هدایت شده از صوتهای رهبر انقلاب
بیاناترهبرانقلابدرارتباطتصویریباجمعیازمداحانموسیقی.mp3
3.61M
🔹این بزرگوار از طرفی دختر عالیمقام پیغمبر است؛ دختری که پیغمبر دست او را میبوسد، جلوی پای او بلند میشود، در هر سفر آخرین دیدار او از خانهی زهرا است و از آنجا به سفر میرود، از سفر که برمیگردد اوّلین جایی که سر میزند و سلام میکند خانهی زهرا است؛ یک چنین دختری. از طرفی بانویی دارای عصمت است.
▪️بیانات در ارتباط تصویری با مداحان
۱۳۹۹/۱۱/۱۵
#شهادت_حضرت_زهرا_سلاماللهعلیها
#أمّ_أبیها
#امام_خامنهای
••※[🔹∷∷※∷∷🔹]※••
@khamenei_voice
@t_manzome_f_r
هدایت شده از سهشنبههای «امید و پیشرفت»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▪️ نماهنگ | صبح سهشنبه
🎤 حاج مهدی رسولی
#مداحی
#شهادت_حضرت_فاطمه(سلاماللهعلیها)
┅─═ 🇮🇷 ═─┅
کانال سهشنبههای امید و پیشرفت🔻
https://eitaa.com/omid_pishraft
37.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شبهای_جمعه_روضه
السلام علیک یا اباعبدالله
• کیه که توحید رو اثبات میکنه...
@t_manzome_f_r
مجموعه تبیین منظومه فکری رهبری
هدایت شده از چهارده معصوم "علیهمالسّلام"
ما که منتظر امام زمان هستیم، باید در جهتی که حکومت امام زمان(علیه الاف التحیة و الثناء و عجلالله تعالی فرجه) تشکیل خواهد شد، زندگی امروز را در همان جهت بسازیم و بنا کنیم. البته، ما کوچکتر از آن هستیم که بتوانیم آن گونه بنایی را که اولیای الهی ساختند یا خواهند ساخت، بنا کنیم؛ اما باید در آن جهت تلاش و کار کنیم.
۱۳۶۸/۱۲/۲۲
#انتظار
#مهدویت
@tabyin_Chahardah_Masoom
┄┅══════┅┄
@t_manzome_f_r
#جلسات_تدریس
#هفتمین_دوره_آموزشی
▪️هفتمین جلسۀ تدریس کتاب «طرح کلی اندیشۀ اسلامی در قرآن»
بخش سومِ قسمتِ نبوت
◇• با حضور استاد: حجةالاسلام والمسلمین فخریان
◇• زمان: شنبه ۱۹ آذر، ساعت ۱۸:۳۰
▪️حضور فراگیران محترم هفتمین دوره آموزشی در این جلسه لازم است.
[واحد آموزش مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبری]
@t_manzome_f_r
هدایت شده از رسانه انقلاب اسلامی
┄┅══✺﷽✺══┅┄
🍃 ارزش فاطمه زهرا(سلاماللهعلیها) به عبودیت و بندگی خداست.
ارزش فاطمهی زهرا (سلاماللهعلیها) به عبودیت و بندگی خداست. اگر بندگی خدا در فاطمهی زهرا (سلاماللهعلیها) نبود، او صدیقهی کبری نبود. صدّیق یعنی چه؟ صدّیق کسی است که آنچه را میاندیشد و میگوید، صادقانه در عمل آن را نشان دهد. هرچه این صدق بیشتر باشد، ارزش انسان بیشتر است؛ میشود صدّیق؛ «اولئک مع الذین انعم اللَّه علیهم من النبیین و الصدیقین»(۱) «صدّیقین» پشت سر «نبیین»اند. این بزرگوار صدیقه کبری است؛ یعنی برترین زن صدیق. این صدیق بودن به بندگی خداست. اگر بندگی خدا نمیکرد، صدّیقهی کبری نمیشد. اساس، بندگی خداست. نه فقط فاطمهی زهرا (سلاماللهعلیها)، بلکه پدر فاطمه هم - که مبدأ و سرچشمهی فضائل همهی معصومین اوست و امیرالمؤمنین و فاطمهی زهرا (سلاماللهعلیها) قطرههایی هستند از دریای وجود پیغمبر - ارزشش پیش خدا به خاطر عبودیت است؛ «اشهد ان محمداً عبده و رسوله»(۲) اول، عبودیت اوست؛ بعد رسالت او. اصلاً رسالت - این منصب والا - به او داده شد، به خاطر عبودیت؛ چون خدا صنیعِ دست و مخلوقِ خود را میشناسد. مگر در زیارت حضرت زهرا عرض نمیکنیم: «امتحنک اللَّه الذی خلقک قبل ان یخلقک»؟(۳) در علم خدای متعال معلوم است که عمل من و شما چیست. ما در مقابل گناه و هوس و پول و نام نیک قرار میگیریم؛ آیا بهخاطر بهدست آوردن اینها حاضریم از شرف و ایمان و تکلیفِ خود و امر و نهی الهی دربارهی خود صرفنظر کنیم یا نه؟ این اختیار ماست. چه راهی را انتخاب خواهیم کرد؟ وقتی گفتن سخنی برای انسان ضرر مادی دارد، وقتی حرکتی هوسهای گناهآلود انسان را برآورده میکند، ما سر دو راهی قرار میگیریم. کدام راه را انتخاب خواهیم کرد؟ راه هوس و گناه و پول را، یا راه پاکدامنی و تقوا و بندگی خدا را؛ یکی از این دو را انتخاب خواهیم کرد. انتخاب و اختیارِ ماست، اما خدای متعال میداند که ما چه راهی را اختیار خواهیم کرد؛ این در علم الهی هست. اگر شما انسانی هستید که این قدرت در شما وجود دارد که در مقابل کوهی از ارزشهای مادی و برآورندهی هوسها محکم بایستید و تکان نخورید، خداوند برای شما شایستگیهایی در نظر میگیرد. «و مریم ابنة عمران التی احصنت فرجها فنفخنا فیه من روحنا»(۴) خدای متعال بیهوده به مریم اینقدر لطف نمیکند. این، کلام قرآن است. او با همهی وجود پاکدامنی خود را حفظ کرد، لذا شایستهی این شد که مادر عیسی شود. حضرت یوسف در عین جمال و جوانی و برخورداری از عزت مادی در خانهی عزیز مصر، روی هوس خود پا گذاشت؛ لذا شایستهی مقام والایی شد که خدا به او داد؛ یعنی پیغمبری. خدا این را میداند که این بنده چنین جوهری دارد و اینچنین ارادهی خود را صرف راه او خواهد کرد؛ لذا برای او مسؤولیتهای بزرگ و سنگین دیگری - که هر کدام باز به نوبهی خود اجرهای بزرگی دارد - در نظر میگیرد. «امتحنک اللَّه الذی خلقک قبل ان یخلقک فوجدک لما امتحنک صابرة»(۵) خدای متعال میداند که فاطمهی زهرا در دوران زندگی چگونه انتخاب و اختیار خواهد کرد و چگونه قدم خواهد برداشت. عبودیت خدا معیار است. این شد برای ما خط روشن.
•─────•❁•─────•
۱. سوره مبارکه النساء آیه ۶۹
🌺 وَمَن يُطِعِ اللَّهَ وَالرَّسولَ فَأُولٰئِكَ مَعَ الَّذينَ أَنعَمَ اللَّهُ عَلَيهِم مِنَ النَّبِيّينَ وَالصِّدّيقينَ وَالشُّهَداءِ وَالصّالِحينَ ۚ وَحَسُنَ أُولٰئِكَ رَفيقًا
🌱 و کسی که خدا و پیامبر را اطاعت کند، (در روز رستاخیز،) همنشین کسانی خواهد بود که خدا، نعمت خود را بر آنان تمام کرده؛ از پیامبران و صدّیقان و شهدا و صالحان؛ و آنها رفیقهای خوبی هستند!
۲. خطبه ۲: از خطبههاى آن حضرت است پس از باز گشت از صفّين
۳. تهذيبالأحكام ، شیخ طوسی ج ۶ ص ۹ ح ۱۲ ؛ مصباح المتهجد، شیخ طوسی، ص ۷۱۱ ؛ بحار الانوار، علامه مجلسی، ج ۹۷، ص ۱۹۴ح۱۱
۴. سوره مبارکه التحريم آیه ۱۲
🌺 وَمَريَمَ ابنَتَ عِمرانَ الَّتي أَحصَنَت فَرجَها فَنَفَخنا فيهِ مِن روحِنا وَصَدَّقَت بِكَلِماتِ رَبِّها وَكُتُبِهِ وَكانَت مِنَ القانِتينَ
🌱 و همچنین به مریم دختر عمران که دامان خود را پاک نگه داشت، و ما را از روح خود در آن دمیدیم؛ او کلمات پروردگار و کتابهایش را تصدیق کرد و از مطیعان فرمان خدا بود!
۵. تهذيبالأحكام ، شیخ طوسی ج ۶ ص ۹ ح ۱۲ ؛ مصباح المتهجد، شیخ طوسی، ص ۷۱۱ ؛ بحار الانوار، علامه مجلسی، ج ۹۷، ص ۱۹۴ح۱۱
•─────•❁•─────•
▪️بخشی از بیانات رهبر انقلاب در دیدار جمعی از مداحان
۱۳۸۴/۰۵/۰۵
#ارزش_حضرت_زهرا(سلاماللهعلیها)
#قرآن_کتاب_هدایت
#رسانه_انقلاب_اسلامی
کانال رسانه انقلاب اسلامی🔻
@rasaneh_enqelab
•┈••✾•🍃🌺🍃•✾••┈•
@t_manzome_f_r
کانال تبیین منظومه فکری رهبری🔺
🔹 انسان موجود متحرک است؛ از مرتبه طبیعت تا مرتبه غیب تا فنا در الوهیت میتواند پیش رود. صدیقه طاهره از مرتبه طبیعت شروع کرده است، با حرکت معنوی، قدرت الهی، دست غیبی، و تربیت رسولالله«صلاللهعلیهوآله» مراحل را طی کرده و به مرتبهای رسیده است که دست همه از او کوتاه است.
#زن_و_خانواده
#جهاد_تبیین
@t_manzome_f_r
▫️مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبری
تبیین منظومۀ فکری رهبری
#جلسات_تدریس #هفتمین_دوره_آموزشی ▪️هفتمین جلسۀ تدریس کتاب «طرح کلی اندیشۀ اسلامی در قرآن» بخش
▫️ هم اکنون هفتمین جلسه تدریس کتاب طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن از هفتمین دورۀ جامع آموزشی منظومۀ فکری رهبری در حال برگزاری است.
@t_manzome_f_r
مجموعه تبیین منظومه فکری رهبری
🔹 آن کسی که برای انقلاب، برای امام، برای اسلام کار میکند، به مجردی که ببیند حرف او حرکت او موجب شدهاست که یک جهتگیریای علیه این اصول به وجود بیاید، فوراً متنبه میشود. این عقلانیت است که دشمنان این ملت و دشمنان این کشور و دشمنان اسلام و دشمنان انقلاب، شما را از خود بدانند و برای شما کف و سوت بزنند شما هم همینطور خوشتان بیاید دل خوش کنید؛ این عقلانیت است؟!!
#روش_تحلیل_سیاسی
#جهاد_تبیین
@t_manzome_f_r
▫️مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبری
هدایت شده از سهشنبههای «امید و پیشرفت»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻 امید و نگاه خوشبینانه به آینده
نخستین توصیه من، امید و نگاه خوشبینانه به آینده است. بدون این کلید اساسیِ همه قفلها، هیچ گامی را نمیتوان برداشت.
▪️بخشی از بیانیه گام دوم انقلاب
#امید_و_پیشرفت
┅─═ 🇮🇷 ═─┅
کانال سهشنبههای امید و پیشرفت🔻
https://eitaa.com/omid_pishraft
🔹 اولین کار دشمن این است که تبلیغ میکند هیچ دشمنی وجود ندارد، دشمن و ابزارها و حیلههای دشمن را باید شناخت ؛ از کجا وارد میشود؟ اگر نقشهی دشمن را شناختیم، امکان تدبیر در مقابل این نقشه به وجود میآید؛ اما اگر نشناختیم امکانات تدبیر وجود نخواهد داشت؛ و در پیدا کردن راه خود و عملکرد خودمان اشتباه میکنیم، اگر در جبهه جنگ نظامی هندسه زمین در اختیارتان نباشد، احتمال خطاهای بزرگ هست.
#دشمنشناسی
#جهاد_تبیین
@t_manzome_f_r
▫️مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبری
#اطلاعیه
#جلسات_آموزشی
#ششمین_دوره_آموزشی
♦️هشتمین جلسه آموزشی «مدیریتزمان، برنامهریزی، روشمطالعه و تندخوانی»
■• با حضور استاد: آقای دکتر انصاریزاده
■• زمان: سهشنبه ٢٢ آذرماه، ساعت ۱۶
[واحد آموزش مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبری]
@t_manzome_f_r
♻️ سلسله جلسات تبیینی در بندرعباس
🔹چهارشنبه ۲۳ آذر ساعت ۸ صبح
بعد از پلیس راه سَرخون، ورودی شهرک صنعتی یک، حوزه علمیه حضرت ابوالفضل (علیهالسلام)
موضوع: اسلامی که انقلاب کرد
ویژۀ برادران طلبه
🔸چهارشنبه ۲۳ آذر ساعت ۱۴:۳۰
حوزه علمیه خواهران، سالن آمفیتئاتر
موضوع: اسلامی که انقلاب کرد
ویژۀ خواهران طلبه
🔹چهارشنبه ۲۳ آذر ساعت۱۹
سپاه ناحیه بندرعباس، روبروی امامزاده سید مظفر(علیهالسلام)، جنب شیلات بندرعباس، حسینیۀ شهید گمنام
ویژۀ اعضای مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبری
@t_manzome_f_r
مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبری
هدایت شده از اسماعیل فخریان
امان از این چالش!
به نظر من مهمترین چالش کشور ما، یک چالش ذهنی است، یعنی همینکه افکار عمومی نمیدانند چقدر ثروت در اختیار کشور هست؛ بعضی از مسئولین ما هم متأسّفانه نمیدانند چقدر ثروت - ثروت انسانی و ثروت طبیعی - در اختیار کشور هست؛ دشمن هم از همین دارد استفاده میکند. دشمن میخواهد بگوید که شما نمیتوانید یا ندارید؛ بنده اصرار دارم به مردم بگویم که ما میتوانیم و ما دارا هستیم و امکاناتمان فراوان است. مسئولین ما باید به قدرت جوانان و به توانایی جوانان ایمان بیاورند و اهمّیّت بدهند؛ جوانان ما هم باید از کار خسته نشوند، از ابتکار خسته نشوند، از بعضی از قدرنشناسیها دلسرد نشوند. بعضی جوانها به ما شکایت میکنند که «ما این کار را کردیم یا میتوانستیم بکنیم یا میتوانیم بکنیم؛ [امّا] به ما اعتنائی نمیشود»؛ خیلی خب، دلسرد نباید بشوند؛ باید دنبال کنند کار را، ابتکار را؛ مسئول هم وظیفه دارد، خود جوان هم وظیفه دارد.
دیدار نوروزی رهبر انقلاب با مردم ۱۳۹۷٫۰۱٫۰۱
چالش ذهنی، یعنی گیج و گم بودن افکار عمومی. یعنی افکار عمومی در ابهام است. یعنی خیلی از امور، صاف و شفاف نیست. بهنظر رهبر انقلاب، این بزرگترین چالش کشور است. تو را به خدا دقت کنید! متوجه هستید این بزرگترین چالش میتواند چه کند؟ متوجه هستید دشمن از همین بزرگترین چالش چه استفادهها میتواند بکند؟ این چالش اینقدر قدرت دارد که میتواند کشور را با مخ به زمین بکوبد. مردم خیلی از امور را باید بدانند، اما نمیدانند. مردم کی هستند؟ مردم همهچیز این انقلاب و کشورند. مردم موتور محرک این کشورند. مردم همانند که بار اصلی و سنگین این کشور بر دوش آنهاست.
همه میدانند که حرکتها بر اساس ذهنیتهاست. موضعگیریها، ردّ و اثباتها همه بر اساس ذهنیتهاست. حالا شما تصور کنید اگر افکار عمومی ندانند، یا اشتباه بداند، بالاخره اگر به طریقی چالش ذهنی داشته باشند، چه بلایی میتواند بر سر این کشور بیاید؟! تنها راه کنار زدن این چالش، تنها راه فرصتسازی از این چالش، تبیین است. تبیینِ چی؟ تبیین همه چیز. همه باید تبیین کنیم. همه چیز را باید تبیین کنیم. اول هم مسئولین در همه دستگاهها باید تبیین کنند. مجلسیها تبیین کنند، شفاف باشند، رو باشند، دغل، زیر و رو کشی، دوپهلوگویی، ابهامزایی در کارشان نباشد. دولتیها در همه سطوح همینطور. دستگاه قضا هم. بعد خواص باید بیایند برای ابهامزدایی. بیایند به کمک ذهن مردم. ابهامها را کنار بزنند. هم ظرفیتها را تبیین کنیم، هم ثروتها را تبیین کنیم، هم موانع را.
هم پیشرفتها را و هم عقبماندگیها را.
رهبری در موضوع عدالت میفرمایید اینقدر فضای کشور را پُر از عدالتخواهیِ درست و منطقی کنید تا اگر یک مسئولی هم اصلاً مخالف عدالت است و منافعش در عدم عدالت است، مجبور شود علی رغم میلش عدالت گستر باشد.
در مورد تبیین و شفافیت و ابهامزدایی هم باید همین کار را بکنیم. باید عدم تبیین و عدم شفافیت هزینه داشته باشد. باید برای غیرشفافها هزینهسازی کنیم، چطور؟ با گفتمانسازی. با گفتن، با تکرار کردن، با حساس کردن ذهن مردم، با ایجاد فضای عمومی در راستای مطالبۀ تبیینِ درست، صادقانه و بهموقع.
مسئول غیرشفاف را باید هو کرد، باید کاری کنیم که سخت از شفاف نبودن خجالت بکشند.
تنها راهش گفتمانسازی و متوجه کردن افکار عمومی است.
@fakhrian_ir
🔹 عدالت، همه جا به معنای "برابری" نیست. عدالت یعنی هر چیزی را در جای خود قرار دادن. عدالت آن معنایی نیست که در ذهن بعضی از سادهاندیشان و آدمهای کم عمق وجود دارد. شاید خیال کنند که همهی جامعه باید برداشت یکسان داشته باشند. خیر! عدالت یعنی بر طبق حق عمل کردن، و حقِ هرچیز و هرکسی را به او دادن. معنای عدالت این است و برای جامعه لازم است. عدالت به معنای یکسان بودن همه برخورداریها نیست؛ به معنای یکسان بودن فرصتهاست.
#عدالت_اجتماعی
#جهاد_تبیین
@t_manzome_f_r
▫️مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبری
🔹نشست اعضای مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبری در قشم
زمان: پنجشنبه ۲۴ آذر، ساعت ۱۵
مکان: سالن اجتماعات حوزۀ علمیۀ ریحانةالرسول (صلیاللهعلیهوآله)
🔸نشست هماندیشی فعالین فرهنگی قشم
زمان: پنجشنبه ۲۴ آذرماه، ساعت ۱۸:۳۰
مکان: سالن اجتماعات حوزۀ علمیۀ ریحانةالرسول (صلیاللهعلیهوآله)
@t_manzome_f_r
مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبری
🔸 من معتقدم که شما و همه کسانی که به کاری اشتغال دارید باید دو جهت را مراعات کنید: یکی اتکا به خدا و تلاش برای کسب رضایت او در جهت قطع هرگونه وابستگی به اجانب؛ چون برای جمهوری اسلامی ایران عیب است که دستش پیش دیگران دراز باشد. دوم این که هیچگاه از کارها مأیوس نشوید؛ چون همه چیز یکدفعه درست نمیشود و کارهای بزرگ باید به تدریج صورت گیرد و این بستگی به اراده انسان دارد، وقتی انسان اراده کرد به پیش میرود.
#اقتصاد
#جهاد_تبیین
@t_manzome_f_r
▫️مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبری
پیام رهبر انقلاب اسلامی در پی حادثه ناگوار ربایش و شهادت آقای مولوی عبدالواحد ریگی
متن پیام به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
حادثۀ ناگوار ربایش جناب مولوی عبدالواحد ریگی (رحمةاللهعلیه) و به شهادت رساندن این عالم خیرخواه و شجاع موجب تأسف و تأثر اینجانب گردید. اشراری که این جنایت را مرتکب شدند مزدورانی روسیاهند که در خدمت دشمنان سعادت هممیهنان بلوچ و اتحاد اقوام ایرانی قرار گرفتهاند. وظیفهی دستگاههای مسئول تعقیب و مجازات جنایتکاران است و باید با سرعت و جدیت انجام شود.
اینجانب به خاندان محترم آن شهید و همۀ مردم بلوچستان بویژه خاش و ایرانشهر تسلیت عرض میکنم و رحمت الهی را برای همگان مسألت مینمایم.
سید علی خامنهای
۱۴۰۱/۹/۲۳
@t_manzome_f_r
مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبری
🔸 باید انسان به دنبال آزادی باشد؛ هم آزادی خود، و هم آزادی دیگران؛ نباید اجازه بدهد که کسی در استضعاف و ذلت و محکومیت باقی بماند. هم امیرالمؤمنین(علیه السلام) درنامهی۳۱ فرمود: «لَا تَکُنْ عَبْدَ غَیرِکَ وَ قَدْ جَعَلَکَ اللهُ حُرّاً». قرآن هم در سوره نساء آیه ۷۵ فرموده است: «ما لَکُمْ لا تُقاتِلُونَ فی سَبیلِ اللهِ وَ الْمُسْتَضْعَفین»؛ یعنی شما موظفید آزادی دیگران را هم تأمین کنید، ولو با قتال. در تفکّراسلامی... مبارزه برای آزادی، یک تکلیف است.
#آزادی
#جهاد_تبیین
@t_manzome_f_r
▫️مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شبهای_جمعه_روضه
السلام علیک یا اباعبدالله
• روزهامو با هر کی غیر از تو سر کردم ضرر کردم
• کلافه شدم از دنیا
• بیا بغلم کن آقا
حسین جانم
@t_manzome_f_r
مجموعه تبیین منظومه فکری رهبری
هدایت شده از اسماعیل فخریان
بسترسازی برای اعتراض یا مردمسالاری؟
▫️عدهای از آقایانِ مسئولِ دغدغهمند و خیرخواه، که البته نه درست میدانند که مسائل اخیر، اعتراض مردمی بود، یا اغتشاش داخلی بود، یا پروژۀ خارجی برای تجزیۀ ایران بود، یا فتنه بود یا...
آمدند سریع اعلام کردند که آقا ما بزودی مجاری اعتراضات مردمی را در کشور فراهم میکنیم. ما چند خیابان یا چند نقطۀ معین را جهت شنیدن صدای مردم، آمادهسازی میکنیم، ما...
عدهای هم خوششان آمد و کف و سوت زدند.
عدهای هم طلبکارانه گفتند: چرا اینقدر دیر؟ چرا حالا بفکر افتادید؟ حتما باید کشور را به فنا بدهید که صدای مردم شنیده شود؟!
▫️حالا واقعاً مشکل کجاست؟ مشکل نبود فضا برای اعتراضات مردمی است؟ نه.
مشکل حضور کمرنگ مردم در دولت - به معنای حاکمیت - است. مشکل بیتوجهی همین آقایان به «سالار» بودن مردم است. مشکل کنار زدن مردم در ساحت «تصمیمسازی»، «تصمیمگیری» و «اجرائیات» است. مشکل در نامحرم بودن مردم و عدم شفافیت است. مشکل در نگاه قیّممآبانه آقایان نسبت به مردم است. مشکل آنجاست که فراموشمان شد که مردم رئیساند و مسئولین خادم. فراموشمان شد که اگر آقایان به نان و آبی رسیدند از صدقهسر مردم است.
▫️آقایان
عجله نکنید، لازم نیست بستر اعتراض مردمی را بوجود بیاورید، بیایید سالار بودن مردم را بفهمید و باور کنید. بیایید محضر مردم و ببینید آنها چه میگویند. بیایید به ریاست و سیادت مردم گردن نهید. فکر کردید هنر است که به مردم بگویید: ما لطف میکنیم و اجازه میدهیم صدایتان به ما برسد! مگر بناست کار را به جایی برسانید که مردمِ سالار بیایند با اعتراض حقخواهی کنند؟!
چرا باید کار به اعتراض کشیده شود؟ چرا باید مردم با اعتراض به مقصود خود برسند؟ ساختار معیوب است یا مسئول؟ یا هردو؟
▫️اگر راست میگویید بیایید این حرفها را بشنوید و عمل کنید:
۱. خطاب به همهی مسئولین محترم کشور [میگویم]: هر جایی که مسئولین کشور تواناییهای مردم را شناختند و به کار گرفتند، ما موفق شدیم. هر جایی که ناکامی هست، به خاطر این است که ما نتوانستیم حضور مردم را در آن عرصه تأمین کنیم. ما مسائل حل نشده کم نداریم. در همهی مسائل گوناگون کشور، مسئولین باید بتوانند با مهارت، با دقت، با ابتکار، راههائی را برای حضور مردم پیدا کنند - همچنان که در عرصهی بسیار دشوارِ جنگ این اتفاق افتاد، راه باز شد؛ کسانی توانستند راه را باز کنند - تا هر جوانی، هر پیری، هر مردی، هر زنی که بخواهد در این کار بزرگ شرکت کند، راه برایش باز باشد. در زمینههای گوناگون هم میشود، در اقتصاد هم میشود. اقتصاد کشور، تولید کشور میتواند به وسیلهی همت مردم، با پول مردم، با ابتکارهای مردم، با انگیزههای مردم، چندین برابر شکوفائی پیدا کند. سیاستهای اصل ۴۴ را که ما تدوین کردیم، بر اساس همین نکته بود.
بیانات در اجتماع بزرگ مردم کرمانشاه ۱۳۹۰٫۰۷٫۲۰
۲. شما [دولتتان را] میگویید «دولت مردمی»؛ دولت مردمی فقط به این نیست که بروید میان مردم؛ این کار لازم است امّا کافی نیست؛ باید بتوانید مشارکت مردم را در کارهای گوناگون و بخشهای گوناگون جلب کنید. من قبلاً هم یک وقتی گفتهام این را، ظاهراً در جمع شما شاید گفتم که بنشینید کیفیّت جلب مشارکت مردم را برنامهریزی کنید، تعریف کنید که چه جور میشود مشارکت مردم را جلب کرد؛ چه در زمینههای مالی و اقتصادی، چه در زمینههای سیاسی، چگونه میشود از فکر مردم و از نظر مردم استفاده کرد در بخشهای مختلف. این برنامهریزی میخواهد. در این نامههای گوناگونی که از طریق ارتباط مردمی یا غیر آن به ما میرسد، گاهی یک پیشنهادهایی هست که انسان میبیند پیشنهادهای بسیار خوبی است؛ یک آدمی که اصلاً نمیشناسیم چه کسی است، در یک موردی یک پیشنهادی دارد، یک نظری دارد، این نظر را میدهد، گاهی بسیار کارگشا است. [ببینید] چگونه میتوانیم از اینها استفاده کنیم.
بیانات در دیدار رئیسجمهور و اعضای هیئت دولت ۱۴۰۱٫۰۶٫۰۸
۳. [مسئولین] یک سازوکاری را پیش بگیرند که بتوانند از این نظرات مردمی استفاده کنند که در حقیقت مردم را در تصمیمسازیهای دستگاههای مسئول کشور شریک کنند؛ این یک. و برای این هم که از ظرفیّتهای مردمی هم در عمل چگونه بایستی استفاده کرد، ساز و کار درست کنند که مردم را در اقدام هم شریک کنند. کسان زیادی هستند که مایلند به دولت در بخشی از کارها کمک برسانند و کمک کنند؛ راهش باید مشخّص بشود که طریقهی اتّصال کمک مردمی مثلاً به این بخش این است؛ اینها را باید بنشینند فکر کنند؛ اینها احتیاج دارد به فکر کردن، مطالعه کردن و مانند اینها.
بیانات در ارتباط تصویری با مردم قم ۱۴۰۰٫۱۰٫۱۹
@fakhrian_ir
هدایت شده از چهارده معصوم "علیهمالسّلام"
🔹هر کسی باید سعی کند یک رابطهی شخصی میان خود و میان ولی الله الاعظم ارواحنا فداه به وجود آورد... با توجه، با توسل با سخن گفتن با اظهار ارادت کردن خود را آماده نگه دارد.
۱۳۷۲/۱۱/٠۸
#مهدویت
#یاری_امام
@tabyin_Chahardah_Masoom
┄┅══════┅┄
@t_manzome_f_r