#انسان در اندیشه آیتاللهالعظمی خامنهای
یکی از شاخصهای مهم پیشرفت غربی، افزایش درآمد ناخالص ملی کشورها است. هر کشوری درآمد ناخالص ملیاش بیشتر باشد؛ پیشرفتهتر است. اما بنا بر منطق اسلام افزایش درآمد ناخالص ملی - یعنی درآمد عمومی یک کشور- به تنهایی نمیتواند نشانه پیشرفت باشد بلکه باید دید این درآمد چگونه تقسیم میشود. اگر در جامعهای انسانهایی وجود دارند که در فقر و محرومیت زندگی میکنند، افزایش درآمد ناخالص ملی حاکی از پیشرفت نیست. در اسلام افزایش تولید ناخالص ملی بدون پر کردن شکاف اقتصادی در بین مردم و رفع تبعیض در استفاده از منابع گوناگون ملی مطلوب نیست.
#پیشرفت
صفحه ۱۶
#تبیین
@t_manzome_f_r
#انسان در اندیشه آیتاللهالعظمی خامنهای
در اسلام افزایش تولید ناخالص ملی بدون پر کردن شکاف اقتصادی در بین مردم و رفع تبعیض در استفاده از منابع گوناگون ملی مطلوب نیست. پیشرفت اگر همراه عدالت نباشد؛ مورد نظر نیست بلکه عدالت اجتماعی باید تامین شود. هم فاصلههای طبقاتی و جغرافیایی باید برداشته شود؛ هم برابری در استفاده از امکانات و فرصتها باید به وجود بیاید. بنابراین شاخص پیشرفت غربی بنابر اومانیسم غربی، افزایش درآمد ناخالص ملی است اما شاخص پیشرفت اسلامی بنابر انسان شناسی اسلامی، عدالت اجتماعی است.
#پیشرفت
صفحه ۱۶
#تبیین
@t_manzome_f_r
✅ کتابهای #سیر_مطالعاتی طرح تبیین منظومه فکری رهبری که تاکنون خوانده شده، بصورت مختصر معرفی میشود.
☑️معرفی مختصر از کتاب #چهارم سیر مطالعاتی طرح تبیین منظومه فکری رهبری
🔰🔰🔰
هدایت شده از تبیین منظومۀ فکری رهبری
#میراث_فاطمی
چهارمین کتاب سیر مطالعاتی طرح تبیین منظومه فکری رهبری
@t_manzome_f_r
هدایت شده از تبیین منظومۀ فکری رهبری
بسم الله الرحمن الرحیم
🔘دستیابی به آرمان بشری در تشکیل دولت و دین واحد تحقق نخواهد یافت مگر در سایه انسان کامل که آرمان تمام انبیاء و اولیای الهی است. تشکیل چنین دولت و دین واحدی حقیقتی است که در همه ادیان آسمانی وعده تحقق آن داده شده است.
🔳ثمره تحقق چنین آرمانی رهایی انسان از بند شیاطین انس و جن و قرار گرفتن انسانیت انسان در مسیر رشد و بالندگی است. بی تردید در طول تاریخ عصر غیبت، خلق های در بند سیاهی حکومت ها با دست اندازی به باورهای غلط و آمیخته با خرافات در پی چراغ هدایت گری بودند که ایشان را به جای رساندن به سر منزل مقصود به کژ راهه های هولناک می کشاند.
▪️در باور اسلام به ویژه تشیع، مدینه فاضله آینده در وجود حضرت مهدی " عجّل الله فرجه " که ایشان تمام میراث حضرت زهرا " علیها السلام " می باشند، تجلی می یابد. منبع این اندیشه سر در چشمه زلال اسلام ناب دارد که پیش زمینه های بشارت آن در منابع اصیل اسلامی آمده است.
▫️انقلاب اسلامی ایران به رهبری امام خمینی " قدس سرّه " که در سال ۵۷ اعلام موجودیت کرد، حکومت بر مبنای اندیشه ی مهدوی بود که خود را پیش زمینه شکل گیری چنین دولتی می داند.
▫️ امام خمینی "قدس سرّه" به عنوان معمار انقلاب و رهبر معظم انقلاب حضرت آیت الله العظمی خامنه ای به عنوان تداوم دهنده راه و روش او، یکی از برترین اندیشه پردازان درباره مهدویت و منجی می باشند که معارف خود را از منبع زلال و اصیل اسلامی برگرفته اند.
▪️مقام معظم رهبری با درک و گوشزد کردن لزوم توجه به موضوع #مهدویت در سخنرانی هایشان، بیانات مبسوطی در تبیین حقیقت حضرت مهدی "عجّل الله فرجه" و تشریح ابعاد دولت ایشان و نیز مسیرهای انحرافی دیکته شده ی ذهن های منحرف، بیان داشته اند که در حقیقت، منشور و نقشه راهی برای رسیدن و شناخت مسیر صحیح مهدویت است.
▪️تفکر مهدویت و مهدی باوری در عصر غیبت در نگاه مقام معظم رهبری، عاملی امید بخش برای انسان در بند حکومت های جور است که باعث خیزش مستضعفین برای غلبه بر مستکبرین است.
☑️ کتاب #میراث_فاطمی، به عنوان چهارمین کتاب سیر مطالعاتی طرح تبیین منظومه فکری مقام معظم رهبری انتخاب شده است که شامل
مجموعه بیانات حضرت آیت الله العظمی خامنه ای در شناخت امام زمان و عصر غیبت و نیز راه کارهای یاری رسانی برای تحقق دولت حضرت مهدی می باشد.
🔘نکات انتخاب شده این کتاب در کانال اختصاصی خود، به صورت عکس نوشته ارسال شده است.
@t_manzome_f_r
هدایت شده از تبیین منظومۀ فکری رهبری
جهت دسترسی #آسان به #عکس_نوشته های کتاب میراث فاطمی، میتوانید عضو این کانال شوید👇
@mirathefatemi
#رسانه_باشیم
#انسان در اندیشه آیتاللهالعظمی خامنهای
غرب پیشرفت در صنعت و علم و شیوههای گوناگون زندگی را بدون پرکردن شکاف طبقاتی و حتی بیشتر شدن این شکاف، پیشرفت میداند اما منطق اسلام آن را پسرفت میداند. در غرب چیزی به نام عدالت اجتماعی به عناون یک وظیفه و ارزش وجود ندارد در حالیکه عدالت اجتماعی جزو بزرگترین توصیههای اسلام است.
#پیشرفت
صفحه ۱۶
#تبیین
@t_manzome_f_r
#انسان در اندیشه آیتاللهالعظمی خامنهای
منشأ آزادی در تفکر انسانگرایی غربی، از آنجا است که چون محور و خدای عالم وجود و محور اختیار در این عالم انسان است و امکان ندارد که انسان بدون اعمال اراده - که همان معنای دیگر آزادی است- صاحب اختیار عالم وجود باشد، پس انسان باید اختیار و آزادی داشته باشد. مراد از این اختیار، توانایی ذاتی و طبیعی انتخاب انسان است، نه اختیاری که در بحث جبر و اختیار مطرح میشود. این مبنای تفکر اومانیستی درباره آزادی است.
#آزادی
صفحه ۱۷
#تبیین
@t_manzome_f_r
هدایت شده از صوتهای رهبر انقلاب
درس عاشورا.mp3
16.23M
#انسان در اندیشه آیتالله خامنهای
ریشه آزادی در نگاه اومانیسم غربی، خواست و تمایلات انسان است. بدین معنا که چون انسان دارای یک خواست و تمنا و میلی است؛ باید بتواند این میل و تمنا و خواست خود را اعمال کند که این تمایلات میتواند عقلانی و منطقی یا غیرعقلانی باشد. میتواند پوچ و بیارزش یا مهم باشد یا شهوانی و یا روحی باشد. مثلاً اگر کسی بپرسد چرا فلان زن یا مرد در ملأ عام با آن وضع ناهنجار و نادرست ظاهر میشود و یک حرکاتی را میکند که وجدان مردم معمولی از آن شرم میکند؟ میگویند او دلش میخواهد، آزاد است. فلسفه آزادی، خواستن است؛ خواستن دل، تمنای دل انسانی، این اساس آزادی در غرب است.
#آزادی
صفحه ۱۷
#تبیین
@t_manzome_f_r
#اربعین
حرکت عظیم راهپیمایی اربعین، جلوهای از ویژگیهای برجسته مکتب اهل بیت علیهمالسلام است که در آن هم "ایمان، اعتقاد قلبی و باورهای راستین" موج میزند، هم "عشق و محبت"
#تبیین
@t_manzome_f_r