🔴 ا#سماعیل_زهی خواستار آزادی زنان شده؟
🔹 حله!
جناب شما با ۷۵ سال سن دختر ۱۷ ساله رو به عقد خودت در آوردی
بهش آزادی بده باهاش مصاحبه بگیریم ببینیم تو انتخابش آزاد بوده یا نه؟
هشتگ آزادی زنان از خانه
کانال احیای تمدن نوین اسلامی
.
.
منزل یک...
.
وقتى که در انقلاب مىدیدم که یک پیرمردى از آن گودنشینها از آن منزل محقر خرابه بیرون مىآمد و مىگفت که ما با بچههایمان صبح که مىشود مىرویم براى تظاهرات، [مباهات مىکردم]. یک موى شما بر همه آن کاخنشینها و آنهایى که در این انقلاب هیچ فعالیتى نداشتند، بلکه کارشکنى هم تا آن اندازه که مىتوانستند مىکردند و الآن هم هر مقدار که بتوانند مىکنند، یک موى شما بر همه آنها ترجیح دارد؛ بلکه مقایسه یک موى شما با آنها نباید صحیح باشد. شما هستید که کشور را از دست ابرقدرتها نجات دادید و این طبقه عزیز محروم که در ازاى خدمتش غیر از خدا از کس دیگرى چیزى نمىخواهد و ما همه رهین منّت شما هستیم و اگر لایق باشیم، خدمتگزار شما. شما بودید که در میدانها، در خیابانها، اجتماع کردید و با مشت گره کرده در مقابل توپ و تانک و مسلسل و اینها ایستادید و با ایستادگى و شجاعت، زن و مرد شما، بزرگ و کوچک شما، فداکارى کرد و شهید داد تا غلبه کرد.
و الآن هم که در جبههها جنگ است، باز این طبقه محرومند که در تلویزیون نشان مىدهد مشغول خدمت هستند. آن کاخنشینها یک شاهى خدمت در این جنگ نکردند و نخواهند کرد. آنها اگر مشغول افساد و فساد نباشند، بىتفاوت هستند
.
(امامخمینی)
.
.
.
.
این تصویر منزل اجاره ای سید روح الله عجمیان است. ب.سی.جی شه.ید وقایع کرج، خانه این کوخ نشین گواهی میدهد چه کسانی همیشه پای کار بوده اند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️🎥وزارت داخلی عربستان هک شد
🔹یک گروه هکری به نام تبر ابراهیم هزاران سند محرمانه و سری از اسناد وزارت داخلی عربستان سعودی، مکانهای حساس این کشور و عوامل تروریستی عربستان را هک و منتشر کرده است.
🔹این گروه هکری اعلام کرد این تنها گوشهای از تسلط این گروه به اسناد طبقه بندی آنهاست.
🔴 کار جالب جوانان انقلابی
📌 تبدیل تهدید به فرصت
#خلاقیت
#انتشاردهید
یادداشت وطن امروز درباره شبکه سه سیما:
🔹در هفتهای که گذشت چند خبر درباره برنامههای شبکه سه در فضای مجازی وایرال شد. اما در میان رسانههای مختلف جمهوری اسلامی و شبکههای تلویزیون، چرا شبکه سه سیما دائما مورد حمله مداوم توپخانه ضدانقلاب است؟
۱. غایت یک رسانه حرکت از نقش پوششی به سوی عاملیت است. این موضوع در جریان جشن کیلومتری عید غدیر یا اجتماع «سلام فرمانده» مشخص شد. نقشآفرینی شبکه سه برای جریان ضدانقلاب روشن است و از دلایل آتش دائمی آنها این عاملیت است.
۲. شبکه سه در این سالها نسل جدیدی از برنامهسازان را بالا آورده است. برنامههای «اعجوبهها»، «میدون»، «مامانها»، «بدون توقف»، «معلی»، «رویانیوم»، «خودمونی»، «پهلوون»، «سلام صبح بخیر» و «سیاست خارجی» بخشی از برنامههای جوانمحور شبکه سه با رویکرد گذار از سلبریتیها است.
۳. ابرپروژه جریان رسانهای ضدانقلاب بویژه در ۵۰ روز گذشته، تزریق گسترده حس ناامیدی و رنج به جامعه بود. همزمان با این تلاش و برای بر هم زدن این فضا، شبکه سه چند برنامه گرم و بانشاط را بالا آورد.
فصل جدید پرمخاطبترین برنامههای صداوسیما یعنی «اعجوبهها»، «خودمونی» با اجرای حامد سلطانی و مهران رجبی در یک فضای گرم و خانوادگی و «رویانیوم» که یک برنامه جذاب علمی است. جریان معاند متوجه کارکرد این برنامهها در لایههای مختلف جامعه شده و هجمههای صورت گرفته به برنامههای اخیر ریشه در این موضوع دارد.
۴. بارها از حضور جوانان حزباللهی در شبکه سه سیما به عنوان یک زنگ خطر یاد کردهاند. در یادداشتهای خود مینوشتند که شبکه جوان تبدیل به یک شبکه بدون برنامه و سریال و خشک حزباللهی خواهد شد.
🔹امروز اما خروجی شبکه ۳ هم به لحاظ سریالسازی و هم به لحاظ برنامهسازی قابل دفاع است و همچنان این شبکه پرمخاطبترین شبکه سازمان صداوسیما است. در عین حال در هر برنامه و سریال یک رویکرد انقلابی وجود دارد.
🔹مثلا سریال «بیهمگان» که این روزها روی آنتن است، روایتی از جوانان حزباللهی فعال در عرصه دانشبنیان دارد. این ماجرا در «رویانیوم» هم تکرار شده است. بقیه برنامههای شبکه نیز نسبتی با گفتمان انقلاب اسلامی دارد و صرفا جهت سرگرمی تولید نمیشود.
🔸امت حزبالله در شبکه سه رو به جلو عمل کردهاند و این موضوع را رسانههای معاند برنمیتابند و از دلایل خط تخریبی همیشگی آنها در نسبت با شبکه ۳ این موضوع است
📎🔹 سالگرد شهادت سردار حسن تهرانی مقدم، پدر صنعت موشکی ایران
از واردات قمقمه آب تا ساخت پیچیدهترین سلاح دفاعی
🔸 دفتر پژوهشهای موسسه کیهان
نیروهای نظامی ایران و سلاحهای آن در دوران پیش از انقلاب تمام و کمال وابسته به غرب و به خصوص آمریکا بود. خرید صدها میلیون دلار سلاحهای ریز و درشت از آمریکا و انگلیس به علاوه حضور حدود 50 هزار مستشار آمریکایی که از تمامی حقوق خاص دیپلماتیک و حتی فراتر از آن برخوردار شدند، از جمله وابستگیهای تردیدناپذیر و ورای تصور کشور ما به بیگانگان بهخصوص آمریکاییها بود.
برنامهریزی به صورتی بود که به جز ساخت برخی سلاحهای سبک و تعمیر آنها، هیچگونه صنایع نظامی و دفاعی در ایران فعال نباشد. اما همان تولید سلاحهای سبک هم اغلب در حد طرح و برنامه باقی ماند و کار به جایی رسید که حتی قمقمه آب برای سربازان نیز در سال 1357 از آمریکا وارد گردید!
سلاحهای پیچیدهتر مانند هواپیماهای جنگی و موشکهای «زمین به هوا» یا «هوا به هوا» تنها در سطح مستشاران آمریکایی مورد بهرهبرداری قرار میگرفت، چنان که پس از فرار این مستشاران، تا مدتها نظامیان ایرانی، نحوه استفاده از سلاحهای فوق را نمیدانستند و پس از مدتها با مرارت و پیگیری موفق شدند تا آن را بیاموزند.
طرفه آن که با اینکه شاه به ژاندارم آمریکا درمنطقه بدل شده بود اما آمریکا حاضر نبود به جز سلاحهای ساده و معمول، سلاحهای پیچیده و استراتژیک همچون زیر دریایی، موشکهای بالستیک یا هواپیماهای رد یاب آواکس را در اختیار ایران بگذارد. زمانی هم که ناگزیر، بعضی سلاحهای پیشرفته به ایران آورده شد (مانند ابزارهای الکترونیکی جاسوسی)، تنها با نظارت مستشاران و برای جاسوسی از شوروی سابق یا استفاده در عملیات منطقهای آمریکا استفاده شد مانند سایت جاسوسی در کبکان(مرز شوروی سابق) و یا هواپیماهای جنگی که برای سرکوب انقلابیون ظفار و ویتنام اعزام شدند.
مستشاران نظامی آمریکایی تا حد امکان حتی از نزدیک شدن کارشناسان و متخصصان ارتش ایران به سلاحهای پیشرفته جلوگیری میکردند تا در صورت عدم حضور آنها، ایرانیها قادر به استفاده از این سلاحها نباشند.
از همین روی در سالهای پس از انقلاب و اخراج مستشاران نظامی آمریکا، نیاز بود تا متخصصان ایرانی با تلاش و سعی جهادی نه تنها راه و روش کار با سلاحهای یاد شده را کشف نموده و به دست بیاورند، بلکه بایستی روشهای تعمیر و نگهداری آنها را نیز میآموختند و حتی برای ساخت قطعات مختلفشان تلاش کردند تا آن قطعات را خود تولید کنند و سپس به ساخت کل آن سلاح یا دستگاه برسند. چرا که دیگر امیدی به دریافت آن قطعات و یا خود ابزار مربوط، به جز از مراکز اصلی ساخت آنها در آمریکا وجود نداشت...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/253337
♨️شبهه
چرا دوباره رفراندوم برگزار نمیشود؟/ «پدران ما» و حق تعیین سرنوشت «نسل امروز» را نداشتند❓
✅جواب اصلی
بخش اول👇👇
حکومت اسلامی و ولایت فقیه حق نیست بلکه حکم است و لذا قابل اسقاط(از بین بردن ) و واگذاری به دیگری نیست. توضیح مطلب👇👇
👌فرق اول👈 حق در تمامی یا در بیشتر مصادیق آن قابل اسقاط (از بین رفتن) میباشد چون حق یک امر شخصی است طرف میتوانند ببخشد یا حلال کند و... ولی حکم قابل از بین رفتن نیست.
👌فرق دوم👈 حق براى صاحبش سلطه ايجاد مىكند، اما حكم صرفا رخصت و جوازى است كه شرع يا قانون براى شخص پديد مىآورد
👌👈مثلا حق خيار (خیار مجلس، خیار غبن، خیار شرط و...) قابل اسقاط و انتقال است؛ زيرا شخص مىتواند امتيازى را كه برايش منظور مىگردد اسقاط كند و يا به ديگرى منتقل سازد؛ ولی حکم اینگونه نیست چون حکم و حکومت کردن مختص خداست إِنِ الْحُكْمُ إِلَّا لله و به هر کسی بخواهد میدهد قُلِ اللَّهُمَّ مَالِكَ الْمُلْكِ تُؤْتِي الْمُلْكَ مَنْ تَشَاءُ وَتَنْزِعُ الْمُلْكَ به هر کسی هم داد باید چنگ و دندان ازش مراقبت بکند.
به تعبیر خیییلی روان👇👇
👌✅ولایت فقیه یک حکم مثل سایر احکام شرعی است(هرچند مرتبط به اصول است) که جنبه حق اللهی دارد و طرف مکلف است بعد از اینکه بر او واجب شد آن را انجام بدهد و حفظ بکند و برای شخص ولی فقیه حق نمیآورد که به هرکسی دوست داشت واگذار کند یا کناره گیری کند، حتی اگر کل ارتش و کل سپاه و.... علیه ولایت فقیه قیام بکنند بر ایشان واجب است که تا آخرین قطره خون از آن مراقبت بکند.مگر اینکه مصلحت اسلام در میان باشد که در پست بعدی توضیح خواهم داد ان شاءالله 👇👇
#ولایت_فقیه
بخش دوم👇👇
اگر حکومت حکم است نه حق پس چرا امام خمینی رحمه الله علیه حکومت اسلامی را به رای گذاشت❓🤔
جواب👇👇
👌✅امام خمینی رحمه الله علیه مشروعیت حکومت اسلامی و ولایت فقیه را به رای نگذاشت بلکه مقبولیت آن را به رای گذاشت 👉👈کما اینکه مردم بعد از سه خلیفه آمدن پیش امام علی علیه السلام و خواستار خلیفه شدن امام شدند، که امام فرمودند من چند شرط را می گذارم اگر قبول کردین حکومت را قبول میکنم از جمله اینکه من طبق سنت شیخین (خلیفه اول و دوم) عمل نمیکنم بعد از اینکه این را به رای گذاشتن و مردم قبول کردند امام حکومت را پذیرفت و فرمود تمام اموالی که به ناحق از بیت المال بُردین ولو با آن کنیز و.... خریده باشید به بیت المال بر میگردانم و سه تا جنگ را متحمل شدن ولی حکومت را پس ندادند. امام خمینی رحمه الله علیه هم به تاسی از همین سنت امام علی علیه السلام وقتی مقبولیت را به رای گذاشتند و رای آورد ۸سال جنگ کرد ولی حکومت را پس نداد و حق هم همین بود.
👌بله اگر مثل زمان امام حسن مجتبی روحی و نفسی فداء باشد چون هم اسلام و هم جان مسلمانان در خطر است حکومت را با اون شرایط تحویل میدهند.
✅✅در مبحث ما هم وظیفه اولی رهبر حفظ حکومت اسلامی است و برای این جانشان را هم اگر نیاز باشد باید بدهند، مگر اینکه مصلحتی بالاتر یا حادثهای اتفاق بیفتد که مجبور بشوند حکومت را تحویل بدهند. که زمان ما و با مردم ولایت مداری که الحمدلله داریم دیگر هیچ وقت قضیه امام حسن مجتبی علیه السلام اتفاق نخواهد افتاد.
#ولایت_فقیه
♨️♨️شبهه
خداییش زمان شاه بهتره نبود تا الان؟ چقدر اجناس ارزون بودند ولی الان چی به برکت جمهوری اسلامی همه چیز چندین برابر شده است❓
✅جواب دوم
بخش اول 👈اقتصادی
👌✅👏چرا نرخ اجناس در اون دوران کمتر از الانه؟! قضیه خیلی سادست، نباید نرخ اجناس رو باهم مقایسه کرد بلکه باید قدرت خرید مردم رو مقایسه کرد. در اون زمان حقوق یه کارمند معمولی حدود 200 تومان و دستمزد روزانه یه کارگر حدود 6 تومان بود. الان حقوق یه کارمند معمولی حداقل ۶میلیون و دستمزد روزانه یه کارگر حدود ۳۰۰ هزار تومانه. این یعنی اون زمان یه کارگر با دستمزد یک روزش فقط 12 تا نون سنگک میتوانست بخره اما الان ۱۵۰تا، یه کارمند الان با حقوق ۲۷ماهش (یعنی دوسال دو ماه) یه پراید بخره اما اون زمان یه کارمند با حقوق 90 ماهش (تقریبا ۸سال)میتوانست یه پیکان بخره!
👈 یا زمان شاه یک حلب ۴/۵ کیلویی روغن نباتی ۲۹ تک تومانی قیمت داشت حقوق یک ماه هم ۲۰۰ تومان، با الان بسنجیم موارد دیگه رو هم میشه مقایسه کرد.
سوال👇👇
سوال اول اگر مردم اجناسشان اینقدر ارزان و در رفا بودن پس چرا انقلاب کردند❓
سوال دوم چرا ۹۸ درصد مردم به جمهوری اسلامی رای مثبت دادن؟ آیا غیر از این بود که مردم از معیشتشون ناراضی بودند❓
سوال سوم اگر زمان شاه اینقدر ارزانی و رفا بود پس چرا کسانی که مسن هستند (البته امین، و از کسانی که منفعتی از دست دادند نیستند ) میگویند ما نان خالی را هم به زور تامین میکردیم❓
#ولایت_فقیه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️♨️شبهه
خداییش زمان شاه بهتره نبود تا الان؟ چقدر اجناس ارزون بودند ولی الان چی به برکت جمهوری اسلامی همه چیز چندین برابر شده است❓
جواب اول
بخش اول 👈اقتصادی
👌مردم زمان شاه و مردم زمان الان با هم مناظره میکنند قضاوت با خودتون
👈پیشنهاد حتما دانلود بفرمائید 👉
#ولایت_فقیه
♨️♨️شبهه
خداییش زمان شاه بهتره نبود تا الان؟ چقدر اجناس ارزون بودند ولی الان چی به برکت جمهوری اسلامی همه چیز چندین برابر شده است❓
✅جواب دوم
بخش اول 👈اقتصادی
👌✅👏چرا نرخ اجناس در اون دوران کمتر از الانه؟! قضیه خیلی سادست، نباید نرخ اجناس رو باهم مقایسه کرد بلکه باید قدرت خرید مردم رو مقایسه کرد. در اون زمان حقوق یه کارمند معمولی حدود 200 تومان و دستمزد روزانه یه کارگر حدود 6 تومان بود. الان حقوق یه کارمند معمولی حداقل ۶میلیون و دستمزد روزانه یه کارگر حدود ۳۰۰ هزار تومانه. این یعنی اون زمان یه کارگر با دستمزد یک روزش فقط 12 تا نون سنگک میتوانست بخره اما الان ۱۵۰تا، یه کارمند الان با حقوق ۲۷ماهش (یعنی دوسال دو ماه) یه پراید بخره اما اون زمان یه کارمند با حقوق 90 ماهش (تقریبا ۸سال)میتوانست یه پیکان بخره!
👈 یا زمان شاه یک حلب ۴/۵ کیلویی روغن نباتی ۲۹ تک تومانی قیمت داشت حقوق یک ماه هم ۲۰۰ تومان، با الان بسنجیم موارد دیگه رو هم میشه مقایسه کرد.
سوال👇👇
سوال اول اگر مردم اجناسشان اینقدر ارزان و در رفا بودن پس چرا انقلاب کردند❓
سوال دوم چرا ۹۸ درصد مردم به جمهوری اسلامی رای مثبت دادن؟ آیا غیر از این بود که مردم از معیشتشون ناراضی بودند❓
سوال سوم اگر زمان شاه اینقدر ارزانی و رفا بود پس چرا کسانی که مسن هستند (البته امین، و از کسانی که منفعتی از دست دادند نیستند ) میگویند ما نان خالی را هم به زور تامین میکردیم❓
#ولایت_فقیه
✍ نام اثر : دو مردِ شریف
📍پ.ن : در حاشیهی دیدار دوستانهی دو تیم فوتبال ایران و نیکاراگوئه ، تمامی بازیکنان تیم ملی به جز #مهدی_ترابی و #وحید_امیری هنگام خواندن سرود ملی کشور ایران ، سکوت پیشه کردند!
#سلبریتی_با_شرف
✍ میلاد خورسندی
✅آفرین به صداقت مربی خارجی
🔻الساندرا کامپدلی، سرمربی تیم والیبال زنان ایران که مدتی است در ایران زندگی و فعالیت میکند، روز پنج شنبه گذشته در سفری که به ایتالیا داشت، با نشریه "کوریه ره دل ونتو" در مورد وقایع اخیر در ایران مصاحبهای انجام داده که یکی از دوستان ایتالیاییام ترجمه آن را برایم ارسال کرده است:
🔺 خانم کامپدلی برداشت شما از وضعیت داخلی ایران (انقلاب درباره حجاب) چیست؟
🔻من ادعای انقلاب در ایران را فقط در رسانههای غربی میبینم! در اینجا چیزی نه ندیدم چون فقط بخش کوچکی از مردم درگیر این موضوع هستند. اثر آن در زندگی روزمره بسیار ناچیز است. هر روز مردم را میبینم که دقیقاً مثل قبل از وقوع این جریانات به سر کار، مدرسه و باشگاه میروند.
🔺 برداشت شما از این مبارزات بر علیه حجاب چیست؟
🔻فکر میکنم که اگر هم حجاب اجباری نبود حداقل ۸۰ درصد زنان در ایران، به دلایل مذهبی یا فرهنگی، همچنان حجاب داشتند. دختران جوان زیادی را میبینم که چادر بر سر میکنند در حالی که اجباری به آن وجود ندارند. قضیه حجاب فقط جرقهای بود که منجر به اعتراضاتی شد که خیلی فراتر از مسئله #حجاب رفته است.
زمانه
#زن_زندگی_آگاهی
🔴 لیدرتون اینه؟ 👆 وای به حال اغتشاشی که مترسکش این عجوزه باشه و پشت صحنه اش اجنبی 👆
دیر نیست روزی که این هرزه سیاسی رو هم بکنیم تو گونی.. داغ نابودی ایران و حکومت اسلامی را به دل این مکرون هم بذاریم
جالبه که همین الان فرانسه درگیر اعتصاب سراسری و تظاهرات بدلیل گرانیه.. ولی باز هم دست از خباثت علیه وطن ما برنمیدارن
#فرانسه #مسیح_علینژاد #ایران #طنز #نقی_معمولی
📋 #جزوه | قهرمان افول! 🤕
👀 بحرانهای آمریکا را در آمارهای بینالمللی ببینید..
🔥 پشتصحنه کشوری که دیگر ابرقدرت نیست
پس به هر دستی، نشاید داد دست!
🔻یکی از برکات(!) فتنهی ۱۴٠۱، رخنشاندادن آثار بیماریِ اجتماعیِ «سلبریتیزدگی» و به عبارت صحیحتر «چهرهگرایی» است:
صدهزاران، ز اهل تقلید و نشان
افکنَدْشان نیموهْمی در گمان
شبههای انگیزد آن شیطانِ دون
درفِتند این جمله کوران، سرنگون
(مثنوی معنوی، دفتر اول، بیتهای ۲۱۲۵ و ۲۱۲۷)
🔻 میگوییم «
برکت»؛ زیرا تا قبل از این حوادث، بسیاری از ما،«چهرهگرایی» را تنها در حدّ یک پدیدهی نوظهورِ سرگرمکننده و بیخطر میدانستیم که به دلیل درهمتنیدگی با سبک زندگی مدرن و گسترش فضای مجازی، امری ناگزیر مینمود؛ اما بحران اخیر ثابت کرد که باید به سرعت و البته ریشهای، به درمان این ناهنجاری اجتماعی پرداخت؛ شاهد این مدّعا، هزینههای سنگینیست که برخی چهرههای وطنفروش در روزهای گذشته به کشور و مردم تحمیل کردند. 🔻 علاج بیماری یاد شده، اصلاح ذائقه و ارتقاء نگرش و آگاهی مردم به سمت «رجوع هوشمندانه» و «تخصّصمحور» به چهرههاست؛ بدینمعنا که اگر کسی در شاخهای چهره است، افراد او را تنها در قالب همان حرفه و تخصص خویش دنبال کنند و نه بیشتر. 🔻 چنانچه جامعه، به این رشد و بالندگی برسد که «مرجع» قراردادن چهرهها در انتخاب سبک زندگی و پذیرش باورهای اجتماعی- سیاسی، امری نامعقول و غیرمنطقی است، بسیاری از مشکلات این روزها در بستری آمیخته با «عقلانیت» و «آگاهی» حل خواهد شد و شاهد موجسواری برخی چهرههای خیانتکار و بهرهکشی آنها از احساسات و اعتماد مردم نخواهیم بود که: چون بسی ابلیس آدمروی هست پس به هر دستی، نشاید داد دست مثنوی معنوی، دفتر اول، بیت ۳۱۶) ✍ سیدی