباط علمی با هر جامعهای از جوامع علمی دنیا خوب است؛ البته در صورتی که مستلزم حاشیههای مضرّی نباشد. تماس علمی، فی نفسه بسیار خوب است و ارتباط اقتصادی هم همینطور است. شرکتهای گوناگونی در مراکز نفتی ما و در جاهای دیگر میآمدند و میرفتند؛ حتّی شرکتهای اقتصادی امریکایی هم تا چند سال قبل میآمدند نفت میخریدندو یا کار میکردند، تا اینکه خودشان این تحریمها را شش، هفت سال پیش گذاشتند. از نظر ما ارتباط با شرکتها و دستگاههای علمی ایرادی ندارد. آنچه روی آن حسّاسیت داریم، دولت امریکاست، که این هم کاملاً یک منطق مستحکم و قوی دارد، که مایلم در زمان دیگری در جمعی مطرح شود؛ الان وقت آن نیست.
۸۲/۲/۲۲
#شبنشینی_با_آقا
#پرسش و #پاسخ
@t_manzome_f_r
تبیین منظومه فکری رهبری
#پیام_صبحگاهی
#باید_کام_مردم_را_شیرین_کرد🔻
🔸باید حلقهی سازندگیها و تولیدها و پیشرفتها را به حلقهی زندگی مردم وصل کرد؛ مثل آبی که در پشت سدی جمع شده است و باید با کانالکشی، آن را سر مزرعهی مردم کشاند تا مردم بتوانند از آن استفاده کنند. بنابراین، از این همه پیشرفتی که صورت گرفته است، باید کام مردم را شیرین کرد؛ این، تلاش و برنامهریزىِ بسیار مهمی لازم دارد. آنچه امروز کشور به آن احتیاج دارد، این است که برای رفع فقر و ریشهکنىِ فساد و برخوردار کردن عامهی مردم و مناطق گوناگون و همهی زوایای کشور از منافع و برکات پیشرفت کشور باید برنامهریزی شود؛ سیاستها و برنامهها باید ناظر به این هدف باشد.
۱۳۸۴/۲/۱۱
@t_manzome_f_r
تبیین منظومه فکری رهبری
#بصیرت_و_استقامت
این کسانی که میبینید پایشان میلغزد، اغلب علت آن، ناآگاهی و فقدان بصیرت است. بعضی ایمان هم دارند؛ امّا باز هم بر اثر ناآگاهی و فقدان بصیرت میلغزند. هرجا فتنه و فریب بود، هرجا که تبلیغات گمراه کننده بود، آنجا بصیرت اهمیت بیشتری مییابد.
فصل اول: بصیرت
#امام_خامنهای
#تبیین
@t_manzome_f_r
@basirat_va_esteghamat
هدایت شده از رسانه انقلاب اسلامی
📌 مجموعه کتابهای «انتخاب صالحان»
✍ بیانات رهبر معظم انقلاب در مورد #انتخابات
📘جلد۱ واجب سیاسی
اهمّیّت انتخابات
📘جلد۲ راه و اصول امام"قدّسسرّه"
تشریح خطّ امام
📘جلد۳ خوابهای بیتعبیر
توطئهها و برنامهها و برنامههای دشمنان برای انتخابات
📘جلد۴ اصولگرایِ اصلاحطلبِ انقلابی
شاخصهای جریانهای وفادار به نظام
📘جلد۵ مجری و ناظر
وظایف وزارت کشور و شورای نگهبان
📘جلد۶ همهباهم
وظایف عموم مردم در انتخابات
📘جلد۷ تکلیف نخبگان
وظایف نخبگان و خواص در امر انتخابات
📘جلد۸ الزامات داوطلبی
📘جلد۹ ویژگیهای نمایندهی صالح
دانلود🔻🔻🔻🔻
@rasaneh_t_t
کانال رسانه تشکیلات تبیین