فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بهاییت
#قسمت_اول
.....................................
╲\╭┓
╭🌺🍂🍃🍂 @t_n_Eslami
┗╯\╲
#احیای_تمدن_نوین_اسلامی
http://eitaa.com/joinchat/1804992523C5790e595fd
💥 لینک گروه 👆
🌏 تحلیل سیاسی
هدایت شده از چلچراغ بسوی ظهور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍ برای رهایی از بلا چه کنیم؟؟!
🎥⭕️ سخنان آرامش بخش آیت الله مجتهدی تهرانی را ببینید و برای دیگران ارسال کنید
هدایت شده از عکسهاے زیرخاکے
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚪️ #کرونا_را_شکست_میدهیم
📛 #هشدار . . . #هشدار . . . #هشدار 🔥🔥🔥
🔴 توصیه های بسیار جدی در مورد مصرف #نان
📽 دکتر آیدین ساجدی: مراقب نان خريدن باشيد
💠 "احتیاط بسیار واجب و مهم در مورد نان را حتما جدی بگیرید و با دیگران نیز در میان بگذارید"
🆔 @Axe_zirkhakii ✔️JOIN
✅ کانال "عکسهاے زیرخاکی"
✨﷽✨
🇮🇷سال ۱۳۹۸ ،سال رونق تولید🇮🇷
#گروه_احیای_تمدن_نوین_اسلامی_در_فضای_مجازی_و_نرم
⏰ ساعت: ۲۲:۰۰
🗒 زمان : جمعه ۱۶ اسفند ماه ۱۳۹۸
🔊 موضوع : #جنایات_هندوستان_علیه_اسلام_بخش_اول_کشمیر
باحضور:استاد دکتر حسین پور
🆔کانال آرشیو 🔻
@t_n_Eslami
🆔 لینک گروه احیای تمدن در تلگرام🔻
@t_n_Eslmi_92
🆔 #احیای_تمدن_نوین_اسلامی در ایتا
http://eitaa.com/joinchat/1804992523C5790e595fd
💥 لینک گروه👆آ
✅کشمیر
◀️ایالت جامو و کشمیر به سه ناحیه تقسیم میشود: جامو، دره کشمیر و لِداخ. این ایالت دارای جاذبههای گردشگری بیشماری است. به «دره کشمیر» به سبب دورنماهای زیبا و رشتهکوههای شگفت، « بهشت روی زمین» گفته میشود و «جامو» به «محل معابد جذاب» معروف است که همه ساله صدها هزار زائر هندو آنها را زیارت میکنند. «لداخ» نیز به سبب کوههای دور از دسترس و زیبا و همچنین فرهنگ بودایی به « تبت کوچک» شهره است.
#کشمیر تنها نیست
#مسلمانان هند تنها نیستند
1
◀️جمعیت این ایالت در سرشماری سال ۲۰۱۱ بیش از ۱۲٬۵۴۸٬۹۲۶ نفر بودهاست.
◀️سرینگار با ۱٬۱۹۲٬۷۹۲ نفر و جامو با ۹۵۱٬۳۷۳ نفر پرجمعیتترین شهرهای این ایالت هستند.
◀️جامو و کشمیر تنها ایالت هند با اکثریت مسلمان است. ۶۷٪ جمعیت این ایالت پیرو اسلام هستند و در دره کشمیر این آمار به ۹۵٪ میرسد.
◀️این ایالت اجتماع پرتحرکی از هندوها، سیکها و بوداییها را داراست.
◀️ مردم جامو و کشمیر به زبانهای کشمیری، اردو، دوگری، پاهاری، بالتی، لاداکی، پنجابی، گوجری، و دادری صحبت میکنند. اما زبان اردو با الفبای اردو زبان اداری این ایالت است و اغلب مردم به زبانهای هندی و انگلیسی بهعنوان زبان دوم تکلم میکنند
#کشمیر تنها نیست
#مسلمانان هند تنها نیستند
2
◀️بیشتر خاک این ایالت در رشته کوههای هیمالایا قرار گرفتهاست. این ایالت از شمال شرقی با جمهوری خلق چین مرزهای مشترک دارد و با ایالتهای هیماچال پرادش و پنجاب هند از جنوب و بخش تحت نظارت پاکستان ِ کشمیر معروف به کشمیر آزاد و گلگت-بلستان از غرب و جنوب غرب هممرز است
◀️جامو و کشمیر در گذشته بخشی از حکومتِ امیرنشین تحتالحمایهِ بریتانیایِ کشمیر و جامو بود. بر سر حاکمیت این منطقه بین کشورهای چین، هند و پاکستان مناقشه است و هر یک بخشهایی از آن را تحت کنترل خود دارند.
◀️ایالت جامو و کشمیر که پرجمعیتترین بخش کشمیر است تحت کنترل هند قرار دارد و توسط پاکستان بهنام کشمیر اشغالشده هند نامیده میشود.
◀️هندیها هم بهطور متقابل بخش پاکستانی کشمیر را کشمیر اشغالشده پاکستان میخوانند. منطقه اقصای چین در شمال کشمیر هم که تحت تصرف چین است مورد ادعای هند بوده و دولت هندوستان آن را جزو ایالت جامو و کشمیر میداند.
#کشمیر تنها نیست
#دولت مودی تاوان سختی باید بپردازد
3
✅منطقه کشمیر در سال ۱۳۲۰ میلادی برابر با ۶۹۹ هجری شمسی تا زمان یوسف شاه چک آخرین پادشاه مسلمان کشمیر، به مدت دو قرن یک کشور مستقل اسلامی بود، اما از سال ۱۵۸۶ میلادی و با نقض تعهد اکبر شاه مغول و دستگیری یوسف شاه چک توسط اکبر شاه مغول، به اشغال درآمد.
◀️در ادامه حاکمان مغولی هند، به مدت ۱۶۶ سال حکومت این کشور را در دست داشتند. سپس افغانها، کشمیر را از تسلط حاکمان مغول هند خارج کرده و خود ۶۷ سال بر این منطقه حاکم بودند. در ادامه سیکهای پنجاب، پس از بیرون کردن افغانها از کشمیر، به مدت ۲۷ سال بر این منطقه حکومت کردند. پس از اشغال کشمیر توسط سیکهای پنجاب، دوره استعمار انگلستان فرا رسید، هنگامی که انگلیسیها نتوانستند بر کشمیر مسلط شوند، با تاجر دوگره (قومی از هندوها) جامو معامله کرده و کشمیر پس از خارج شدن از دست سیکهای پنجاب، به مبلغ هفت و نیم میلیون سکه رایج آن زمان به تاجر دوگرههای جامو فروخته شد و دوگرا به مدت ۱۰۱ سال طی ۱۸۴۶ تا ۱۹۴۷ میلادی بر کشمیر حکومت کرد.
#کشمیر تنها نیست
#مسلمانان هند تنها نیستند
4
◀️کشمیر در زمان تسلط بریتانیا بر شبه قاره هند، با وجودی که اکثر مردم آن مسلمان بودند، تحت حکومت فرمانروای هندو مذهب منطقه قرار داشت. هنگام تقسیم مستعمره هند به دو کشور مستقل هند و پاکستان، قرار بود سرزمینهای مسلماننشین به پاکستان و سرزمینهای هندونشین به هند واگذار شود، اما فرمانروای کشمیر شخصاً تصمیم گرفت سرزمین خود را در اختیار هند بگذارد.
◀️هنگام برقراری آتشبس سال ۱۹۴۹، حدود یک سوم از سرزمین کشمیر، در تصرف پاکستان باقی ماند و هند نیز در سال ۱۹۵۴ انضمام رسمی بخش تحت کنترل خود - موسوم به جامو و کشمیر - را به خاک خود اعلام کرد. چند سال بعد مجدداً جنگ دیگری بین دو کشور رخ داد. بدین ترتیب که در سال ۱۹۶۵، حملات ارتش پاکستان در خط آتشبس، واکنش نظامی هند و عبور نیروهای هندی از خط مرزی دو کشور در ناحیه لاهور پاکستان را در پی آورد. جنگ دوم نیز سرانجام با میانجیگری روسیه خاتمه یافت و در ژانویه سال ۱۹۶۶، رهبران وقت دو کشور در تاشکند، موافقتنامهای را مبنی بر خروج نیروهای خود از خاک یکدیگر و تعهد به حل و فصل مسالمت آمیز اختلافات دوجانبه امضا کردند. با این همه، بحران کشمیر و تیرگی روابط هند و پاکستان همچنان ادامه یافت.
#کشمیر تنها نیست
#مسلمان هند تنها نیستند
5
◀️جنگ سوم، در سال ۱۹۷۱ و در پی حمایت هند از شورش استقلال طلبان پاکستان شرقی در مقابل پاکستان اتفاق افتاد که نهایتاً به تشکیل کشور مستقل بنگلادش منتهی شد که آتشبس سال ۱۹۷۲ و شناسایی بنگلادش توسط پاکستان در سال ۱۹۷۴، به این بحران خاتمه داد. شورش و ناآرامی در کشمیر از سال ۱۹۸۹ شروع شد. آنچه که در این سال منجر به انتقال مبارزات مردمی به فاز نظامی شد، ناامیدی مردم کشمیر از دستیابی به حقوق اولیهشان از طرق سیاسی بود.
◀️در سالهای بعد اختلاف بر سر کشمیر باعث بروز دورههای متناوب تنش بین هند و پاکستان و تلاشهایی برای رفع اختلافات شد. در سال ۱۹۹۶، دو دولت کوشیدند مذاکراتی را برای حل اختلاف خود به صورت جدی دنبال کنند، در حالی که هر دو کشور به فناوری تولید تسلیحات هسته ای دست یافته بودند. این اقدامات به خصوص در سال ۱۹۹۷ و مذاکرات وزیران خارجه هند و پاکستان در دهلی امیدهایی را برای رفع نهایی بحران به همراه داشت. با این همه، تنش در روابط دو کشور، که فعالیت جدایی طلبان کشمیر هند به آن دامن میزد، هرگز بهطور کامل رفع نشد. در سالهای بعد مبارزان مسلمان مخالف حکومت هند در کشمیر با هدف الحاق دو بخش این سرزمین دست به شورش مسلحانه زدند که در جریان آن تا کنون بیش از ۴۰ هزار نفر کشته شدهاند. هند پاکستان را به حمایت از مبارزان مسلمان کشمیر متهم میکند.
#مسلمانان هند تنها نیستند
6
◀️مناقشه كشمير ميان هند و پاكستان يكى از طولانى ترين منازعات سرزمينى در تاريخ معاصر است كه در سال ١٩٤٧ با استقلال هند از بريتانيا آغاز گرديد و پس از تقريبا هفتاد سال همچنان ادامه دارد. هند و پاكستان، اين دو رقيب ديرينه و دو قدرت هسته اى در جنوب آسيا، از زمان تاسيس به منزله دو كشور مستقل در سال ١٩٤٧، چهار بار با يكديگر وارد جنگ شده اند كه سه مورد از آنها (١٩٤٧-١٩٤٨، ١٩٦٥، و ١٩٩٨) بر سر مالكيت منطقه جامو و كشمير بوده است.
◀️ادعاى حاكميت هند بر منطقه به قراردادهاى سياسى و ارضى عقد شده در پايان استعمار بريتانيا بر شبه قاره هند برمى گردد، در حالى كه استدلال پاكستان به منزله يك كشور مسلمان براى حاكميت بر كشمير اكثريت مسلمانى ست كه در آن زندگى مى كنند. اين منطقه اكنون از طريق "خط كنترل" كه در واقع مرز ميان دو كشور همسايه به شمار مى رود به دو بخش هندى و پاكستانى تقسيم شده است.
#کشمیر تنها نیست
#مسلمانان هند تنها نیستند
7
◀️ايران به واسطه گرايش هاى مذهبى و ايدئولوژيكى اش به طور سنتى طرف مسلمان مناقشه يعنى پاكستان را گرفته و از جنبش "آزاديخواهانه" كشميرى ها براى رهايى از حاكميت غيرمسلمانان حمايت كرده است. با اين حال موضع جمهورى اسلامى در اين زمينه عمدتا غيرعلنى بوده و مقامات ايران براى اجتناب از ايجاد تنش در روابط با هند معمولا كوشيده اند در مساله كشمير با احتياط عمل كنند.
در واقع مى توان گفت كه سياست غالب دولت تا حد زيادى معطوف به بهره بردارى استراتژيك از مناقشه كشمير براى تنظيم روابط با هند و پاكستان و ايجاد توازن در رابطه اش با اين دو قدرت هسته اى رقيب بوده است.
◀️رهبر معظم انقلاب، در خطبه هاى نماز عيد فطر ١٣٩٦ (٢٦ ژوئن ٢٠١٧) با اشاره به تنازعات منطقه اى از "زخم هاى زيادى" كه بر پيكره امت اسلامى وارد شده سخن گفتند و در ادامه بعد از مدتها بی تفاوتی سیاست خارجه به یکی از اصول قانون اساسی؛ مساله كشمير را به ميان كشيد ه و فرمودند "دنیای اسلام باید به طور صریح از مردم یمن حمایت کند و از ظالمان و ستمگرانی که به این مردم - در روز ماه رمضان، در ماه مبارک - آن گونه تهاجم هايى انجام مى دهند، اظهار برائت و بیزاری بکند، از مردم حمایت بکند؛ از مردم بحرین و مردم کشمیر همین جور"
#کشمیر تنها نیست
#مسلمانان هند تنها نیستند
8
◀️ اشاره امام خامنه اى به مسلمانان كشمير، هر چند در مناسبت مذهبى مهم و پرمخاطبى عنوان شد، آنقدر به لحاظ سياسى دلالت مند و معنادار نمى نمود تااینکه يك هفته بعد دوباره اين مساله را مطرح کرده و طى ديدارى با رئيس و مديران دستگاه قضايى كشور فرمودند "قوه قضائیه باید در موضوعاتی همچون تحریم ها، مصادره هاى آمریکایی ها، تروریسم و یا حمایت از شخصیت هاى مظلوم دنیا همچون شیخ زکزاکی و یا حمایت از مسلمانان میانمار و کشمیر، از جایگاه حقوقی وارد شود و نظر حمایتی و یا مخالفت خود را قاطعانه اعلام کند."
◀️با توجه به نفوذ بالای امام خامنه اى در منطقه و حسابگرى رايج در سخنرانى هایشان (به لحاظ انتخاب واژگان و اصطلاحات و زمان بيان آنها) نمى توان طرح دوباره مساله كشمير را در عرض صرفا يك هفته به راحتى ناديده گرفت. نفيس زكريا، سخنگوى وزارت خارجه پاكستان، چند روز بعد به طور رسمى از اين سخنان استقبال كردند.
#کشمیر تنها نیست
#مسلمانان هند تنها نیستند
9
◀️دلايل سياسى و حتى استراتژيك حمایت علنی رهبرمعظم چيست؟
چرا رهبرمعظم انقلاب تصميم گرفته است به طور علنى "كشمير" را به جرگه ديگر جوامع مسلمان كه مظلوم واقع شده اند و عمدتا در سخنرانى هايش از آنها نام مى برد اضافه كند؟ انگيزه ها و دلالت هاى سياست خارجى چنين امرى چيست؟
در پاسخ فقط میتواند گفت ایجاد تمدن بزرگ ایران -اسلامی وآمادگی برای تشکیل حکومت جهانی امام زمان (عج) ان شاءالله.
◀️در سالهای اخیر تصاویر و اخبار منتشرشده از کشمیر گواهی بر این است که هر روز شرایط برای مسلمانان سختتر شده است. دولت هند چند روز پیش امتیازات ویژه دولت کشمیر را که در قانون اساسی این کشور برای این منطقه در نظر گرفته شده بود، لغو کرد.
◀️طبق اصل ۳۷۰ قانون اساسی هند، به جامو و کشمیر اختیارات ویژهای در مقایسه با سایر ایالتهای این کشور برای اداره امور داخلیشان داده شده است. این منطقه تا پیش از استقلال هندوستان در سال ۱۹۴۷ یک دولت سلطنتی تحت حمایت انگلیس داشت. در جریان جدایی پاکستان از هند، هر دو کشور مدعی حکومت بر این منطقه بودند که به وقوع چندین جنگ بین آنها انجامید.
#مسلمانان هند تنها نیستند
10
◀️در حال حاضر نظامیان در خیابانهای کشمیر حاضر هستند و هزاران سرباز هندی از مناطق مختلف این کشور به این ایالت مسلماننشین آمدند. نظامیان مشغول دستگیری رهبران مسلمان منطقه هستند و اینترنت منطقه را همیشه قطع و حتی گردشگران حاضر در محل راهم اخراج میکنند.
سکوت مجامع بینالمللی و تهدید جان مسلمان این منطقه سبب شده است کاربران فضای مجازی با هشتگ #کشمیر در چندسال گذشته ابراز نگرانی کنند.
⬅️ ما از مقامات مسئول کشور میخواهیم برای احقاق حقوق مسلمانان هندوستان و کشمیر از راههای قانونی دست به کار شوند ان شاءالله.
◀️در پایان باید خدمت همه دوستان عرض کنیم که ما بعنوان یک انسان آزاده و نه فقط مسلمان حق حمایت همه جانبه را در مقابل جنایاتی که توسط استکبار وستمگران انجام میشود برای خودمان محفوظ بداریم و در پایان از همه دوستان درخواست میکنم در حد توان با #هشتک مسلمانان هند تنها نیستند با نشر مقاله فوق حمایت خودمان را از مردم مظلوم همه مسلمانان تحت ظلم وستم دولت هندوستان اعلام نماییم ان شاءالله در کنفرانس بعدی چرای هویت زدایی اسلامی #دولت مودی را خدمت دوستان عرض خواهیم کرد
باامید آزادی همه مسلمانان جهان از یوغ ظلم وستم ان شاءالله
اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
موفق وسربلند باشید
قریش حسین پور
11
این مایه ننگ دولتمردان هندوستانه که مسلمانان مورد تعدی هندوهای افراطی قرار گرفته اند و اونا تماشاگر این صحنههای دلخراش هستن
جهان اسلام نباید در مورد مظلومیت مسلمانان هند سکوت کنه،سکوت مجامع بین المللی در برابر این کشتارها باعث شرمساریه