بیانات #مقام_معظم_رهبری در دیدار معلمان و فرهنگیان
۱۳۹۸/۲/۱۱
#تعلیم_و_تربیت_تمدنساز ۳🔻
▪️لُبّ کلام و جان کلام در سند ۲۰۳۰ که فصل مهمّی مربوط به آموزش و پرورش دارد، این است که نظام آموزشی باید #سبک_زندگی را و فلسفهی حیات را بر اساس #مبانی_غربی به کودک بیاموزد؛ این آن لُبّ کلام در سند ۲۰۳۰ است.
▪️یعنی چه؟
یعنی جنابعالی، انسان متدیّن و علاقهمند به کشورتان، علاقهمند به آیندهتان، در کلاس درستان #سرباز_برای_غرب درست کنید. این که روی سند ۲۰۳۰ این قدر اصرار دارند و کار میکنند، آشکار و غیر آشکار سعی میکنند این را تحکیم کنند بر مناسبات کشورها از جمله کشور ما، این معنایش این است؛ چون دستورات و توصیهها و نکات اصلی موجود در این سند برای #آموزش_و_پرورش این است که آموزش و پرورش باید جوری مناسبات فکری شاگردان را تنظیم کند که فلسفهی زندگیشان، اساس زندگیشان، مفهوم حیات در نظرشان، طبق تفکّر غربی باشد.
▫️شما اینجا بنشینید سرباز درست کنید برای انگلیس و فرانسه و آمریکا و بقیّهی این وحشیهای کراواتزدهی ادکلنزدهی ظاهرساز؛ همینهایی که آدم میکشند بدون اینکه خم به ابرو بیاورند، به آدمکش کمک میکنند بدون اینکه خم به ابرو بیاورند؛ میگویند آقا چرا شما به سعودی کمک میکنید؟ میگویند ما به پولش احتیاج داریم؛ میدانند که در یمن چه کار دارد میکند، در عین حال کمکش میکنند. اینها بنشینند آنجا، ما برای اینها در ایران و در کشورهای آسیا و غرب آسیا و کشورهای اسلامی و مانند اینها، سرباز و پشتیبان و رعیّت تربیت کنیم؛ [سند] ۲۰۳۰ این است.
#تبیین
@t_manzome_f_r
#گزارش_تصویری 5⃣
🔺برگزاری جلسه معرفی طرح تبیین منظومه فکری رهبری در بین طلاب سطح سه حوزه علمیه #شاهرود توسط نماینده شاهرود
▫️خدا قوت دوستان
▪️اساس کار این است که نیروی انسانی ما خود را و توانائیهای خود را قدر بداند و آنها را بشناسد؛ آنچه را که خداوند متعال از استعداد و نیرو در وجود او به ودیعت گذاشته، به عرصهی عمل وارد کند و از عظمت و بزرگی کارها نهراسد.
۱۳۸۸/۱۱/۳۰
#تبیین
#شاهرود
@t_manzome_f_r
#گزارش_تصویری 6⃣
🔺برگزاری جلسهی مباحثه حضوری کتاب طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن
▫️خدا قوت دوستان
▪️مىبینید این کوهنوردها تا کجا میروند؛ جادّه که نیست، امّا پا هست و همّت هست. میتوان پیش رفت، میتوان بالا رفت، میتوان استعدادهاى ناشناخته را همچنان شناخت و مورد بهرهبردارى قرار داد. میتوان گرهها را پىدرپى گشود. همهى اینها آدم لازم دارد.
۱۳۹۳/۰۲/۱۷
#تبیین
#خراسانرضوی
@t_manzome_f_r
بیانات #مقام_معظم_رهبری در دیدار معلمان و فرهنگیان
۱۳۹۸/۲/۱۱
#تعلیم_و_تربیت_تمدنساز ۴🔻
▪️ #آموزش_و_پرورش در دورهی #انقلاب -در این چهل سالِ انقلاب- کارهای بزرگی انجام داده. همین دانشمندان گوناگونی که کشور شما را از لحاظ فنّاوری نانو جزو پنج کشور اوّل دنیا قرار دادند، در آموزش و پرورش تربیت شدند؛ همین نسل سوّم و چهارم انقلاب که نه امام را دیده، نه دوران دفاع مقدّس را دیده، نه شهدای نامدار دورهی هشتساله را دیده، امروز محکم و استوار در مقابل دشمن میایستد، اصرار میکند که برود از حرم دفاع بکند و میرود دفاع میکند، یکی شهید میشود، ده نفر هم شهید نمیشوند و برمیگردند. این انگیزهی مجاهدت کردن چیز کمی نیست، اینها را چه کسی تربیت کرده؟ آموزش و پرورش تربیت کرده؛ آن هم در این دنیا.
▪️[اینکه] در دنیای اینترنت، در دنیای مفاسد گوناگون اخلاقی، در دنیای ماهواره، این جور جوان تربیت کنید، این خیلی هنر است. این #اردوهای_جهادی را چه کسی تهیّه میکند؟ چه کسی میرود اردوهای جهادی؟ این جوانها میروند؛ اینها را آموزش و پرورش تربیت کرده. این همه کار بزرگ #علمی در این کشور انجام گرفته، این همه مظاهر و نشانههای حقیقی دینداری در جامعه وجود دارد -که بنده بارها گفتهام، #جوان_امروز با قرآن و با دعای ندبه و با ماه رمضان و با گریه و با توسّل و با تضرّع و با پیادهروی به کربلا و با اینها زندگی میکند- این حرفها کجا بود، کِی بود؟ این همه شهیدِ دانشآموز ما داریم، چندین هزار شهید دانشآموز ما داریم، چه تعداد زیادی شهید معلّم داریم، این دانشآموزهای شهید را چه کسی تربیت کرده؟ همین معلّمین، همین آموزش و پرورش.
▫️دستکم نگیرید آموزش و پرورشِ دورهی انقلاب را؛ در دورههای مختلف خیلی کار کردند.
#تبیین
@t_manzome_f_r
بیانات #مقام_معظم_رهبری در دیدار معلمان و فرهنگیان
۱۳۹۸/۲/۱۱
#تعلیم_و_تربیت_تمدنساز ۵🔻
▪️آن وضع مطلوبی که ما میخواهیم این است: آموزش و پرورش باید بتواند انسانهایی تربیت کند #دانا باشند، #توانا باشند، #خردورز باشند، #پارسا باشند، #پرهیزکار باشند، #پاکدامن باشند، #کارآمد باشند، #مبتکر باشند، #شجاع باشند، #اهل_اقدام باشند، از دشمن نترسند، از تهدید نترسند، خوابرفتگی و غفلت پیدا نکنند؛ انسانهای این جوری تربیت کند.
▫️این [طور] اگر شد، این کشور به همانی که بنده آرزو کردم و گفتم و وعده دادم و انشاءالله خواهد شد، خواهد رسید؛ یعنی ما تا چند دهه بعد -آن روز من گفتم تا پنجاه سال که حالا چند سالش گذشته- مثلاً تا پنجاه سال دیگر [به جایی میرسیم که] هر کسی در دنیا بخواهد مرزهای جدید علم را به دست بیاورد، مجبور باشد #فارسی یاد بگیرد. تربیت یک چنین انسانهایی، یک چنین جوانهایی، پایهی اصلی ایرانِ سربلند فردا است، پایهی اصلی #تمدّن_نوین_اسلامی است.
#تبیین
@t_manzome_f_r
هدایت شده از تبیین، تحلیل و اجتهاد
بارها در جلسات مختلفی که پیرامون بیانیهی گام دوم انقلاب برگزارشده است عرض کردهام که محتوای این بیانیه، حدود ۴۰سال است که در سخنرانیها و مکتوبات رهبر انقلاب بیان شده، لکن متاسفانه به آنها توجه خاصی نشده است.
رهبر انقلاب:
در سخنرانیهای ما، حرفهای خوبی در گوشه و کنار هست. منتهی غالباً دقت نمیشود و همینطور گم می شود. ۷۷/۲/۷
https://eitaa.com/tabyin_tahlil_ejtehad
هدایت شده از تبیین، تحلیل و اجتهاد
جمهوری اسلامی پدیدهی کوچکی نبوده و تا امروز پدیدهیی باعظمتتر و عمیقتر و ماندگارتر از تشکیل نظام جمهوری اسلامی بهوجود نیامده است. قبل از آن را به تاریخ نگاه کنید و ببینید بوده یا نه؛ اما ما در دوران خودمان عمیقترین، مهمترین، ماندگارترین و اصیلترین پدیده در سطح تعامل جهانی و روابط بینالمللی و حیات انسانی در سطح جهان هستیم. کار بزرگی انجام دادهایم، که مفت هم انجام نگرفته و برای آن مجاهدت و کار شده است؛ شهید دادیم، خون دادیم، عواطف و احساسات یک ملت را پشت سر این حرکت همیشه مشاهده کردهایم - که تا امروز هم هست - و از خودمان دفاع کردهایم؛ دفاع جانانه. اینطور نبوده که ما روی جادهی آسفالته راه برویم.
دشمنی ابرقدرتها با ما متعلق به امروز و دیروز نیست؛ از اولِ شروع این پدیده دشمنی بوده و دلیلش هم معلوم است؛ چون این پدیده خارج از نظام و قوارهیی که قدرتهای سلطهگر تعیین کردهاند، قرار داشته است. هرچند که قدرتهای سلطهگر آنروز دو قدرت بودند؛ اما نظام جمهوری اسلامی از قوارهی مورد توافق ولی نانوشتهی آنها هم خارج بود؛ لذا هر دو با ما مخالف بودند. این را شماها میدانید و بعضی از شماها در جنگ بودهاید و خبر دارید که در جنگ هشت ساله چه گذشت بر ما، و قبل از آن، و بعد از آن، تا امروز. شماها میدانید که نظام سلطه در دنیا با ما یک ساعت کنار نیامده است. البته این دشمنیها، به ضعف، نابودی و عقبرفت ما هم منتهی نشده، بلکه ما روزبهروز قویتر شدهایم؛ این یک واقعیت است. ما امروز اقتصادمان از بیست سال پیش جلوتر است، تجربهی سیاسیمان بیشتر است، استحکام نظاممان بیشتر است؛ این را من نمیگویم، این را دشمنان ما هم صریحاً میگویند.
۸۳/۵/۲۵
https://eitaa.com/tabyin_tahlil_ejtehad
#گزارش_تصویری 8⃣
🔺برگزاری بیست و ششمین جلسهی مباحثه حضوری گروه برادران در #گچساران
▫️خدا قوت دوستان
▪️ ملّتى هستیم با آرمانهاى بلند، با حرفهاى بزرگ، با قلّههاى ترسیمشدهاى - که میخواهیم خودمان را به این قلّهها برسانیم. این احتیاج دارد به انسانهاى صبور، عاقل، متدیّن، اهل ابتکار، اهل اقدام، دور از تنبلى، مهربان، عطوف، داراى حلم، داراى شجاعت، با رفتارهاى مؤدبّانه، پرهیزگار و انسانهایى که درد دیگران، درد آنها محسوب بشود.
۱۳۹۳/۰۲/۱۷
#تبیین
#گچساران
@t_manzome_f_r
توصیههای #رهبر_معظم_انقلاب درباره تشکیل و حفظ خانواده
#پدر_و_مادرِ_عروس_و_داماد_وظیفه_دارند_که..🔻
پدر و مادرها باید سعی کنند محبت زن و شوهرها را – این بچههاشان را – جوانهایی را که ازدواج میکنند– تأمین کنند. گاهی ممکن است یک دلخوریهایی پیش بیاید، پدر و مادرها که تجربهدارتر هستند، بزرگتر هستند، عاقلتر هستند، نگذارند که این دلخوریها به دلسردی زن و شوهر جوان از هم متنهی شود.
۱۳۸۰/۹/۱۲
#تبیین
@t_manzome_f_r
#پیام_صبحگاهی
#قدرت_در_اتحاد_است🔻
یکی از اساسیترین کارها حفظ اتّحاد و وحدت کلمه است. آحاد ملّت مراقب باشند به خاطر اختلاف نظرهای کوچک و اختلاف سلیقههای کوچک، در مقابل هم قرار نگیرند. بدانند که قدرت این ملّت در اتّحاد است؛ اتّحاد آحاد مردم، اتّحاد گروههای اجتماعی گوناگون، اتّحاد اقوام مختلفی که در کشور زندگی میکنند، اتّحاد مسئولین کشور با مردم، مردم با مسئولین کشور؛ این است که به این کشور اقتدار میبخشد و تا حالا اقتدار بخشیده و بحمدالله این اقتدار هست؛ این [اقتدار] را حفظ کنند.
۱۳۹۸/۲/۱۱
#تبیین
@t_manzome_f_r
هدایت شده از کتاب
#عهد_مشترک
امام خمینی مبارزهی خود را از قدم اول، به کمک قشرهای وسیع مردم، با نام خدا آغاز کرد، با آنان سخن گفت و ایمان و عقل و همت آنان را به یاری طلبید. هرگز به سراغ احزاب و گروههای مدّعی نرفت. همیشه صادقانه و دلسوزانه سخن گفت و چون راهنمایی بَلَد، در مسیر طولانی مبارزه، عقل و حکمت و معرفت خود را در اختیار راهروان نهاد.
فصل دوم: معارف، مقاصد و توقعات انقلاب اسلامی ایران
#استاد_سید_علی_خامنهای
#تبیین
@ahdemoshtarak
@t_manzome_f_r
هدایت شده از تبیین منظومۀ فکری رهبری
#پیشنهاد_ویژه
طرح #سیمرغ رمضانی
در ماه رمضان، هر روز در جلسات قرآنی، یک آیهی قرآن را از کتاب #طرح_کلی_اندیشه_اسلامی_در_قرآن بیان کنیم.
آیدی جهت کمک فکری:
@Manzome_fekri110
#همه_سهیم_باشیم
#تبیین
@t_manzome_f_r
هدایت شده از تبیین منظومۀ فکری رهبری
سیمرغ رمضانی.mp3
1.76M
#پیشنهاد_ویژه
طرح #سیمرغ رمضانی
آیدی جهت کمک فکری:
@Manzome_fekri110
#همه_سهیم_باشیم
#تبیین
@t_manzome_f_r
#تبیین_و_قانعکردن_دلها🔻
▪️خطبههای نهجالبلاغه را نگاه کنید، بسیاری از آنها #تبیین واقعیّاتی است که در جامعهی آن روز وجود داشته. بخشی از نهجالبلاغه خطبهها است، بخشی نامهها است؛ آن نامهها غالباً نامهی به کسانی است که حضرت به آنها اعتراضی دارد؛ یا دشمنانند مثل معاویه و امثال اینها، یا عمّال خود آن حضرتند که حضرت به آنها ایراد دارد؛ غالباً اینجوری است؛ بعضیها هم توصیه و دستورالعمل و فرمان است، مثل عهد مالک اشتر؛ در همهی اینها #تبیین میکند، حقایق را بیان میکند برای مردم.
▫️یکی از رشتههای کار امیرالمؤمنین این است.
۱۳۹۵/۰۶/۳۰
#رهبر_معظم_انقلاب
#تبیین_اساس_کار_ماست.
@t_manzome_f_r
صوت چهاردهم، خلاصه کتاب طرح کلی.mp3
6.18M
#فایل_صوتی ۱۴
🔹توضیح کتاب طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن
#سیر_مطالعاتی_تمدن_ساز
#تبیین
@t_manzome_f_r
┄┅══════┅┄
@ketabetarhekoli
هدایت شده از کتاب
#عهد_مشترک
حیات و شخصیت خمینی کبیر، تجسم اسلام ناب محمّدی (صلیالله علیه وآله) و تبلور انقلاب اسلامی بوده و او، خود و سخنش و انگشت اشارهاش، خضرِ راه این حرکت الهی و روشنگرِ نقاط مبهم و برطرف کنندهی همهی تردیدها بوده و همچنان خواهد بود. ملت ایران و از همه بیشتر مسئولان کشور، باید این درس بزرگ را هرگز از یاد نبرند.
فصل دوم: معارف، مقاصد و توقعات انقلاب اسلامی ایران
#استاد_سید_علی_خامنهای
#تبیین
@ahdemoshtarak
@t_manzome_f_r
•❈❈❈❈┅┅┄
هر روز یک درس از #رهبر_قرآنی
#درس_دهم🔻
ایمان به غیب فراتر رفتن از محدوده مادیات
▪️حد فاصل ادیان الهی و خیل عظیم مؤمنین عالم با بقیهی مردم و انسانها در ایمان به غیب است، یعنی ماورای دنیای احساسات ما و معادلات و محاسبات بشریِ مبتنی بر این حواس. حد فاصل و نقطهی اصلی، اینجاست؛ آیهی «الّذین یؤمنون بالغیب». [سوره بقره، آیه۳]
ایمان به غیب، به معنای بیاعتنایی به دنیای شهادت - یعنی همین دنیای ارتباطاتِ مشهود و مفهوم همه - نیست؛ به اینها که نباید بیاعتنایی کرد. چشم میبیند، حواس احساس میکنند و عقل ادراک میکند. باید برطبق اینها عمل کرد.
▪️ایمان به غیب، معنایش این است که ماورای آنچه که در محدودهی حواس ظاهری و ادراک مادّی انسان هست، عالم دیگری، آن هم نه یک عالم بلبشویِ هرکس هرکسیِ تصادفیِ بخت و اقبالی، بلکه عالمِ منظمِ علت و معلولیِ دقیقی وجود دارد.
یعنی ماورای این عالم مُلک، ملکوت و عالم معنایی هست. این عالم معنا، متعلق به قیامت و برزخ و بعد از مرگ نیست؛ متعلق به همین الانِ من و شماست و باید به آن معتقد بود. البته نقطهی اصلی، بلکه کل معنای حقیقی همهی عوالم، ذات مقدس باریتعالی است که او منشأ حیات و وجود و فعل و انفعالات و حرکت و همه چیز است؛ لیکن در این عالم غیب، خیلی چیزهای دیگر هم میگنجد که باید به آنها معتقد بود.
۱۳۶۹/۰۶/۲۹
#تبیین
@t_manzome_f_r